Lumbung Deso

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

reff:
Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..

Ayo dhi..
Ayo yu..
Ayo kang..

Lumbung deso
pro tani podho makaryo..
(Ayo dhi..) jupuk pari
noto lesung nyandhak alu..
(Ayo yu..) podho maju
yen wis rampung nulih adang..
(Ayo kang..) dho tumandang
nyosok beras ono lumpang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zvapkacv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Lumbung Deso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:01.06]Lumbung Deso
[00:31.06]Versi: Ki Nartosabdho
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Lumbung deso
[00:43.08]pro tani podho makaryo..
[00:49.53](Ayo dhi..) jupuk pari
[00:55.72]noto lesung nyandhak alu..
[01:01.70](Ayo yu..) podho maju
[01:07.84]yen wis rampung
[01:11.02]nulih adang..
[01:13.21](Ayo kang..) dho tumandang
[01:19.68]nyosok beras ono lumpang..
[01:25.95]
[01:37.25]Ayo dhi..
[01:41.20]
[01:41.29]Ayo yu..
[01:53.87]
[02:02.55]Ayo kang..
[02:05.77]
[02:16.94]Lumbung deso
[02:21.08]pro tani podho makaryo..
[02:27.81](Ayo dhi..) jupuk pari
[02:33.94]noto lesung nyandhak alu..
[02:40.23](Ayo yu..) podho maju
[02:45.14]yen wis rampung
[02:48.12]nulih adang..
[02:51.48](Ayo kang..) dho tumandang
[02:57.02]nyosok beras ono lumpang..
[03:02.18]
[03:27.10]>>>
[03:28.10]>>
[03:29.10]>
[03:30.10]Lumbung deso
[03:34.02]pro tani podho makaryo..
[03:40.74](Ayo dhi..) jupuk pari
[03:46.39]noto lesung nyandhak alu..
[03:52.87](Ayo yu..) podho maju
[03:58.39]yen wis rampung
[04:01.70]nulih adang..
[04:04.92](Ayo kang..) dho tumandang
[04:10.22]nyosok beras ono lumpang..
[04:17.81]
[04:29.07]Ayo dhi..
[04:32.08]
[04:41.97]Ayo yu..
[04:44.96]
[04:54.47]Ayo kang..
[04:57.59]
[05:09.02]Lumbung deso
[05:13.25]pro tani podho makaryo..
[05:19.40](Ayo dhi..) jupuk pari
[05:25.13]noto lesung nyandhak alu..
[05:30.85](Ayo yu..) podho maju
[05:36.81]yen wis rampung
[05:40.11]nulih adang..
[05:43.34](Ayo kang..) dho tumandang
[05:48.57]nyosok beras ono lumpang..
[05:54.29]
————-
Preview:

Taman Sari

Ki-Saguh-Hadicarito
Versi: Ki Saguh Hadicarito

Lk:(bowo)
“GUMELAR INGKANG..
“SEKAR.. SEKAR..
“NGAMBAR ARUM..
“NGEBEKI TAMAN SARI..

“AMAMET PRONO SATUHU..
“KARYO LEJARING NDRIYO..
“PEKSI NGOCEH..
“KUMBANG NGAMBRENG..
“NGENG-NGENG NIMBRUNG..

“SWASONO..
“ENDAH MULYO..
“LIR TAMANING..
“PRO HAPSARI..

Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..

reff:
Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kabwizcv]
[ar: Ki Saguh Hadicarito]
[ti: Taman sari]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:27]
[00:03.50]GUMELAR INGKANG..
[00:11.40]SEKAR.. SEKAR..
[00:22.16]
[00:23.66]NGAMBAR ARUM..
[00:29.45]NGEBEKI TAMAN SARI..
[00:46.49]
[00:47.48]AMAMET PRONO SATUHU..
[01:03.85]KARYO LEJARING NDRIYO..
[01:23.23]PEKSI NGOCEH..
[01:29.25]KUMBANG NGAMBRENG..
[01:32.30]NGENG-NGENG NIMBRUNG..
[01:45.12]SWASONO..
[01:54.39]ENDAH MULYO..
[02:06.76]LIR TAMANING..
[02:15.66]PRO HAPSARI..
[02:27.89]
[02:29.44]NADYAN LAGI..
[02:37.58]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[02:47.36]UWIS PULIH..
[02:53.16]KEMBANG KANG
[02:55.46]HILANG KEPANGGIH..
[03:04.06]NADYAN AKEH..
[03:09.98]KEMBANG KANG ARUM
[03:14.07]GANDANE NIMAS..
[03:21.16]ORA ONO..
[03:25.77]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[03:36.99]MEMANIKKU..
[03:41.95]YO AMUNG KOWE
[03:46.18]WONG KUNING..
[03:52.40]SEN ISENING..
[03:57.91]KEMBANG JRONING
[04:01.21]TAMAN SARI..
[04:09.36]ORA WANGI..
[04:14.16]MERGO KALAH..
[04:17.71]LAN WONG KUNING NIMAS..
[04:25.68]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[04:33.63]MUNDHUT OPO..
[04:40.67]
[05:09.34]>>>
[05:10.34]>>
[05:11.34]>
[05:12.34]NADYAN LAGI..
[05:21.93]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[05:37.39]UWIS PULIH..
[05:43.85]KEMBANG KANG
[05:47.96]HILANG KEPANGGIH..
[05:56.79]
[06:02.03]NADYAN AKEH..
[06:10.62]KEMBANG KANG ARUM..
[06:15.65]GANDANE NIMAS..
[06:26.11]ORA ONO..
[06:32.88]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[06:49.13]MEMANIKKU..
[06:56.15]YO AMUNG KOWE..
[07:01.69]WONG KUNING..
[07:10.15]SEN ISENING..
[07:18.05]KEMBANG JRONING..
[07:23.02]TAMAN SARI..
[07:36.03]
[07:37.08]ORA WANGI..
[07:44.79]MERGO KALAH..
[07:49.20]LAN WONG KUNING..
[07:58.63]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[08:12.49]MUNDHUT OPO..
[08:23.50]
————
Preview:

Bersih Deso

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wqhhihcv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Bersih Deso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.04]Bersih Deso – Ki Nartosabdho
[00:32.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Apan iku apan iku
[00:41.39]dadi kuwajiban baku..
[00:47.10]Ayo bersih deso
[00:53.14]murih adoh
[00:56.80]suker sakit ih ih ih ih..
[01:03.14]kiyak kiyak anggliyak
[01:06.58]tumandang karyo..
[01:13.57]
[01:34.56]>>>
[01:35.56]>>
[01:36.56]>
[01:37.56]Apan iku apan iku
[01:41.48]dadi kuwajiban baku..
[01:46.64]Ayo bersih deso
[01:52.67]murih adoh
[01:55.85]suker sakit ih ih ih ih..
[02:02.82]kiyak kiyak anggliyak
[02:08.16]tumandang karyo..
[02:13.63]
[02:35.22]>>>
[02:36.22]>>
[02:37.22]>
[02:38.22]Apan iku apan iku
[02:41.37]dadi kuwajiban baku..
[02:46.04]Ayo bersih deso
[02:53.14]murih adoh
[02:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[03:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[03:07.37]tumandang karyo..
[03:13.54]
[03:34.22]>>>
[03:35.22]>>
[03:36.22]>
[03:37.22]Apan iku apan iku
[03:41.37]dadi kuwajiban baku..
[03:46.04]Ayo bersih deso
[03:53.14]murih adoh
[03:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[04:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[04:07.37]tumandang karyo..
[04:12.56]
[04:33.22]>>>
[04:34.22]>>
[04:35.22]>
[04:36.22]Apan iku apan iku
[04:39.71]dadi kuwajiban baku..
[04:44.50]Ayo bersih deso
[04:51.10]murih adoh
[04:54.51]suker sakit ih ih ih ih..
[05:00.86]kiyak kiyak anggliyak
[05:05.77]tumandang karyo..
[05:15.61]
————
Preview:

Dara Muluk

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..

reff:
Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kwhbqncv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Dara Muluk]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:01.73]Dara Muluk – Ki Nartosabdho
[00:24.73]
[00:27.73]>>>
[00:28.73]>>
[00:29.73]>
[00:30.73]Rame rame ngoyak doro
[00:36.23]mabur muluk aduh,
[00:40.73]Nusup silem ning mego wah..
[00:46.64]Alok alok playune
[00:49.05]kesandhung sandhung tobil,
[00:52.86]Darane dewe ucul..
[00:59.39]Jroning gupon akeh piyik’e,
[01:06.24]Ora kopen kontrang kantring..
[01:12.12]Ombene wus asat
[01:14.49]pakan mung kari wadahe,
[01:18.35]Akeh kang kebandhang
[01:20.59]gupone katon komplang..
[01:24.38]Jebulane..,
[01:26.51]sak kabehe..
[01:30.48]Milih sarwo olo
[01:33.03]ingkang dudu mestine..
[01:37.36]Amburu uceng..,
[01:39.76]kelangan deleg..
[01:43.58]Mrih tentreme bebrayan,
[01:46.70]Urip ingkang prasojo..
[01:51.30]
[02:12.81]>>>
[02:13.81]>>
[02:14.81]>
[02:15.81]Rame rame ngoyak doro
[02:18.14]mabur muluk aduh,
[02:21.84]Nusup silem ning mego wah..
[02:28.13]Alok alok playune
[02:29.84]kesandhung sandhung tobil,
[02:34.72]Darane dewe ucul..
[02:41.32]Jroning gupon akeh piyik’e,
[02:47.55]Ora kopen kontrang kantring..
[02:52.71]Ombene wus asat
[02:55.41]pakan mung kari wadahe,
[02:59.36]Akeh kang kebandhang
[03:01.70]gupone katon komplang..
[03:05.71]Jebulane..,
[03:07.80]sak kabehe..
[03:12.11]Milih sarwo olo
[03:15.06]ingkang dudu mestine..
[03:19.39]Amburu uceng..,
[03:21.60]kelangan deleg..
[03:25.43]Mrih tentreme bebrayan,
[03:28.73]Urip ingkang prasojo..
[03:32.77]Mrih tentreme bebrayan,
[03:36.07]Urip ingkang prasojo..
[03:45.90]
————-
Preview:

Keladuk Tresno

Tri-Hartini
Versi: Tri Hartini

Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..
————-
[ver: lyrics]
[id: slzlqocv]
[ar: Tri Hartini]
[ti: Keladuk Tresno]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:36]
[00:01.19]Keladuk Tresno – Tri Hartini
[00:55.26]
[00:58.26]>>>
[00:59.26]>>
[01:00.26]>
[01:01.26]Winginane aku ngimpi,
[01:07.28]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[01:15.80]Wis mesti tak eling eling,
[01:21.35]Mergo seneng ugo pati-pati..
[01:29.74]Tak jaluk tansah sumandhing,
[01:35.76]Koyo ning impenku wingi kae,
[01:43.96]Ugo biso kasembadan,
[01:50.54]Ibo bungah ing atiku..
[01:57.95]
[02:00.03]Luput opo,
[02:04.91]Yen aku keladuk tresno..
[02:13.19]Degan mudho sak umpomo,
[02:18.97]Rino wengi aku mikir..
[02:27.44]Kang tak jaluk ojo nganti,
[02:33.78]Katresnanku mung andeg ning ati..
[02:42.36]Esuk enjing sore sonten,
[02:47.65]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[02:54.69]
[03:18.10]>>>
[03:19.10]>>
[03:20.10]>
[03:21.10]Winginane aku ngimpi,
[03:26.27]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[03:34.42]Wis mesti tak eling eling,
[03:39.46]Mergo seneng ugo pati-pati..
[03:47.92]Tak jaluk tansah sumandhing,
[03:52.71]Koyo ning impenku wingi kae,
[04:00.67]Ugo biso kasembadan,
[04:06.39]Ibo bungah ing atiku..
[04:14.85]Luput opo,
[04:19.58]Yen aku keladuk tresno..
[04:27.09]Degan mudho sak umpomo,
[04:32.68]Rino wengi aku mikir..
[04:41.27]Kang tak jaluk ojo nganti,
[04:46.50]Katresnanku mung andeg ning ati..
[04:54.33]Esuk enjing sore sonten,
[04:59.06]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[05:05.60]
[05:50.87]>>>
[05:51.87]>>
[05:52.87]>
[05:53.87]Winginane aku ngimpi,
[05:58.28]Opo mbesuk biso-o tumusing..
[06:05.64]Wis mesti tak eling eling,
[06:10.11]Mergo seneng ugo pati-pati..
[06:17.33]Tak jaluk tansah sumandhing,
[06:21.68]Koyo ning impenku wingi kae,
[06:28.65]Ugo biso kasembadan,
[06:33.68]Ibo bungah ing atiku..
[06:41.22]Luput opo,
[06:45.01]Yen aku keladuk tresno..
[06:52.17]Degan mudho sak umpomo,
[06:56.71]Rino wengi aku mikir..
[07:03.61]Kang tak jaluk ojo nganti,
[07:08.53]Katresnanku mung andeg ning ati..
[07:14.81]Esuk enjing sore sonten,
[07:19.79]Kulo mbenjeng tumut sinten..
[07:30.75]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Podang Kuning

Sri-Widodo-Laras
versi: Sri Widodo Laras

Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

reff:
Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..
————
[ver: lyrics]
[id: nabunkca]
[ar: Sri Widodo Laras]
[ti: Podang Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.08]Podang Kuning – Sri Widodo Laras
[00:21.06]
[00:24.06]>>>
[00:25.06]>>
[00:26.06]>
[00:27.06]Isuk awan ning omah wis ora krasan,
[00:34.68]Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
[00:41.21]Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
[00:48.62]Ora kroso isuk awan nganti bengi..
[00:56.01]Eman eman yen disayang liyo pawongan,
[01:02.48]Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
[01:09.45]Kegancangan tak rindik soko kadoan,
[01:16.00]Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..
[01:22.97]E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
[01:32.17]Podhang kuning agawe pikirku pusing..
[01:42.31]Seret ireng tak sawang tambah manise,
[01:52.85]Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..
[02:03.11]
[02:11.46]Ora bakal atiku kegiwang liyan,
[02:22.52]Yen si podhang andudut ati kepranan..
[02:32.29]Ora mendho atiku sansoyo getro,
[02:42.50]Sun sranani tak pikat pulute bendho..
[02:52.44]
[03:17.03]>>>
[03:18.03]>>
[03:19.03]>
[03:20.03]Isuk awan ning omah wis ora krasan,
[03:26.83]Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
[03:33.13]Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
[03:39.98]Ora kroso isuk awan nganti bengi..
[03:46.57]Eman eman yen disayang liyo pawongan,
[03:53.11]Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
[03:59.95]Kegancangan tak rindik soko kadoan,
[04:06.79]Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..
[04:13.45]E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
[04:19.86]Podhang kuning agawe pikirku pusing..
[04:27.14]Seret ireng tak sawang tambah manise,
[04:33.55]Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..
[04:40.15]Ora bakal atiku kegiwang liyan,
[04:46.85]Yen si podhang andudut ati kepranan..
[04:53.63]Ora mendho atiku sansoyo getro,
[05:00.73]Sun sranani tak pikat pulute bendho..
[05:06.95]
————
Preview: