Tukmis (Tua Tua Keladi)

Sanguturu
versi: Jen Retno Ariani

Ngomonge duwur sundhul langit,
Persasat tanpo tandingan,
Lagak’e koyo nom-noman,
Nanging umur kliwat seketan,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..

Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

reff:
Yen weruh bathu’ sing klimis,
Mripat ijo njur pringas pringis,
Yen tak pikir pikir lucu,
Jroning ati mung kudu ngguyu,
Akehe priyo yen lagi naksir wanito..
Solah tingkahe lagak lagune,
Lucu tansah ngguyok’ake..

Podo elingo yen simbah parik’an,
Nganggo teklek nang krikilan..,
Bondo lan dunyo minongko jaminan,
Nuruti howo lan nafsu..how ooo..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..
Haaaa..yeah..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..

Ngakune bujangan,
Ning kabeh poro wanito,
Jebule putune sak gudang..
———–
[ver: lyrics]
[ti: Tua Tua Keladi]
[al: Keroncong]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:01.09]Tukmis (Tua Tua Keladi)
[00:09.09]versi: Jen Retno Ariani
[00:12.09][01:21.65][02:17.34][03:34.24][04:47.68][05:24.20][05:40.61]
[00:15.09][02:54.07]>>>
[00:16.09][02:55.07]>>
[00:17.09][02:56.07]>
[00:18.09]Ngomonge duwur sundhul langit,
[00:21.89]Persasat tanpo tandingan,
[00:26.81]Lagak’e koyo nom-noman,
[00:31.24]Nanging umur kliwat seketan,
[00:36.16][01:03.43][03:15.58]Akehe priyo
[00:38.21][01:06.03][03:17.22]yen lagi naksir wanito..
[00:45.09][02:57.07]Yen weruh bathu’ sing klimis,
[00:49.72][03:01.57]Mripat ijo njur pringas pringis,
[00:54.31][03:07.19]Yen tak pikir pikir lucu,
[00:59.04][03:10.91]Jroning ati mung kudu ngguyu,
[01:11.82][03:24.41]Solah tingkahe lagak lagune,
[01:17.89][03:29.63]Lucu tansah ngguyok’ake..
[01:25.61][03:37.36]Podo elingo
[01:29.09][03:40.62]yen simbah parik’an,
[01:34.45][03:47.19]Nganggo teklek nang krikilan..,
[01:43.16][03:54.78]Bondo lan dunyo
[01:47.68][03:59.21]minongko jaminan,
[01:52.39][04:05.48]Nuruti howo lan nafsu..
[01:59.88][04:11.46]how ooo..
[02:02.38][04:14.52][04:29.13][04:51.72][05:10.07][05:27.80]Ngakune bujangan,
[02:06.54][04:18.75][04:37.48][04:55.64][05:14.00][05:32.46]Ning kabeh poro wanito,
[02:11.66][04:23.61][04:41.90][05:00.55][05:19.17][05:37.32]Jebule putune sak gudang..
[05:05.71]Haaaa..yeah..
————-
Preview:

Rondo Kembang

Seno-Keling
Versi: Seno Keling

Seprono, seprene
Tak lakoni urip karo kowe..
Ora ono bedane..
Naliko ketemu, nganti saiki
Tingkah lakumu, ora iso didandani..

Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Mulakno, saiki
Yen bebrayan ojo pilih tebu..
Ora bakal sak lawase..
Yen dipangan, legi banyune
Yen disawang, ora iso mbedakke..

reff:
Upomo, semono
Aku ngerti yen kowe rondo..
Aku ra bakal gelem..
Kawin karo kowe,
Opo meneh seneng,
Yen ayuning sliramu,
Agawe laraning ati..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..

Kecik isi sawo,
Kwaci isi semongko,
Yen prawan ketitik,
Yen rondo bakal ketoro..
Opo meneh, randane rondo kembang
Uwis rondo gayane koyo perawan..
————
[ver: lyrics]
[id: aipphkcc]
[ar: Seno Keling]
[ti: Rondo Kembang]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.58]Rondo Kembang
[00:26.58]Versi : Seno Keling
[00:29.58][01:09.60][01:48.87][02:20.12][02:59.08][03:27.35][04:08.93][04:40.35][05:12.46]
[00:32.58][03:30.35]>>>
[00:33.58][03:31.35]>>
[00:34.58][03:32.35]>
[00:35.58]Seprono, seprene
[00:39.87]Tak lakoni urip karo kowe..
[00:48.21]Ora ono bedane..
[00:54.56]Naliko ketemu, nganti saiki
[01:02.02]Tingkah lakumu, ora iso didandani..
[01:13.48][03:33.35]Upomo, semono
[01:17.71][03:38.08]Aku ngerti yen kowe rondo..
[01:26.11][03:45.86]Aku ra bakal gelem..
[01:32.07][03:52.09]Kawin karo kowe,
[01:36.09][03:55.56]Opo meneh seneng,
[01:40.13][03:59.48]Yen ayuning sliramu,
[01:44.36][04:03.70]Agawe laraning ati..
[01:51.42][04:11.30][04:43.08]Kecik isi sawo,
[01:53.93][04:13.85][04:46.26]Kwaci isi semongko,
[01:58.85][04:17.58][04:50.24]Yen prawan ketitik,
[02:02.26][04:21.57][04:54.16]Yen rondo bakal ketoro..
[02:06.74][04:26.06][04:58.51]Opo meneh, randane rondo kembang
[02:14.09][04:33.14][05:05.86]Uwis rondo gayane koyo perawan..
[02:23.66]Mulakno, saiki
[02:27.89]Yen bebrayan ojo pilih tebu..
[02:36.06]Ora bakal sak lawase..
[02:42.58]Yen dipangan, legi banyune
[02:49.99]Yen disawang, ora iso mbedakke..
[03:02.33]==seno keling, rondo kembang==
————–
Preview:

Ora Kanyono

Waljinah
Versi: Waljinah

Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..

reff:
Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..
————
[ver: lyrics]
[id: nwlushcc]
[ar: Waljinah]
[ti: Ora Kanyono]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:27]
[00:01.01]Ora Kanyono
[00:08.01]Versi : Waljinah
[00:10.01][01:14.02][02:09.02][03:17.96]
[00:13.01][02:12.02]>>>
[00:14.01][02:13.02]>>
[00:15.01][02:14.02]>
[00:16.01][02:15.02]Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
[00:22.01][02:21.57]Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
[00:29.13][02:29.66]Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
[00:37.37][02:37.20]Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..
[00:44.76][02:45.09]Rambute dowo, menganggo clono
[00:52.36][02:51.56]Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
[00:59.91][02:59.58]Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
[01:05.94][03:07.24]Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..
[01:17.02]==waljinah, ora kanyono==
————
Preview:

Kok Ora Isin

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Kok ora isin,
(kok ora isin)
Karo kanca kancamu..
(karo kanca kancamu..)
Jare wis ora sudi,
Tumraping aku iki..

Kok ra kelingan,
(kok ra kelingan)
Karo tembungmu dewe..
(karo tembungmu dewe)
Jare kowe wis gething,
Jare wis emoh nyandhing..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..

reff:
Kok ora isin,
Karo kanca kancamu..
Kok ra kelingan,
Karo tembungmu dewe..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..
———–
[ver: lyrics]
[id: hlacqacc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Kok Ora Isin]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.02]Kok Ora Isin
[00:19.02]Versi : Mus Mulyadi
[00:22.02][02:17.67][03:35.55]
[00:25.02][02:21.24]>>>
[00:26.02][02:22.24]>>
[00:27.02][02:23.24]>
[00:28.02][02:24.24]Kok ora isin,
[00:31.19](kok ora isin)
[00:34.29][02:30.81]Karo kanca kancamu..
[00:38.14](karo kanca kancamu..)
[00:42.49]Jare wis ora sudi,
[00:47.72]Tumraping aku iki..
[00:55.61][02:37.15]Kok ra kelingan,
[00:59.40](kok ra kelingan)
[01:02.39][02:43.82]Karo tembungmu dewe..
[01:06.38](karo tembungmu dewe)
[01:10.47]Jare kowe wis gething,
[01:17.44]Jare wis emoh nyandhing..
[01:24.29][02:48.12]Opo perlune ngece,
[01:32.01][02:56.58]Yen kowe bali mrene..
[01:38.84][03:03.48]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[01:52.97][03:17.70]Mbok yo dipikir dhisik,
[01:59.99][03:24.86]Kuwi rak luwih becik..
[02:06.96][03:31.83]Sak durunge.., kok lakoni..
————-
Preview:

Suk Kapan

Arie-Koesmiran
Versi: Arie Koesmiran

Suk kapan aku ora ngerti,
Entek ing sengsaraning uripku..
Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
————
[ver: lyrics]
[id: kulunbcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Suk Kapan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.08]Suk Kapan
[00:16.08]Versi : Arie Koesmiran
[00:19.08][01:50.83][02:54.26][04:34.10]
[00:22.08][02:09.04][03:13.05]>>>
[00:23.08][02:10.04][03:14.05]>>
[00:24.08][02:11.04][03:15.05]>
[00:25.08]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:32.28]Entek ing sengsaraning uripku..
[00:39.26]Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
[00:46.16]Adoh beko lan beboyo..
[00:53.10][03:59.08]Nelongso ing sabendinane,
[01:00.63][04:05.92]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:07.71][02:12.04][03:16.05][04:12.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:15.06][02:19.44][03:23.55][04:20.54][04:27.51]Teko lungo koyo ngene..
[01:22.27][02:26.33][03:30.28]Panyuwunku, aku biso
[01:30.54][02:34.23][03:37.81]Tabah nggonku nglakoni..
[01:36.53][02:40.88][03:45.39]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[01:43.48][02:47.79][03:51.99]Ngadhangi dalan uripku..
————-
Preview:

Kangenku

Arie-Koesmiran
Versi: Arie Koesmiran

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..
Mung marang sliramu sawiji..
————
[ver: lyrics]
[id: iklsnvcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Kangenku]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.07]Kangenku
[00:19.07]Versi : Arie Koesmiran
[00:22.07][01:31.97][02:00.02][03:41.00][04:08.66][04:53.67]
[00:25.07][02:03.02][04:11.66]>>>
[00:26.07][02:04.02][04:12.66]>>
[00:27.07][02:05.02][04:13.66]>
[00:28.07][02:36.25]Wis suwe anggonku ngenteni,
[00:35.27][02:44.59]Wis suwe nelongsoning ati..
[00:43.70][02:53.23]Ngenteni rino klawan wengi,
[00:50.86][03:00.81]Sliramu sing tak impi impi..
[00:58.89][03:08.41]Kangenku mung marang sliramu,
[01:07.04][03:16.56]Kangenku ndang biso ketemu..
[01:15.62][03:24.83]Seminggu rasane sewindu,
[01:23.33][03:32.22]Sliramu pancen katresnanku..
[01:34.96]==arie koesmiran, kangenku==
[03:44.55]==kangenku, arie koesmiran==
[02:06.02][04:14.66]Sabendinane, aku tansah kangen
[02:13.16][04:22.70]Esemu sing gawe marak ati..
[02:21.02][04:30.84]Katresnanku tansah, ora biso luntur
[02:28.83][04:38.61][04:46.08]Mung marang sliramu sawiji..
————–
Preview: