Edan Kabeh

Arif-Citenx_2
versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

reff:
kembali keatas..timbangane trek-trekan…

Mari kawan jogetan, goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan, yuk tepuk pramukaan..
Mari kawan jogetan, lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan, penontone melu pisan
Juragane tambah edan, ojo ojo aku pisan..
————-
[ver: lyrics]
[id: okkbwuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Edan Kabeh]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:28]
[00:01.11]Edan Kabeh – Arif Citenx
[00:41.09][01:16.86][02:01.92][03:30.44][04:14.35][04:58.90][07:43.65][08:21.59]
[00:44.09][02:27.70][03:41.82][05:27.07]>>>
[00:45.09][02:28.70][03:42.82][05:28.07]>>
[00:46.09][02:29.70][03:43.82][05:29.07]>
[00:47.09][03:44.82]Timbangane trek-trekan,
[00:50.59][03:48.32]mending ngoplo dangdutan
[00:54.29][03:51.83]Ra kuatir tabrak’an,
[00:57.65][03:55.38]dijamin aman tenan..
[01:01.56][03:59.12]Senggolane trek-trekan,
[01:04.87][04:02.85]iso numpak ambulan
[01:08.78][04:06.95]Senggolane dangdutan,
[01:12.52][04:10.30]paling mung jegaga’an..
[01:23.79][04:21.63]Iki dangdut koploan,
[01:27.26][04:24.68]gaya goblok goblokan
[01:30.94][04:28.73]Sing main kabeh edan,
[01:34.86][04:32.52]juragane katut pisan..
[01:38.53][04:36.25]Artise ketularan,
[01:42.13][04:39.73]sing ndelok jegaga’an
[01:45.99][01:53.40][04:43.65][04:51.30]Mari kawan bergoyang,
[01:49.60][01:57.06][04:47.32]gaya kenduk-kenduk’an..
[02:30.70][05:30.07][06:29.37]He konco konco
[02:34.20][05:33.47][06:32.98]kenalno iki paijo,
[02:38.81][05:37.55][06:36.96]Iki gun bodrex
[02:41.49][05:40.34][06:39.77]sekakele gampang jeglek..
[02:45.97][05:45.07][06:44.18]Iki gun krewul
[02:48.83][05:47.62][06:47.10]sing wajahe rodok cabul,
[02:53.56][05:52.29][06:51.64]Lek iki danu
[02:56.04][05:55.15][06:54.26]wis kemenyek tur kemayu..
[03:01.02][05:59.76][06:59.11]Iki paidi
[03:03.51][06:02.36][07:01.40]awak kurus kurang gizi,
[03:08.18][06:07.03][07:06.14]Iki kang kosim
[03:10.90][06:09.95][07:09.18]tukang suling rodok kislim..
[03:15.82][06:14.74][07:14.10]Irul lan miswan
[03:18.38][06:17.35][07:16.71]tuwek tuwek pecicilan,
[03:22.86][06:22.02][07:21.25]Iki salahok
[03:25.59][06:24.58][07:24.06]jabang bayi rodok remuk..
[04:54.85]dijamin edan tenan..
[07:28.66][07:47.10]Mari kawan jogetan,
[07:31.46]goyang bareng wong edan
[07:35.32]Koplo goblok goblokan,
[07:38.86]yuk tepuk pramukaan..
[07:50.78]lepas semua beban
[07:54.95][08:02.28]Goyang kenduk kenduk’an,
[07:58.37][08:05.71]utange lunas tenan..
[08:09.63]Sing nabuh kabeh edan,
[08:12.44]penontone melu pisan
[08:15.80]Juragane tambah edan,
[08:18.60]ojo ojo aku pisan..
—————
Preview:

Apes Tenan

Arif-Citenx_1
versi: Arif Citenx

Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Ra nyongko ra nyono,
Terus kowe ninggal aku..
Kok tegone kowe,
Gawe getun ning atiku..

reff:
Apes tenan aku nduk,
Kenalan karo awakmu..
Mbok protholi kabeh,
Isine dunyo dunyoku..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

reff:
Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
————-
[ver: lyrics]
[id: znzszuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Apes Tenan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.37]Apes Tenan – Arif Citenx
[00:32.37][01:05.43][01:45.92][02:38.88][03:31.40][04:29.82]
[00:35.37][01:15.55][02:08.50][03:01.53][03:54.22]>>>
[00:36.37][01:16.55][02:09.50][03:02.53][03:55.22]>>
[00:37.37][01:17.55][02:10.50][03:03.53][03:56.22]>
[00:38.37][03:04.53]Wis tak dol sapiku,
[00:40.87][03:06.75]Telu kabeh lemu lemu..
[00:44.34][03:10.30]Kabeh wis tak kekne,
[00:47.02][03:12.86]Mung kanggo ragat sliramu..
[00:52.31]Ra nyongko ra nyono,
[00:54.42]Terus kowe ninggal aku..
[00:58.41]Kok tegone kowe,
[01:01.14]Gawe getun ning atiku..
[01:18.55]Apes tenan aku nduk,
[01:21.78]Kenalan karo awakmu..
[01:25.02]Mbok protholi kabeh,
[01:27.57]Isine dunyo dunyoku..
[01:32.61][03:18.02]Apes tenan aku nduk,
[01:35.66][03:21.26]Pacaran karo awakmu..
[01:38.96][03:24.36]Dunyoku mbok embat,
[01:41.63][03:26.91]Terus kowe lungo minggat..
[02:11.50][02:25.62][03:57.22][04:10.65]Kepingin rasane aku misuh,
[02:14.36][02:28.48][03:59.83][04:13.70]Kepingin rasane aku ngamuk..
[02:17.60][02:31.59][04:03.06][04:16.94]Prustasi kepingin aku kendat,
[02:20.64][02:35.02][04:05.99][04:20.29][04:23.72][04:26.33]Mergo kowe aku dadi melarat..
————-
Preview:

Sliramu

Wandra_Suliyana
versi: Wandra ft. Suliyana

Pr:
Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..

reff:
Lk:
Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Sedino rasane koyo setaun,
Yen ra ketemu ning ati bingung..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Yen ra ketemu ning ati rindu..

Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..

reff:
Lk:
Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

Aku iki ugo tresno sliramu,
Ojo nduwe roso ragu..
Wis tak simpen jerone atiku,
Tresnoku mung kanggo sliramu..

ft:
Mung sliramu ning atiku,
Mung sliramu angenanku,
Mung sliramu damare atiku..
————
[ver: lyrics]
[id: sbsczuca]
[ar: Wandra ft. Suliyana]
[ti: Sliramu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.46]Sliramu – Wandra ft. Suliyana
[00:25.01][00:57.70][01:53.93][02:34.87][03:45.03][05:07.77]
[00:28.01][02:04.23][03:01.09][03:56.33]>>>
[00:29.01][02:05.23][03:02.09][03:57.33]>>
[00:30.01][02:06.23][03:03.09][03:58.33]>
[00:31.01][01:12.58][03:04.09]Pr: Sedino rasane koyo setaun,
[00:38.11][01:18.98][03:10.51]Pr: Yen ra ketemu ning ati bingung..
[00:44.89][01:25.76][03:17.28]Pr: Seminggu rasane koyo sewindu,
[00:51.67][01:33.28][03:24.87]Pr: Yen ra ketemu ning ati rindu..
[01:39.82][03:31.10]Pr: Mung sliramu ning atiku,
[01:43.36][03:34.52]Pr: Mung sliramu angenanku,
[01:46.91][03:38.37]Pr: Mung sliramu damare atiku..
[02:07.23][03:59.33][04:26.59]Lk: Aku iki ugo tresno sliramu,
[02:15.14][04:06.31][04:33.87]Lk: Ojo nduwe roso ragu..
[02:22.04][04:12.85][04:40.47]Lk: Wis tak simpen jerone atiku,
[02:28.65][04:19.82][04:47.38]Lk: Tresnoku mung kanggo sliramu..
[04:54.27]ft: Mung sliramu ning atiku,
[04:57.64]ft: Mung sliramu angenanku,
[05:01.43]ft: Mung sliramu damare atiku..
————
Preview:

Ora Kere

Arif-Citenx
Versi: Arif Citenx

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

reff:
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

kembali ke reff..
————
[ver: lyrics]
[id: kvibzcca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Ora Kere]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.00]Ora Kere – Arif Citenx
[00:20.00][01:26.50][03:00.33][04:51.38]
[00:23.00][01:56.03][03:29.69]>>>
[00:24.00][01:57.03][03:30.69]>>
[00:25.00][01:58.03][03:31.69]>
[00:26.00][00:34.72][01:08.59][01:16.86][01:59.03][02:07.94][02:41.91][02:50.87][03:32.69][03:41.64][04:14.92][04:23.88][04:33.16][04:42.24]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[00:29.00][01:12.32][02:03.46][02:45.71][03:36.97][04:19.15][04:37.39]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[00:39.27][01:21.47][02:12.43][02:54.85][03:45.69][04:27.92][04:46.35]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[00:44.67][02:17.72][03:51.29]AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
[00:47.54][02:20.58][03:53.78]JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
[00:49.84][02:23.32][03:56.14]ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
[00:52.04][02:25.56][03:58.44]JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..
[00:56.02][02:29.60][04:02.73]AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
[00:58.76][02:32.15][04:05.10]WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
[01:01.00][02:34.45][04:07.53]RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
[01:02.92][02:36.57][04:09.64]YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..
————
Preview:

Cenut Cenut

Arif-Citenx_1
Versi: Arif Citenx

Sirah cenut cenut ndelok goyang dangdut,
Penyanyine rodok imut gendut gendut..
Sing lanang nyelintut sing wedok mbecucut,
Yo iki sing nggarai dadi semrawut..

Korono tumini goyange nggilani,
Aurote dibukak rodok nggudoni..
Korono tumini rondo bakul kopi,
Ra maido supoyo ben dikrasani..

reff:
Ra usah maido endang goyang kono,
Japenan india ala araf ndeso..
Goyang siji siji sing liyane ngantri,
Uwong sabar iku disayang illahi..

Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali nggawe wedang pesenane..
Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali bingung piro totalane..

reff:
kembali keatas..sirah cenut cenut…
————
[ver: lyrics]
[id: qoqibzca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Cenut Cenut]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.02]Cenut Cenut – Arif Citenx
[00:43.02][01:24.62][02:17.80][03:23.16][04:15.84]
[00:46.02][01:39.78][02:44.03][03:37.56]>>>
[00:47.02][01:40.78][02:45.03][03:38.56]>>
[00:48.02][01:41.78][02:46.03][03:39.56]>
[00:49.02][02:47.03]Sirah cenut cenut
[00:51.92][02:49.63]ndelok goyang dangdut,
[00:54.07][02:52.06]Penyanyine rodok imut
[00:56.30][02:54.61]gendut gendut..
[00:58.67][02:56.60]Sing lanang nyelintut
[01:00.41][02:58.47]sing wedok mbecucut,
[01:02.65][03:00.71]Yo iki sing nggarai
[01:04.95][03:02.76]dadi semrawut..
[01:07.44][03:05.38]Korono tumini goyange nggilani,
[01:11.55][03:09.42]Aurote dibukak rodok nggudoni..
[01:16.15][03:14.15]Korono tumini rondo bakul kopi,
[01:20.03][03:18.20]Ra maido supoyo ben dikrasani..
[01:42.78][03:40.56]Ra usah maido
[01:45.01][03:42.61]endang goyang kono,
[01:47.01][03:44.91]Japenan india ala araf ndeso..
[01:51.55][03:49.71]Goyang siji siji
[01:53.42][03:51.45]sing liyane ngantri,
[01:55.72][03:53.74]Uwong sabar iku
[01:57.26][03:55.68]disayang illahi..
[02:00.37][02:08.96][03:58.10][04:06.94]Tummerehe jane
[02:02.29][02:11.07][04:00.28][04:09.05]yutum goyang ahe,
[02:04.73][02:13.25][04:02.40][04:11.30]Sampek lali
[02:05.80][04:02.99]nggawe wedang pesenane..
[02:14.65][04:11.51]bingung piro totalane..
————
Preview:

Thekmu Thekku

Nella-Kharisma_4
Versi: Nella Kharisma

Bungah susah dilakoni wong loro,
Pancen kowe konco ragaku..
Opo opo tak critakne awakmu,
Snadyan kuwi dadi wadiku..

Mrono mrene wong loro gandhengane,
Koyo amplop karo prangkone..
Ora ilang snadyan sak wulan ra’ mangan,
Sing penting eling marang pangeran..

Thekmu thekku thekku thekmu,
Ra’ ono bedane..
Thekmu thekku thekku thekmu,
Kabeh podo wae..

Thekmu thekku thekku thekmu,
Ra’ ono bedane..
Thekmu thekku thekku thekmu,
Kabeh podo wae..

Nanging sing siji iki,
Kuwi ojo nganti lali..
Mergo sing siji iki,
Kuwi gandholane ati..
Tak tresnani nganti tekan pati..

reff:
Mrono mrene wong loro gandhengane,
Koyo amplop karo prangkone..
Ora ilang snadyan sak wulan ra’ mangan,
Sing penting eling marang pangeran..

Thekmu thekku thekku thekmu,
Ra’ ono bedane..
Thekmu thekku thekku thekmu,
Kabeh podo wae..

Thekmu thekku thekku thekmu,
Ra’ ono bedane..
Thekmu thekku thekku thekmu,
Kabeh podo wae..

Nanging sing siji iki,
Kuwi ojo nganti lali..
Mergo sing siji iki,
Kuwi gandholane ati..
Tak tresnani nganti tekan pati..

Thekmu thekku thekku thekmu,
Ra’ ono bedane..
Thekmu thekku thekku thekmu,
Kabeh podo wae..

Nanging sing siji iki,
Kuwi ojo nganti lali..
Mergo sing siji iki,
Kuwi gandholane ati..
Tak tresnani nganti tekan pati..
———–
[ver: lyrics]
[id: aaahblca]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Thekmu Thekku]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:01.03]Thekmu Thekku – Nella Kharisma
[00:23.00][00:52.58][02:09.47][04:19.66]
[00:26.00][02:37.04]>>>
[00:27.00][02:38.04]>>
[00:28.00][02:39.04]>
[00:29.00]Bungah susah dilakoni wong loro,
[00:34.79]Pancen kowe konco ragaku..
[00:40.44]Opo opo tak critakne awakmu,
[00:46.54]Snadyan kuwi dadi wadiku..
[01:00.85][02:40.04]Mrono mrene wong loro gandhengane,
[01:06.52][02:45.74]Koyo amplop karo prangkone..
[01:12.17][02:51.44]Ora ilang snadyan sak wulan ra’ mangan,
[01:18.20][02:57.67]Sing penting eling marang pangeran..
[01:25.35][01:33.00][01:38.86][01:46.07][03:05.00][03:11.98][03:18.70][03:25.53][03:50.11][03:55.96]Thekmu thekku thekku thekmu,
[01:29.65][01:42.78][03:08.86][03:22.11][03:52.98]Ra’ ono bedane..
[01:35.68][01:48.81][03:14.59][03:28.59][03:59.07]Kabeh podo wae..
[01:52.36][03:32.45][04:02.81]Nanging sing siji iki,
[01:55.11][03:35.00][04:05.55]Kuwi ojo nganti lali..
[01:58.40][03:38.42][04:08.58]Mergo sing siji iki,
[02:00.83][03:40.90][04:11.26]Kuwi gandholane ati..
[02:03.94][03:44.21][04:14.38]Tak tresnani nganti tekan pati..
———–
Preview: