Layang Kapindo

Layang Kapindo
Ciptaan : NN
Vokal : Dwi Ratna
Produki : M.Perdana Record

Wis tak tompo layangmu kang kapindo
Ra tak woco tak seleh ono mejo
Kowe lungo ra kondo-kondo
Ra tak abalesi aku wis entuk ganti

Layang kang kapisan, aku ra kelingan
Elingku biyen, tak guwak ning ratan
Mergo lungo ora pamitan
Ugo aku wis arep tunangan

Dek semono rino wengi tak enteni
Kowe lungo aku ra dikabari
Bola-bali sliramu blenjani janji
Yen tak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
Aku lan sliramu wis dudu jodone

reff :
kembali ke atas..wis tak tompo…

Aku lan sliramu wis dudu jodone

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WtuyzwnlZxg

Pecel Lele

Lirik Lagu Campursari ke-450 Pecel Lele
Ciptaan : NN
Vokal : Niken Arsiwi
Produksi : Perdana Record

ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

ONO WARUNG, NYAMAN PANGGONANE
AYU AYU LHO, IKU PELAYANE
YEN DISAWANG, MANIS ESEMANE
AYEM TENTREM, YEN NYAWANG ATINE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE

KEBAL-KEBUL MAS, ANGET SEGONE
PEDES ASIN LHO CAK, IKU SAMBELE
TIMUN KRAI KEMANGI, LALAPANE
ENAK RASANE, LAWUH PECEL LELENE

reff :
kembali keatas..ono warung,nyaman…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fDaMZ26_JFw

Ojo Mutung

Ojo Mutung
Ciptaan : NN
Vokal :Lita Nursanti
Produksi : Perdana Record

Jo kesusu mutung, watone keno dipitung
Jo grusa-grusu, koyo wong ngumbar nafsu
Jo prengat-prengut, watone podo mbesengut
Jo nyikat-nyikut, mengko mundak kebacut

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

reff :
Jo kesusu mutung, watone keno dipitung
Jo grusa-grusu, koyo wong ngumbar nafsu
Jo prengat-prengut, watone podo mbesengut
Jo nyikat-nyikut, mengko mundak kebacut

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

Tak kandani, yen ora percoyo
Aku temen, ning ora goro
Ora weruh, yen ora percoyo
Loro enak, ora melu nyonggo

Aku ngomong, ning sak temene
Yen ra ono, bukti nyatane
Kembang delimo, abang wernane
Jo ninggalno, wong tuwo pituture

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tSMpvwHD_f8

Runtik Ing Ati

Ana_1
Versi: Ana

Yen aku mirengaken caping gunung,
Atiku tansah nelongso..
Naliko maju perang ing jaman jepang,
Sliramu paring usodo..

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ing deso..
Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
Siro kangmas tak golek’i..

Soko sragen nganti tekan boyolali,
Siro kangmas ono ngendi..
Yen wus sedo pusarane,
Arep tak tabur wangi kembang mlati..

Ngitungi jaman ing parangtritis,
Kanggo nglibur ati..
Mung sliramu tansah kumantil,
Ono ing netraku..

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus..
Runtik ing ati koyo ngenteni,
Godong garing sing pating gumliyak..

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken…
———–
[ver: lyrics]
[id: banhzlca]
[ar: Ana]
[ti: Runtik Ing Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.07]Runtik Ing Ati – Ana
[00:30.04][03:01.36][05:56.47]
[00:33.04][03:29.09]>>>
[00:34.04][03:30.09]>>
[00:35.04][03:31.09]>
[00:36.04][03:32.09]Yen aku mirengaken caping gunung,
[00:44.86][03:41.39]Atiku tansah nelongso..
[00:51.27][03:47.26]Naliko maju perang ing jaman jepang,
[00:58.73][03:55.34]Sliramu paring usodo..
[01:06.82][04:02.37]Mung welingku, yen merdeko
[01:13.60][04:09.41]Ayo mampir omahku ing deso..
[01:21.13][04:17.18]Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
[01:29.41][04:25.64]Siro kangmas tak golek’i..
[01:36.49][04:32.54]Soko sragen nganti tekan boyolali,
[01:44.83][04:40.77]Siro kangmas ono ngendi..
[01:51.61][04:47.68]Yen wus sedo pusarane,
[01:58.52][04:54.63]Arep tak tabur wangi kembang mlati..
[02:06.54][05:02.91]Ngitungi jaman ing parangtritis,
[02:13.39][05:09.56]Kanggo nglelipur ati..
[02:18.51][05:14.55]Mung sliramu tansah kumantil,
[02:25.71][05:21.58]Ono ing netraku..
[02:30.82][05:26.60]Bebasan priyo sewu,
[02:34.80][05:30.47]Ora biso ngganteni siro wong bagus..
[02:46.37][05:41.72]Runtik ing ati koyo ngenteni,
[02:53.22][05:49.57]Godong garing sing pating gumliyak..
———–
Preview:

Tresno Ora Pamrih

Tresno Ora Pamrih
Ciptaan : NN
Vokal : Erni & Sodiq
Produksi : Perdana Record

Pr :
Aku ora butuh bandamu, simpenen wae
Aku butuh tresnamu, sing sak temene
Aku ora pingin duwitmu, gawenen dewe
Aku pingin sliramu, kang selawase

Ora mergo pangkatmu, njur aku gawe-gawe
Mergo lahir batin mung kowe,

Lk :
sayang sing tak sayang
Aku percoyo, yen kowe tenanan
sayang sing tak sayang
Kang tak karepake, mbok tompo opo anane
Manungso ono kurang luwihe, wis lumrahe

Pr : Yen kabeh mau wis kodrate, dadi jodone
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

reff :
kembali ke atas..aku ora butuh…

Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=L5k6JxR1YK4

Tresno Ginowo Mati

Tresno Ginowo Mati
Ciptaan : Whawin L / H. Golbond
Vokal : Lusiana Safara & Seger
Produksi : CHGB Record

Pr :
Yang…, kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku, ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang…, percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu, siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

reff ;
Duet : Nadyan gunung api sing bakal mageri
Lk : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Duet : Nganti mati nyowo ilang tak belani
Lk : Semono gede roso tresnaku iki
Duet : Tresnoku ginowo mati

reff :
kembali ke atas..yang kepiye karepmu…

Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fuIzPkaClL0

Nasi Uduk (Cucak Rowo II)

Nasi Uduk (Cucak Rowo II)
Ciptaan : Harris Senopati
Vokal : Tieska Saharani & Wahyu WB
Produksi : NN

Pr :
Nasi uduk mas, ikannya tongkol
Sambil duduk mas, pegangan botol
Botole ireng, koyo kentongan
Nasi uduk mas, si janda kembang

Lk :
Kucoba melempar mangga muda
Mangga tua jatuh di rawa-rawa
Ku mencoba melamar janda muda
Janda yang tua kok marah-marah

Pr :
Iki piye iki opo jaman edan
Akeh prawan, janda jadi rebutan
Janda kembang, cantik pandai bergoyang
Goyang ngegol amoy,roso nyut-nyutan

Lk :
Sabtu malam, jandaku kedinginan
Aku datang, sambil membawa pisang
Masuk kamar, lampu aku matikan
Pisangku yang besar,langsung ditelan

Pr :
Opo tenan iki opo guyonan
Janda prawan, suka rebutan pisang
Pisang ambon, gede tur marem tenan
Boleh dipegang, jangan dimakan

reff :
kembali ke atas..nasi uduk mas,…

Duet :
Pisang ambon, dimakan burung beo
Burung beo, hitam bulunya kribo
Kalau malam makannya tempe bakpau
Habis dimakan, burungnya loyo


sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BVolSHbjbrE