Ora Biso Turu (deviana safara)

Deviana-Safara_7
Versi: Deviana Safara

Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..

reff:
Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cslluccv]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Ora Biso Turu]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:02.04]Ora Biso Turu
[00:30.31]by: Deviana Safara
[00:33.31]
[00:35.31]>>>
[00:36.31]>>
[00:37.31]>
[00:38.31]Kekes hawaning wengi
[00:42.16]sakwise udan..
[00:45.71]Luwih kekes jroning ati
[00:48.88]adoh lan tresnamu..
[00:53.11]Tapakku tapakmu
[00:57.41]nandhes ing dalanan,
[01:00.14]Dalan sepi
[01:02.44]dalan tresnaku..
[01:08.17]
[01:11.09]Opo pancen sliramu
[01:15.11]wis ra kelingan..
[01:18.91]Nalikane lintang lintang
[01:22.32]sumebar ing tawang..
[01:26.32]Nginjen aku lan sliramu
[01:31.60]pepasihan,
[01:33.65]Langit sepi
[01:36.32]nggugah kenangan..
[01:40.06]
[02:07.78]>>>
[02:08.78]>>
[02:09.78]>
[02:10.78]Aku ra biso turu
[02:13.68]wengi terus lumaku..
[02:18.04]Kangen kang ngemuli ati
[02:21.66]malah soyo ndadi..
[02:25.64]Ngendeng pikiranku
[02:28.37]mung mergo sliramu..
[02:32.41]Ora bakal mari
[02:35.97]yen sliramu..
[02:39.19]Durung ono
[02:43.29]ning sandhingku..
[02:47.28]
[03:14.28]>>>
[03:15.28]>>
[03:16.28]>
[03:17.26]Kekes hawaning wengi
[03:21.01]sakwise udan..
[03:24.41]Luwih kekes jroning ati
[03:28.40]adoh lan tresnamu..
[03:31.89]Tapakku tapakmu
[03:35.93]nandhes ing dalanan,
[03:38.92]Dalan sepi
[03:41.60]dalan tresnaku..
[03:46.38]
[03:49.50]Opo pancen sliramu
[03:53.60]wis ra kelingan..
[03:57.72]Nalikane lintang lintang
[04:00.69]sumebar ing tawang..
[04:04.86]Nginjen aku lan sliramu
[04:10.22]pepasihan,
[04:12.20]Langit sepi
[04:15.31]nggugah kenangan..
[04:18.68]
[04:46.90]>>>
[04:47.90]>>
[04:48.90]>
[04:49.90]Aku ra biso turu
[04:52.64]wengi terus lumaku..
[04:56.68]Kangen kang ngemuli ati
[04:59.72]malah soyo ndadi..
[05:04.01]Ngendeng pikiranku
[05:07.07]mung mergo sliramu..
[05:10.92]Ora bakal mari
[05:14.53]yen sliramu..
[05:18.15]Durung ono
[05:21.89]ning sandhingku..
[05:25.12]
————
Preview:

Gapuro Tresno

Nur-Bayan_4
Versi: Nur Bayan

Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..

reff:
Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vnnbhlcv]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Gapuro Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.01]Gapuro Tresno – Nur Bayan
[00:27.97]
[00:30.97]>>>
[00:31.97]>>
[00:32.97]>
[00:33.97]Nyawang mego
[00:35.81]sumunar ning angkoso..
[00:40.91]Tansah ngelingake
[00:44.15]sliro sing tak tresno..
[00:48.61]Arum wangine
[00:51.53]isih ono ning dodo..
[00:55.62]Loro kok tinggalno
[00:58.31]nangis sing tak rasakno..
[01:05.33]
[01:06.21]Wayah wengi
[01:07.97]sliramu kegowo ngimpi..
[01:12.73]Kepingin mbaleni
[01:15.67]tresno suci kang ketali..
[01:19.95]Nanging saiki
[01:22.57]wis ra biso nyawiji..
[01:26.49]Aku kok cidrani
[01:29.78]njerit batinku iki..
[01:36.75]
[01:39.55]Gapuro tresno
[01:42.29]sing wis akeh
[01:44.47]ninggal crito..
[01:48.02]Cerito nelongso
[01:49.70]sing ra biso
[01:51.37]tak lalekno..
[01:55.17]Nganti saiki
[01:57.36]tetep ono jroning ati,
[02:01.65]Mergo sliramu
[02:03.82]tresno kang sejati..
[02:09.86]
[02:11.48]Loro rasane
[02:14.71]rasane aku loro..
[02:19.64]Mowo sing ning njero dodo
[02:23.03]durung biso ngeleremno..
[02:26.77]Aku ora ngiro
[02:29.45]yen lunturing tresno..
[02:33.25]Mung mergo jalaran
[02:35.98]omonge wong liyo..
[02:41.14]
[03:02.52]>>>
[03:03.52]>>
[03:04.52]>
[03:05.52]Nyawang mego
[03:07.45]sumunar ning angkoso..
[03:12.67]Tansah ngelingake
[03:15.59]sliro sing tak tresno..
[03:19.76]Arum wangine
[03:23.19]isih ono ning dodo..
[03:26.74]Loro kok tinggalno
[03:29.98]nangis sing tak rasakno..
[03:36.07]
[03:37.38]Wayah wengi
[03:39.37]sliramu kegowo ngimpi..
[03:44.53]Kepingin mbaleni
[03:47.39]tresno suci kang ketali..
[03:51.32]Nanging saiki
[03:53.73]wis ra biso nyawiji..
[03:58.08]Aku kok cidrani
[04:01.45]njerit batinku iki..
[04:07.30]
[04:10.41]Gapuro tresno
[04:14.39]sing wis akeh
[04:16.07]ninggal crito..
[04:19.36]Cerito nelongso
[04:21.04]sing ra biso
[04:22.54]tak lalekno..
[04:26.20]Nganti saiki
[04:28.51]tetep ono jroning ati,
[04:33.06]Mergo sliramu
[04:35.12]tresno kang sejati..
[04:41.59]
[04:42.69]Loro rasane
[04:46.44]rasane aku loro..
[04:51.10]Mowo sing ning njero dodo
[04:54.21]durung biso ngeleremno..
[04:58.07]Aku ora ngiro
[05:00.69]yen lunturing tresno..
[05:04.66]Mung mergo jalaran
[05:06.98]omonge wong liyo..
[05:12.00]Mung mergo jalaran
[05:14.18]omonge wong liyo..
[05:18.72]
———–
Preview:

Rontang Ranting

Deviana-Safara_6
Versi: Deviana Safara

Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..

reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..

reff:
Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..

reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wcikhvcv]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Rontang Ranting]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.02]Rontang Ranting
[00:32.28]Versi: Deviana Safara
[00:35.28]
[00:37.28]>>>
[00:38.28]>>
[00:39.28]>
[00:40.28]Gonjang ganjing
[00:43.02]langit katresnanku..
[00:47.58]Atiku kang loro
[00:50.52]nemu tatu..
[00:54.64]Aku lagu ngerti
[00:58.02]sakwise kadaluarso..
[01:02.07]Sliramu nandur tresno
[01:05.52]marang wong liyo..
[01:09.57]Rontang ranting
[01:12.30]batinku nelongso..
[01:16.13]Nekat tak pandengi
[01:19.57]malah loro..
[01:23.13]Tegane atimu
[01:26.82]nggunting taline tresnaku..
[01:31.07]Ilang ketrajang
[01:34.26]banjir ladhu..
[01:37.96]
[01:51.22]>>>
[01:52.22]>>
[01:53.22]>
[01:54.22]Uwis sak mestine
[01:56.96]bahuku tak roso semplah..
[02:01.65]Jangka sing tak angkah
[02:05.03]koyok wis kelangan arah..
[02:09.47]Nanging atimu
[02:12.97]wis kadhung menderu-deru..
[02:16.96]Nganti ra perduli atiku
[02:21.02]kang kebak tatu..
[02:26.04]
[02:52.06]>>>
[02:53.06]>>
[02:54.06]>
[02:55.06]Gonjang ganjing
[02:57.54]langit katresnanku..
[03:01.86]Atiku kang loro
[03:04.60]nemu tatu..
[03:09.23]Aku lagu ngerti
[03:12.42]sakwise kadaluarso..
[03:16.36]Sliramu nandur tresno
[03:19.79]marang wong liyo..
[03:24.42]Rontang ranting
[03:26.24]batinku nelongso..
[03:30.43]Nekat tak pandengi
[03:33.67]malah loro..
[03:37.55]Tegane atimu
[03:41.11]nggunting taline tresnaku..
[03:45.05]Ilang ketrajang
[03:48.29]banjir ladhu..
[03:52.42]
[04:05.48]>>>
[04:06.48]>>
[04:07.48]>
[04:08.48]Uwis sak mestine
[04:11.85]bahuku tak roso semplah..
[04:15.98]Jangka sing tak angkah
[04:19.48]koyok wis kelangan arah..
[04:23.98]Nanging atimu
[04:27.29]wis kadhung menderu-deru..
[04:31.35]Nganti ra perduli atiku
[04:35.47]kang kebak tatu..
[04:39.97]
———–
Preview:

Tembus Jroning Ati

Deviana-Safara_5
Versi: Deviana Safara

Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..

reff:
Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..

Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: soochccv]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Tembus Jroning Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.09]Tembus Jroning Ati
[00:34.09]Versi: Deviana Safara
[00:37.09]
[00:40.09]>>>
[00:41.09]>>
[00:42.09]>
[00:43.09]Ono sing ilang
[00:45.99]jeroning atiku,
[00:49.99]Nalikane ra ning
[00:53.02]sandhingku..
[00:56.71]Ning saben wektu
[00:59.37]aku tansah kelingan,
[01:02.86]Marang sliramu
[01:05.72]pepujane atiku..
[01:11.39]
[01:13.13]Mung laras iki
[01:15.80]nembangke kangenku,
[01:19.41]Gawe tombo
[01:21.34]sepi atiku..
[01:25.69]Kangenku iki
[01:28.86]bukti gedhe tresnoku,
[01:33.05]Tak jaluk setyomu
[01:35.72]ra pupus kantine wektu..
[01:41.13]
[01:59.82]>>>
[02:00.82]>>
[02:01.82]>
[02:02.82]Tembus jroning ati
[02:05.37]Roso kangen
[02:07.30]marang sliramu..
[02:09.23]Njero nandes ning ati,
[02:12.33]Kangen iki
[02:13.65]mergo tresnoku..
[02:15.82]Tembus jroning ati
[02:18.68]Roso kangen
[02:20.49]pingin ketemu..
[02:22.35]Ra ono sing ngganteni,
[02:25.46]Kabeh tembung
[02:27.02]mung biso ketemu..
[02:30.51]Tak larung kangenku iki,
[02:33.67]Lewat laras sworo atiku..
[02:39.83]
[03:04.53]>>>
[03:05.53]>>
[03:06.53]>
[03:07.53]Ono sing ilang
[03:09.96]jeroning atiku,
[03:13.81]Nalikane ra ning
[03:16.85]sandhingku..
[03:20.16]Ning saben wektu
[03:23.15]aku tansah kelingan,
[03:26.75]Marang sliramu
[03:29.72]pepujane atiku..
[03:35.21]
[03:36.82]Mung laras iki
[03:39.81]nembangke kangenku,
[03:43.55]Gawe tombo
[03:45.72]sepi atiku..
[03:49.38]Kangenku iki
[03:52.87]bukti gedhe tresnoku,
[03:56.36]Tak jaluk setyomu
[03:59.21]ra pupus kantine wektu..
[04:04.81]
[04:20.67]>>>
[04:21.67]>>
[04:22.67]>
[04:23.67]Tembus jroning ati
[04:26.23]Roso kangen
[04:27.16]marang sliramu..
[04:29.83]Njero nandes ning ati,
[04:33.07]Kangen iki
[04:33.73]mergo tresnoku..
[04:36.41]Tembus jroning ati
[04:38.64]Roso kangen
[04:40.63]pingin ketemu..
[04:43.18]Ra ono sing ngganteni,
[04:46.10]Kabeh tembung
[04:47.66]mung biso ketemu..
[04:51.02]Tak larung kangenku iki,
[04:54.44]Lewat laras sworo atiku..
[05:00.54]Tak larung kangenku iki,
[05:04.34]Lewat laras sworo atiku..
[05:09.06]
———–
Preview:

Telpon Telponan

Mbah-Gelung
Versi: Mbah Gelung

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

Aku ning pulau jawa,
Sliramu ning pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

reff:
Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

Aku ning pulau jawa,
Sliramu ning pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..
—————–
[ver: lyrics]
[id: acpzvzcv]
[ar: Mbah Gelung]
[ti: Telpon Telponan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.11]Telpon Telponan – Mbah Gelung
[00:34.71]
[00:37.71]>>>
[00:38.71]>>
[00:39.71]>
[00:40.71]Duwe pacar adoh
[00:43.51]Nglewati laut alas lan gunung..
[00:47.77]Nek apel ora bingung,
[00:51.03]Cukup halo ning telpon..
[00:54.72]
[00:57.09]Aku ning pulau jowo,
[01:00.15]Sliramu ning pulau sumatra..
[01:04.08]Nek malem mingguan,
[01:07.59]Cukup mojok sms-an..
[01:10.58]
[01:17.65]>>>
[01:18.65]>>
[01:19.65]>
[01:20.65]Ojo podo kuatir,
[01:23.09]Ndunyo tambah maju..
[01:27.65]Nadyan aku adoh,
[01:30.65]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[01:34.91]
[01:36.98]Saben sms-an
[01:39.78]utowo telpon-telponan..
[01:43.59]Ora dadi pikiran
[01:46.72]nadyan pulsa kebobolan..
[01:50.46]Sing penting iso ngobrol,
[01:53.35]Karo sing tak sayang-sayang..
[01:55.60]
[01:58.69]Duwe pacar adoh
[02:01.19]Nglewati laut alas lan gunung..
[02:05.06]Nek apel ora bingung,
[02:08.31]Cukup halo ning telpon..
[02:11.49]
[02:47.30]>>>
[02:48.30]>>
[02:49.30]>
[02:50.30]Duwe pacar adoh
[02:53.04]Nglewati laut alas lan gunung..
[02:56.80]Nek apel ora bingung,
[03:00.11]Cukup halo ning telpon..
[03:03.61]
[03:06.36]Aku ning pulau jowo,
[03:09.23]Sliramu ning pulau sumatra..
[03:13.05]Nek malem mingguan,
[03:16.48]Cukup mojok sms-an..
[03:19.55]
[03:26.77]>>>
[03:27.77]>>
[03:28.77]>
[03:29.77]Ojo podo kuatir,
[03:32.45]Ndunyo tambah maju..
[03:36.33]Nadyan aku adoh,
[03:39.52]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[03:43.58]
[03:45.83]Saben sms-an
[03:48.33]utowo telpon-telponan..
[03:52.40]Ora dadi pikiran
[03:55.52]nadyan pulsa kebobolan..
[03:59.27]Sing penting iso ngobrol,
[04:01.76]Karo sing tak sayang-sayang..
[04:04.96]
[04:07.34]Ojo podo kuatir,
[04:09.83]Ndunyo tambah maju..
[04:13.83]Nadyan aku adoh,
[04:17.15]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[04:20.77]
[04:22.96]Saben sms-an
[04:25.90]utowo telpon-telponan..
[04:29.96]Ora dadi pikiran
[04:33.03]nadyan pulsa kebobolan..
[04:36.71]Sing penting iso ngobrol,
[04:39.34]Karo sing tak sayang-sayang..
[04:42.53]
[04:44.90]Duwe pacar adoh
[04:47.34]Nglewati laut alas lan gunung..
[04:51.35]Nek apel ora bingung,
[04:54.60]Cukup halo ning telpon..
[04:58.22]
———–
Preview:

Clutak

Wiwik-Sagita_2
Versi: Wiwik Sagita

Aku emoh dadi korbane wong lanang,
Sing jlalatan yen nyawang wedok wedok’an..
Dirasakne lan terus ditinggalake,
Luwih becik aku urip dewe..

Ora sudi aku mbok dadekne bojo,
Tiwas mengko uripku dadi nelongso..
Sakbendino mbok maru karo wong liyo,
Luwih becik kowe tak tinggal lungo..

Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..

Aku emoh dadi korbane wong lanang,
Sing jlalatan yen nyawang wedok wedok’an..
Dirasakne lan terus ditinggalake,
Luwih becik aku urip dewe..

Ora sudi aku mbok dadekne bojo,
Tiwas mengko uripku dadi nelongso..
Sakbendino mbok maru karo wong liyo,
Luwih becik kowe tak tinggal lungo..

reff:
Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..

Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: unwnvocv]
[ar: Wiwik Sagita]
[ti: Clutak]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:06.74]Aku emoh dadi
[00:08.74]korbane wong lanang,
[00:12.59]Sing jlalatan
[00:14.64]yen nyawang
[00:15.98]wedok wedok’an..
[00:18.44]Dirasakne lan
[00:20.43]terus ditinggalake,
[00:23.98]Luwih becik
[00:25.91]aku urip dewe..
[00:30.08]
[00:33.37]==Clutak, Wiwik Sagita==
[00:48.61]
[00:51.61]>>>
[00:52.61]>>
[00:53.61]>
[00:54.61]Ora sudi aku mbok
[00:56.97]dadekne bojo,
[00:59.90]Tiwas mengko
[01:01.77]uripku dadi nelongso..
[01:05.38]Sakbendino
[01:07.24]mbok maru karo wong liyo,
[01:11.10]Luwih becik
[01:12.85]kowe tak tinggal lungo..
[01:16.52]
[01:20.01]Dasar wong lanang clutak,
[01:21.75]Ndolek mongso koyo luwak,
[01:24.68]Yen ono wong wedok liwat,
[01:28.03]Syahwate wis ora kuat,
[01:31.02]Pengen ngembat..
[01:33.89]Dasar wong lanang nggragas,
[01:36.32]Nduwe siji ora puas,
[01:39.24]Senengane gonta ganti,
[01:41.97]Yen perlu yo nikah siri,
[01:44.77]Ora sudi..aku ora sudi..
[01:50.12]
[01:52.65]Aku emoh dadi
[01:55.08]korbane wong lanang,
[01:58.75]Sing jlalatan
[02:00.31]yen nyawang
[02:02.35]wedok wedok’an..
[02:04.15]Dirasakne lan
[02:06.27]terus ditinggalake,
[02:10.00]Luwih becik
[02:11.92]aku urip dewe..
[02:15.41]
[02:18.40]Ora sudi aku mbok
[02:20.51]dadekne bojo,
[02:23.69]Tiwas mengko
[02:25.48]uripku dadi nelongso..
[02:29.22]Sakbendino
[02:31.08]mbok maru karo wong liyo,
[02:34.70]Luwih becik
[02:37.06]kowe tak tinggal lungo..
[02:40.35]
[03:05.79]>>>
[03:06.79]>>
[03:07.79]>
[03:08.79]Dasar wong lanang clutak,
[03:11.04]Ndolek mongso koyo luwak,
[03:14.01]Yen ono wong wedok liwat,
[03:16.78]Syahwate wis ora kuat,
[03:19.44]Pengen ngembat..
[03:22.63]Dasar wong lanang nggragas,
[03:24.93]Nduwe siji ora puas,
[03:27.79]Senengane gonta ganti,
[03:30.45]Yen perlu yo nikah siri,
[03:33.32]Ora sudi..aku ora sudi..
[03:39.10]Dasar wong lanang clutak,
[03:41.47]Ndolek mongso koyo luwak,
[03:44.52]Yen ono wong wedok liwat,
[03:47.19]Syahwate wis ora kuat,
[03:49.68]Pengen ngembat..
[03:52.79]Dasar wong lanang nggragas,
[03:55.53]Nduwe siji ora puas,
[03:58.26]Senengane gonta ganti,
[04:00.93]Yen perlu yo nikah siri,
[04:03.80]Ora sudi..aku ora sudi..
[04:09.34]
————
Preview: