Kesandung Asmoro

Ayunda-Dera
Versi: Ayunda Dera

Wiwit biyen mendem roso jroning dodo,
Nanging aku arep sambat karo sopo..
Turu mung tansah klisik’an,
Arep mangan ora doyan,
Kok koyo ngene rasane lagi kesandung asmoro..

Ning omah rasane wis ora krasan,
Karep atiku kudu kepengen dolan..
Mung pengen ketemu marang sliramu wong bagus,
Nadyan mung sedelo ati dadi lego..

reff:
Kembang mlati tumuh ing gunung lawu,
Ati ayem yen lagi nyawang esemmu..
Koyo ngopo bungah rasane atiku,
Iso ketemu lungguh jejer sliramu..
Yo mung kowe sing ono sakjroning ati,
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..

Ning omah rasane wis ora krasan,
Karep atiku kudu kepengen dolan..
Mung pengen ketemu marang sliramu wong bagus,
Nadyan mung sedelo ati dadi lego..

reff:
Kembang mlati tumuh ing gunung lawu,
Ati ayem yen lagi nyawang esemmu..
Koyo ngopo bungah rasane atiku,
Iso ketemu lungguh jejer sliramu..
Yo mung kowe sing ono sakjroning ati,
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vcbpvscv]
[ar: Ayunda Dera]
[ti: Kesandung Asmoro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:09]
[00:01.13]Kesandung Asmoro – Ayunda Dera
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Wiwit biyen mendem roso
[00:16.22]jroning dodo,
[00:19.70]Nanging aku arep sambat
[00:22.74]karo sopo..
[00:26.47]Turu mung tansah klisik’an,
[00:29.72]Arep mangan ora doyan,
[00:33.32]Kok koyo ngene
[00:36.56]rasane lagi kesandung asmoro..
[00:43.22]Ning omah
[00:44.92]rasane wis ora krasan,
[00:50.66]Karep atiku kudu
[00:53.26]kepengen dolan..
[00:57.36]Mung pengen ketemu
[01:00.73]marang sliramu wong bagus,
[01:04.27]Nadyan mung sedelo
[01:07.08]ati dadi lego..
[01:10.43]
[01:35.24]>>>
[01:36.24]>>
[01:37.24]>
[01:38.24]Kembang mlati
[01:40.54]tumuh ing gunung lawu..
[01:45.22]Ati ayem
[01:47.17]yen lagi nyawang esemmu..
[01:51.86]Koyo ngopo bungah
[01:54.41]rasane atiku..
[01:58.98]Iso ketemu
[02:00.85]lungguh jejer sliramu..
[02:06.44]Yo mung kowe
[02:08.74]sing ono sakjroning ati..
[02:12.91]Tresnaku iki
[02:14.77]tuwuh tulusing ati..
[02:19.59]Ning omah
[02:21.14]rasane wis ora krasan..
[02:26.23]Karep atiku kudu
[02:28.60]kepengen dolan..
[02:33.22]Mung pengen ketemu
[02:36.58]marang sliramu wong bagus,
[02:40.50]Nadyan mung sedelo
[02:42.86]ati dadi lego..
[02:46.53]
[03:11.61]>>>
[03:12.61]>>
[03:13.61]>
[03:14.61]Kembang mlati
[03:16.84]tumuh ing gunung lawu..
[03:21.02]Ati ayem
[03:23.13]yen lagi nyawang esemmu..
[03:28.17]Koyo ngopo bungah
[03:30.59]rasane atiku..
[03:35.00]Iso ketemu
[03:36.76]lungguh jejer sliramu..
[03:41.92]Yo mung kowe
[03:45.33]sing ono sakjroning ati..
[03:49.14]Tresnaku iki
[03:50.75]tuwuh tulusing ati..
[03:55.04]Tresnaku iki
[03:57.35]tuwuh tulusing ati..
[04:01.64]
———-
Preview:

Urip Soro

Arya-Satria
Versi: Arya Satria

Opo iki garis uripku,
Dadi wong sing ora nduwe..
Mung biso nyawang senenge tonggo,
Kaluwihan bondho dunyo..

Kurang sandang papan lan pangan,
Wis tak lakoni nganti saiki..
Nganti kapan urip koyo ngene,
Kebak coba nandang urip soro..

reff:
Gusti kulo sambat wis ra kuat,
Ngelakoni urip mlarat..
Kapan aku iso urip ora soro,
Dungaku saben dino lan wektu..
Amung nyuwun urip koyo wong liyo
Ora sengsoro kebak coba..

reff:
Opo iki garis uripku,
Dadi wong sing ora nduwe..
Mung biso nyawang senenge tonggo,
Kaluwihan bondho dunyo..

Kurang sandang papan lan pangan,
Wis tak lakoni nganti saiki..
Nganti kapan urip koyo ngene,
Kebak coba nandang urip soro..

reff:
Gusti kulo sambat wis ra kuat,
Ngelakoni urip mlarat..
Kapan aku iso urip ora soro,
Dungaku saben dino lan wektu..
Amung nyuwun urip koyo wong liyo
Ora sengsoro kebak coba..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pohhawcv]
[ar: Arya Satria]
[ti: Urip Soro]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:01.01]Urip Soro – Arya Satria
[00:25.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Opo iki garis uripku,
[00:36.02]Dadi wong sing ora nduwe..
[00:43.75]Mung biso nyawang
[00:47.61]senenge tonggo,
[00:51.23]Kaluwihan bondho dunyo..
[00:57.41]
[00:59.66]Kurang sandang
[01:01.05]papan lan pangan,
[01:05.78]Wis tak lakoni nganti saiki..
[01:12.07]Nganti kapan urip koyo ngene,
[01:19.23]Kebak coba nandang urip soro..
[01:25.80]
[01:44.35]>>>
[01:45.35]>>
[01:46.35]>
[01:47.35]Gusti kulo sambat wis ra kuat,
[01:54.38]Ngelakoni urip mlarat..
[02:00.91]Kapan aku iso urip ora soro,
[02:08.22]Dungaku saben dino lan wektu..
[02:14.94]Amung nyuwun urip koyo wong liyo
[02:21.54]Ora sengsoro kebak coba..
[02:29.14]
[02:39.18]>>>
[02:40.18]>>
[02:41.18]>
[02:42.18]Opo iki garis uripku,
[02:48.05]Dadi wong sing ora nduwe..
[02:55.94]Mung biso nyawang
[02:59.96]senenge tonggo,
[03:03.23]Kaluwihan bondho dunyo..
[03:10.30]
[03:11.83]Kurang sandang
[03:13.25]papan lan pangan,
[03:16.80]Wis tak lakoni nganti saiki..
[03:24.02]Nganti kapan urip koyo ngene,
[03:30.31]Kebak coba nandang urip soro..
[03:37.62]
[03:56.50]>>>
[03:57.50]>>
[03:58.50]>
[03:59.50]Gusti kulo sambat wis ra kuat,
[04:06.36]Ngelakoni urip mlarat..
[04:12.90]Kapan aku iso urip ora soro,
[04:19.86]Dungaku saben dino lan wektu..
[04:26.76]Amung nyuwun urip koyo wong liyo
[04:33.49]Ora sengsoro kebak coba..
[04:41.41]
———–
Preview:

Endi Janjimu

Ali
Versi: Ali

Netes eluh eneng pipi,
Gawe bingung ati iki..
Lair batin ora nyawiji,
Namung tansah ngreridu ati..

Wis tak tompo lelakon iki,
Tresno suci tanpo aji..
Bondho dunyo sing nomer siji,
Opo mung mburu senenge ati..

reff:
Wong ayu jagad anekseni,
Janji suci datan biso lali..
Kowe lungo ninggalke aku,
Gandeng priyo kuwi kancaku..

Wis ra ono panggraito,
Roso iki keloro-loro..
Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
Tansah urip sing mulyo..

reff:
Wis tak tompo lelakon iki,
Tresno suci tanpo aji..
Bondho dunyo sing nomer siji,
Opo mung mburu senenge ati..

reff:
Wong ayu jagad anekseni,
Janji suci datan biso lali..
Kowe lungo ninggalke aku,
Gandeng priyo kuwi kancaku..

Wis ra ono panggraito,
Roso iki keloro-loro..
Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
Tansah urip sing mulyo..
Urip sing mulyo..
—————
[ver: lyrics]
[id: oivhancv]
[ar: Ali]
[ti: Endi Janjimu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.05]Endi Janjimu – Ali
[00:30.31]
[00:33.31]>>>
[00:34.31]>>
[00:35.31]>
[00:36.31]Netes eluh eneng pipi,
[00:43.43]Gawe bingung ati iki..
[00:51.09]Lair batin ora nyawiji,
[00:58.59]Namung tansah ngreridu ati..
[01:05.58]
[01:06.97]Wis tak tompo lelakon iki,
[01:12.97]Tresno suci tanpo aji..
[01:20.64]Bondho dunyo sing nomer siji,
[01:28.29]Opo mung mburu senenge ati..
[01:35.31]
[02:06.19]>>>
[02:07.19]>>
[02:08.19]>
[02:09.19]Wong ayu jagad anekseni,
[02:12.19]Janji suci datan biso lali..
[02:19.29]Kowe lungo ninggalke aku,
[02:27.11]Gandeng priyo kuwi kancaku..
[02:34.28]Wis ra ono panggraito,
[02:41.63]Roso iki keloro-loro..
[02:49.20]Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
[02:57.30]Tansah urip sing mulyo..
[03:04.22]
[03:31.09]>>>
[03:32.09]>>
[03:33.09]>
[03:34.09]Wis tak tompo lelakon iki,
[03:40.62]Tresno suci tanpo aji..
[03:47.95]Bondho dunyo sing nomer siji,
[03:55.72]Opo mung mburu senenge ati..
[04:02.50]
[04:29.12]>>>
[04:30.12]>>
[04:31.12]>
[04:32.12]Wong ayu jagad anekseni,
[04:39.33]Janji suci datan biso lali..
[04:46.80]Kowe lungo ninggalke aku,
[04:54.01]Gandeng priyo kuwi kancaku..
[05:01.92]Wis ra ono panggraito,
[05:08.65]Roso iki keloro-loro..
[05:16.54]Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
[05:24.08]Tansah urip sing mulyo..
[05:30.05]Urip sing mulyo..
[05:34.96]
————-
Preview:

Urip Dewe (ita kennes)

Ita-Kennes
Versi: Ita Kennes

Abot lelakonku
Yen diroso jroning ati..
Koyo lagi wingi
Sliramu ngucapke janji..

Sehidup semati
Ucapanmu ning ngarepku..
Nanging opo nyatane
Kok tinggalke saklawase..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

reff:
Banjir eluh ing pipi,
Tanpo ono sing ngusapi..
Peteng dhedheting ati,
Kowe ra biso ngerteni..

Tresnoku mring sliramu,
Ora perlu mbok ragokke..
Nanging opo sliramu,
Kok tinggalke saklawase..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: viziaocv]
[ar: Ita Kennes]
[ti: Urip Dewe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:01.03]Urip Dewe – Ita Kennes
[00:29.15]
[00:32.66]>>>
[00:33.66]>>
[00:34.66]>
[00:35.66]Abot lelakonku
[00:38.27]Yen diroso jroning ati..
[00:42.14]Koyo lagi wingi
[00:45.37]Sliramu ngucapke janji..
[00:49.03]Sehidup semati
[00:52.27]Ucapanmu ning ngarepku..
[00:56.12]Nanging opo nyatane
[00:59.78]Kok tinggalke saklawase..
[01:03.40]Duh gusti
[01:05.03]Lakon opo sing tak jalani..
[01:10.80]Sliramu wong sing
[01:12.45]Paling tak tresnani..
[01:15.55]
[01:20.03]Mentolone sliramu
[01:23.68]Tinggalke awakku..
[01:27.26]Aku mung urip dewe,
[01:30.72]Tanpo ono kancane..
[01:33.98]Mentolone sliramu
[01:37.42]Ninggalke awakku..
[01:41.09]Sing biyen sesandhingan
[01:44.81]Ngajak urip bebarengan..
[01:49.40]
[02:18.38]>>>
[02:19.38]>>
[02:20.38]>
[02:21.38]Banjir eluh ing pipi,
[02:25.04]Tanpo ono sing ngusapi..
[02:28.82]Peteng dhedheting ati,
[02:32.31]Kowe ra biso ngerteni..
[02:35.88]Tresnoku mring sliramu,
[02:39.30]Ora perlu mbok ragokke..
[02:42.96]Nanging opo sliramu,
[02:46.52]Kok tinggalke saklawase..
[02:50.62]Duh gusti
[02:52.50]Lakon opo sing tak jalani..
[02:57.73]Sliramu wong sing
[03:00.14]Paling tak tresnani..
[03:03.64]
[03:07.93]Mentolone sliramu
[03:11.23]Ninggalke awakku..
[03:14.84]Aku mung urip dewe,
[03:18.39]Tanpo ono kancane..
[03:21.93]Mentolone sliramu
[03:25.34]Ninggalke awakku..
[03:28.84]Sing biyen sesandhingan
[03:32.37]Ngajak urip bebarengan..
[03:37.98]
[03:40.01]Mentolone sliramu
[03:43.42]Ninggalke awakku..
[03:46.78]Aku mung urip dewe,
[03:50.33]Tanpo ono kancane..
[03:53.94]Mentolone sliramu
[03:57.54]Ninggalke awakku..
[04:01.17]Sing biyen sesandhingan
[04:04.26]Ngajak urip bebarengan..
[04:08.13]
[04:10.00]Duh gusti
[04:11.99]Lakon opo sing tak jalani..
[04:17.28]Sliramu wong sing
[04:19.78]Paling tak tresnani..
[04:24.50]
————
Preview:

Jogja Dadi Saksi

Riris-Seno
Versi : Riris Seno

Ning pinggir segoro,
Parangtritis kidul yogja..
Kowe pamit arep lungo,
Jare menyang kutho..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..

Lali lali lali,
Kowe lali opo nglali..
Mendhung nganti udan,
Sing nyekseni lakon iki..

Grimis ning kutho jogja,
Gawe adheme roso..
Nganti kapan anggonmu lungo,
Aku tetep setyo..

Grimis ning kutho jogja,
Nglipur ati sing loro..
Batinku wis kadhung tresno,
Tak tunggu nganti teko..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..

reff:
Lali lali lali,
Kowe lali opo nglali..
Mendhung nganti udan,
Sing nyekseni lakon iki..

Grimis ning kutho jogja,
Gawe adheme roso..
Nganti kapan anggonmu lungo,
Aku tetep setyo..

Grimis ning kutho jogja,
Nglipur ati sing loro..
Batinku wis kadhung tresno,
Tak tunggu nganti teko..

Ning pinggir segoro,
Parangtritis kidul yogja..
Kowe pamit arep lungo,
Jare menyang kutho..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhkualcv]
[ar: Riris Seno]
[ti: Jogja Dadi Saksi]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.03]Jogja Dadi Saksi – Riris Seno
[00:08.73]
[00:10.73]>>>
[00:11.73]>>
[00:12.73]>
[00:13.73]Ning pinggir segoro,
[00:16.79]Parangtritis kidul yogja..
[00:21.08]Kowe pamit arep lungo,
[00:24.25]Jare menyang kutho..
[00:27.37]Tak tunggu sedino,
[00:30.52]Nganti sewulan ra teko..
[00:34.57]Opo batinmu ra kroso,
[00:37.81]Opo uwis tego..
[00:41.17]
[00:42.73]Lali lali lali,
[00:45.83]Kowe lali opo nglali..
[00:49.93]Mendhung nganti udan,
[00:52.48]Sing nyekseni lakon iki..
[00:56.84]
[00:57.97]Grimis ning kutho jogja,
[01:01.51]Gawe adheme roso..
[01:04.68]Nganti kapan anggonmu lungo,
[01:08.35]Aku tetep setyo..
[01:11.65]Grimis ning kutho jogja,
[01:14.96]Nglipur ati sing loro..
[01:18.32]Batinku wis kadhung tresno,
[01:22.23]Tak tunggu nganti teko..
[01:26.21]
[01:27.64]Tak tunggu sedino,
[01:30.20]Nganti sewulan ra teko..
[01:34.30]Opo batinmu ra kroso,
[01:37.60]Opo uwis tego..
[01:41.20]
[02:00.42]>>>
[02:01.42]>>
[02:02.42]>
[02:03.42]Lali lali lali,
[02:05.96]Kowe lali opo nglali..
[02:09.77]Mendhung nganti udan,
[02:12.75]Sing nyekseni lakon iki..
[02:17.10]
[02:18.59]Grimis ning kutho jogja,
[02:21.77]Gawe adheme roso..
[02:25.13]Nganti kapan anggonmu lungo,
[02:28.80]Aku tetep setyo..
[02:32.16]Grimis ning kutho jogja,
[02:35.70]Nglipur ati sing loro..
[02:38.75]Batinku wis kadhung tresno,
[02:42.55]Tak tunggu nganti teko..
[02:46.28]
[02:50.62]Ning pinggir segoro,
[02:53.93]Parangtritis kidul yogja..
[02:57.98]Kowe pamit arep lungo,
[03:01.27]Jare menyang kutho..
[03:04.70]Tak tunggu sedino,
[03:07.69]Nganti sewulan ra teko..
[03:11.48]Opo batinmu ra kroso,
[03:14.91]Opo uwis tego..
[03:18.70]Opo batinmu ra kroso,
[03:21.69]Opo uwis tego..
[03:24.92]
————
Preview:

Tresno Marang Tonggo

Arya-Satria_Dian-Marshanda
Versi: Arya Satria ft. Dian Marshanda

Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..

reff:
Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..
Aku wis tego nggawe atimu loro..
—————
[ver: lyrics]
[id: ohvpavcv]
[ar: Arya Satria ft. Dian Marshanda]
[ti: Tresno Marang Tonggo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.10]Tresno Marang Tonggo
[00:34.14]Versi: Arya Satria ft. Dian Marshanda
[00:37.14]
[00:40.14]>>>
[00:41.14]>>
[00:42.14]>
[00:43.14]Pr: Opo bojomu iki
[00:45.06]Pr: sik kurang ayu,
[00:47.92]Pr: Opo mbok sawang
[00:49.48]Pr: ra nyenengne atimu..
[00:53.21]Pr: Rumangsaku ra kalah
[00:55.38]Pr: karo tonggoku,
[00:58.00]Pr: Lha kok kowe
[00:59.56]Pr: malah tresno
[01:00.85]Pr: marang tonggoku..
[01:03.54]Lk: Aku ngerti
[01:04.14]Lk: mestine kowe cemburu,
[01:07.62]Lk: Aku weruh
[01:09.04]Lk: mestine kowe yo nesu..
[01:12.78]Lk: Ora lilo yen to
[01:15.16]Lk: aku mbagi tresnoku,
[01:18.13]Lk: Kepiye maneh
[01:19.75]Lk: aku tresno
[01:21.00]Lk: marang tonggoku..
[01:23.61]
[01:40.86]>>>
[01:41.86]>>
[01:42.86]>
[01:43.86]Pr: Kebacut mas
[01:45.48]Pr: pancen kebacut,
[01:48.40]Pr: Nduwe roso lha kok
[01:50.65]Pr: tresno marang tonggo..
[01:53.69]Pr: Aduh mas loro
[01:55.86]Pr: atiku loro,
[01:58.54]Pr: Kowe wis tego
[02:00.59]Pr: nggawe atiku gelo..
[02:03.56]Lk: Tresno aku
[02:05.93]Lk: kadhung tresno,
[02:08.79]Lk: Kebacut tresno
[02:10.26]Lk: tresno marang tonggo..
[02:14.14]Lk: Aduh dik
[02:15.20]Lk: aku njaluk sepuro,
[02:18.37]Lk: Aku wis tego
[02:20.37]Lk: nggawe atimu loro..
[02:24.16]
[03:00.81]>>>
[03:01.81]>>
[03:02.81]>
[03:03.81]Pr: Opo bojomu iki
[03:06.55]Pr: sik kurang ayu,
[03:09.47]Pr: Opo mbok sawang
[03:11.35]Pr: ra nyenengne atimu..
[03:14.83]Pr: Rumangsaku ra kalah
[03:16.94]Pr: karo tonggoku,
[03:19.62]Pr: Lha kok kowe
[03:21.05]Pr: malah tresno
[03:22.17]Pr: marang tonggoku..
[03:24.78]Lk: Aku ngerti
[03:26.09]Lk: mestine kowe cemburu,
[03:29.44]Lk: Aku weruh
[03:30.99]Lk: mestine kowe yo nesu..
[03:34.48]Lk: Ora lilo yen to
[03:36.47]Lk: aku mbagi tresnoku,
[03:39.39]Lk: Kepiye maneh
[03:41.08]Lk: aku tresno
[03:42.38]Lk: marang tonggoku..
[03:44.81]
[04:02.74]>>>
[04:03.74]>>
[04:04.74]>
[04:05.74]Pr: Kebacut mas
[04:07.35]Pr: pancen kebacut,
[04:09.90]Pr: Nduwe roso lha kok
[04:11.89]Pr: tresno marang tonggo..
[04:15.13]Pr: Aduh mas loro
[04:17.38]Pr: atiku loro,
[04:19.93]Pr: Kowe wis tego
[04:21.99]Pr: nggawe atiku gelo..
[04:25.16]Lk: Tresno aku
[04:27.21]Lk: kadhung tresno,
[04:30.15]Lk: Kebacut tresno
[04:31.94]Lk: tresno marang tonggo..
[04:35.24]Lk: Aduh dik
[04:36.73]Lk: aku njaluk sepuro,
[04:39.77]Lk: Aku wis tego
[04:41.83]Lk: nggawe atimu loro..
[04:45.37]Lk: Aku wis tego
[04:47.12]Lk: nggawe atimu loro..
[04:51.79]
————-
Preview: