Cilik Ati

Cilik Ati
Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Rina (Rekyan Condro Laras)
Produksi : Rajawali Studio

Sliramu uwis ngerti, sopo aku iki
Aku wong ndeso, urip rekoso wong tuwoku buruh tani
Aku ugo ngerti, sopo kangmas kuwi
Kowe wong kutho, uripmu mulyo wong tuamu priyayi

Mulo aku cilik ati,
Duwe pacar anak priyayi
Atiku uwis ra sumelang,
Tresnamu mung dolanan

Mumpung durung kangen[leres mawon]
Mumpung durung kelaksanan,[nggo bebrayan]
Ojo nganti kangmas getun,
entuk kenyo tani uno
aku iki gadis deso

Kangmas kudu mikir jero,[nggolek bojo]
Mumpung durung jejodhohan,[bebojoan]
Mumpung kangmas durung kuciwo,
Duwe bojo kenyo ndeso
Cedak turune wong sudro

Aku rumangsani,anake wong tani
Aku cilik ati, ketere-ketere yen gak dadi
Aku ugo ngerti, tresnamu kang suci
Ewosemono aku prasojo,aku cilik ati

reff :

kembali ke atas..sliramu uwis ngerti,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DZdXk8aan_w

Burungku Flu

Burungku Flu
Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produki : ??

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] lemes tenan, [lemes tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye sayang

reff :

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo nanti salah makan
[Cucak rowo], itu burung kesayangan
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] loro tenan, [loro tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye piye sayang

reff :
[monolog]
“waduh ciloko,kudune tak pakani kroto,kok tak wenehi rendang,waduh lemes…lemes…,”

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo salah ngasih makan
[Cucak rowo], itu burung tersayang
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Cucak rowo], bukan burung-burungan
[Cucak rowo], manuke mas poniman

[monolog]
“wah, dulu itu ngocehnya luar biasa lo,gara-gara salah makan, habis burungnya nggragas sih,sekarang lemes, loyo..,sakne…,sakne..”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c5z5-QyYCkM

Iku Sopo

IKU SOPO
Ciptaan : NN
Vokal : Yayuk Casandra
Produki : M.Perdana Record

Mbak, mbak sampean iku dodol opo
Bolak-balik moro, nggowo tas gak towo-towo
Bapak karo si mbah, podo takon iku sopo
Dandan koyo artis, athek nggawe koco moto

Rambut disemir abang,
Budal sore moleh padhang
Mlakune megal-megol,
Sing digowo gincu abang

Kucing garong buntute belang
Mancing-mancing arek lanang
Duwe bojo lan sing bujang
Kabeh-kabeh podo edan

reff :

Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Tak cedaki mesem ngguyu
Tiba’e kegeden kentol

reff :

Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Iku…, so…po…
Jebul banci jalan protokol

reff :

kembali ke atas..mbak, mbak sampean…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MqOFtEkpZU8

Calon Juragan

CALON JURAGAN
Ciptaan : Wasimin
Vokal : Glen Sumarno & Noni Aprilia
Produki : ??

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Pengen dahar, ngunjuk wedang sing maneko warno
Ojo lali gudege kondang miroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

Lk :
Enak tenan, wong naksir bakule legan
Opo gelem, tak jak urip bebrayan
Ojo samar, yen kowe bakal kapiran
Rupo olo ning aku calon juragan

Pr :
Penak tenan yen estu dipek juragan
Kulo purun, nanging ampun ngge sembranan
Madhep mantep, waton sami kucukupan
Elek sitik,idep-idep nggo sugihan

reff :

kembali ke atas..malem minggu, yo…

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Ati bunek pikiran judeg, biso dadi lego
Awak kesel ati mangkel, wis ra kroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GSSiIh6qjx4

Jekitut

JEKITUT
Ciptaan : NN
Vokal : Arum Khotifah
Produksi : M.Perdana Record

Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :

Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

reff :

kembali ke atas..bolak-balik wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Zj-guUyVmpo

Ae Don No

Ae Don No
Ciptaan : NN
Vokal : Budi Jolong & Cici Sahita
Produksi : Multi Art Productions

Lk :
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Sayur bening alah kok dicampur sop
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Nganeh-nganehi niku sing mboten-mboten

Pr :
Sing ngengken sing ngengken manah kulo, mas
Niki taken mboten badhe neka-neko
Mangan tawur ampun dicampur mrico
Mboten purun sampean nggih kulo pekso

Lk :
[No…, no…, no… ae don no]
Cilik iyo diopeni, gede nderek nderek sopo, nduk
Nduk yen u wis kadung tresno
Dipager duwur nggih sami menek ondho

[No…, no…, no… ae don no]
Dicekel o isih digondeli buntute
Wis kadung ngrasakake [ngrasake apane]
Raos enak wis mesti takon liyane

Pr :
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah terang wae rembulane
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah nyereng wae nakokake

reff :
kembali keatas..sing ngengken sing…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ihb87RXWGF4