Lakon Tresnoku

Arya-Satria
Versi: Arya Satria

Yen tak roso wis suwe,
Aku nali tresno karo slirane..
Ora setaun utowo rong taun,
Wis pirang-pirang taun tresno sing tak jogo..

Aku trimo atiku mbok larani,
Ugo aku ngapuro najan mbok apusi..
Aku ngerti sliramu duwe tresno liyo,
Aku trimo najan atiku loro..

Aku wis nyoba tak kuat-kuatno,
Najan atiku sambat marang sing kuoso..
Saben wengiku nangis keronto-ronto,
Nompo lakon tresno sing kelunto-lunto..

Nanging saiki aku wis ra kuat nyonggo,
Kebacut loro ati sing tak roso..
Aku saiki wia ra biso ngapuro,
Bola bali tak ngapuro isih suloyo..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..

reff:
Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qkuuincv]
[ar: Arya Satria]
[ti: Lakon Tresnoku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.12]Lakon Tresnoku – Arya Satria
[00:30.12]
[00:32.12]>>>
[00:33.12]>>
[00:34.12]>
[00:35.12]Yen tak roso
[00:38.13]wis suwe,
[00:42.13]Aku nali tresno
[00:44.94]karo slirane..
[00:49.38]Ora setaun
[00:51.69]utowo rong taun,
[00:56.00]Wis pirang-pirang taun
[00:58.24]tresno sing tak jogo..
[01:02.70]Aku trimo
[01:05.13]atiku mbok larani,
[01:09.64]Ugo aku ngapuro
[01:12.73]najan mbok apusi..
[01:16.97]Aku ngerti sliramu
[01:19.91]duwe tresno liyo,
[01:23.16]Aku trimo
[01:24.95]najan atiku loro..
[01:31.16]
[01:33.55]Aku wis nyoba
[01:36.64]tak kuat-kuatno,
[01:40.47]Najan atiku sambat
[01:43.24]marang sing kuoso..
[01:47.43]Saben wengiku
[01:49.64]nangis keronto-ronto,
[01:54.24]Nompo lakon tresno
[01:56.70]sing kelunto-lunto..
[02:01.44]Nanging saiki aku
[02:04.19]wis ra kuat nyonggo,
[02:07.87]Kebacut loro ati
[02:10.76]sing tak roso..
[02:14.62]Aku saiki wis
[02:16.45]ra biso ngapuro,
[02:21.31]Bola bali tak ngapuro
[02:24.52]isih suloyo..
[02:29.70]
[02:32.12]Wis cukup semene
[02:35.89]lakon tresnoku,
[02:39.69]Aku milih pisah
[02:42.64]karo sliramu..
[02:46.50]Lilakno ikhlasno
[02:49.39]aku urip dewe,
[02:53.44]Timbang nandang loro
[02:56.20]koyo ngene..
[03:00.19]Wis cukup semene
[03:02.89]lakon tresnoku,
[03:07.18]Aku wis ra kuat
[03:10.14]karo polahmu..
[03:14.00]Lilakno ikhlasno
[03:16.89]aku milih lungo,
[03:20.75]Pancen iki wis
[03:23.71]lakon tresnoku..
[03:28.26]
[03:54.32]>>>
[03:55.32]>>
[03:56.32]>
[03:57.32]Wis cukup semene
[04:01.51]lakon tresnoku,
[04:05.44]Aku milih pisah
[04:08.44]karo sliramu..
[04:12.25]Lilakno ikhlasno
[04:15.25]aku urip dewe,
[04:19.32]Timbang nandang loro
[04:22.19]koyo ngene..
[04:25.76]Wis cukup semene
[04:28.94]lakon tresnoku,
[04:32.94]Aku wis ra kuat
[04:35.94]karo polahmu..
[04:39.57]Lilakno ikhlasno
[04:42.38]aku milih lungo,
[04:46.25]Pancen iki wis
[04:49.45]lakon tresnoku..
[04:53.45]
————-
Preview:

Pupus Tresnoku

Lilin-Herlina_2
Versi: Lilin Herlina

Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

reff:
Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hiplikcv]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Pupus Tresnoku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.09]Pupus Tresnoku
[00:27.35]by: Lilin Herlina
[00:30.35]
[00:32.35]>>>
[00:33.35]>>
[00:34.35]>
[00:35.35]Sing isih ono dodo iki,
[00:42.37]Iku mung sliramu..
[00:48.05]Nadyan tak lilo njero ati,
[00:54.17]Ilange tresnamu..
[00:57.99]
[01:00.11]Ning karepe ati,
[01:02.67]Iso mbaleni crito..
[01:06.94]Nanging ginarsih tresno,
[01:10.68]Ra biso nduweni tresnomu..
[01:18.24]
[01:22.24]Tansah tak tembang sworo ati,
[01:28.23]Critane sliramu..
[01:34.11]Naliko isih ketali,
[01:39.93]Tresnaku tresnamu..
[01:44.30]
[01:46.11]Sak tenane aku,
[01:48.81]Nangis njrone ati..
[01:52.98]Mergo kudu tak lilakno,
[01:56.73]Sesandhingan iki
[01:59.74]mung kari cerito..
[02:06.30]
[02:08.47]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:15.53]Sing tak roso
[02:19.29]koyo bengi tanpo lintang..
[02:23.61]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:30.85]Kabeh pupus
[02:34.85]kasaput angin ning awang..
[02:40.92]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:48.23]Sing tak roso
[02:51.67]koyo bengi tanpo lintang..
[02:56.54]Saikine tresnamu wis ilang,
[03:03.48]Kabeh pupus
[03:07.48]kasaput angin ning awang..
[03:11.50]
[03:37.70]>>>
[03:38.70]>>
[03:39.70]>
[03:40.70]Sing isih ono dodo iki,
[03:47.14]Iku mung sliramu..
[03:52.27]Nadyan tak lilo njero ati,
[03:58.39]Ilange tresnamu..
[04:02.77]
[04:04.15]Ning karepe ati,
[04:07.14]Iso mbaleni crito..
[04:11.40]Nanging ginarsih tresno,
[04:14.90]Ra biso nduweni tresnomu..
[04:21.83]
[04:22.54]Tansah tak tembang sworo ati,
[04:29.10]Critane sliramu..
[04:34.23]Naliko isih ketali,
[04:40.54]Tresnaku tresnamu..
[04:45.04]
[04:46.35]Sak tenane aku,
[04:49.85]Nangis njrone ati..
[04:53.61]Mergo kudu tak lilakno,
[04:57.22]Sesandhingan iki
[05:00.62]mung kari cerito..
[05:06.05]
[05:09.25]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:16.13]Sing tak roso
[05:19.94]koyo bengi tanpo lintang..
[05:24.06]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:31.31]Kabeh pupus
[05:35.06]kasaput angin ning awang..
[05:41.44]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:48.75]Sing tak roso
[05:52.56]koyo bengi tanpo lintang..
[05:56.93]Saikine tresnamu wis ilang,
[06:03.82]Kabeh pupus
[06:07.38]kasaput angin ning awang..
[06:12.31]
———–
Preview:

Ra Kuwat Mbok

Arif-Citenx_1
Versi: Arif Citenx

Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

reff:
Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok selak kisut ra payu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lswoiscv]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Ra Kuwat Mbok]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.01]Ra Kuwat Mbok
[00:32.01]by: Arif Citenx
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Aku ra tahan
[00:41.54]pengen ngrasakne pacaran,
[00:44.27]Opo yo bener
[00:45.84]rasane enak tenan..
[00:48.44]Njajal sepisan
[00:50.13]sing marai cah edan edan,
[00:53.05]Lha kok sirahku
[00:54.98]sing payu oleh kamplengan..
[00:58.90]Curhat ning embok
[01:01.83]lek durung rabi jok ndemok,
[01:04.81]La terus piye
[01:06.31]pacaran kon lolak lolok..
[01:09.10]Dasare simbok
[01:11.10]biyene lulusan pondok,
[01:13.58]Kudu sing kenceng
[01:15.51]ojo sampek menggok menggok..
[01:19.37]Wis ra kuwat aku
[01:22.67]wis ra tahan aku,
[01:25.04]Timbang engko
[01:26.22]paiman iki selak nesu..
[01:29.78]Wis ra kuwat aku
[01:31.58]wis ra tahan aku,
[01:33.82]Rabekno to mbok
[01:35.43]engko tak gawekne putu..
[01:39.66]Mbok mbok mbok
[01:42.58]ketimbang kumat setepku,
[01:45.07]Cepet mbok
[01:46.63]endang golekno mantu..
[01:49.24]Wis to mbok
[01:51.17]masio ra patek ayu,
[01:53.85]Sikat mbok
[01:55.70]timbang kisut ra payu..
[01:58.51]
[02:18.01]>>>
[02:19.01]>>
[02:20.01]>
[02:21.01]Aku ra tahan
[02:23.04]pengen ngrasakne pacaran,
[02:25.72]Opo yo bener
[02:27.45]rasane enak tenan..
[02:29.95]Njajal sepisan
[02:31.81]sing marai cah edan edan,
[02:34.55]Lha kok sirahku
[02:36.23]sing payu oleh kamplengan..
[02:39.77]Curhat ning embok
[02:42.83]lek durung rabi jok ndemok,
[02:45.76]La terus piye
[02:47.43]pacaran kon lolak lolok..
[02:50.50]Dasare simbok
[02:52.03]biyene lulusan pondok,
[02:54.78]Kudu sing kenceng
[02:56.59]ojo sampek menggok menggok..
[03:00.75]Wis ra kuwat aku
[03:03.43]wis ra tahan aku,
[03:05.84]Timbang engko
[03:07.28]paiman iki selak nesu..
[03:10.51]Wis ra kuwat aku
[03:12.56]wis ra tahan aku,
[03:14.74]Rabekno to mbok
[03:16.60]engko tak gawekne putu..
[03:21.08]Mbok mbok mbok
[03:23.38]ketimbang kumat setepku,
[03:26.13]Cepet mbok
[03:27.99]endang golekno mantu..
[03:30.48]Wis to mbok
[03:32.48]masio ra patek ayu,
[03:34.91]Sikat mbok
[03:36.89]timbang kisut ra payu..
[03:40.81]Wis ra kuwat aku
[03:43.68]wis ra tahan aku,
[03:46.05]Timbang engko
[03:47.34]paiman iki selak nesu..
[03:50.83]Wis ra kuwat aku
[03:52.82]wis ra tahan aku,
[03:55.12]Rabekno to mbok
[03:56.74]engko tak gawekne putu..
[04:01.03]Mbok mbok mbok
[04:03.58]ketimbang kumat setepku,
[04:06.32]Cepet mbok
[04:08.31]endang golekno mantu..
[04:10.99]Wis to mbok
[04:12.67]masio ra patek ayu,
[04:15.03]Sikat mbok
[04:17.21]selak kisut ra payu..
[04:20.38]
————
Preview:

Ketagihan Oplosan

Nella-Kharisma_2
Versi: Nella Kharisma

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo,
Metik siji dikethok dadi telu..
Nek sedino ora ngombe banyu londo,
Sambatan jare ning sirah ngelu..

Kembang jambe kembang aren kembang rawe,
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
Jare rasane kurang pas kurang lego..

reff:
Ketagihan ketagihan ketagihan oplosan,
Suwe suwe pancen iso ketagihan..
Ati ati akibate nek wis ketagihan,
Iso iso ngrusak rogo lan pikiran..

Kecanduan kecanduan kecanduan oplosan,
Nek gak leren mesti podo kecanduan..
Ati ati akibate nek wis kecanduan,
Contone akeh sing wis mlebu kuburan..

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo,
Metik siji dikethok dadi telu..
Nek sedino ora ngombe banyu londo,
Sambatan jare ning sirah ngelu..

Kembang jambe kembang aren kembang rawe,
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
Jare rasane kurang pas kurang lego..

reff:
Ketagihan ketagihan ketagihan oplosan,
Suwe suwe pancen iso ketagihan..
Ati ati akibate nek wis ketagihan,
Iso iso ngrusak rogo lan pikiran..

Kecanduan kecanduan kecanduan oplosan,
Nek gak leren mesti podo kecanduan..
Ati ati akibate nek wis kecanduan,
Contone akeh sing wis mlebu kuburan..

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo,
Metik siji dikethok dadi telu..
Nek sedino ora ngombe banyu londo,
Sambatan jare ning sirah ngelu..

Kembang jambe kembang aren kembang rawe,
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
Jare rasane kurang pas kurang lego..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uqbquocv]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ketagihan Oplosan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:01.07]Ketagihan Oplosan
[00:20.61]by: Nella Kharisma
[00:23.61]
[00:26.61]>>>
[00:27.61]>>
[00:28.61]>
[00:29.61]Godhong klopo
[00:31.09]godhong jambe dowo dowo,
[00:34.21]Metik siji dikethok dadi telu..
[00:39.40]Nek sedino ora ngombe banyu londo,
[00:44.02]Sambatan jare ning sirah ngelu..
[00:49.47]
[00:53.90]Kembang jambe
[00:55.78]kembang aren kembang rawe,
[00:58.91]Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
[01:04.09]Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
[01:08.78]Jare rasane kurang pas kurang lego..
[01:14.22]
[01:53.33]>>>
[01:54.33]>>
[01:55.33]>
[01:56.33]Ketagihan ketagihan
[01:57.94]ketagihan oplosan,
[02:01.13]Suwe suwe
[02:02.38]pancen iso ketagihan..
[02:06.00]Ati ati akibate
[02:07.69]nek wis ketagihan,
[02:10.68]Iso iso ngrusak
[02:12.75]rogo lan pikiran..
[02:15.88]
[02:20.00]Kecanduan kecanduan
[02:22.69]kecanduan oplosan,
[02:25.69]Nek gak leren
[02:27.07]mesti podo kecanduan..
[02:30.88]Ati ati akibate
[02:32.82]nek wis kecanduan,
[02:35.45]Contone akeh sing
[02:37.57]wis mlebu kuburan..
[02:41.14]
[02:46.14]Godhong klopo
[02:47.52]godhong jambe dowo dowo,
[02:50.39]Metik siji dikethok dadi telu..
[02:55.39]Nek sedino ora ngombe banyu londo,
[03:00.14]Sambatan jare ning sirah ngelu..
[03:05.64]
[03:10.76]Kembang jambe
[03:12.02]kembang aren kembang rawe,
[03:15.14]Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
[03:20.13]Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
[03:24.89]Jare rasane kurang pas kurang lego..
[03:30.45]
[04:09.39]>>>
[04:10.39]>>
[04:11.39]>
[04:12.39]Ketagihan ketagihan
[04:14.13]ketagihan oplosan,
[04:17.02]Suwe suwe
[04:18.27]pancen iso ketagihan..
[04:22.07]Ati ati akibate
[04:24.20]nek wis ketagihan,
[04:26.76]Iso iso ngrusak
[04:28.77]rogo lan pikiran..
[04:31.77]
[04:36.20]Kecanduan kecanduan
[04:38.39]kecanduan oplosan,
[04:41.52]Nek gak leren
[04:43.21]mesti podo kecanduan..
[04:46.78]Ati ati akibate
[04:48.71]nek wis kecanduan,
[04:51.34]Contone akeh
[04:53.02]sing wis mlebu kuburan..
[04:56.96]
[05:01.15]Godhong klopo
[05:02.71]godhong jambe dowo dowo,
[05:06.39]Metik siji dikethok dadi telu..
[05:11.33]Nek sedino ora ngombe banyu londo,
[05:16.09]Sambatan jare ning sirah ngelu..
[05:21.46]
[05:26.40]Kembang jambe
[05:27.72]kembang aren kembang rawe,
[05:31.21]Kabur angin ceblok ning pinggir telogo..
[05:36.15]Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe,
[05:40.78]Jare rasane kurang pas kurang lego..
[05:46.53]
———–
Preview:

Apuranen Aku

Eny-Sagita_1
Versi: Eny Sagita

Aku wis natoni ati,
Aku wis gawe gelo atimu..
Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
Amergo roso iki ora soko jroning ati..

Cukup mung semene wae,
Katresnanmu marang aku..
Biso ra biso kudu mbok lalekno,
Lilakno aku diduweni wong liyo..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: luqiulcv]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Apuranen Aku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.13]Apuranen Aku
[00:27.13]By: Eny Sagita
[00:30.13]
[00:32.13]>>>
[00:33.13]>>
[00:34.13]>
[00:35.13]Aku wis natoni ati,
[00:41.06]Aku wis gawe gelo atimu..
[00:48.44]Tulusing tresnamu
[00:51.76]tego tak blenjani,
[00:55.19]Amergo roso iki
[00:58.20]ora soko jroning ati..
[01:03.20]
[01:05.76]Cukup mung semene wae,
[01:12.00]Katresnanmu marang aku..
[01:19.14]Biso ra biso
[01:22.21]kudu mbok lalekno,
[01:25.76]Lilakno aku
[01:28.21]diduweni wong liyo..
[01:33.90]
[01:35.07]Duh wong bagus
[01:38.09]apuranen aku,
[01:42.47]Wis wancine
[01:44.79]pancen tresno
[01:46.41]mung semene..
[01:49.42]Duh wong bagus
[01:51.41]wis lalekno aku,
[01:56.17]Kowe lan aku
[01:58.47]pancen dudu jodone..
[02:03.35]Tutugno lakumu
[02:06.67]semono ugo lakuku,
[02:10.47]Mugo mulyo
[02:12.53]sumandhing ning uripmu..
[02:17.23]
[02:48.74]>>>
[02:49.74]>>
[02:50.74]>
[02:51.74]Aku mung biso ndedungo,
[02:58.29]Aku mung biso nglilakno..
[03:05.19]Mugo kowe
[03:08.18]nemokne kenyo liyo,
[03:12.11]Sing luwih apik
[03:14.73]ra koyo sing saiki..
[03:20.18]
[03:22.05]Duh wong bagus
[03:24.24]apuranen aku,
[03:28.68]Wis wancine
[03:30.68]pancen tresno
[03:32.61]mung semene..
[03:35.80]Duh wong bagus
[03:37.73]wis lalekno aku,
[03:42.29]Kowe lan aku
[03:44.74]pancen dudu jodone..
[03:49.24]Tutugno lakumu
[03:52.85]semono ugo lakuku,
[03:56.67]Mugo mulyo
[03:58.48]sumandhing ning uripmu..
[04:03.04]
[04:34.82]>>>
[04:35.82]>>
[04:36.82]>
[04:37.82]Aku mung biso ndedungo,
[04:44.51]Aku mung biso nglilakno..
[04:51.51]Mugo kowe
[04:54.50]nemokne kenyo liyo,
[04:58.32]Sing luwih apik
[05:01.07]ra koyo sing saiki..
[05:06.75]
[05:08.32]Duh wong bagus
[05:10.44]apuranen aku,
[05:14.88]Wis wancine
[05:16.76]pancen tresno
[05:18.82]mung semene..
[05:22.01]Duh wong bagus
[05:23.94]wis lalekno aku,
[05:28.33]Kowe lan aku
[05:30.58]pancen dudu jodone..
[05:35.38]Tutugno lakumu
[05:38.76]semono ugo lakuku,
[05:42.82]Mugo mulyo
[05:44.76]sumandhing ning uripmu..
[05:49.13]Mugo mulyo
[05:51.44]sumandhing ning uripmu..
[05:53.57]
———–
Preview:

Kembang Bebrayan

Nur-Bayan_5
Versi: Nur Bayan

Kabeh kuwi wis ono gandhengane,
Lanang wadon kuwi salah siji contone..
Urip bebrayan sing dadi pilihane,
Nanging gusti engkang nentokne jodone..

Senadyan susah kahanane,
Lan ugo pancen abot sanggane..
Nanging kuwi uwis dadi pilihane..
Sabar lan nrimo kuwi sing paling utomo..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

reff:
Kabeh kuwi wis ono gandhengane,
Lanang wadon kuwi salah siji contone..
Urip bebrayan sing dadi pilihane,
Nanging gusti engkang nentokne jodone..

Senadyan susah kahanane,
Lan ugo pancen abot sanggane..
Nanging kuwi uwis dadi pilihane..
Sabar lan nrimo kuwi sing paling utomo..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..
Kembang bebrayan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oisbuvcv]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kembang Bebrayan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.12]Kembang Bebrayan
[00:24.72]By: Nur Bayan
[00:27.72]
[00:29.72]>>>
[00:30.72]>>
[00:31.72]>
[00:32.72]Kabeh kuwi
[00:34.91]wis ono gandhengane..
[00:39.85]Lanang wadon
[00:41.72]kuwi salah siji contone..
[00:47.42]Urip bebrayan
[00:49.66]sing dadi pilihane..
[00:53.97]Nanging gusti
[00:55.97]engkang nentokne jodone..
[01:01.90]
[01:03.27]Senadyan susah kahanane,
[01:10.65]Lan ugo pancen
[01:13.52]abot sanggane..
[01:18.02]Nanging kuwi
[01:19.77]uwis dadi pilihane..
[01:24.40]Sabar lan nrimo
[01:27.15]kuwi sing paling utomo..
[01:33.21]
[01:35.03]Kembang.. kembang bebrayan..
[01:40.77]Kudu biso ngelakoni
[01:43.72]kanti ikhlasing ati..
[01:47.78]Supoyo biso.. supoyo biso..
[01:54.84]Urip mukti lan kamulyan
[01:58.03]kepayung lintang lan bulan..
[02:02.16]Kembang.. kembang bebrayan..
[02:07.72]Kudu biso ngelakoni
[02:10.85]kanti ikhlasing ati..
[02:14.59]Supoyo biso.. supoyo biso..
[02:21.34]Urip mukti lan kamulyan
[02:24.78]kepayung lintang lan bulan..
[02:29.84]
[02:57.09]>>>
[02:58.09]>>
[02:59.09]>
[03:00.09]Kabeh kuwi
[03:01.43]wis ono gandhengane..
[03:06.93]Lanang wadon
[03:09.00]kuwi salah siji contone..
[03:14.13]Urip bebrayan
[03:16.43]sing dadi pilihane..
[03:20.63]Nanging gusti
[03:22.87]engkang nentokne jodone..
[03:29.43]
[03:30.87]Senadyan susah kahanane,
[03:37.87]Lan ugo pancen
[03:40.25]abot sanggane..
[03:44.62]Nanging kuwi
[03:46.88]uwis dadi pilihane..
[03:51.43]Sabar lan nrimo
[03:53.94]kuwi sing paling utomo..
[04:00.18]
[04:01.69]Kembang.. kembang bebrayan..
[04:07.56]Kudu biso ngelakoni
[04:11.12]kanti ikhlasing ati..
[04:15.00]Supoyo biso.. supoyo biso..
[04:21.56]Urip mukti lan kamulyan
[04:24.75]kepayung lintang lan bulan..
[04:28.56]
[04:29.63]Kembang.. kembang bebrayan..
[04:34.95]Kudu biso ngelakoni
[04:38.07]kanti ikhlasing ati..
[04:41.95]Supoyo biso.. supoyo biso..
[04:48.64]Urip mukti lan kamulyan
[04:51.88]kepayung lintang lan bulan..
[04:58.05]Kembang bebrayan..
[05:03.13]
———–
Preview: