Kudu Disalini

Reny-Farida_2
Versi: Reny Farida

SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..

reff:
SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

reff:
ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
————-
[ver: lyrics]
[id: oquksccv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Kudu Disalini]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:01.04]Kudu Disalini – Reny Farida
[00:21.07]
[00:24.07]>>>
[00:25.07]>>
[00:26.07]>
[00:27.07]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[00:33.37]CERITO LELAKON IKI
[00:36.20]AKU WIS RA PERDULI..
[00:39.49]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[00:42.53]AKU KUDU GOLEK GANTI
[00:45.96]MERGO KOWE WIS PANCENE
[00:49.19]KUDU TAK SALINI..
[00:53.42]
[01:06.93]ROSO TRESNO
[01:08.59]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[01:14.57]SAIKI SIRNO MUSNO
[01:16.40]KOYO ILANG ROSO..
[01:20.10]KEGOWO LORO
[01:22.85]SING PERIH JERONING DODO..
[01:30.20]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[01:36.17]NYAWANG SLIRAMU..
[01:39.20]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:42.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[01:46.69]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[01:52.90]NYAWANG SLIRAMU..
[01:55.44]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:58.81]NING NDUWUR TANGISKU..
[02:03.96]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[02:09.63]KOWE RABI
[02:12.00]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[02:17.30]
[02:47.43]>>>
[02:48.43]>>
[02:49.43]>
[02:50.43]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[02:57.34]CERITO LELAKON IKI
[03:00.07]AKU WIS RA PERDULI..
[03:04.31]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[03:07.31]AKU KUDU GOLEK GANTI
[03:10.48]MERGO KOWE WIS PANCENE
[03:13.53]KUDU TAK SALINI..
[03:17.45]
[03:29.03]>>>
[03:30.03]>>
[03:31.03]>
[03:32.03]ROSO TRESNO
[03:33.37]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[03:38.97]SAIKI SIRNO MUSNO
[03:41.32]KOYO ILANG ROSO..
[03:44.49]KEGOWO LORO
[03:47.54]SING PERIH JERONING DODO..
[03:54.39]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:00.37]NYAWANG SLIRAMU..
[04:03.03]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:06.20]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:10.93]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:16.72]NYAWANG SLIRAMU..
[04:20.02]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:23.00]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:28.92]
[04:31.63]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:37.35]NYAWANG SLIRAMU..
[04:40.28]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:43.39]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:48.05]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:54.47]NYAWANG SLIRAMU..
[04:56.64]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[05:00.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[05:05.17]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:11.82]KOWE RABI
[05:14.16]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:19.16]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:25.19]KOWE RABI
[05:27.81]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:31.85]
————-
Preview:

Aku Kudu Piye

Deva-Lolita
Versi: Deva Lolita

(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

Harus bagaimana lagi,
Membuktikan cinta ini..
Kulakukan semua,
Apa yang kau minta..

Aku kurang apa lagi,
Semua telah kuberi..
Tapi kau tak mau,
Mengerti hatiku..

(aku kudu piye aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye aku kudu piye,
Aku kudu piye..?

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

Dulu kau pernah berjanji,
Untuk sehidup semati..
Tapi itu hanya, dibibirmu saja..

Percuma selama ini,
Aku selalu setia..
Bila ku ternyata, mainanmu saja..

Kau berucap janji,
Tapi kau yang mengingkari..
Menduakanku selingkuhiku..

Dia yang kau cinta,
Katamu teman biasa..
Janjimu sehidup semati..

Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka karenamu..

(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye aku kudu piye)
(aku kudu piye..)

Aku kurang piye aku kurang piye
Aku kurang piye..?
(piye piye piye..?)
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)

reff:
Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka..

Aku sungguh cinta padamu,
Sungguh rindu padamu..
Tapi kadang kau membuatku benci padamu..
Bagaimana lagi membuatmu mengerti,
Betapa hati ku terluka karenamu..

(aku kudu piye aku kudu piye..)
Aku kudu piye..?
(aku kudu piye?)
Aku kudu piye aku kudu piye
Aku kudu piye..?

(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
Piye piye piye..?
(aku kurang piye aku kurang piye)
(aku kurang piye..)
————-
[ver: lyrics]
[id: ppkuqwcv]
[ar: Deva Lolita]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:03.66](aku kudu piye aku kudu piye)
[00:07.13](aku kudu piye..)
[00:08.76]Aku kudu piye..?
[00:10.53](aku kudu piye aku kudu piye)
[00:12.63](aku kudu piye..)
[00:15.62](aku kurang piye aku kurang piye)
[00:18.39](aku kurang piye..)
[00:20.49]Piye piye piye..?
[00:22.00](aku kurang piye aku kurang piye)
[00:24.33](aku kurang piye..)
[00:26.54]Harus bagaimana lagi,
[00:30.15]Membuktikan cinta ini..
[00:32.83]Kulakukan semua,
[00:35.56]Apa yang kau minta..
[00:38.60]Aku kurang apa lagi,
[00:41.29]Semua telah kuberi..
[00:44.21]Tapi kau tak mau,
[00:46.70]Mengerti hatiku..
[00:49.99](aku kudu piye aku kudu piye..)
[00:52.12]Aku kudu piye..?
[00:54.48](aku kudu piye..)
[00:55.46]Aku kudu piye aku kudu piye
[00:57.92]aku kudu piye..
[01:00.76](aku kurang piye aku kurang piye)
[01:03.48](aku kurang piye..)
[01:05.05]Piye piye piye..?
[01:06.60](aku kurang piye aku kurang piye)
[01:09.06](aku kurang piye..)
[01:11.89]Dulu kau pernah berjanji,
[01:14.81]Untuk sehidup semati..
[01:17.69]Tapi itu hanya dibibirmu saja..
[01:23.46]Percuma selama ini,
[01:26.14]Aku selalu setia..
[01:29.38]Bila ku ternyata mainanmu saja..
[01:34.96]Kau berucap janji,
[01:37.35]Tapi kau yang mengingkari..
[01:40.52]Menduakanku selingkuhiku..
[01:46.11]Dia yang kau cinta,
[01:48.86]Katamu teman biasa..
[01:51.67]Janjimu sehidup semati..
[01:57.37]Aku sungguh cinta padamu,
[02:01.86]Sungguh rindu padamu..
[02:04.22]Tapi kadang kau
[02:06.13]membuatku benci padamu..
[02:09.50]Bagaimana lagi
[02:12.65]membuatmu mengerti,
[02:15.42]Betapa hati ku
[02:18.38]terluka karenamu..
[02:22.27](aku kudu piye aku kudu piye)
[02:24.77](aku kudu piye..)
[02:27.00]Aku kudu piye..?
[02:28.05](aku kudu piye aku kudu piye)
[02:30.42](aku kudu piye..)
[02:33.34]Aku kurang piye aku kurang piye
[02:36.04]aku kurang piye..
[02:37.95](piye piye piye..?)
[02:39.38](aku kurang piye aku kurang piye)
[02:41.88](aku kurang piye..)
[02:44.48]
[03:05.61]>>>
[03:06.61]>>
[03:07.61]>
[03:08.61]Aku sungguh cinta padamu,
[03:11.77]Sungguh rindu padamu..
[03:14.31]Tapi kadang kau
[03:16.55]membuatku benci padamu..
[03:19.80]Bagaimana lagi
[03:22.59]membuatmu mengerti,
[03:25.69]Betapa hati ku terluka..
[03:31.51]Aku sungguh cinta padamu,
[03:35.25]Sungguh rindu padamu..
[03:38.05]Tapi kadang kau
[03:40.16]membuatku benci padamu..
[03:43.59]Bagaimana lagi
[03:46.25]membuatmu mengerti,
[03:49.18]Betapa hati ku
[03:52.17]terluka karenamu..
[03:56.21](aku kudu piye aku kudu piye..)
[03:58.77]Aku kudu piye..?
[04:00.63](aku kudu piye?)
[04:01.81]Aku kudu piye aku kudu piye
[04:04.30]aku kudu piye..
[04:07.10](aku kurang piye aku kurang piye)
[04:09.71](aku kurang piye..)
[04:12.13]Piye piye piye..?
[04:13.26](aku kurang piye aku kurang piye)
[04:15.63](aku kurang piye..)
[04:18.23]
————-
Preview:

Tresnomu Oplosan

Clara-Gopa
versi: Clara Gopa

ATIKU DIOPLOS MENEH,
TRESNAKU DIGILIR MENEH,
LORO LORO ATIKU SOYO AKEH..
KOWE GAMPANG NGUMBAR JANJI,
JARE NGANTI SUMPAH MATI,
NING NYATANE JEBUL KOWE NGAPUSI..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
BANGET BANGET BANGET
LORO BANGET ATIKU..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
TEGO TEGO TENAN
AKU DINGGO GILIRAN..

reff:
ATIKU DIOPLOS MENEH,
TRESNAKU DIGILIR MENEH,
LORO LORO ATIKU SOYO AKEH..
KOWE GAMPANG NGUMBAR JANJI,
JARE NGANTI SUMPAH MATI,
NING NYATANE JEBUL KOWE NGAPUSI..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
BANGET BANGET BANGET
LORO BANGET ATIKU..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
TEGO TEGO TENAN
AKU DINGGO GILIRAN..

reff:
TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
BANGET BANGET BANGET
LORO BANGET ATIKU..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
TEGO TEGO TENAN
AKU DINGGO GILIRAN..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
BANGET BANGET BANGET
LORO BANGET ATIKU..

TRESNOMU..(oplosan..)
SAYANGMU..(oplosan..)
KANGENMU..(oplosan..)
JANJIMU..(oplosan..)
TEGO TEGO TENAN
AKU DINGGO GILIRAN..

oplosan..
oplosan..
oplosan..
oplosan..
oplosan..
oplosan..
oplosan..
————-
[ver: lyrics]
[id: blpcqscv]
[ar: Clara Gopa]
[ti: Tresnoku Oplosan]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.31]Tresnomu Oplosan – Clara Gopa
[00:09.89]
[00:11.89]>>>
[00:12.89]>>
[00:13.89]>
[00:14.89]ATIKU DIOPLOS MENEH,
[00:18.76]TRESNAKU DIGILIR MENEH,
[00:22.17]LORO LORO ATIKU SOYO AKEH..
[00:28.53]KOWE GAMPANG NGUMBAR JANJI,
[00:32.29]JARE NGANTI SUMPAH MATI,
[00:35.70]NING NYATANE
[00:38.00]JEBUL KOWE NGAPUSI..
[00:42.50]TRESNOMU..(oplosan..)
[00:44.88]SAYANGMU..(oplosan..)
[00:46.60]KANGENMU..(oplosan..)
[00:48.19]JANJIMU..(oplosan..)
[00:50.18]BANGET BANGET BANGET
[00:52.07]LORO BANGET ATIKU..
[00:56.39]TRESNOMU..(oplosan..)
[00:58.57]SAYANGMU..(oplosan..)
[01:00.26]KANGENMU..(oplosan..)
[01:01.81]JANJIMU..(oplosan..)
[01:03.68]TEGO TEGO TENAN
[01:05.63]AKU DINGGO GILIRAN..
[01:09.72]
[01:21.03]>>>
[01:22.03]>>
[01:23.03]>
[01:24.03]ATIKU DIOPLOS MENEH,
[01:27.13]TRESNAKU DIGILIR MENEH,
[01:30.32]LORO LORO ATIKU SOYO AKEH..
[01:37.66]KOWE GAMPANG NGUMBAR JANJI,
[01:40.45]JARE NGANTI SUMPAH MATI,
[01:44.01]NING NYATANE
[01:46.83]JEBUL KOWE NGAPUSI..
[01:51.68]TRESNOMU..(oplosan..)
[01:53.29]SAYANGMU..(oplosan..)
[01:55.10]KANGENMU..(oplosan..)
[01:56.91]JANJIMU..(oplosan..)
[01:58.83]BANGET BANGET BANGET
[02:00.10]LORO BANGET ATIKU..
[02:05.48]TRESNOMU..(oplosan..)
[02:06.98]SAYANGMU..(oplosan..)
[02:08.78]KANGENMU..(oplosan..)
[02:10.47]JANJIMU..(oplosan..)
[02:12.02]TEGO TEGO TENAN
[02:14.33]AKU DINGGO GILIRAN..
[02:19.04]
[02:43.36]>>>
[02:44.36]>>
[02:45.36]>
[02:46.36]TRESNOMU..(oplosan..)
[02:48.02]SAYANGMU..(oplosan..)
[02:49.51]KANGENMU..(oplosan..)
[02:51.43]JANJIMU..(oplosan..)
[02:53.30]BANGET BANGET BANGET
[02:55.69]LORO BANGET ATIKU..
[03:00.37]TRESNOMU..(oplosan..)
[03:01.92]SAYANGMU..(oplosan..)
[03:03.59]KANGENMU..(oplosan..)
[03:05.33]JANJIMU..(oplosan..)
[03:07.07]TEGO TEGO TENAN
[03:09.32]AKU DINGGO GILIRAN..
[03:14.66]TRESNOMU..(oplosan..)
[03:15.72]SAYANGMU..(oplosan..)
[03:17.16]KANGENMU..(oplosan..)
[03:18.84]JANJIMU..(oplosan..)
[03:20.57]BANGET BANGET BANGET
[03:23.00]LORO BANGET ATIKU..
[03:27.73]TRESNOMU..(oplosan..)
[03:29.23]SAYANGMU..(oplosan..)
[03:30.71]KANGENMU..(oplosan..)
[03:32.46]JANJIMU..(oplosan..)
[03:34.27]TEGO TEGO TENAN
[03:36.99]AKU DINGGO GILIRAN..
[03:41.60]
[03:43.54]oplosan..
[03:46.46]oplosan..
[03:50.01]oplosan..
[03:53.36]oplosan..
[03:56.42]oplosan..
[03:59.34]oplosan..
[04:02.39]oplosan..
[04:05.68]
————-
Preview:

Edan Kabeh

Arif-Citenx_2
versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

reff:
kembali keatas..timbangane trek-trekan…

Mari kawan jogetan, goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan, yuk tepuk pramukaan..
Mari kawan jogetan, lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan, penontone melu pisan
Juragane tambah edan, ojo ojo aku pisan..
————-
[ver: lyrics]
[id: okkbwuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Edan Kabeh]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:28]
[00:01.11]Edan Kabeh – Arif Citenx
[00:41.09]
[00:44.09]>>>
[00:45.09]>>
[00:46.09]>
[00:47.09]Timbangane trek-trekan,
[00:50.59]mending ngoplo dangdutan
[00:54.29]Ra kuatir tabrak’an,
[00:57.65]dijamin aman tenan..
[01:01.56]Senggolane trek-trekan,
[01:04.87]iso numpak ambulan
[01:08.78]Senggolane dangdutan,
[01:12.52]paling mung jegaga’an..
[01:16.86]
[01:23.79]Iki dangdut koploan,
[01:27.26]gaya goblok goblokan
[01:30.94]Sing main kabeh edan,
[01:34.86]juragane katut pisan..
[01:38.53]Artise ketularan,
[01:42.13]sing ndelok jegaga’an
[01:45.99]Mari kawan bergoyang,
[01:49.60]gaya kenduk-kenduk’an..
[01:53.40]Mari kawan bergoyang,
[01:57.06]gaya kenduk-kenduk’an..
[02:01.92]
[02:27.70]>>>
[02:28.70]>>
[02:29.70]>
[02:30.70]He konco konco
[02:34.20]kenalno iki paijo,
[02:38.81]Iki gun bodrex
[02:41.49]sekakele gampang jeglek..
[02:45.97]Iki gun krewul
[02:48.83]sing wajahe rodok cabul,
[02:53.56]Lek iki danu
[02:56.04]wis kemenyek tur kemayu..
[03:01.02]Iki paidi
[03:03.51]awak kurus kurang gizi,
[03:08.18]Iki kang kosim
[03:10.90]tukang suling rodok kislim..
[03:15.82]Irul lan miswan
[03:18.38]tuwek tuwek pecicilan,
[03:22.86]Iki salahok
[03:25.59]jabang bayi rodok remuk..
[03:30.44]
[03:41.82]>>>
[03:42.82]>>
[03:43.82]>
[03:44.82]Timbangane trek-trekan,
[03:48.32]mending ngoplo dangdutan
[03:51.83]Ra kuatir tabrak’an,
[03:55.38]dijamin aman tenan..
[03:59.12]Senggolane trek-trekan,
[04:02.85]iso numpak ambulan
[04:06.95]Senggolane dangdutan,
[04:10.30]paling mung jegaga’an..
[04:14.35]
[04:21.63]Iki dangdut koploan,
[04:24.68]gaya goblok goblokan
[04:28.73]Sing main kabeh edan,
[04:32.52]juragane katut pisan..
[04:36.25]Artise ketularan,
[04:39.73]sing ndelok jegaga’an
[04:43.65]Mari kawan bergoyang,
[04:47.32]gaya kenduk-kenduk’an..
[04:51.30]Mari kawan bergoyang,
[04:54.85]dijamin edan tenan..
[04:58.90]
[05:27.07]>>>
[05:28.07]>>
[05:29.07]>
[05:30.07]He konco konco
[05:33.47]kenalno iki paijo,
[05:37.55]Iki gun bodrex
[05:40.34]sekakele gampang jeglek..
[05:45.07]Iki gun krewul
[05:47.62]sing wajahe rodok cabul,
[05:52.29]Lek iki danu
[05:55.15]wis kemenyek tur kemayu..
[05:59.76]Iki paidi
[06:02.36]awak kurus kurang gizi,
[06:07.03]Iki kang kosim
[06:09.95]tukang suling rodok kislim..
[06:14.74]Irul lan miswan
[06:17.35]tuwek tuwek pecicilan,
[06:22.02]Iki salahok
[06:24.58]jabang bayi rodok remuk..
[06:29.37]He konco konco
[06:32.98]kenalno iki paijo,
[06:36.96]Iki gun bodrex
[06:39.77]sekakele gampang jeglek..
[06:44.18]Iki gun krewul
[06:47.10]sing wajahe rodok cabul,
[06:51.64]Lek iki danu
[06:54.26]wis kemenyek tur kemayu..
[06:59.11]Iki paidi
[07:01.40]awak kurus kurang gizi,
[07:06.14]Iki kang kosim
[07:09.18]tukang suling rodok kislim..
[07:14.10]Irul lan miswan
[07:16.71]tuwek tuwek pecicilan,
[07:21.25]Iki salahok
[07:24.06]jabang bayi rodok remuk..
[07:28.66]Mari kawan jogetan,
[07:31.46]goyang bareng wong edan
[07:35.32]Koplo goblok goblokan,
[07:38.86]yuk tepuk pramukaan..
[07:43.65]
[07:47.10]Mari kawan jogetan,
[07:50.78]lepas semua beban
[07:54.95]Goyang kenduk kenduk’an,
[07:58.37]utange lunas tenan..
[08:02.28]Goyang kenduk kenduk’an,
[08:05.71]utange lunas tenan..
[08:09.63]Sing nabuh kabeh edan,
[08:12.44]penontone melu pisan
[08:15.80]Juragane tambah edan,
[08:18.60]ojo ojo aku pisan..
[08:21.59]
—————
Preview:

Apes Tenan

Arif-Citenx_1
versi: Arif Citenx

Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Ra nyongko ra nyono,
Terus kowe ninggal aku..
Kok tegone kowe,
Gawe getun ning atiku..

reff:
Apes tenan aku nduk,
Kenalan karo awakmu..
Mbok protholi kabeh,
Isine dunyo dunyoku..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

reff:
Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
————-
[ver: lyrics]
[id: znzszuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Apes Tenan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.37]Apes Tenan – Arif Citenx
[00:32.37]
[00:35.37]>>>
[00:36.37]>>
[00:37.37]>
[00:38.37]Wis tak dol sapiku,
[00:40.87]Telu kabeh lemu lemu..
[00:44.34]Kabeh wis tak kekne,
[00:47.02]Mung kanggo ragat sliramu..
[00:52.31]Ra nyongko ra nyono,
[00:54.42]Terus kowe ninggal aku..
[00:58.41]Kok tegone kowe,
[01:01.14]Gawe getun ning atiku..
[01:05.43]
[01:15.55]>>>
[01:16.55]>>
[01:17.55]>
[01:18.55]Apes tenan aku nduk,
[01:21.78]Kenalan karo awakmu..
[01:25.02]Mbok protholi kabeh,
[01:27.57]Isine dunyo dunyoku..
[01:32.61]Apes tenan aku nduk,
[01:35.66]Pacaran karo awakmu..
[01:38.96]Dunyoku mbok embat,
[01:41.63]Terus kowe lungo minggat..
[01:45.92]
[02:08.50]>>>
[02:09.50]>>
[02:10.50]>
[02:11.50]Kepingin rasane aku misuh,
[02:14.36]Kepingin rasane aku ngamuk..
[02:17.60]Prustasi kepingin aku kendat,
[02:20.64]Mergo kowe aku dadi melarat..
[02:25.62]Kepingin rasane aku misuh,
[02:28.48]Kepingin rasane aku ngamuk..
[02:31.59]Prustasi kepingin aku kendat,
[02:35.02]Mergo kowe aku dadi melarat..
[02:38.88]
[03:01.53]>>>
[03:02.53]>>
[03:03.53]>
[03:04.53]Wis tak dol sapiku,
[03:06.75]Telu kabeh lemu lemu..
[03:10.30]Kabeh wis tak kekne,
[03:12.86]Mung kanggo ragat sliramu..
[03:18.02]Apes tenan aku nduk,
[03:21.26]Pacaran karo awakmu..
[03:24.36]Dunyoku mbok embat,
[03:26.91]Terus kowe lungo minggat..
[03:31.40]
[03:54.22]>>>
[03:55.22]>>
[03:56.22]>
[03:57.22]Kepingin rasane aku misuh,
[03:59.83]Kepingin rasane aku ngamuk..
[04:03.06]Prustasi kepingin aku kendat,
[04:05.99]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:10.65]Kepingin rasane aku misuh,
[04:13.70]Kepingin rasane aku ngamuk..
[04:16.94]Prustasi kepingin aku kendat,
[04:20.29]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:23.72]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:26.33]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:29.82]
————-
Preview:

Sliramu

Wandra_Suliyana
versi: Wandra ft. Suliyana

Pr:
Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..

reff:
Lk:
Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..

reff:
Lk:
Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

ft:
Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..
————
[ver: lyrics]
[id: sbsczuca]
[ar: Wandra ft. Suliyana]
[ti: Sliramu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.46]Sliramu – Wandra ft. Suliyana
[00:25.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Pr: Sedino rasane koyo setaun,
[00:38.11]Pr: Yen ra ketemu ning ati bingung..
[00:44.89]Pr: Seminggu rasane koyo sewindu,
[00:51.67]Pr: Yen ra ketemu ning ati rindu..
[00:57.70]
[01:12.58]Pr: Sedino rasane koyo setaun,
[01:18.98]Pr: Yen ra ketemu ning ati bingung..
[01:25.76]Pr: Seminggu rasane koyo sewindu,
[01:33.28]Pr: Yen ra ketemu ning ati rindu..
[01:39.82]Pr: Mung sliramu ning atiku,
[01:43.36]Pr: Mung sliramu angenanku,
[01:46.91]Pr: Mung sliramu damare atiku..
[01:53.93]
[02:04.23]>>>
[02:05.23]>>
[02:06.23]>
[02:07.23]Lk: Aku iki ugo tresno sliramu,
[02:15.14]Lk: Ojo nduwe roso ragu..
[02:22.04]Lk: Wis tak simpen jerone atiku,
[02:28.65]Lk: Tresnoku mung kanggo sliramu..
[02:34.87]
[03:01.09]>>>
[03:02.09]>>
[03:03.09]>
[03:04.09]Pr: Sedino rasane koyo setaun,
[03:10.51]Pr: Yen ra ketemu ning ati bingung..
[03:17.28]Pr: Seminggu rasane koyo sewindu,
[03:24.87]Pr: Yen ra ketemu ning ati rindu..
[03:31.10]Pr: Mung sliramu ning atiku,
[03:34.52]Pr: Mung sliramu angenanku,
[03:38.37]Pr: Mung sliramu damare atiku..
[03:45.03]
[03:56.33]>>>
[03:57.33]>>
[03:58.33]>
[03:59.33]Lk: Aku iki ugo tresno sliramu,
[04:06.31]Lk: Ojo nduwe roso ragu..
[04:12.85]Lk: Wis tak simpen jerone atiku,
[04:19.82]Lk: Tresnoku mung kanggo sliramu..
[04:26.59]Lk: Aku iki ugo tresno sliramu,
[04:33.87]Lk: Ojo nduwe roso ragu..
[04:40.47]Lk: Wis tak simpen jerone atiku,
[04:47.38]Lk: Tresnoku mung kanggo sliramu..
[04:54.27]ft: Mung sliramu ning atiku,
[04:57.64]ft: Mung sliramu angenanku,
[05:01.43]ft: Mung sliramu damare atiku..
[05:07.77]
————
Preview: