Calon Juragan

CALON JURAGAN
Ciptaan : Wasimin
Vokal : Glen Sumarno & Noni Aprilia
Produki : ??

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Pengen dahar, ngunjuk wedang sing maneko warno
Ojo lali gudege kondang miroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

Lk :
Enak tenan, wong naksir bakule legan
Opo gelem, tak jak urip bebrayan
Ojo samar, yen kowe bakal kapiran
Rupo olo ning aku calon juragan

Pr :
Penak tenan yen estu dipek juragan
Kulo purun, nanging ampun ngge sembranan
Madhep mantep, waton sami kucukupan
Elek sitik,idep-idep nggo sugihan

reff :

kembali ke atas..malem minggu, yo…

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Ati bunek pikiran judeg, biso dadi lego
Awak kesel ati mangkel, wis ra kroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GSSiIh6qjx4

Jekitut

JEKITUT
Ciptaan : NN
Vokal : Arum Khotifah
Produksi : M.Perdana Record

Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :

Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

reff :

kembali ke atas..bolak-balik wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Zj-guUyVmpo

Ae Don No

Ae Don No
Ciptaan : NN
Vokal : Budi Jolong & Cici Sahita
Produksi : Multi Art Productions

Lk :
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Sayur bening alah kok dicampur sop
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Nganeh-nganehi niku sing mboten-mboten

Pr :
Sing ngengken sing ngengken manah kulo, mas
Niki taken mboten badhe neka-neko
Mangan tawur ampun dicampur mrico
Mboten purun sampean nggih kulo pekso

Lk :
[No…, no…, no… ae don no]
Cilik iyo diopeni, gede nderek nderek sopo, nduk
Nduk yen u wis kadung tresno
Dipager duwur nggih sami menek ondho

[No…, no…, no… ae don no]
Dicekel o isih digondeli buntute
Wis kadung ngrasakake [ngrasake apane]
Raos enak wis mesti takon liyane

Pr :
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah terang wae rembulane
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah nyereng wae nakokake

reff :
kembali keatas..sing ngengken sing…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ihb87RXWGF4

Sumebar

Sumebar
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin
Produksi : Bintang Media Production

RA..TAU-TAUNE,
AKU BINGUNG KOK KOYO NGENE
KOWE NINGGAL LUNGO,
AKU KAGET MERGO DOSAKU OPO
ANANE AMUNG NGELAMUN,
AKU NGANTI DADI KOYO WONG LINGLUNG

KABAR WIS SUMEBAR,
KOWE LAN AKU AREP BEBOJOAN
KABUJUK HAWANE SETAN,
KOWE NINGGAL AKU TANPO JALARAN

reff :

TAK TITIPKE SALAM,
NING ANGIN LAN DERESE UDAN
KANDANO AKU NGENTENI
KAPAN KOWE BALI, GANDOLANE ATI
AKU EMOH NANGGUNG WIRANG,
TAK ENTENI NING NGAREPE LAWANG

KABAR WIS SUMEBAR,
KOWE LAN AKU AREP BEBOJOAN
KABUJUK HAWANE SETAN,
KOWE NINGGAL AKU TANPO JALARAN

reff :

TAK TITIPKE SALAM,
NING ANGIN LAN DERESE UDAN
KANDANO AKU NGENTENI
KAPAN KOWE BALI, GANDOLANE ATI
AKU EMOH NANGGUNG WIRANG,
TAK ENTENI NING NGAREPE LAWANG

TAK TITIPKE SALAM,
NING ANGIN LAN DERESE UDAN
KANDANO AKU NGENTENI
KAPAN KOWE BALI, GANDOLANE ATI
AKU EMOH NANGGUNG WIRANG,
TAK ENTENI NING NGAREPE LAWANG

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uJkA7rbxSuY

Plesedan – Bingung

Plesedan – Bingung
Ciptaan : Yono Torong
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Rakroso telung minggu, ra krungu kabarmu
Nggak tau dimana, ra ngerti neng endi
Maksud hati, yen ngerti pingin ketemu

Rakroso neng atiku, tumbuh rasa rindu
Nggak tau kenapa, neng ngopo ra ngerti
Njur kelingan esok awan sore wengi,
Mung tansah pingin ketemu

reff :

O…priyo bagus, neng endi sliramu
O…priyo bagus, aku sangat rindu
O…priyo bagus, ku tunggu dirimu
Opo ora kroso aku bingung, bingung…

kembali ke atas..rakroso telung minggu…

O…priyo bagus, neng endi sliramu
O…priyo bagus, aku sangat rindu
O…priyo bagus, ku tunggu dirimu
Opo ora kroso aku bingung, bingung…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tR2QmvWel90

Sel 31 (telu siji)

Sel 31 (telu siji)
Ciptaan : Lucan
Vokal : Cak Dikin
Produksi : Dasa Studio

“tak rasak-rasakno, kabeh mau mergo tumindakku dewe,duh gusti kulo tobat, gusti…”

Nalikane nandang paukuman
Sepi ing jroning kunjaran
Urip tansah dadi kembang lambe
Ning ndeso disingkirake

Rekoso soko polahku dewe
Ora eling ing mburine
Nadyan susah kudu tak lakoni
Manggon ing sel telu siji

Ono ing sel telung puluh siji
Trali besi jadi saksi
Ono ing sel telung puluh siji
Ora ono sing ngancani

Aku tobat ora bakal bali
Selamat tinggal trali besi

reff :
“Wis dadi niat, yen aku ora bakal bali meneh ning trali besi, kamar telung puluh siji…”

Nalikane nandang paukuman
Sepi ing jroning kunjaran
Urip tansah dadi kembang lambe
Ning ndeso disingkirake

Rekoso soko polahku dewe
Ora eling ing mburine
Nadyan susah kudu tak lakoni
Manggon ing sel telu siji

Ono ing sel telung puluh siji
Trali besi jadi saksi
Ono ing sel telung puluh siji
Ora ono sing ngancani

Aku tobat ora bakal bali
Selamat tinggal trali besi

“Aku sumpah ora bakal balik meneh ning trali besi, kamar telung puluh siji, sakno…sakno….”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=etBqJTB3Tbk