Dara Muluk

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..

reff:
Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kwhbqncv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Dara Muluk]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:01.73]Dara Muluk – Ki Nartosabdho
[00:24.73]
[00:27.73]>>>
[00:28.73]>>
[00:29.73]>
[00:30.73]Rame rame ngoyak doro
[00:36.23]mabur muluk aduh,
[00:40.73]Nusup silem ning mego wah..
[00:46.64]Alok alok playune
[00:49.05]kesandhung sandhung tobil,
[00:52.86]Darane dewe ucul..
[00:59.39]Jroning gupon akeh piyik’e,
[01:06.24]Ora kopen kontrang kantring..
[01:12.12]Ombene wus asat
[01:14.49]pakan mung kari wadahe,
[01:18.35]Akeh kang kebandhang
[01:20.59]gupone katon komplang..
[01:24.38]Jebulane..,
[01:26.51]sak kabehe..
[01:30.48]Milih sarwo olo
[01:33.03]ingkang dudu mestine..
[01:37.36]Amburu uceng..,
[01:39.76]kelangan deleg..
[01:43.58]Mrih tentreme bebrayan,
[01:46.70]Urip ingkang prasojo..
[01:51.30]
[02:12.81]>>>
[02:13.81]>>
[02:14.81]>
[02:15.81]Rame rame ngoyak doro
[02:18.14]mabur muluk aduh,
[02:21.84]Nusup silem ning mego wah..
[02:28.13]Alok alok playune
[02:29.84]kesandhung sandhung tobil,
[02:34.72]Darane dewe ucul..
[02:41.32]Jroning gupon akeh piyik’e,
[02:47.55]Ora kopen kontrang kantring..
[02:52.71]Ombene wus asat
[02:55.41]pakan mung kari wadahe,
[02:59.36]Akeh kang kebandhang
[03:01.70]gupone katon komplang..
[03:05.71]Jebulane..,
[03:07.80]sak kabehe..
[03:12.11]Milih sarwo olo
[03:15.06]ingkang dudu mestine..
[03:19.39]Amburu uceng..,
[03:21.60]kelangan deleg..
[03:25.43]Mrih tentreme bebrayan,
[03:28.73]Urip ingkang prasojo..
[03:32.77]Mrih tentreme bebrayan,
[03:36.07]Urip ingkang prasojo..
[03:45.90]
————-
Preview:

Keladuk Tresno

Tri-Hartini
Versi: Tri Hartini

Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..
————-
[ver: lyrics]
[id: slzlqocv]
[ar: Tri Hartini]
[ti: Keladuk Tresno]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:36]
[00:01.19]Keladuk Tresno – Tri Hartini
[00:55.26]
[00:58.26]>>>
[00:59.26]>>
[01:00.26]>
[01:01.26]Winginane aku ngimpi,
[01:07.28]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[01:15.80]Wis mesti tak eling eling,
[01:21.35]Mergo seneng ugo pati-pati..
[01:29.74]Tak jaluk tansah sumandhing,
[01:35.76]Koyo ning impenku wingi kae,
[01:43.96]Ugo biso kasembadan,
[01:50.54]Ibo bungah ing atiku..
[01:57.95]
[02:00.03]Luput opo,
[02:04.91]Yen aku keladuk tresno..
[02:13.19]Degan mudho sak umpomo,
[02:18.97]Rino wengi aku mikir..
[02:27.44]Kang tak jaluk ojo nganti,
[02:33.78]Katresnanku mung andeg ning ati..
[02:42.36]Esuk enjing sore sonten,
[02:47.65]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[02:54.69]
[03:18.10]>>>
[03:19.10]>>
[03:20.10]>
[03:21.10]Winginane aku ngimpi,
[03:26.27]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[03:34.42]Wis mesti tak eling eling,
[03:39.46]Mergo seneng ugo pati-pati..
[03:47.92]Tak jaluk tansah sumandhing,
[03:52.71]Koyo ning impenku wingi kae,
[04:00.67]Ugo biso kasembadan,
[04:06.39]Ibo bungah ing atiku..
[04:14.85]Luput opo,
[04:19.58]Yen aku keladuk tresno..
[04:27.09]Degan mudho sak umpomo,
[04:32.68]Rino wengi aku mikir..
[04:41.27]Kang tak jaluk ojo nganti,
[04:46.50]Katresnanku mung andeg ning ati..
[04:54.33]Esuk enjing sore sonten,
[04:59.06]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[05:05.60]
[05:50.87]>>>
[05:51.87]>>
[05:52.87]>
[05:53.87]Winginane aku ngimpi,
[05:58.28]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[06:05.64]Wis mesti tak eling eling,
[06:10.11]Mergo seneng ugo pati-pati..
[06:17.33]Tak jaluk tansah sumandhing,
[06:21.68]Koyo ning impenku wingi kae,
[06:28.65]Ugo biso kasembadan,
[06:33.68]Ibo bungah ing atiku..
[06:41.22]Luput opo,
[06:45.01]Yen aku keladuk tresno..
[06:52.17]Degan mudho sak umpomo,
[06:56.71]Rino wengi aku mikir..
[07:03.61]Kang tak jaluk ojo nganti,
[07:08.53]Katresnanku mung andeg ning ati..
[07:14.81]Esuk enjing sore sonten,
[07:19.79]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[07:30.75]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Podang Kuning

Sri-Widodo-Laras
versi: Sri Widodo Laras

Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

reff:
Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..
————
[ver: lyrics]
[id: nabunkca]
[ar: Sri Widodo Laras]
[ti: Podang Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.08]Podang Kuning – Sri Widodo Laras
[00:21.06]
[00:24.06]>>>
[00:25.06]>>
[00:26.06]>
[00:27.06]Isuk awan ning omah wis ora krasan,
[00:34.68]Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
[00:41.21]Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
[00:48.62]Ora kroso isuk awan nganti bengi..
[00:56.01]Eman eman yen disayang liyo pawongan,
[01:02.48]Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
[01:09.45]Kegancangan tak rindik soko kadoan,
[01:16.00]Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..
[01:22.97]E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
[01:32.17]Podhang kuning agawe pikirku pusing..
[01:42.31]Seret ireng tak sawang tambah manise,
[01:52.85]Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..
[02:03.11]
[02:11.46]Ora bakal atiku kegiwang liyan,
[02:22.52]Yen si podhang andudut ati kepranan..
[02:32.29]Ora mendho atiku sansoyo getro,
[02:42.50]Sun sranani tak pikat pulute bendho..
[02:52.44]
[03:17.03]>>>
[03:18.03]>>
[03:19.03]>
[03:20.03]Isuk awan ning omah wis ora krasan,
[03:26.83]Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
[03:33.13]Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
[03:39.98]Ora kroso isuk awan nganti bengi..
[03:46.57]Eman eman yen disayang liyo pawongan,
[03:53.11]Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
[03:59.95]Kegancangan tak rindik soko kadoan,
[04:06.79]Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..
[04:13.45]E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
[04:19.86]Podhang kuning agawe pikirku pusing..
[04:27.14]Seret ireng tak sawang tambah manise,
[04:33.55]Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..
[04:40.15]Ora bakal atiku kegiwang liyan,
[04:46.85]Yen si podhang andudut ati kepranan..
[04:53.63]Ora mendho atiku sansoyo getro,
[05:00.73]Sun sranani tak pikat pulute bendho..
[05:06.95]
————
Preview:

Manten Anyar

Mundiah
Versi: Mundiah/Wiwik

Kalo kae kalo kae,
(Ono opo.., ono opo..)
Coba waspadakno dewe,
(Pancen tenan.., pancen tenan..)
Gawe merine kancane,
(Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
Dasar pantes nyenengake..
(Mesti wae wong ayu lan bagus)

Kadyo mimi lan mintuno..
(Tuntunan poro bebrayan..)
Ngalor ngidul reruntungan,
(Yo biasa wong temanten anyar)
Tansah rukun pengertian..
(mesti wae kang podo disuwun)
Nganti tekan kelanggengan..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

reff:
Kalo kae kalo kae,
(Ono opo.., ono opo..)
Coba waspadakno dewe,
(Pancen tenan.., pancen tenan..)
Gawe merine kancane,
(Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
Dasar pantes nyenengake..
(Mesti wae wong ayu lan bagus)

Kadyo mimi lan mintuno..
(Tuntunan poro bebrayan..)
Ngalor ngidul reruntungan,
(Yo biasa wong temanten anyar)
Tansah rukun pengertian..
(mesti wae kang podo disuwun)
Nganti tekan kelanggengan..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..
—————
[ver: lyrics]
[id: nbvbhncc]
[ar: Mundiah f. Wiwik]
[ti: Manten Anyar]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.51]Manten Anyar
[00:39.51]Versi : Mundiah f. Wiwik
[00:42.51]
[00:45.51]>>>
[00:46.51]>>
[00:47.51]>
[00:48.51]Kalo kae kalo kae,
[00:53.79](Ono opo.., ono opo..)
[00:59.01]Coba waspadakno dewe,
[01:04.49](Pancen tenan.., pancen tenan..)
[01:09.28]Gawe merine kancane,
[01:14.69](Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
[01:19.17]Dasar pantes nyenengake..
[01:24.64](Mesti wae wong ayu lan bagus)
[01:29.43]Kadyo mimi lan mintuno..
[01:34.72](Tuntunan poro bebrayan..)
[01:39.52]Ngalor ngidul reruntungan,
[01:44.35](Yo biasa wong temanten anyar)
[01:49.15]Tansah rukun pengertian..
[01:54.38](mesti wae kang podo disuwun)
[01:58.85]Nganti tekan kelanggengan..
[02:04.52]Ayo konco podo dungo,
[02:08.62]Nyuwun marang kang kuoso..
[02:14.16]Supoyo penganten anyar,
[02:18.33]Tansah manggihyo raharjo..
[02:23.57]Ayo konco podo dungo,
[02:28.23]Nyuwun marang kang kuoso..
[02:33.70]Supoyo penganten anyar,
[02:38.18]Tansah manggihyo raharjo..
[02:46.21]
[03:18.15]>>>
[03:19.15]>>
[03:20.15]>
[03:21.15]Kalo kae kalo kae,
[03:26.37](Ono opo.., ono opo..)
[03:31.79]Coba waspadakno dewe,
[03:36.76](Pancen tenan.., pancen tenan..)
[03:41.73]Gawe merine kancane,
[03:46.84](Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
[03:51.51]Dasar pantes nyenengake..
[03:57.18](Mesti wae wong ayu lan bagus)
[04:01.59]Kadyo mimi lan mintuno..
[04:06.75](Tuntunan poro bebrayan..)
[04:11.61]Ngalor ngidul reruntungan,
[04:16.58](Yo biasa wong temanten anyar)
[04:21.24]Tansah rukun pengertian..
[04:26.47](mesti wae kang podo disuwun)
[04:30.96]Nganti tekan kelanggengan..
[04:36.05]Ayo konco podo dungo,
[04:40.66]Nyuwun marang kang kuoso..
[04:46.25]Supoyo penganten anyar,
[04:50.56]Tansah manggihyo raharjo..
[04:56.08]Ayo konco podo dungo,
[05:00.38]Nyuwun marang kang kuoso..
[05:05.42]Supoyo penganten anyar,
[05:10.13]Tansah manggihyo raharjo..
[05:20.16]
————–
Preview:

Goro Goro Bojo Telu (jithul)

Jithul
Versi: Jithul

Goro goro bojoku telu,
Awak lungkrah ning boyok keju..
Lungguh ra jenak bendino padu,
Pikir jibek akeh utangku..

Aku kapiran kapirun,
Tegal sawah ora matun..
Kebo sapi ora nuntun,
Anak bojo ora rukun..

reff:
Nomer siji kon mundhutke ceri,
Nomer loro kon nggawekke toko..
Nomer telu mung njaluk dirayu,
Saben bengi njaluk dianu..

Bubrah tenan rumah tanggaku,
Bojo minggat entek bondhoku..
Saben bengi turonku gerdu,
Goro goro bojoku telu..

reff:
Goro goro bojoku telu,
Awak lungkrah ning boyok keju..
Lungguh ra jenak bendino padu,
Pikir jibek akeh utangku..

Aku kapiran kapirun,
Tegal sawah ora matun..
Kebo sapi ora nuntun,
Anak bojo ora rukun..

reff:
Nomer siji kon mundhutke ceri,
Nomer loro kon nggawekke toko..
Nomer telu mung njaluk dirayu,
Saben bengi njaluk dianu..

Bubrah tenan rumah tanggaku,
Bojo minggat entek bondhoku..
Saben bengi turonku gerdu,
Goro goro bojoku telu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iiocpccs]
[ar: Jithul]
[ti: Goro Goro Bojo Telu]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.02]Goro Goro Bojo Telu
[00:22.02]Versi : Jithul
[00:25.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Goro goro bojoku telu,
[00:35.22]Awak lungkrah ning boyok keju..
[00:38.56]Lungguh ra jenak bendino padu,
[00:41.85]Pikir jibek akeh utangku..
[00:47.01]Aku kapiran kapirun,
[00:50.73]Tegal sawah ora matun..
[00:54.40]Kebo sapi ora nuntun,
[00:57.75]Anak bojo ora rukun..
[01:01.79]
[01:13.06]>>>
[01:14.06]>>
[01:15.06]>
[01:16.06]Nomer siji kon mundhutke ceri,
[01:19.06]Nomer loro kon nggawekke toko..
[01:23.04]Nomer telu mung njaluk dirayu,
[01:26.45]Saben bengi njaluk dianu..
[01:31.61]
[01:34.07]Bubrah tenan rumah tanggaku,
[01:37.66]Bojo minggat entek bondhoku..
[01:41.51]Saben bengi turonku gerdu,
[01:44.75]Goro goro bojoku telu..
[01:48.29]
[01:50.71]==jithul, goro goro bojo telu==
[02:00.00]
[02:02.00]>>>
[02:03.00]>>
[02:04.00]>
[02:05.00]Goro goro bojoku telu,
[02:08.16]Awak lungkrah ning boyok keju..
[02:11.34]Lungguh ra jenak bendino padu,
[02:14.70]Pikir jibek akeh utangku..
[02:19.97]Aku kapiran kapirun,
[02:23.14]Tegal sawah ora matun..
[02:26.68]Kebo sapi ora nuntun,
[02:29.79]Anak bojo ora rukun..
[02:33.39]
[02:43.84]>>>
[02:44.84]>>
[02:45.84]>
[02:46.84]Nomer siji kon mundhutke ceri,
[02:49.75]Nomer loro kon nggawekke toko..
[02:53.24]Nomer telu mung njaluk dirayu,
[02:56.58]Saben bengi njaluk dianu..
[02:59.87]
[03:03.29]Bubrah tenan rumah tanggaku,
[03:06.52]Bojo minggat entek bondhoku..
[03:10.31]Saben bengi turonku gerdu,
[03:13.48]Goro goro bojoku telu..
[03:17.01]
————–
Preview:

Sido Mukti

Sri-Mantingan
Versi: Nur Hayati ft. Sri Mantingan

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

reff:
Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

reff:
Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..
(NB: ?=kurang jelas
—————
[ver: lyrics]
[id: cnuqolcs]
[ar: Nur Hayati f. Sri Mantingan]
[ti: Sido Mukti]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:01]
[00:01.01]Sido Mukti
[00:42.01]Versi : Nur Hayati & Sri Mantingan
[00:45.01]
[00:48.01]>>>
[00:49.01]>>
[00:50.01]>
[00:51.01]Sajak’e nyoto kabeh welingku,
[00:56.91]Rino lan wengine jo nganti kembuh..
[01:03.79]Wujud bondho sapolo? tondho netro,
[01:09.41]Yekti sido mukti sido mulyo..
[01:15.80]
[01:34.57]>>>
[01:35.57]>>
[01:36.57]>
[01:37.57]Sajak’e nyoto kabeh welingku,
[01:43.74]Rino lan wengine jo nganti kembuh..
[01:50.58]Wujud bondho sapolo? tondho netro,
[01:56.40]Yekti sido mukti sido mulyo..
[02:02.71]
[02:14.51]>>>
[02:15.51]>>
[02:16.51]>
[02:17.51]Sari jamu godhonge meniran,
[02:23.51]Suwe ra ketemu dadi pikiran..
[02:29.90]Mburu lagu lagune samirah,
[02:34.85]Manyak’an sewu banyumasan..
[02:42.70]
[03:00.25]>>>
[03:01.25]>>
[03:02.25]>
[03:03.25]Sari jamu godhonge meniran,
[03:08.57]Suwe ra ketemu dadi pikiran..
[03:14.98]Mburu lagu lagune samirah,
[03:19.94]Manyak’an sewu banyumasan..
[03:27.00]
[03:48.07]>>>
[03:49.07]>>
[03:50.07]>
[03:51.07]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[03:57.25]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[04:03.13]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[04:08.61]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[04:15.98]
[04:34.69]>>>
[04:35.69]>>
[04:36.69]>
[04:37.69]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[04:43.72]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[04:49.87]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[04:55.08]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[05:02.50]
[05:22.22]>>>
[05:23.22]>>
[05:24.22]>
[05:25.22]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[05:30.39]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[05:36.44]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[05:42.03]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[05:51.20]
————–
Preview: