Ojo Dumeh (mus mulyadi)

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Nadyan to biso urip mukti,
Marang ibu bopo ojo banjur lali..
Samongso uripmu nelongso,
Sopo maneh kang bakal gelem nulungi..

reff:
Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Ojo lali podho mawas diri,
Yen kepingin katentremaning ati..
Ojo lali pituturku iki,
Sopo ngerti bakal tumekaning janji..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zlhbuucv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.05]Ojo Dumeh – Mus Mulyadi
[00:11.05]
[00:13.05]>>>
[00:14.05]>>
[00:15.05]>
[00:16.05]Tan kiniro
[00:17.84]uriping manungso..
[00:23.16]Mung sa’pisan
[00:25.95]ono ngalam ndunyo..
[00:30.46]Ngelingono
[00:33.33]marang podho jalmo..
[00:37.13]Sing dinitah
[00:39.96]kang moho kuoso..
[00:44.19]Durung mesti
[00:47.90]urip tansah mukti..
[00:52.64]Nandang susah
[00:54.77]mesti dialami..
[00:59.87]Sopo ngerti
[01:02.40]urip tembe mburi..
[01:07.19]Bakal nandang
[01:09.65]rekasaning ati..
[01:14.85]Nadyan to
[01:17.46]biso urip mukti..
[01:21.97]Marang ibu bopo
[01:25.41]ojo banjur lali..
[01:29.53]Samongso uripmu nelongso..
[01:35.97]Sopo maneh
[01:39.34]kang bakal gelem nulungi..
[01:44.46]
[01:56.52]>>>
[01:57.52]>>
[01:58.52]>
[01:59.52]Tan kiniro
[02:02.46]uriping manungso..
[02:06.66]Mung sa’pisan
[02:09.40]ono ngalam ndunyo..
[02:14.65]Ngelingono
[02:17.10]marang podho jalmo..
[02:22.04]Sing dinitah
[02:24.28]kang moho kuoso..
[02:29.17]Durung mesti
[02:32.22]urip tansah mukti..
[02:36.48]Nandang susah
[02:39.54]mesti dialami..
[02:44.10]Sopo ngerti
[02:46.79]urip tembe mburi..
[02:51.54]Bakal nandang
[02:54.17]rekasaning ati..
[02:59.04]Ojo lali
[03:02.07]podo mawas diri..
[03:06.26]Yen kepingin
[03:08.20]katentremaning ati..
[03:13.69]Ojo lali
[03:16.74]pituturku iki..
[03:20.47]Sopo ngerti
[03:23.63]bakal tumekaning janji..
[03:28.90]
————
Preview:

Gandrung Prawan Ayu

Mus-Mulyadi
Versi: Mus Mulyadi

Pitung sasi suwene
Nggonku ngenteni..
Prawan ayu
Sing omahe pinggir kali..

Tak tresnani..
Tak gandrungi..
Saben bengi
Mung tansah tak impi-impi..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe gelem melu aku..
Tak turuti opo wae karepmu..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

reff:
Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zoishacv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gandrung Prawan Ayu]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:33]
[00:01.10]Gandrung Prawan Ayu
[00:03.29]Versi: Mus Mulyadi
[00:05.29]
[00:07.29]>>>
[00:08.29]>>
[00:09.29]>
[00:10.29]Pitung sasi suwene
[00:11.97]nggonku ngenteni..
[00:14.55]Prawan ayu
[00:16.11]sing omahe pinggir kali..
[00:19.83]Tak tresnani..
[00:22.45]tak gandrungi..
[00:25.00]Saben bengi
[00:26.43]mung tansah tak impi-impi..
[00:30.00]Kapan to nduk bocah ayu..
[00:35.28]Kowe gelem melu aku..
[00:40.37]Tak turuti opo wae karepmu..
[00:45.92]Omah gedong
[00:47.19]magrong-magrong susun telu..
[00:50.85]Montor pitu
[00:52.16]kari milih sak karepmu..
[00:55.70]Tak sanggupi..
[00:58.38]tak turuti..
[01:00.68]Angger ojo gawe
[01:03.16]laraning atiku..
[01:05.59]
[01:07.29]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:11.14]Kowe seneng karo aku..
[01:16.11]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:20.90]
[01:41.30]>>>
[01:42.30]>>
[01:43.30]>
[01:44.30]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:48.51]Kowe seneng karo aku..
[01:53.77]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:59.05]Omah gedong
[02:00.62]magrong-magrong susun telu..
[02:03.97]Montor pitu
[02:05.47]kari milih sak karepmu..
[02:08.95]Tak sanggupi..
[02:11.19]tak turuti..
[02:13.80]Angger ojo gawe
[02:16.35]laraning atiku..
[02:20.63]
————
Preview:

Ngelingono Umurmu

Mus-Mulyadi_2
Versi: Mus Mulyadi

Ojo rumongso kowe cah sing pinter dewe,
Ojo rumongso kowe cah sing ayu dewe..
Urip ning ndunyo kudu biso srawung konco,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Jodho ojo diburu ra’ teko dewe,
Ojo kokean milih olo mengkone..
Kokean karep kokean nyacat ning priyo,
Tembene mburi dadi perawan sing tuwo..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

reff:
Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: sqllhscv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Ngelingono Umurmu]
[al: Pop Keroncong]
[by: yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.01]Ngelingono Umurmu
[00:17.01]Versi: Mus Mulyadi
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Ojo rumongso
[00:28.66]kowe cah sing pinter dewe..
[00:33.71]Ojo rumongso
[00:37.60]kowe cah sing ayu dewe..
[00:43.20]Urip ning ndunyo
[00:47.21]kudu biso srawung konco..
[00:52.70]Ngelingono umurmu
[00:57.63]coba wis piro..
[01:02.24]Ngelingono umurmu
[01:06.76]coba wis piro..
[01:11.51]Yen golek priyo
[01:15.44]ora usah sing wis titel..
[01:20.00]Yen golek priyo
[01:24.50]ora ndelok kantong kandel..
[01:28.99]Bondho lan rupo
[01:34.06]ora marak’ake tentrem..
[01:38.81]Ngelingono umurmu
[01:43.55]coba wis piro..
[01:48.05]Ngelingono umurmu
[01:52.59]coba wis piro..
[01:57.04]Jodho ojo diburu
[02:02.40]ra’ teko dewe..
[02:06.68]Ojo kokean milih
[02:11.65]olo mengkone..
[02:16.41]Kokean karep
[02:19.62]kokean nyacat ning priyo..
[02:25.51]Tembene mburi
[02:28.90]dadi perawan sing tuwo..
[02:34.40]
[02:39.66]Yen golek priyo
[02:43.24]ora usah sing wis titel..
[02:48.12]Yen golek priyo
[02:52.26]ora ndelok kantong kandel..
[02:57.59]Bondho lan rupo
[03:01.21]ora marak’ake tentrem..
[03:06.42]Ngelingono umurmu
[03:10.72]coba coba wis piro..
[03:16.02]Ngelingono umurmu
[03:20.31]coba wis piro..
[03:24.89]
[04:04.01]>>>
[04:05.01]>>
[04:06.01]>
[04:07.01]Yen golek priyo
[04:10.14]ora usah sing wis titel..
[04:15.66]Yen golek priyo
[04:19.65]ora ndelok kantong kandel..
[04:24.63]Bondho lan rupo
[04:28.48]ora marak’ake tentrem..
[04:34.02]Ngelingono umurmu
[04:38.12]coba coba wis piro..
[04:43.04]Ngelingono umurmu
[04:47.08]coba wis piro..
[04:51.51]Ngelingono umurmu
[04:56.15]coba coba wis piro..
[04:59.75]
————–
Preview:

Manis Ing Lambe

Didi-Kempot_6
Lirik lagu Sanguturu ke-3200 Manis Ing Lambe
Versi : Didi Kempot

PADHANGING MBULAN,
NANGING GAWE PETENGING ATIKU..
TANSAH KELINGAN MRING SLIRAMU,
WOH ING AREN, AKU TANSAH ELING..

GUMEBYARING LINTANG,
ING ANGKOSO, KATON NGIWI IWI..
SUMILIRING ANGIN WENGI,
NAMBAH TRENYUH ING ATIKU..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..
—————-
[id: lokuwscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Manis Ing Lambe]
[al: Bintang Jawa Vol 09]
[by: yanilipatro]
[length: 04:40]
[00:01.07]Manis Ing Lambe
[00:22.07]Versi : Didi Kempot
[00:25.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Padhang ing mbulan,
[00:38.04]Nanging gawe peteng ing atiku..
[00:50.87]Tansah kelingan mring sliramu,
[00:56.91]Woh ing aren, aku tansah eling..
[01:09.24]Gumebyar ing lintang,
[01:16.32]Ing angkoso, katon ngiwi iwi..
[01:27.78]Sumilir ing angin wengi,
[01:37.89]Nambah trenyuh ing atiku..
[01:46.98]Gek dosaku opo,
[01:55.28]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[02:05.03]Tresnaku iki tulus lan suci,
[02:16.40]Tego sliramu mblenjani..
[02:27.53]Manis ing lambe,
[02:35.59]Dek semono koyo tanpo wiso..
[02:45.48]Sekabehing mau tanpo bukti,
[02:56.44]Tansah gawe loro ati..
[03:03.80]Gek dosaku opo,
[03:13.91]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[03:24.55]Tresnaku iki tulus lan suci,
[03:35.24]Tego sliramu mblenjani..
[03:47.18]Manis ing lambe,
[03:54.70]Dek semono koyo tanpo wiso..
[04:05.56]Sekabehing mau tanpo bukti,
[04:14.94]Tansah gawe loro ati..
[04:22.10]
———–
Preview:

Loro Ati (tieska saharani)

Tieska-Saharani
Versi: Tieska Saharani

Sepine wengi,
Ora koyo sepine wengi iki..
Sedihe ati,
Ora koyo sing tak alami..

Tegone ati,
Medhot tresno ninggalake janji..
Sliramu cidro,
Lali bekti golek ganti..

Atiku loro tanpo upomo,
Kabeh labetku ora guno..
Tak rewangi loro lopo,
Pungkasane mung gelo..

Laraning ati,
Ra koyo larane ati iki..
Kabeh muspro,
Ora biso dienteni..

reff:
Tegone ati,
Medhot tresno ninggalake janji..
Sliramu cidro,
Lali bekti golek ganti..

Atiku loro tanpo upomo,
Kabeh labetku ora guno..
Tak rewangi loro lopo,
Pungkasane mung gelo..

Laraning ati,
Ra koyo larane ati iki..
Kabeh muspro,
Ora biso dienteni..
————-
[Ver: lyrics]
[id: csbvcicv]
[ar: Tieska Saharani]
[ti: Loro Ati]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.02]Loro Ati – Tieska Saharani
[00:30.84]
[00:33.84]>>>
[00:34.84]>>
[00:35.84]>
[00:36.84]Sepine wengi,
[00:42.04]Ora koyo sepine wengi iki..
[00:51.39]Sedihe ati,
[00:56.55]Ora koyo sing tak alami..
[01:05.57]Tegone ati,
[01:11.42]Medhot tresno
[01:14.46]ninggalake janji..
[01:20.74]Sliramu cidro,
[01:25.47]Lali bekti golek ganti..
[01:34.00]
[01:38.02]Atiku loro tanpo upomo,
[01:45.32]Kabeh labetku ora guno..
[01:53.10]Tak rewangi loro lopo,
[01:59.88]Pungkasane mung gelo..
[02:07.41]
[02:09.34]Laraning ati,
[02:14.06]Ra koyo larane ati iki..
[02:23.70]Kabeh muspro,
[02:28.03]Ora biso dienteni..
[02:36.11]
[03:04.95]>>>
[03:05.95]>>
[03:06.95]>
[03:07.95]Tegone ati,
[03:13.12]Medhot tresno
[03:15.29]ninggalake janji..
[03:22.27]Sliramu cidro,
[03:26.93]Lali bekti golek ganti..
[03:35.32]
[03:39.99]Atiku loro tanpo upomo,
[03:46.72]Kabeh labetku ora guno..
[03:54.24]Tak rewangi loro lopo,
[04:01.03]Pungkasane mung gelo..
[04:08.48]
[04:10.92]Laraning ati,
[04:15.64]Ra koyo larane ati iki..
[04:24.66]Kabeh muspro,
[04:30.20]Ora biso dienteni..
[04:37.41]
————-
Preview:

Tukmis (Tua Tua Keladi)

Sanguturu
versi: Jen Retno Ariani

Ngomonge duwur sundhul langit,
Persasat tanpo tandingan,
Lagak’e koyo nom-noman,
Nanging umur kliwat seketan,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..

Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

reff:
Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..
Haaaa..yeah..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..
———–
[ver: lyrics]
[ti: Tua Tua Keladi]
[al: Keroncong]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:01.09]Tukmis (Tua Tua Keladi)
[00:09.09]versi:
[00:12.09]
[00:15.09]>>>
[00:16.09]>>
[00:17.09]>
[00:18.09]Ngomonge duwur sundhul langit,
[00:21.89]Persasat tanpo tandingan,
[00:26.81]Lagak’e koyo nom-noman,
[00:31.24]Nanging umur kliwat seketan,
[00:36.16]Akehe priyo
[00:38.21]yen lagi naksir wanito..
[00:45.09]Yen weruh bathu’ sing klimis,
[00:49.72]Mripat ijo njur pringas pringis,
[00:54.31]Yen tak pikir pikir lucu,
[00:59.04]Jroning ati mung kudu ngguyu,
[01:03.43]Akehe priyo
[01:06.03]yen lagi naksir wanito..
[01:11.82]Solah tingkahe lagak lagune,
[01:17.89]Lucu tansah ngguyok’ake..
[01:21.65]
[01:25.61]Podo elingo
[01:29.09]yen simbah parik’an,
[01:34.45]Nganggo teklek nang krikilan..,
[01:43.16]Bondo lan dunyo
[01:47.68]minongko jaminan,
[01:52.39]Nuruti howo lan nafsu..
[01:59.88]how ooo..
[02:02.38]Ngakune bujangan,
[02:06.54]Ning kabeh poro wanito,
[02:11.66]Jebule putune sak gudang..
[02:17.34]
[02:54.07]>>>
[02:55.07]>>
[02:56.07]>
[02:57.07]Yen weruh bathu’ sing klimis,
[03:01.57]Mripat ijo njur pringas pringis,
[03:07.19]Yen tak pikir pikir lucu,
[03:10.91]Jroning ati mung kudu ngguyu,
[03:15.58]Akehe priyo
[03:17.22]yen lagi naksir wanito..
[03:24.41]Solah tingkahe lagak lagune,
[03:29.63]Lucu tansah ngguyok’ake..
[03:34.24]
[03:37.36]Podo elingo
[03:40.62]yen simbah parik’an,
[03:47.19]Nganggo teklek nang krikilan..,
[03:54.78]Bondo lan dunyo
[03:59.21]minongko jaminan,
[04:05.48]Nuruti howo lan nafsu..
[04:11.46]how ooo..
[04:14.52]Ngakune bujangan,
[04:18.75]Ning kabeh poro wanito,
[04:23.61]Jebule putune sak gudang..
[04:29.13]Ngakune bujangan,
[04:37.48]Ning kabeh poro wanito,
[04:41.90]Jebule putune sak gudang..
[04:47.68]
[04:51.72]Ngakune bujangan,
[04:55.64]Ning kabeh poro wanito,
[05:00.55]Jebule putune sak gudang..
[05:05.71]Haaaa..yeah..
[05:10.07]Ngakune bujangan,
[05:14.00]Ning kabeh poro wanito,
[05:19.17]Jebule putune sak gudang..
[05:24.20]
[05:27.80]Ngakune bujangan,
[05:32.46]Ning kabeh poro wanito,
[05:37.32]Jebule putune sak gudang..
[05:40.61]
————-
Preview: