Kebacut Tresno

Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE,
SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE..
TRESNAKU KANGGO KOWE,
ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..
————–
[id: qosabcca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.06]Kebacut Tresno – Didi Kempot
[00:08.06][00:40.71][01:10.02][01:50.72][02:16.91][02:46.85][03:27.26][03:53.08]
[00:10.06][01:36.05][03:13.81]>>>
[00:11.06][01:37.05][03:14.81]>>
[00:12.06][01:38.05][03:15.81]>
[00:13.06][00:43.04][02:19.93]WIS KEBACUT
[00:15.55][02:22.09]AKU TRESNO KARO KOWE..
[00:20.06][02:27.51]AKU MANUT
[00:23.14][02:30.05]MBOK JAK LUNGO
[00:24.75][02:31.69]NENG ENDI WAE..
[00:28.67][02:35.28]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[00:32.83][00:58.16][02:39.38]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[00:36.57][01:05.92][01:46.93][02:01.78][02:43.06][03:23.95][03:38.88]KANGGO KOWE..
[00:45.72]AKU SENENG KARO KOWE..
[00:50.64]SNAJAN LORO
[00:53.24]NANGING ORA TAK RASAKKE,
[01:02.29]ATIKU KANGGO KOWE..
[01:39.05][03:16.81]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[01:42.87][03:21.30]KABEH SAK KABEHE,
[01:53.83][03:30.99]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[01:58.15][03:34.85]KABEH KANGGO KOWE,
[02:04.72][03:42.13]UWIS KEBACUT
[02:08.25][03:44.74]AKU TRESNO KOWE,
[02:11.47][03:48.78]TRESNO SAK LAWASE..
————-
Preview:

Titip Tresno

Deviana-Safara_4
Versi: Deviana Safara

Susah sing tak roso,
Kelingan naliko semono..
Wong loro ngucap janji tresno,
Disekseni indahe cahyone mego..

Sliramu pamit arep lungo,
Titip tresno sing kudu tak jogo..
Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
Mbok elus pipiku netes banyune moto..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..
————
[ver: lyrics]
[id: cbapnbca]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Titip Tresno]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.05]Titip Tresno – Deviana Safara
[00:24.05][01:23.88][02:56.34][05:22.95]
[00:27.05][02:00.80][03:33.03]>>>
[00:28.05][02:01.80][03:34.03]>>
[00:29.05][02:02.80][03:35.03]>
[00:30.05]Susah sing tak roso,
[00:36.25]Kelingan naliko semono..
[00:42.72]Wong loro ngucap janji tresno,
[00:49.75]Disekseni indahe cahyone mego..
[00:57.62]Sliramu pamit arep lungo,
[01:03.72]Titip tresno sing kudu tak jogo..
[01:10.37]Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
[01:17.02]Mbok elus pipiku netes banyune moto..
[02:03.80][03:36.03][04:29.46]Nganti suk kapan nggonmu teko,
[02:09.80][03:41.73][04:36.80]Tresnaku ora bakal cidro..
[02:16.83][03:48.77][04:43.70]Tresno sing ning njerone dodo,
[02:23.42][03:55.80][04:50.42]Tak simpen lan tak jogo..
[02:30.39][04:01.83][04:57.27]Senajan akeh gudo tresno,
[02:37.05][04:09.48][05:03.85]Nanging tresnamu sing utomo..
[02:44.15][04:16.70][05:10.88]Aku ra bakal nompo tresno liyo,
[02:51.30][04:23.36][05:17.92]Nganti sliramu teko..
————
Preview:

Nasib 3

Nella-Kharisma_3
versi: Nella Kharisma

Senadyan omahmu alas, pikirmu ra pati cerdas
Mumpung urip iso tuku beras..
Uripmu pancen rekoso, rono rene kebak coba
Nelongso tapi iso mangan sego..

Eling dek biyen, wektu mbakar telo
Senadyan nyolong, telane tonggo..
Aduh gusti titi titi titi titi,
Kapan urip mulyo..

Kuru ora duwe daging, nganti koyo kucing gering
Mung plola plolo, ning njero pos kampling..
Iku wis salahmu dewe, kok ora matut kancane
Manggonmu alas suk kapan majune..

reff:
Bendino nganggur ora tau kerjo,
Tansah rekoso, urip sak bendino..
Senadyan soro urip dilakoni,
Mugo mugo pinaringan rejeki..

reff:
Nadyan manganmu ora tau tentu,
Nanging bejomu isih keto’ lemu..
Seneng atimu nganti iso ngguyu,
Iso bebas nentokne uripmu..
Iso bebas nentokne uripmu..
————–
[ver: lyrics]
[id: hculnvca]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Nasib 3]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:14]
[00:01.00]Nasib 3 – Nella Kharisma
[00:41.00][01:53.72][02:28.68][03:10.18]
[00:44.00][02:02.02][02:37.67]>>>
[00:45.00][02:03.02][02:38.67]>>
[00:46.00][02:04.02][02:39.67]>
[00:47.00]Senadyan omahmu alas,
[00:50.50]pikirmu ra pati cerdas,
[00:53.53]Mumpung urip iso tuku beras..
[00:59.09]Uripmu pancen rekoso,
[01:02.19]rono rene kebak coba,
[01:05.10]Nelongso tapi iso mangan sego..
[01:10.08]Eling dek biyen,
[01:12.63]wektu mbakar telo..
[01:15.53]Senadyan nyolong,
[01:18.80]telane tonggo..
[01:21.58]Aduh gusti titi titi titi titi..,
[01:25.73]kapan urip mulyo..
[01:31.12]Kuru ora duwe daging,
[01:34.26]nganti koyo kucing gering,
[01:36.98]Mung plola plolo
[01:38.62]ning njero pos kampling..
[01:42.03]Iku wis salahmu dewe,
[01:45.68]kok ora matut kancane,
[01:48.63]Manggonmu alas
[01:50.36]suk kapan majune..
[02:05.02]Bendino nganggur
[02:08.02]ora tau kerjo..
[02:11.57]Tansah rekoso,
[02:14.11]urip sak bendino..
[02:17.38]Senadyan soro
[02:19.37]urip dilakoni..
[02:23.04]Mugo mugo pinaringan rejeki..
[02:40.67]Nadyan manganmu
[02:42.51]ora tau tentu..
[02:46.48]Nanging bejomu
[02:48.89]isih keto’ lemu..
[02:52.15]Seneng atimu
[02:54.83]nganti iso ngguyu..
[02:58.42][03:03.47]Iso bebas nentokne uripmu..
————-
Preview:

Kebelet 4

Deviana-Safara_Siraja
versi: Deviana Safara ft. Siraja

Pr:
Mas njaluk ngunu ojo kesusu,
Di rewangi kok nganti nesu..
Seminggu uwis klakon ping telu,
Opo boyokmu ora kroso keju..

Lk:
Dik mripat iki ra iso merem,
Yen aku bengi iki durung ngantem..
Ben njero atiku kroso ayem,
Turutono sepisan ben ora nggetem..

reff:
Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..

reff:
Pr:
Mas njaluk ngunu ojo kesusu,
Di rewangi kok nganti nesu..
Seminggu uwis klakon ping telu,
Opo boyokmu ora kroso keju..

Lk:
Dik mripat iki ra iso merem,
Yen aku bengi iki durung ngantem..
Ben njero atiku kroso ayem,
Turutono sepisan ben ora nggetem..

reff:
Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..

Pr:
Tambah tuwo kok tambah ngebut,
Ora ono roso sing kepingin nyebut..
Masio kemaruk jo kebacut,
Sampek awakku dadi pating clenut..

Lk:
Aku nyobak ngempet atiku,
Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
Sing tak jaluk jembar atimu,
Timbang aku dadi purik terus tuku..
———-
[ver: lyrics]
[id: whqbnaca]
[ar: Deviana Safara ft. Siraja]
[ti: Kebelet 4]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:53]
[00:01.07]Kebelet 4 – Deviana Safara ft. Siraja
[00:11.02][00:46.59][01:37.89][02:21.72][03:41.48]
[00:14.02][01:07.04][01:50.07][02:42.78]>>>
[00:15.02][01:08.04][01:51.07][02:43.78]>>
[00:16.02][01:09.04][01:52.07][02:44.78]>
[00:17.02][01:53.07]Pr: Mas njaluk ngunu ojo kesusu,
[00:20.52][01:56.04]Pr: Di rewangi kok nganti nesu..
[00:24.20][01:59.78]Pr: Seminggu uwis klakon ping telu,
[00:27.12][02:02.86]Pr: Opo boyokmu ora kroso keju..
[00:32.03][02:07.39]Lk: Dik mripat iki ra iso merem,
[00:35.52][02:11.32]Lk: Yen aku bengi iki durung ngantem..
[00:39.31][02:15.24]Lk: Ben njero atiku kroso ayem,
[00:42.55][02:18.03]Lk: Turutono sepisan ben ora nggetem..
[01:10.04][02:45.78][03:13.47]Pr: Tambah tuwo kok tambah ngebut,
[01:13.27][02:49.01][03:16.68]Pr: Ora ono roso sing kepingin nyebut..
[01:16.87][02:52.69][03:20.26]Pr: Masio kemaruk jo kebacut,
[01:20.24][02:55.98][03:23.74]Pr: Sampek awakku dadi pating clenut..
[01:24.09][02:59.91][03:27.61]Lk: Aku nyobak ngempet atiku,
[01:27.14][03:02.77][03:30.34]Lk: Tapi mripat panggah keto’-keto’ iku..
[01:30.50][03:06.31][03:34.14]Lk: Sing tak jaluk jembar atimu,
[01:33.61][03:09.54][03:37.31]Lk: Timbang aku dadi purik terus tuku..

———-
Preview:

Seniman Ora Krumat

Joko-Paidi
versi: Joko Paidi

Sabendino sing tak pikir amung lagu,
Lagu cinta yang mendayu-dayu..
Lan ugo ono lagu sing lucu,
Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
Nanging ora saru..

Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
Najan setitik ora dadi ngopo,
Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..

reff:
Snajan aku seniman ora kerumat mat,
Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
Supoyo kasembadan opo impenku,
Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..

Mrono mrene aku akeh sing ngece,
Mergo durung terbukti tekan seprene..
Nanging aku tetep percaya diri,
Sregep usaha lan ndungo marang gusti..

Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Gusti ora sare..
Mergo gusti ora sare..

reff:
kembali keatas..sabendino sing tak…
———-
[ver: lyrics]
[id: aavbnsca]
[ar: Joko Paidi]
[ti: Seniman Ora Krumat]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.08]Seniman Ora Krumat
[00:13.79]versi: Joko Paidi
[00:16.79][00:47.80][01:09.55][02:20.10][03:07.06][03:30.48][04:50.90]
[00:19.79][01:21.09][02:39.05][03:40.98]>>>
[00:20.79][01:22.09][02:40.05][03:41.98]>>
[00:21.79][01:23.09][02:41.05][03:42.98]>
[00:22.79][02:42.05]Sabendino sing tak pikir amung lagu,
[00:27.57][02:47.40]Lagu cinta yang mendayu-dayu..
[00:33.37][02:52.93]Lan ugo ono lagu sing lucu,
[00:38.09][02:57.54]Yen ngrungokne kowe bakal mesem ngguyu..
[00:43.07][03:02.39]Nanging ora saru..
[00:49.03][03:09.12]Tak rewangi ngamen ning ngisor teropan,
[00:54.30][03:13.42]Kanggo nyukupi pangan lan kekarepan..
[01:00.15][03:19.45]Najan setithik ora dadi ngopo,
[01:05.19][03:24.06]Sing penting ikhlas lan nedho nerimo..
[01:24.09][03:43.98]Snajan aku seniman ora kerumat mat,
[01:29.21][03:49.01]Nanging aku tetep nekat lan tirakat..
[01:34.62][03:54.61]Supoyo kasembadan opo impenku,
[01:39.22][03:59.70]Lan biso mujudke kabeh panyuwunku..
[01:47.32][04:07.42]Mrono mrene aku akeh sing ngece,
[01:53.10][04:12.76]Mergo durung terbukti tekan seprene..
[01:58.58][04:18.86]Nanging aku tetep percaya diri,
[02:03.61][04:23.34]Sregep usaha lan ndungo marang gusti..
[02:08.10][02:11.44][02:13.88][04:28.20][04:30.81][04:33.79][04:39.63][04:41.69][04:44.05]Gusti ora sare..
[02:16.06][04:36.21][04:46.62]Mergo gusti ora sare..
———-
Preview:

Nekat Minggat

Nella-Kharisma_2
Versi: Nella Kharisma

KAWITAN TRESNO IKI,
SUMANDING TUMEKAN PATI..
ORA ILANG SENADYAN WIS KEBAK PRACOBAN,
AKU LAN SLIRAMU AREP NGUCAPNE JANJI,
BISO NYAWIJI TUMEKANING PATI..

NANGING SAIKI KAHANAN WIS BEDO,
SLIRAMU KOYO WIS RA NDUWE ROSO,
TRESNO KOK SIYO SIYO,
KOWE KARO WONG LIYO,
SNAJAN RA LILO AKU KUDU LUNGO..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
RASANE LORO SESEK NING NJERO DODO..
TAK TURUTI PANJALUKMU,
TAK UGEMI KAREPMU,
MALAH KOWE NYIDRANI JANJIMU..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
ABOT SANGGANE UGO ONO HIKMAHE..
MUGI GUSTI PARING GATI,
TRESNO TULUS LAN SUCI,
SING BISO NDADEKKE ADHEM NJRONING ATI..
NEKAT MINGGAT..

reff:
NANGING SAIKI KAHANAN WIS BEDO,
SLIRAMU KOYO WIS RA NDUWE ROSO,
TRESNO KOK SIYO SIYO,
KOWE KARO WONG LIYO,
SNAJAN RA LILO AKU KUDU LUNGO..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
RASANE LORO SESEK NING NJERO DODO..
TAK TURUTI PANJALUKMU,
TAK UGEMI KAREPMU,
MALAH KOWE NYIDRANI JANJIMU..

NEKAT MINGGAT AKU WIS RA KUAT,
ABOT SANGGANE UGO ONO HIKMAHE..
MUGI GUSTI PARING GATI,
TRESNO TULUS LAN SUCI,
SING BISO NDADEKKE ADHEM NJRONING ATI..
NEKAT MINGGAT..
———–
[ver: lyrics]
[id: nczqpbca]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Nekat Minggat]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.56]Nekat Minggat – Nella Kharisma
[00:06.56][00:38.47][02:15.93][04:15.39]
[00:08.56][02:38.67]>>>
[00:09.56][02:39.67]>>
[00:10.56][02:40.67]>
[00:11.56]KAWITAN TRESNO IKI,
[00:14.96]SUMANDING TUMEKAN PATI..
[00:18.27]ORA ILANG SENADYAN
[00:20.75]WIS KEBAK PRACOBAN..
[00:25.35]AKU LAN SLIRAMU
[00:28.65]AREP NGUCAPNE JANJI..
[00:32.13]BISO NYAWIJI
[00:34.56]TUMEKANING PATI..
[00:41.36][02:41.67]NANGING SAIKI
[00:44.33][02:44.67]KAHANAN WIS BEDO..
[00:47.81][02:47.85]SLIRAMU KOYO
[00:50.98][02:51.27]WIS RA NDUWE ROSO..
[00:55.77][02:55.75]TRESNO KOK SIYO SIYO,
[00:59.31][02:59.48]KOWE KARO WONG LIYO..
[01:02.74][03:02.96]SNAJAN RA LILO
[01:04.98][03:05.26]AKU KUDU LUNGO..
[01:11.34][01:40.21][03:12.17][03:40.42]NEKAT MINGGAT
[01:14.63][01:42.64][03:15.34][03:43.16]AKU WIS RA KUAT..
[01:19.43][03:19.64]RASANE LORO
[01:23.08][03:22.02]SESEK NING NJERO DODO..
[01:26.75][03:26.74]TAK TURUTI PANJALUKMU,
[01:30.02][03:30.16]TAK UGEMI KAREPMU..
[01:33.37][03:33.77]MALAH KOWE
[01:35.60][03:35.90]NYIDRANI JANJIMU..
[01:46.81][03:47.02]ABOT SANGGANE
[01:49.30][03:49.70]UGO ONO HIKMAHE..
[01:53.53][03:53.87]MUGI GUSTI PARING GATI,
[01:57.39][03:57.47]TRESNO TULUS LAN SUCI..
[02:00.87][04:01.27]SING BISO NDADEKKE
[02:03.17][04:03.64]ADHEM NJRONING ATI..
[02:09.83][04:10.42]NEKAT MINGGAT..
———–
Preview: