Pedhut Pasar Ngunut

Bayu-Cahyono
Versi: Bayu Cahyono

Udan deres mendunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul-bakul dagangan dikukuti..
Tak goleki neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang-sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro-goro tuku tahu..

reff:
Udan deres mendunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul-bakul dagangan dikukuti..
Tak goleki neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang-sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro-goro tuku tahu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zconqwch]
[ar: Bayu Cahyono]
[ti: Pedhut Pasar Ngunut]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.06]Pedhut Pasar Ngunut
[00:01.06]by: Bayu Cahyono
[01:09.06]
[01:11.06]>>>
[01:12.06]>>
[01:13.06]>
[01:14.06]Udan deres
[01:15.67]mendunge campur pedhut,
[01:20.09]Aku ngiyup
[01:22.02]neng emper pasar ngunut..
[01:26.74]Mlebu pasar
[01:28.73]jarene tuku tahu,
[01:33.33]Meh sedino tak enteni
[01:37.32]kok ora metu..
[01:40.42]Tak leboni pasar
[01:43.59]wis katon sepi,
[01:47.40]Bakul-bakul
[01:49.76]dagangan dikukuti..
[01:54.66]Tak goleki
[01:56.79]neng lore pasar sapi,
[02:01.33]Jebul pacarku
[02:03.88]digondol blantik sapi..
[02:08.29]Pacarku ilang
[02:11.22]neng njero pasar ngunut,
[02:15.70]Nduwe pacar
[02:18.25]kok lunyu koyo welut..
[02:23.03]Pacarku ilang
[02:25.76]neng njero pasar ngunut,
[02:29.70]Tak sayang-sayang
[02:32.36]jebule kok malah mrucut..
[02:37.22]Mbok menowo
[02:39.27]pancen dudu jodoku,
[02:43.94]Aku kapok
[02:46.05]golek pacar ayu..
[02:50.85]Pasar ngunut
[02:52.90]kang dadi seksi bisu,
[02:57.01]Pacarku ilang
[02:59.68]goro-goro tuku tahu..
[03:03.34]
[03:28.68]>>>
[03:29.68]>>
[03:30.68]>
[03:31.68]Udan deres
[03:33.68]mendunge campur pedhut,
[03:37.46]Aku ngiyup
[03:39.64]neng emper pasar ngunut..
[03:44.19]Mlebu pasar
[03:46.18]jarene tuku tahu,
[03:50.85]Meh sedino tak enteni
[03:54.51]kok ora metu..
[03:57.82]Tak leboni pasar
[04:00.42]wis katon sepi,
[04:04.29]Bakul-bakul
[04:06.53]dagangan dikukuti..
[04:10.69]Tak goleki
[04:12.75]neng lore pasar sapi,
[04:17.10]Jebul pacarku
[04:19.41]digondol blantik sapi..
[04:23.75]Pacarku ilang
[04:25.87]neng njero pasar ngunut,
[04:30.10]Nduwe pacar
[04:32.34]kok lunyu koyo welut..
[04:37.06]Pacarku ilang
[04:39.11]neng njero pasar ngunut,
[04:43.28]Tak sayang-sayang
[04:45.71]jebule kok malah mrucut..
[04:50.26]Mbok menowo
[04:52.24]pancen dudu jodoku,
[04:56.59]Aku kapok
[04:58.65]golek pacar ayu..
[05:03.07]Pasar ngunut
[05:04.94]kang dadi seksi bisu,
[05:09.11]Pacarku ilang
[05:11.35]goro-goro tuku tahu..
[05:15.14]
————-
Preview:

Tetesing Tresno

Wilis
Versi: Wilis

Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..

Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..

reff:
Yen sinawang ono netro,
Sopo wonge sing ra nandang tresno..
Janur kuning lengkung lengkung,
Sopo wonge sing ra nandang wuyung..

Roso tresno rino wengi,
Nanging aku ra biso nduweni..
Godong kates dadi jampi,
Setetes tresno kanggo tombo ati..

Pamujiku wong bagus,
Mugo sliramu ora biso lali..
Nadyan sewindu,
Tresnamu bakale tak tunggu..

Tresno iki ora mendo,
Soyo suwe soyo tambah nyikso..
Waton kowe ra bandingake,
Nadyan aku wong ora nduwe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vnaqwucv]
[ar: Wilis]
[ti: Tetesing Tresno]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.04]Tetesing Tresno – Wilis
[00:34.40]
[00:36.40]>>>
[00:37.40]>>
[00:38.40]>
[00:39.40]Yen sinawang ono netro,
[00:45.25]Sopo wonge sing ra nandang tresno..
[00:53.55]Janur kuning lengkung lengkung,
[01:01.08]Sopo wonge sing ra nandang wuyung..
[01:10.91]Roso tresno rino wengi,
[01:17.13]Nanging aku ra biso nduweni..
[01:25.64]Godong kates dadi jampi,
[01:32.82]Setetes tresno kanggo tombo ati..
[01:42.21]Pamujiku wong bagus,
[01:48.99]Mugo sliramu ora biso lali..
[01:57.70]Nadyan sewindu,
[02:03.18]Tresnamu bakale tak tunggu..
[02:12.19]
[02:15.59]Tresno iki ora mendo,
[02:22.11]Soyo suwe soyo tambah nyikso..
[02:31.63]Waton kowe ra bandingake,
[02:38.03]Nadyan aku wong ora nduwe..
[02:44.88]
[03:13.77]>>>
[03:14.77]>>
[03:15.77]>
[03:16.77]Yen sinawang ono netro,
[03:22.93]Sopo wonge sing ra nandang tresno..
[03:32.01]Janur kuning lengkung lengkung,
[03:37.49]Sopo wonge sing ra nandang wuyung..
[03:46.63]Roso tresno rino wengi,
[03:52.29]Nanging aku ra biso nduweni..
[04:00.81]Godong kates dadi jampi,
[04:06.91]Setetes tresno kanggo tombo ati..
[04:16.05]Pamujiku wong bagus,
[04:21.04]Mugo sliramu ora biso lali..
[04:29.25]Nadyan sewindu,
[04:34.10]Tresnamu bakale tak tunggu..
[04:41.38]
[04:46.55]Tresno iki ora mendo,
[04:52.96]Soyo suwe soyo tambah nyikso..
[05:00.61]Waton kowe ra bandingake,
[05:06.57]Nadyan aku wong ora nduwe..
[05:12.92]
————
Preview:

Kembang Probolinggo

Beta_1
Versi: Beta

Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

reff:
Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pzplbwcv]
[ar: Beta]
[ti: Kembang Probolinggo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.06]Kembang Probolinggo – Beta
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Mendung peteng arep udan,
[00:45.34]Pupus klopo podho jejogetan..
[00:53.09]Sumilak’e kukus bromo,
[00:58.05]Ambarengi tumurune tresno..
[01:06.24]Aku mung tansah ngenteni,
[01:11.23]Tumetese tresno kang sejati..
[01:19.23]Wedi yen kelangan kowe,
[01:24.42]Ayo enggal polokromo wae..
[01:30.48]
[01:32.61]Kembang arum probolinggo,
[01:37.24]Rino wengi mung katon ing moto..
[01:45.23]Kembang arum probolinggo,
[01:49.80]Tak sirami banyune asmoro..
[01:57.73]Sayur kentang sambel bawang,
[02:03.18]Lalap gobis opo ra kelingan..
[02:10.68]Buka’en lawange tresno,
[02:16.36]Duh wong bagus
[02:18.44]kembang probolinggo..
[02:22.48]
[03:12.73]>>>
[03:13.73]>>
[03:14.73]>
[03:15.73]Mendung peteng arep udan,
[03:20.36]Pupus klopo podho jejogetan..
[03:26.92]Sumilak’e kukus bromo,
[03:32.86]Ambarengi tumurune tresno..
[03:40.92]Aku mung tansah ngenteni,
[03:45.86]Tumetese tresno kang sejati..
[03:53.42]Wedi yen kelangan kowe,
[03:58.29]Ayo enggal polokromo wae..
[04:04.36]
[04:06.43]Kembang arum probolinggo,
[04:10.62]Rino wengi mung katon ing moto..
[04:18.93]Kembang arum probolinggo,
[04:23.56]Tak sirami banyune asmoro..
[04:31.12]Sayur kentang sambel bawang,
[04:36.49]Lalap gobis opo ra kelingan..
[04:43.99]Buka’en lawange tresno,
[04:49.61]Duh wong bagus
[04:52.18]kembang probolinggo..
[05:01.68]
————-
Preview:

Lumbung Deso

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

reff:
Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zvapkacv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Lumbung Deso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:01.06]Lumbung Deso
[00:31.06]Versi: Ki Nartosabdho
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Lumbung deso
[00:43.08]pro tani podho makaryo..
[00:49.53](Ayo dhi..) jupuk pari
[00:55.72]noto lesung nyandhak alu..
[01:01.70](Ayo yu..) podho maju
[01:07.84]yen wis rampung
[01:11.02]nulih adang..
[01:13.21](Ayo kang..) dho tumandang
[01:19.68]nyosok beras ono lumpang..
[01:25.95]
[01:37.25]Ayo dhi..
[01:41.20]
[01:41.29]Ayo yu..
[01:53.87]
[02:02.55]Ayo kang..
[02:05.77]
[02:16.94]Lumbung deso
[02:21.08]pro tani podho makaryo..
[02:27.81](Ayo dhi..) jupuk pari
[02:33.94]noto lesung nyandhak alu..
[02:40.23](Ayo yu..) podho maju
[02:45.14]yen wis rampung
[02:48.12]nulih adang..
[02:51.48](Ayo kang..) dho tumandang
[02:57.02]nyosok beras ono lumpang..
[03:02.18]
[03:27.10]>>>
[03:28.10]>>
[03:29.10]>
[03:30.10]Lumbung deso
[03:34.02]pro tani podho makaryo..
[03:40.74](Ayo dhi..) jupuk pari
[03:46.39]noto lesung nyandhak alu..
[03:52.87](Ayo yu..) podho maju
[03:58.39]yen wis rampung
[04:01.70]nulih adang..
[04:04.92](Ayo kang..) dho tumandang
[04:10.22]nyosok beras ono lumpang..
[04:17.81]
[04:29.07]Ayo dhi..
[04:32.08]
[04:41.97]Ayo yu..
[04:44.96]
[04:54.47]Ayo kang..
[04:57.59]
[05:09.02]Lumbung deso
[05:13.25]pro tani podho makaryo..
[05:19.40](Ayo dhi..) jupuk pari
[05:25.13]noto lesung nyandhak alu..
[05:30.85](Ayo yu..) podho maju
[05:36.81]yen wis rampung
[05:40.11]nulih adang..
[05:43.34](Ayo kang..) dho tumandang
[05:48.57]nyosok beras ono lumpang..
[05:54.29]
————-
Preview:

Taman Sari

Ki-Saguh-Hadicarito
Versi: Ki Saguh Hadicarito

Lk:(bowo)
“GUMELAR INGKANG..
“SEKAR.. SEKAR..
“NGAMBAR ARUM..
“NGEBEKI TAMAN SARI..

“AMAMET PRONO SATUHU..
“KARYO LEJARING NDRIYO..
“PEKSI NGOCEH..
“KUMBANG NGAMBRENG..
“NGENG-NGENG NIMBRUNG..

“SWASONO..
“ENDAH MULYO..
“LIR TAMANING..
“PRO HAPSARI..

Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..

reff:
Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kabwizcv]
[ar: Ki Saguh Hadicarito]
[ti: Taman sari]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:27]
[00:03.50]GUMELAR INGKANG..
[00:11.40]SEKAR.. SEKAR..
[00:22.16]
[00:23.66]NGAMBAR ARUM..
[00:29.45]NGEBEKI TAMAN SARI..
[00:46.49]
[00:47.48]AMAMET PRONO SATUHU..
[01:03.85]KARYO LEJARING NDRIYO..
[01:23.23]PEKSI NGOCEH..
[01:29.25]KUMBANG NGAMBRENG..
[01:32.30]NGENG-NGENG NIMBRUNG..
[01:45.12]SWASONO..
[01:54.39]ENDAH MULYO..
[02:06.76]LIR TAMANING..
[02:15.66]PRO HAPSARI..
[02:27.89]
[02:29.44]NADYAN LAGI..
[02:37.58]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[02:47.36]UWIS PULIH..
[02:53.16]KEMBANG KANG
[02:55.46]HILANG KEPANGGIH..
[03:04.06]NADYAN AKEH..
[03:09.98]KEMBANG KANG ARUM
[03:14.07]GANDANE NIMAS..
[03:21.16]ORA ONO..
[03:25.77]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[03:36.99]MEMANIKKU..
[03:41.95]YO AMUNG KOWE
[03:46.18]WONG KUNING..
[03:52.40]SEN ISENING..
[03:57.91]KEMBANG JRONING
[04:01.21]TAMAN SARI..
[04:09.36]ORA WANGI..
[04:14.16]MERGO KALAH..
[04:17.71]LAN WONG KUNING NIMAS..
[04:25.68]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[04:33.63]MUNDHUT OPO..
[04:40.67]
[05:09.34]>>>
[05:10.34]>>
[05:11.34]>
[05:12.34]NADYAN LAGI..
[05:21.93]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[05:37.39]UWIS PULIH..
[05:43.85]KEMBANG KANG
[05:47.96]HILANG KEPANGGIH..
[05:56.79]
[06:02.03]NADYAN AKEH..
[06:10.62]KEMBANG KANG ARUM..
[06:15.65]GANDANE NIMAS..
[06:26.11]ORA ONO..
[06:32.88]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[06:49.13]MEMANIKKU..
[06:56.15]YO AMUNG KOWE..
[07:01.69]WONG KUNING..
[07:10.15]SEN ISENING..
[07:18.05]KEMBANG JRONING..
[07:23.02]TAMAN SARI..
[07:36.03]
[07:37.08]ORA WANGI..
[07:44.79]MERGO KALAH..
[07:49.20]LAN WONG KUNING..
[07:58.63]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[08:12.49]MUNDHUT OPO..
[08:23.50]
————
Preview:

Bersih Deso

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wqhhihcv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Bersih Deso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.04]Bersih Deso – Ki Nartosabdho
[00:32.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Apan iku apan iku
[00:41.39]dadi kuwajiban baku..
[00:47.10]Ayo bersih deso
[00:53.14]murih adoh
[00:56.80]suker sakit ih ih ih ih..
[01:03.14]kiyak kiyak anggliyak
[01:06.58]tumandang karyo..
[01:13.57]
[01:34.56]>>>
[01:35.56]>>
[01:36.56]>
[01:37.56]Apan iku apan iku
[01:41.48]dadi kuwajiban baku..
[01:46.64]Ayo bersih deso
[01:52.67]murih adoh
[01:55.85]suker sakit ih ih ih ih..
[02:02.82]kiyak kiyak anggliyak
[02:08.16]tumandang karyo..
[02:13.63]
[02:35.22]>>>
[02:36.22]>>
[02:37.22]>
[02:38.22]Apan iku apan iku
[02:41.37]dadi kuwajiban baku..
[02:46.04]Ayo bersih deso
[02:53.14]murih adoh
[02:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[03:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[03:07.37]tumandang karyo..
[03:13.54]
[03:34.22]>>>
[03:35.22]>>
[03:36.22]>
[03:37.22]Apan iku apan iku
[03:41.37]dadi kuwajiban baku..
[03:46.04]Ayo bersih deso
[03:53.14]murih adoh
[03:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[04:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[04:07.37]tumandang karyo..
[04:12.56]
[04:33.22]>>>
[04:34.22]>>
[04:35.22]>
[04:36.22]Apan iku apan iku
[04:39.71]dadi kuwajiban baku..
[04:44.50]Ayo bersih deso
[04:51.10]murih adoh
[04:54.51]suker sakit ih ih ih ih..
[05:00.86]kiyak kiyak anggliyak
[05:05.77]tumandang karyo..
[05:15.61]
————
Preview:

Dara Muluk

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..

reff:
Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kwhbqncv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Dara Muluk]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:01.73]Dara Muluk – Ki Nartosabdho
[00:24.73]
[00:27.73]>>>
[00:28.73]>>
[00:29.73]>
[00:30.73]Rame rame ngoyak doro
[00:36.23]mabur muluk aduh,
[00:40.73]Nusup silem ning mego wah..
[00:46.64]Alok alok playune
[00:49.05]kesandhung sandhung tobil,
[00:52.86]Darane dewe ucul..
[00:59.39]Jroning gupon akeh piyik’e,
[01:06.24]Ora kopen kontrang kantring..
[01:12.12]Ombene wus asat
[01:14.49]pakan mung kari wadahe,
[01:18.35]Akeh kang kebandhang
[01:20.59]gupone katon komplang..
[01:24.38]Jebulane..,
[01:26.51]sak kabehe..
[01:30.48]Milih sarwo olo
[01:33.03]ingkang dudu mestine..
[01:37.36]Amburu uceng..,
[01:39.76]kelangan deleg..
[01:43.58]Mrih tentreme bebrayan,
[01:46.70]Urip ingkang prasojo..
[01:51.30]
[02:12.81]>>>
[02:13.81]>>
[02:14.81]>
[02:15.81]Rame rame ngoyak doro
[02:18.14]mabur muluk aduh,
[02:21.84]Nusup silem ning mego wah..
[02:28.13]Alok alok playune
[02:29.84]kesandhung sandhung tobil,
[02:34.72]Darane dewe ucul..
[02:41.32]Jroning gupon akeh piyik’e,
[02:47.55]Ora kopen kontrang kantring..
[02:52.71]Ombene wus asat
[02:55.41]pakan mung kari wadahe,
[02:59.36]Akeh kang kebandhang
[03:01.70]gupone katon komplang..
[03:05.71]Jebulane..,
[03:07.80]sak kabehe..
[03:12.11]Milih sarwo olo
[03:15.06]ingkang dudu mestine..
[03:19.39]Amburu uceng..,
[03:21.60]kelangan deleg..
[03:25.43]Mrih tentreme bebrayan,
[03:28.73]Urip ingkang prasojo..
[03:32.77]Mrih tentreme bebrayan,
[03:36.07]Urip ingkang prasojo..
[03:45.90]
————-
Preview: