Ngrentengi Wedok an

NGRENTENGI WEDOK AN
Ciptaan : NN
Vokal : Beta & Wagiran
Produksi : Perdana Record

Pr :
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran

Lk :
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku

Pr :
Ning ngarep kamu bilang sayang
Ning mburine ra karu-karuan
Ning ngarepku kondo tresno tenan
Senenganmu ngrentengi wedo’an

Ning ngarep kamu bilang sayang
Ning mburine ra karu-karuan
Ning ngarepku kondo tresno tenan
Senenganmu ngrentengi wedo’an

Lk :
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku
Mulo sing tak jaluk
Sing gede pangapuramu

Pr :
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedo’an
Bakal ayem tentrem
Anggone urip bebrayan

reff :
kembali ke atas..coba sawangen mas,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DDigt3GfUvo

Antepingsih

ANTEPINGSIH
Ciptaan : NN
Vokal : Sri Mantingan
Produksi : Aini Record

Sak kabehe tak antepi
Aku tansah nyenyuwun hyang widi
Tinebihno ing godha rencono
Ayomono mring kawulo

Saiki tak anti-anti
Bisowo dadiyo ati nyawiji
Mugo-mugo kasembadanono
Sak kabehing panyuwunku

Kabeh pepesten iku,
Datan biso di selaki
Mergo tri prakoro,
Jodho begjo pati tan ngrawuhi

Akanthi meneping ati,
Rinoso entheng kang tak lakoni
Kang ndak esti bisowo kelakon,
Ing tembe manggiho kamulyan

reff :
kembali ke atas..sak kabehe tak…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Uaa92gi7hFo

Ngempet

Ngempet
Ciptaan : Jack CL & Andi ZT
Vokal : Andi Zhate & Murni Asih
Produksi : Pasta Musika Solo

Pr :
Cilik cilik lombok abang
Ora becik yen nggo sembranan
Boleh pandang-pandang
Tapi jangan pegang-pegang

Lk :
Pitik ning tarangan
Ndemek sitik kok konangan
Wis ra kuat tenan
Nyawang kowe aku kedanan

Pr :
Mbok sing tenan mas, jo gojegan mas
Yen seneng, mbok terus terang

Lk :
Ora sela dik, tak kandani dik
Wis suwe sing ngincer-ngincer kowe

Duet :
Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki


reff :

Lk :
Pitik ning tarangan
Ndemek sitik kok konangan
Wis ra kuat tenan
Nyawang kowe aku kedanan

Pr :
Mbok sing tenan mas, jo gojegan mas
Yen seneng, mbok terus terang

Lk :
Ora sela dik, tak kandani dik
Wis suwe sing ngincer-ngincer kowe

Duet :
Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki

Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DJBQNQzspVc

Entek Tangisku

Entek Tangisku
Ciptaan : Hasanudin/Tarto S.
Vokal : yan vellia
Produki : Garuda Entertainment

Sopo sing ra pingin nangis
Yen tansah digawe gelo
Sumpah, aku iki isih tresno

Isoku tansah dedonga
Nyuwun marang sing kuwoso
Mugo-mugo paring pangapuro

Salah lan luputmu,
Sing nglarani aku
Gek ndang eling,
Ojo nyikso aku

Yo mung kowe, sing tak anti-anti
Senajan aku tansah mbok larani
Yo mung kowe, sing tak impi-impi
Nganti seprene, isih tak enteni

reff :

kembali ke atas..sopo sing ra…

Yo mung kowe, sing tak impi-impi
Nganti seprene, isih tak enteni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fya7EhutfxQ

Kari Muni

Kari Muni
Ciptaan : Hasanudin/Tarto S.
Vokal : Didi Kempot
Produki : NN

Uwis tak turuti, yen butuh kari muni
Uwis tak sekarep, ning ojo mung gawe bludreg
Jare kondo tresno, ning ngopo kowe tego
Jare kondo setyo, ning ngopo kowe sembrono

reff :

Sak tenane aku ora bakal lilo
Yen nganti tresnaku dirupo-rupo
Wis kebacut tresno keroyo-royo
Tak rewangi nganti ngenteke bondho

Gelo atiku rasane gelo
Kok nganti neko-neko

Opo mergo aku, saiki wis ora nduwe
Kowe arep mlayu, tego tenan dik cah ayu
Tak trimak-trimakke, atiku jerit ora lilo
Tak rasak-rasakke, tego tenan dik sliramu

reff :

kembali ke reff :..sak tenane aku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=EpexerB7E4I

Selingkuh

SELINGKUH
Ciptaan : Dodhy Kangen
Vokal : Didi Kempot
Produki : Atlanta Records

Pacarku tresnanono aku
Koyo tresno sing neng atiku
Pacarku yen kowe seneng aku
Senengo terus ning uripku

Nanging kowe kok selingkuh
Nanging kowe kok selingkuh

*)
Pacarku ngertio karepku
Koyo ngerti sing ning atiku
Pacarku ojo lali aku
Nganti sak ilange nyawaku

Nanging kowe kok selingkuh
Nanging kowe kok selingkuh

reff :
Katanya cinta, kok kowe selingkuh

Umpomo bulan, umpomo lintang, ngerti sak kabehe
Mesti gelem crito sak nyatane
Umpomo bulan, umpomo lintang,cedak melu ngrasani
Mesti tresnamu ra bakal lali

reff :
kembali ke *)..pacarku ngertio karepku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MMuNJFk-r8o

Semrawut

Semrawut
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produki : Atlanta Records

Senajan tak slimur, ngedem-ngedem ati
Durung biso tentrem, tekane saiki
Pancen uwis suwe, nggonmu cidro janji
Aku gelo, gelaku tekan saiki

Yen tak terusake, gek kudu kepiye
Nyatane sliramu, bedo uwis seje
Saiki wis malih, putih dadi ireng
Koyo wong liyo, senajan urip isih bareng

reff :

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nggonku ngrasaake laraning ati

Uwan sing ning rambut, ra biso dietung
Sumpah nganti seprene, aku isih getun
Saben mapan turu, atiku semrawut
Pingin lali, seprene mung tansah emut

kembali ke reff :..mbuh nganti kapan,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u2Y1Yq4LOac