Sapi

Yulia-Vanesza_3
Versi: Yulia Vanesza

Mending loro ati timbangane mangan ati,
Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi..
Mergawe ra mesti kelonane nomer siji,
Senengane megelno ati..

Mending ora rabi timbangane darah tinggi,
Bojo tura-turu mbendino makani tinggi..
Ra tau mblanjani kelon ora tau lali,
Wong wedok endi sing kuat ati..

Nduwe bojo megelno koyo sapi,
Wani rabi tapi ra gelem mblanjani..
Seneng nggawe gelo ora wedi dosa,
Masyaalloh..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo nduwe bojo ora welas..
Pikirane ora tau waras,
Mending maneh gawe atiku panas..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo atiku iki wis sekarat..
Nduwe bojo wis ra iso di sambat,
Senengane ngajak urip mlarat..

reff:
Mending loro ati timbangane mangan ati,
Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi..
Mergawe ra mesti kelonane nomer siji,
Senengano megelno ati..

Mending ora rabi timbangane darah tinggi,
Bojo tura-turu mbendino makani tinggi..
Ra tau mblanjani kelon ora tau lali,
Wong wedok endi sing kuat ati..

Nduwe bojo megelno koyo sapi,
Wani rabi tapi ra gelem mblanjani..
Seneng nggawe gelo ora wedi dosa,
Masyaalloh..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo nduwe bojo ora welas..
Pikirane ora tau waras,
Mending maneh gawe atiku panas..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo atiku iki wis sekarat..
Nduwe bojo wis ra iso di sambat,
Senengane ngajak urip mlarat..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo nduwe bojo ora welas..
Pikirane ora tau waras,
Mending maneh gawe atiku panas..

Ora kuat aku pingin minggat,
Mergo atiku iki wis sekarat..
Nduwe bojo wis ra iso di sambat,
Senengane ngajak urip mlarat..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iosoalch]
[ar: Yulia Vanesza]
[ti: Sapi]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.06]Sapi – Yulia Vanesza
[00:42.06]
[00:44.16]>>>
[00:45.16]>>
[00:46.16]>
[00:47.16]Mending loro ati
[00:48.46]timbangane mangan ati..
[00:51.82]Bojo tura-turu
[00:53.50]klumprak-klumpruk koyo sapi..
[00:56.67]Mergawe ra mesti
[00:58.68]kelonane nomer siji,
[01:01.78]Senengane megelno ati..
[01:08.09]Mending ora rabi
[01:10.63]timbangane darah tinggi..
[01:13.99]Bojo tura-turu
[01:15.67]mbendino makani tinggi..
[01:19.02]Ra tau mblanjani
[01:20.70]kelon ora tau lali..
[01:23.75]Wong wedok endi
[01:26.12]sing kuat ati..
[01:31.90]Nduwe bojo
[01:33.28]megelno koyo sapi..
[01:36.07]Wani rabi
[01:38.15]tapi ra gelem mblanjani..
[01:42.07]Seneng nggawe gelo
[01:43.87]ora wedi dosa,
[01:46.33]Masyaalloh..
[01:50.63]
[01:52.27]Ora kuat
[01:52.83]aku pingin minggat..
[01:56.44]Mergo nduwe
[01:58.32]bojo ora welas..
[02:01.85]Pikirane ora tau waras
[02:06.09]Mending maneh
[02:08.08]gawe atiku panas..
[02:11.93]Ora kuat
[02:13.74]aku pingin minggat..
[02:16.53]Mergo atiku
[02:18.22]iki wis sekarat..
[02:21.57]Nduwe bojo
[02:22.88]wis ra iso disambat..
[02:25.99]Senengane
[02:27.91]ngajak urip mlarat..
[02:31.71]
[02:47.04]>>>
[02:48.04]>>
[02:49.04]>
[02:50.04]Mending loro ati
[02:52.04]timbangane mangan ati..
[02:55.63]Bojo tura-turu
[02:57.30]klumprak-klumpruk koyo sapi..
[03:00.43]Mergawe ra mesti
[03:02.54]kelonane nomer siji,
[03:05.33]Senengano megelne ati..
[03:12.48]Mending ora rabi
[03:14.48]timbangane darah tinggi..
[03:17.47]Bojo tura-turu
[03:19.52]mbendino makani tinggi..
[03:22.69]Ra tau mblanjani
[03:24.42]kelon ora tau lali..
[03:27.55]Wong wedok endi
[03:30.04]sing kuat ati..
[03:34.96]Nduwe bojo
[03:36.75]megelno koyo sapi..
[03:40.29]Wani rabi
[03:41.72]tapi ra gelem mblanjani..
[03:45.47]Seneng nggawe gelo
[03:47.32]ora wedi dosa,
[03:49.87]Masyaalloh..
[03:54.36]
[03:55.66]Ora kuat
[03:56.97]aku pingin minggat..
[04:00.08]Mergo nduwe
[04:01.51]bojo ora welas..
[04:05.05]Pikirane ora tau waras
[04:09.72]Mending maneh
[04:11.52]gawe atiku panas..
[04:15.32]Ora kuat
[04:16.82]aku pingin minggat..
[04:19.68]Mergo atiku
[04:21.73]iki wis sekarat..
[04:24.79]Nduwe bojo
[04:26.21]wis ra iso disambat..
[04:29.39]Senengane
[04:30.95]ngajak urip mlarat..
[04:33.98]Ora kuat
[04:36.47]aku pingin minggat..
[04:39.88]Mergo nduwe
[04:41.70]bojo ora welas..
[04:44.86]Pikirane ora tau waras
[04:49.28]Mending maneh
[04:51.02]gawe atiku panas..
[04:54.75]Ora kuat
[04:56.37]aku pingin minggat..
[04:59.29]Mergo atiku
[05:01.46]iki wis sekarat..
[05:04.52]Nduwe bojo
[05:06.26]wis ra iso disambat..
[05:09.25]Senengane
[05:11.24]ngajak urip mlarat..
[05:16.53]
————-
Preview:

Tak Download Cintamu

Utami-Dewi-Fortuna
Versi: Utami Dewi Fortuna

Ra tau-taune,
Rino nganti koyo ngene..
Amergo roso senengku,
Karo kowe..

Sing tak pikir-pikir,
Kiro-kiro nganti kapan..
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan..

Suwe anggonku kedanan,
Marang kowe sing tak sayang..
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan..

Umpomo aku iki hp,
Gek ndang tak bluetooth cintaku..
Umpomo kowe iki internet,
Gek ndang tak download cintamu..

Umpomo aku iki hp,
Gek ndang tak bluetooth cintaku..
Umpomo kowe iki internet,
Gek ndang tak download cintamu..

reff:
Ra tau-taune,
Rino nganti koyo ngene..
Amergo roso senengku
karo kowe..

Sing tak pikir-pikir,
Kiro-kiro nganti kapan..
Tresnaku karo kowe
iso keturutan..

Suwe anggonku kedanan,
Marang kowe sing tak sayang..
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan..

Umpomo aku iki hp,
Gek ndang tak bluetooth cintaku..
Umpomo kowe iki internet,
Gek ndang tak download cintamu..

Umpomo aku iki hp,
Gek ndang tak bluetooth cintaku..
Umpomo kowe iki internet,
Gek ndang tak download cintamu..
Gek ndang tak download cintamu..
Gek ndang tak download cintamu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cnnbakch]
[ar: Utami Dewi Fortuna]
[ti: Tak Download Cintamu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[00:01.08]Tak Download Cintamu
[00:01.08]by: Utami Dewi Fortuna
[00:13.08]
[00:15.08]>>>
[00:16.08]>>
[00:17.08]>
[00:18.08]Ra tau-taune,
[00:21.75]Rino nganti koyo ngene..
[00:26.31]Amergo roso senengku,
[00:30.36]Karo kowe..
[00:33.81]
[00:35.00]Sing tak pikir-pikir,
[00:37.37]Kiro-kiro nganti kapan..
[00:42.88]Tresnaku karo kowe
[00:46.93]Iso keturutan..
[00:50.82]
[00:52.09]Suwe anggonku kedanan,
[00:55.97]Marang kowe sing tak sayang..
[01:00.03]Rasane atiku wis ra
[01:03.84]Kuat nahan..
[01:09.03]
[01:12.73]Umpomo aku iki hp,
[01:16.66]Gek ndang tak bluetooth cintaku..
[01:21.23]Umpomo kowe iki internet,
[01:25.04]Gek ndang tak download cintamu..
[01:29.98]Umpomo aku iki hp,
[01:33.49]Gek ndang tak bluetooth cintaku..
[01:37.80]Umpomo kowe iki internet,
[01:41.67]Gek ndang tak download cintamu..
[01:46.23]
[02:18.09]>>>
[02:19.09]>>
[02:20.09]>
[02:21.09]Ra tau-taune,
[02:24.17]Rino nganti koyo ngene..
[02:29.72]Amergo roso senengku
[02:33.92]karo kowe..
[02:36.79]
[02:38.16]Sing tak pikir-pikir,
[02:41.41]Kiro-kiro nganti kapan..
[02:46.11]Tresnaku karo kowe
[02:50.29]iso keturutan..
[02:53.85]
[02:55.11]Suwe anggonku kedanan,
[02:59.17]Marang kowe sing tak sayang..
[03:03.24]Rasane atiku wis ra
[03:07.36]Kuat nahan..
[03:12.24]
[03:15.31]Umpomo aku iki hp,
[03:19.68]Gek ndang tak bluetooth cintaku..
[03:24.24]Umpomo kowe iki internet,
[03:28.24]Gek ndang tak download cintamu..
[03:32.75]Umpomo aku iki hp,
[03:36.62]Gek ndang tak bluetooth cintaku..
[03:40.87]Umpomo kowe iki internet,
[03:44.88]Gek ndang tak download cintamu..
[03:48.94]Gek ndang tak download cintamu..
[03:53.43]Gek ndang tak download cintamu..
[03:57.87]
———–
Preview:

Ora Dadi Masalah

Dian-Marshanda_7
Versi: Dian Marshanda

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Ora Dadi Masalah]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.01]Ora Dadi Masalah
[00:01.01]by: Dian Marshanda
[00:21.01]
[00:23.21]>>>
[00:24.21]>>
[00:25.21]>
[00:26.21]Ra nduwe mobil mewah,
[00:28.90]Ora dadi masalah..
[00:32.27]Ra nduwe kartu kredit,
[00:35.09]Ora dadi masalah..
[00:38.02]Ra nduwe hp pinter,
[00:40.96]Ora dadi masalah..
[00:43.83]Ra nduwe opo-opo,
[00:46.71]Iku baru masalah..
[00:50.40]
[00:53.90]Ra weruh amerika,
[00:56.59]Ora dadi masalah..
[00:59.91]Ra weruh kota london,
[01:02.90]Ora dadi masalah..
[01:05.71]Ra weruh kota paris,
[01:08.58]Ora dadi masalah..
[01:11.40]Ra weruh suroboyo,
[01:14.40]Iku sih kebangeten..
[01:19.08]
[01:39.02]>>>
[01:40.02]>>
[01:41.02]>
[01:42.02]Sing penting urip
[01:43.00]ra kurang mangan,
[01:44.69]ra kurang sandang bro..
[01:47.82]Sing penting urip
[01:49.06]awak sehat wal afiat..
[01:52.62]
[01:53.81]Sing penting urip
[01:55.06]lapang dada
[01:56.18]trimo ing pandum bro..
[01:59.31]Sing penting urip
[02:00.88]susah seneng dilakoni..
[02:04.94]
[02:06.05]Bondo dunyo
[02:09.06]dipikir dadi penyakit,
[02:16.06]Sugih mlarat
[02:20.75]wis dadi kembange urip..
[02:24.15]Akeh wong sugih depresi,
[02:26.77]Mergane ra tau puas..
[02:29.96]Sing mlarat uripe tentrem,
[02:32.89]Mergo gelem ngucap syukur..
[02:37.39]
[02:39.40]Ra nduwe mobil mewah,
[02:42.65]Ora dadi masalah..
[02:45.96]Ra nduwe kartu kredit,
[02:48.98]Ora dadi masalah..
[02:51.77]Ra nduwe hp pinter,
[02:54.59]Ora dadi masalah..
[02:57.39]Ra nduwe opo-opo,
[03:00.39]Iku baru masalah..
[03:04.02]
[03:07.14]Ra weruh amerika,
[03:10.15]Ora dadi masalah..
[03:13.20]Ra weruh kota london,
[03:16.40]Ora dadi masalah..
[03:19.45]Ra weruh kota paris,
[03:22.09]Ora dadi masalah..
[03:25.09]Ra weruh suroboyo,
[03:28.15]Iku sih kebangeten..
[03:32.60]
[03:52.96]>>>
[03:53.96]>>
[03:54.96]>
[03:55.96]Sing penting urip
[03:57.09]ra kurang mangan,
[03:58.39]ra kurang sandang bro..
[04:01.15]Sing penting urip
[04:02.90]awak sehat wal afiat..
[04:07.20]Sing penting urip
[04:08.46]lapang dada
[04:09.78]trimo ing pandum bro..
[04:12.95]Sing penting urip
[04:14.59]susah seneng dilakoni..
[04:17.84]
[04:19.77]Bondo dunyo
[04:22.21]dipikir dadi penyakit,
[04:29.02]Sugih mlarat
[04:33.71]wis dadi kembange urip..
[04:38.09]Akeh wong sugih depresi,
[04:40.52]Mergane ra tau puas..
[04:43.52]Sing mlarat uripe tentrem,
[04:46.64]Mergo gelem ngucap syukur..
[04:51.09]
———-
Preview:

Aku Ora Nesu

Ayu-Octavia_2
Versi: Ayu Octavia

Kerep mbok larani aku ora sambat,
Kerep mbok tatuni aku ora sambat..
Ben puas atimu nyikso batin iki,
Dadi pelampiasanmu..

Senengmu mabuk’an aku ora nesu,
Senengmu wedok’an aku ora nesu..
Ning ojo pisan-pisan kowe nyumpahi,
Aku ra ono regane..

Fasih ngomong pegat nundung aku minggat,
Keroso panas nang kuping..
Ngene tak turuti ngono tak ladeni,
Ora ono rumangsane..

Pancen aku iki bukan selebriti,
Koyo dene mbok karepi..
Tapi cintaku setengah mati..

reff:
Senengmu mabuk’an aku ora nesu,
Senengmu wedok’an aku ora nesu..
Ning ojo pisan-pisan kowe nyumpahi,
Aku ra ono regane..

Fasih ngomong pegat nundung aku minggat,
Keroso panas nang kuping..
Ngene tak turuti ngono tak ladeni,
Ora ono rumangsane..

Pancen aku iki bukan selebriti,
Koyo dene mbok karepi..
Tapi cintaku setengah mati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hkwnahch]
[ar: Ayu Octavia]
[ti: Aku Ora Nesu]
[al: Jhandut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.08]Aku Ora Nesu – Ayu Octavia
[00:22.08]
[00:24.38]>>>
[00:25.38]>>
[00:26.38]>
[00:27.38]Kerep mbok larani
[00:29.30]aku ora sambat,
[00:32.24]Kerep mbok tatuni
[00:34.68]aku ora sambat..
[00:37.53]Ben puas atimu
[00:40.22]nyikso batin iki,
[00:42.87]Dadi pelampiasanmu..
[00:48.66]
[00:51.00]Senengmu mabuk’an
[00:53.53]aku ora nesu,
[00:56.46]Senengmu wedok’an
[00:58.95]aku ora nesu..
[01:01.68]Ning ojo pisan-pisan
[01:04.74]kowe nyumpahi,
[01:07.10]Aku ra ono regane..
[01:13.20]
[01:15.00]Fasih ngomong pegat
[01:17.52]nundung aku minggat,
[01:20.15]Keroso panas nang kuping..
[01:26.11]Ngene tak turuti
[01:28.30]ngono tak ladeni,
[01:30.84]Ora ono rumangsane..
[01:36.54]Pancen aku iki
[01:38.71]bukan selebriti,
[01:41.46]Koyo dene mbok karepi..
[01:47.05]Tapi cintaku setengah mati..
[01:55.02]
[02:16.01]>>>
[02:17.01]>>
[02:18.01]>
[02:19.01]Senengmu mabuk’an
[02:21.63]aku ora nesu,
[02:24.48]Senengmu wedok’an
[02:26.66]aku ora nesu..
[02:29.77]Ning ojo pisan-pisan
[02:32.69]kowe nyumpahi,
[02:35.05]Aku ra ono regane..
[02:40.85]
[02:42.59]Fasih ngomong pegat
[02:45.14]nundung aku minggat,
[02:48.06]Keroso panas nang kuping..
[02:53.74]Ngene tak turuti
[02:55.78]ngono tak ladeni,
[02:58.70]Ora ono rumangsane..
[03:04.36]Pancen aku iki
[03:06.36]bukan selebriti,
[03:09.15]Koyo dene mbok karepi..
[03:14.96]Tapi cintaku setengah mati..
[03:22.53]
————
Preview:

Ombak Segoro Kidul

Yoyok-GBN_2
Versi: Yoyok GBN

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wuoccbch]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Ombak Segoro Kidul]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:01.02]Ombak Segoro Kidul
[00:01.02]by: Yoyok GBN
[00:26.02]
[00:28.12]>>>
[00:29.12]>>
[00:30.12]>
[00:31.12]Tansah kelingan
[00:34.17]sak jroning atiku,
[00:37.84]Tansah kagowo
[00:40.26]sak jroning impenku..
[00:44.31]Lambe tipis
[00:46.48]sing dadi pangiling,
[00:50.97]Mripat biru
[00:53.71]sing dadi idamanku..
[00:58.50]Soyo suwe
[01:00.36]malah dadi angenan,
[01:04.84]Awan bengi
[01:07.14]amung tansah kelingan..
[01:11.37]Dasar ayu
[01:13.73]pepujaning ati,
[01:18.34]Rino lan wengi
[01:21.14]atiku tansah rindu..
[01:24.87]
[01:50.84]>>>
[01:51.84]>>
[01:52.84]>
[01:53.84]Pancen sliramu
[01:56.20]dadi kembang deso,
[01:59.92]Gegawe atiku
[02:03.28]iki tansah tresno..
[02:06.12]Sesuk kapan
[02:09.45]ku biso nduweni,
[02:12.99]Cah ayu sing dadi
[02:16.67]ganthilaning ati..
[02:20.02]
[02:21.27]Disekseni
[02:23.26]ombak segoro kidul,
[02:26.80]Tresnaku iki
[02:29.92]ora bakal ucul..
[02:34.09]Disekseni
[02:36.45]angin gunung semilir,
[02:40.43]Tresnaku iki
[02:43.53]ora bakal kintir..
[02:47.40]
[03:12.79]>>>
[03:13.79]>>
[03:14.79]>
[03:15.79]Pancen sliramu
[03:17.65]dadi kembang deso,
[03:21.57]Gegawe atiku
[03:24.31]iki tansah tresno..
[03:28.53]Sesuk kapan
[03:31.22]ku biso nduweni,
[03:34.94]Cah ayu sing dadi
[03:38.31]ganthilaning ati..
[03:42.23]
[03:43.32]Disekseni
[03:45.14]ombak segoro kidul,
[03:49.36]Tresnaku iki
[03:52.16]ora bakal ucul..
[03:56.45]Disekseni
[03:58.88]angin gunung semilir,
[04:02.80]Tresnaku iki
[04:05.99]ora bakal kintir..
[04:10.34]Tansah kelingan
[04:12.95]sak jroning atiku,
[04:17.17]Tansah kagowo
[04:19.91]sak jroning impenku..
[04:23.96]Lambe tipis
[04:26.19]sing dadi pangiling,
[04:30.49]Mripat biru
[04:33.16]sing dadi idamanku..
[04:37.89]Soyo suwe
[04:39.82]malah dadi angenan,
[04:44.19]Awan bengi
[04:46.54]amung tansah kelingan..
[04:50.84]Dasar ayu
[04:53.32]pepujaning ati,
[04:57.79]Rino lan wengi
[05:00.41]atiku tansah rindu..
[05:04.08]Rino lan wengi
[05:06.82]atiku tansah rindu..
[05:11.11]
————-
Preview:

Ngoyak Katresnan

Reny-Ananta
Versi: Reny Ananta

Nelongso rasaning ati,
Yen tresno ra biso nduweni..
Paribasan wong sing nyidam,
Kadhung kemecer ra biso mangan..

Tiwas-tiwas lehku nggagas,
Nganti awakku ra tau waras..
Kowe ra ngerti kowe ra perduli,
Tresnomu neng aku po wis mati..
Nelongso rasaning ati,
Yen tresno ra biso nduweni..

reff:
Soyo tak uber playumu sansoyo banter,
Nganti thenger-thenger tresnoku ora kecekel..
Ati dadi mangkel pikiranku nggrundel,
Tresno tulusku jebul mbok tugel..

Soyo tak oyak sliramu malah ra nyedhak,
Mikirne wis koplak tresno pisan kok mbok tolak..
Yo wis tak trimakke yo wis tak sanggane,
Yen crito tresnoku kudu mengkene..

reff:
Nelongso rasaning ati,
Yen tresno ra biso nduweni..
Paribasan wong sing nyidam,
Kadhung kemecer ra biso mangan..

Tiwas-tiwas lehku nggagas,
Nganti awakku ra tau waras..
Kowe ra ngerti kowe ra perduli,
Tresnomu neng aku po wis mati..
Nelongso rasaning ati,
Yen tresno ra biso nduweni..

reff:
Soyo tak uber playumu sansoyo banter,
Nganti thenger-thenger tresnoku ora kecekel..
Ati dadi mangkel pikiranku nggrundel,
Tresno tulusku jebul mbok tugel..

Soyo tak oyak sliramu malah ra nyedhak,
Mikirne wis koplak tresno pisan kok mbok tolak..
Yo wis tak trimakke yo wis tak sanggane,
Yen crito tresnoku kudu mengkene..
Yen crito tresnoku kudu mengkene..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ucsqcpch]
[ar: Reny Ananta]
[ti: Ngoyak Katresnan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:01.03]Ngoyak Katresnan
[00:01.03]By: Reny Ananta
[00:24.03]
[00:26.66]>>>
[00:27.66]>>
[00:28.66]>
[00:29.66]Nelongso rasaning ati,
[00:36.45]Yen tresno ra biso nduweni..
[00:43.40]Paribasan wong sing nyidam,
[00:51.05]Kadhung kemecer ra biso mangan..
[00:57.42]Tiwas-tiwas lehku nggagas,
[01:04.44]Nganti awakku ra tau waras..
[01:11.22]Kowe ra ngerti kowe ra perduli,
[01:17.93]Tresnomu neng aku po wis mati..
[01:24.55]Nelongso rasaning ati,
[01:31.50]Yen tresno ra biso nduweni..
[01:38.11]
[02:16.77]>>>
[02:17.77]>>
[02:18.77]>
[02:19.77]Soyo tak uber
[02:22.50]playumu sansoyo banter..
[02:26.81]Nganti thenger-thenger
[02:29.85]tresnoku ora kecekel..
[02:33.33]Ati dadi mangkel
[02:36.75]pikiranku nggrundel..
[02:40.72]Tresno tulusku
[02:42.57]jebul mbok tugel..
[02:46.76]Soyo tak oyak
[02:50.03]sliramu malah ra nyedhak..
[02:53.66]Mikirne wis koplak
[02:57.38]tresno pisan kok mbok tolak..
[03:00.34]Yo wis tak trimakke
[03:04.16]yo wis tak sanggane..
[03:07.92]Yen crito tresnoku
[03:10.07]kudu mengkene..
[03:13.83]
[03:39.08]>>>
[03:40.08]>>
[03:41.08]>
[03:42.08]Nelongso rasaning ati,
[03:49.01]Yen tresno ra biso nduweni..
[03:55.35]Paribasan wong sing nyidam,
[04:01.60]Kadhung kemecer ra biso mangan..
[04:09.04]Tiwas-tiwas lehku nggagas,
[04:16.04]Nganti awakku ra tau waras..
[04:23.23]Kowe ra ngerti kowe ra perduli,
[04:29.66]Tresnomu neng aku po wis mati..
[04:36.54]Nelongso rasaning ati,
[04:42.99]Yen tresno ra biso nduweni..
[04:49.85]
[05:29.05]>>>
[05:30.05]>>
[05:31.05]>
[05:32.05]Soyo tak uber
[05:33.94]playumu sansoyo banter..
[05:38.57]Nganti thenger-thenger
[05:41.38]tresnoku ora kecekel..
[05:45.51]Ati dadi mangkel
[05:48.20]pikiranku nggrundel..
[05:52.63]Tresno tulusku
[05:54.75]jebul mbok tugel..
[05:58.82]Soyo tak oyak
[06:01.75]sliramu malah ra nyedhak..
[06:05.88]Mikirne wis koplak
[06:08.82]tresno pisan kok mbok tolak..
[06:12.57]Yo wis tak trimakke
[06:15.63]yo wis tak sanggane..
[06:19.52]Yen crito tresnoku
[06:22.20]kudu mengkene..
[06:25.83]Yen crito tresnoku
[06:29.20]kudu mengkene..
[06:32.70]
————–
Preview:

Mlebu Kaku Metu Lemes

Seno-Keling_Rina-Madu
Versi: Seno Keling ft. Rina Madu

Lk:
Mlebu kaku metu lemes,
Mangan tebu krenyes-krenyes..
Yen metu duduhe enak’e,
Enak-enak rasane..

Pr:
Njobo garing njero teles,
Mangan roti isi keju..
Yen diputer-puter rotine,
Lumer-lumer kejune..

Lk:
Roti opo tempe,
Bunder mlenuk sigar tengahe..
Empuk njobo njerone,
Yen dipangan golek tunggale..

Pr:
Tebu opo polo,
Duduhe nggo gawe gulo..
Gede ireng tur dowo,
Yen disesep legi tur eco..

Pr:
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,

reff:
Lk:
Mlebu kaku metu lemes,
Mangan tebu krenyes-krenyes..
Yen metu duduhe enak’e,
Enak-enak rasane..

Pr:
Njobo garing njero teles,
Mangan roti isi keju..
Yen diputer-puter rotine,
Lumer-lumer kejune..

Lk:
Roti opo tempe,
Bunder mlenuk sigar tengahe..
Empuk njobo njerone,
Yen dipangan golek tunggale..

Pr:
Tebu opo polo,
Duduhe nggo gawe gulo..
Gede ireng tur dowo,
Yen disesep legi tur eco..

Pr:
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
Mlebu kaku metu lemes,
—————–
[ver: lyrics]
[id: naiucuch]
[ar: Seno Keling ft Rina Madu]
[ti: Mlebu Kaku Metu Lemes]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:02]
[00:01.01]Mlebu Kaku Metu Lemes
[00:01.01]by: Seno Keling ft. Rina Madu
[00:15.01]
[00:17.01]>>>
[00:18.01]>>
[00:19.01]>
[00:20.01]Lk: Mlebu kaku metu lemes,
[00:23.45]Lk: Mangan tebu krenyes-krenyes..
[00:26.98]Lk: Yen metu duduhe enak’e,
[00:29.79]Lk: Enak-enak rasane..
[00:33.15]Pr: Njobo garing njero teles,
[00:36.88]Pr: Mangan roti isi keju..
[00:40.43]Pr: Yen diputer-puter rotine,
[00:43.41]Pr: Lumer-lumer kejune..
[00:47.45]Lk: Roti opo tempe,
[00:50.19]Lk: Bunder mlenuk sigar tengahe..
[00:53.92]Lk: Empuk njobo njerone,
[00:57.22]Lk: Yen dipangan golek tunggale..
[01:00.89]Pr: Tebu opo polo,
[01:04.07]Pr: Duduhe nggo gawe gulo..
[01:07.74]Pr: Gede ireng tur dowo,
[01:10.84]Pr: Yen disesep legi tur eco..
[01:14.40]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[01:17.63]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[01:21.23]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[01:24.72]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[01:28.14]Pr: Mlebu kaku metu lemes..
[01:32.19]
[01:43.02]>>>
[01:44.02]>>
[01:45.02]>
[01:46.02]Lk: Mlebu kaku metu lemes,
[01:49.12]Lk: Mangan tebu krenyes-krenyes..
[01:52.42]Lk: Yen metu duduhe enak’e,
[01:55.28]Lk: Enak-enak rasane..
[01:59.27]Pr: Njobo garing njero teles,
[02:02.64]Pr: Mangan roti isi keju..
[02:06.30]Pr: Yen diputer-puter rotine,
[02:09.03]Pr: Lumer-lumer kejune..
[02:12.85]Lk: Roti opo tempe,
[02:15.33]Lk: Bunder mlenuk sigar tengahe..
[02:19.63]Lk: Empuk njobo njerone,
[02:23.05]Lk: Yen dipangan golek tunggale..
[02:26.48]Pr: Tebu opo polo,
[02:29.89]Pr: Duduhe nggo gawe gulo..
[02:33.43]Pr: Gede ireng tur dowo,
[02:36.56]Pr: Yen disesep legi tur eco..
[02:40.40]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[02:43.65]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[02:47.06]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[02:50.23]Pr: Mlebu kaku metu lemes,
[02:53.84]Pr: Mlebu kaku metu lemes..
[02:58.25]
———–
Preview: