Jawaban Warung Sore

Ragil-Suro-Bangkit_3
Versi: Ragil Suro Bangkit

Sak mestine,
Sak mestine kowe gelo..
Wis luwih rong taun,
Aku ora kirim warto..

Sepurane,
Lalekno awakku iki..
Saikine,
Aku wis ono sing nduwe..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Ragil suro bangkit]
[ti: Jawaban warung sore]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:06]
[00:01.03]Jawaban Warung Sore
[00:01.03]by: Ragil Suro Bangkit
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Sak mestine,
[00:41.69]Sak mestine kowe gelo..
[00:53.31]Wis luwih rong taun,
[01:01.05]Aku ora kirim warto..
[01:11.19]
[01:16.37]Sepurane,
[01:24.19]Lalekno awakku iki..
[01:36.01]Saikine,
[01:42.38]Aku wis ono sing nduwe..
[01:51.62]
[01:58.10]>>>
[01:59.10]>>
[02:00.10]>
[02:01.10]Jroning ati,
[02:07.10]Jroning ati isih tresno..
[02:19.83]Ning kepiye maneh,
[02:27.21]Aku nuruti wong tuwo..
[02:36.95]
[02:42.20]Tak tegakno,
[02:49.57]Gawe atimu nelongso..
[03:02.58]Nadyan ati,
[03:09.21]Jroning batin ora tego..
[03:17.95]
[03:47.88]>>>
[03:48.88]>>
[03:49.88]>
[03:50.88]Kutho ngawi,
[03:53.88]Mbiyen aku ninggal janji..
[04:00.42]Simpang limo,
[04:03.23]Warung sore sing nyekseni..
[04:09.61]
[04:11.11]Ning nyatane,
[04:13.61]Aku dewe sing mblenjani..
[04:19.37]Janji setyo,
[04:23.74]Wis ra biso tak ugemi..
[04:30.17]Sing tak suwun,
[04:33.49]Lalekno jaman semono..
[04:38.79]Warung sore,
[04:41.68]Sing gawe atimu loro..
[04:47.87]
[05:08.00]>>>
[05:09.00]>>
[05:10.00]>
[05:11.00]Jroning ati,
[05:16.30]Jroning ati isih tresno..
[05:29.79]Ning kepiye maneh,
[05:36.36]Aku nuruti wong tuwo..
[05:46.60]
[05:51.22]Tak tegakno,
[05:56.72]Gawe atimu nelongso..
[06:11.79]Nadyan ati,
[06:17.72]Jroning batin ora tego..
[06:26.85]
[06:56.23]>>>
[06:57.23]>>
[06:58.23]>
[06:59.23]Kutho ngawi,
[07:02.54]Mbiyen aku ninggal janji..
[07:10.24]Simpang limo,
[07:13.23]Warung sore sing nyekseni..
[07:18.93]
[07:20.68]Ning nyatane,
[07:23.23]Aku dewe sing mblenjani..
[07:29.87]Janji setyo,
[07:32.99]Wis ra biso tak ugemi..
[07:39.55]Sing tak suwun,
[07:42.81]Lalekno jaman semono..
[07:48.21]Warung sore,
[07:50.93]Sing gawe atimu loro..
[07:57.30]
———–
Preview:

Emoh Dimaru

Ani-Morista_Agus-Kentus
Versi: Ani Morista ft. Agus Kentus

Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..

reff:
Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: awzbcpch]
[ar: Ani Morista ft. Agus Kentus]
[ti: Emoh Dimaru]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.00]Emoh Dimaru
[00:01.00]by: Ani Morista ft. Agus Kentus
[00:19.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Lk: TAK OMONGI DIK
[00:26.80]Lk: KOWE OJO NESU,
[00:30.46]Lk: SAK UPOMO DIK
[00:32.64]Lk: PIYE YEN TAK MARU..
[00:36.56]Lk: MESTINE DIK
[00:38.67]Lk: RAK KOWE SETUJU,
[00:42.40]Lk: YEN MENGKONO
[00:44.33]Lk: NYOTO SLIRAMU WONG AYU..
[00:49.06]Pr: TAK OMONGI MAS
[00:51.24]Pr: RUNGOKNO KUPINGMU,
[00:55.09]Pr: ORA SUDI MAS
[00:57.14]Pr: YEN AKU MBOK MARU..
[01:01.19]Pr: JANJINE MAS
[01:03.24]Pr: RA BAKAL DIMARU,
[01:07.11]Pr: YEN MENGKONO
[01:09.03]Pr: BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..
[01:13.39]
[01:26.01]>>>
[01:26.01]>>
[01:26.01]>
[01:26.01]Lk: OJO DUKO DIK
[01:27.96]Lk: IKI MAU SAK UPOMO,
[01:32.19]Lk: GEGUYONAN
[01:34.12]Lk: OJO DIANGGEP TENANAN..
[01:38.41]Pr: YEN MENGKONO MAS
[01:40.71]Pr: AKU NJALUK PANGAPURO,
[01:44.75]Pr: PRAYOGANE
[01:46.50]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[01:51.04]
[02:12.28]>>>
[02:13.28]>>
[02:14.28]>
[02:15.28]Lk: TAK OMONGI DIK
[02:17.67]Lk: KOWE OJO NESU,
[02:21.65]Lk: SAK UPOMO DIK
[02:23.87]Lk: PIYE YEN TAK MARU..
[02:27.85]Lk: MESTINE DIK
[02:30.03]Lk: RAK KOWE SETUJU,
[02:34.01]Lk: YEN MENGKONO
[02:35.76]Lk: NYOTO SLIRAMU WONG AYU..
[02:40.35]Pr: TAK OMONGI MAS
[02:42.37]Pr: RUNGOKNO KUPINGMU,
[02:46.60]Pr: ORA SUDI MAS
[02:48.90]Pr: YEN AKU MBOK MARU..
[02:52.82]Pr: JANJINE MAS
[02:54.94]Pr: RA BAKAL DIMARU,
[02:58.61]Pr: YEN MENGKONO
[03:00.66]Pr: BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..
[03:05.14]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Lk: OJO DUKO DIK
[03:19.77]Lk: IKI MAU SAK UPOMO,
[03:23.87]Lk: GEGUYONAN
[03:25.29]Lk: OJO DIANGGEP TENANAN..
[03:29.95]Pr: YEN MENGKONO MAS
[03:31.95]Pr: AKU NJALUK PANGAPURO,
[03:35.99]Pr: PRAYOGANE
[03:37.85]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[03:42.33]Pr: PRAYOGANE
[03:44.15]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[03:48.58]
————
Preview:

Pacitan Kutho Pariwisata

Yulia-Candy_Edy-Suwito
Versi: Yulia Candy ft. Edy Suwito

Pr:
Pacitan kutho pariwisata,
Kang wis kondang kaloka ing jagat royo..
Pancen endah mas maneko warno,
Panggonan kang biso nengsemake ati..

Lk:
Dik ayo dik coba mreneo,
Ngendi wae panggonan kang nengsemake..
Kanggo wisata dik poro sutresno,
Ing tlatah pacitan kang kondang kaloka..

Pr:
Banyu anget kanggo tombo ati ruwet,
Pesisir kidul ombak’e kang nrambul-nrambul..
Guwo tabuhan watune keno kanggo gamelan,
Guwo gong endahe tan ono tandhinge..

Mas mas mas dudu kuwi wae,
Panggonan wisata ing kutho pacitan..
Ono watu karung, pesisir srahu, klayar goa putri,
Pancen pacitan kutho pariwisata..

reff:
Pr:
Pacitan kutho pariwisata,
Kang wis kondang kaloka ing jagat royo..
Pancen endah mas maneko warno,
Panggonan kang biso nengsemake ati..

Lk:
Dik ayo dik coba mreneo,
Ngendi wae panggonan kang nengsemake..
Kanggo wisata dik poro sutresno,
Ing tlatah pacitan kang kondang kaloka..

Pr:
Banyu anget kanggo tombo ati ruwet,
Pesisir kidul ombak’e kang nrambul-nrambul..
Guwo tabuhan watune keno kanggo gamelan,
Guwo gong endahe tan ono tandhinge..

Mas mas mas dudu kuwi wae,
Panggonan wisata ing kutho pacitan..
Ono watu karung, pesisir srahu, klayar goa putri,
Pancen pacitan kutho pariwisata..
Pancen pacitan kutho pariwisata..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uzcqcich]
[ar: Yulia Candy ft. Edy Suwito]
[ti: Pacitan Kutho Pariwisata]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.00]Pacitan Kutho Pariwisata
[00:01.00]by: Yulia Candy ft. Edy Suwito
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Pr: Pacitan kutho pariwisata,
[00:39.82]Pr: Kang wis kondang kaloka
[00:42.19]Pr: ing jagat royo..
[00:45.37]Pr: Pancen endah mas
[00:47.73]Pr: maneko warno,
[00:50.96]Pr: Panggonan kang biso
[00:53.33]Pr: nengsemake ati..
[00:56.93]
[00:58.01]Lk: Dik ayo dik coba mreneo,
[01:02.36]Lk: Ngendi wae panggonan
[01:05.84]Lk: kang nengsemake..
[01:08.40]Lk: Kanggo wisata dik
[01:10.70]Lk: poro sutresno,
[01:14.12]Lk: Ing tlatah pacitan
[01:16.36]Lk: kang kondang kaloka..
[01:19.79]
[01:26.45]Pr: Banyu anget
[01:28.13]Pr: kanggo tombo ati ruwet,
[01:31.36]Pr: Pesisir kidul ombak’e
[01:33.66]Pr: kang nrambul-nrambul..
[01:37.40]Pr: Guwo tabuhan watune
[01:39.75]Pr: keno kanggo gamelan,
[01:43.05]Pr: Guwo gong endahe
[01:45.53]Pr: tan ono tandhinge..
[01:49.70]Pr: Mas mas mas
[01:51.44]Pr: dudu kuwi wae,
[01:54.18]Pr: Panggonan wisata
[01:56.54]Pr: ing kutho pacitan..
[01:59.78]Pr: Ono watu karung,
[02:01.33]Pr: pesisir srahu,
[02:02.94]Pr: klayar goa putri,
[02:05.32]Pr: Pancen pacitan
[02:07.49]Pr: kutho pariwisata..
[02:11.72]
[02:33.07]>>>
[02:34.07]>>
[02:35.07]>
[02:36.07]Pr: Pacitan kutho pariwisata,
[02:40.97]Pr: Kang wis kondang kaloka
[02:43.52]Pr: ing jagat royo..
[02:46.83]Pr: Pancen endah mas
[02:49.18]Pr: maneko warno,
[02:52.37]Pr: Panggonan kang biso
[02:54.54]Pr: nengsemake ati..
[02:58.08]
[02:59.02]Lk: Dik ayo dik coba mreneo,
[03:03.38]Lk: Ngendi wae panggonan
[03:06.69]Lk: kang nengsemake..
[03:09.19]Lk: Kanggo wisata dik
[03:11.61]Lk: poro sutresno,
[03:14.85]Lk: Ing tlatah pacitan
[03:17.21]Lk: kang kondang kaloka..
[03:20.57]
[03:27.55]Pr: Banyu anget
[03:29.14]Pr: kanggo tombo ati ruwet,
[03:31.88]Pr: Pesisir kidul ombak’e
[03:34.50]Pr: kang nrambul-nrambul..
[03:37.91]Pr: Guwo tabuhan watune
[03:40.29]Pr: keno kanggo gamelan,
[03:43.56]Pr: Guwo gong endahe
[03:46.37]Pr: tan ono tandhinge..
[03:50.04]Pr: Mas mas mas
[03:52.09]Pr: dudu kuwi wae,
[03:55.08]Pr: Panggonan wisata
[03:57.38]Pr: ing kutho pacitan..
[04:00.61]Pr: Ono watu karung,
[04:01.93]Pr: pesisir srahu,
[04:03.36]Pr: klayar goa putri,
[04:05.59]Pr: Pancen pacitan
[04:07.96]Pr: kutho pariwisata..
[04:12.25]Ft: Pancen pacitan
[04:13.24]Ft: kutho pariwisata..
[04:17.60]
———–
Preview:

Tresno Deso Blora

Ragil-Suro-Bangkit_1
Versi: Ragil Suro Bangkit

Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng jiken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

reff:
Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng ciken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..
——————
[ver: lyrics]
[id: wipsswch]
[ar: Ragil Suro Bangkit]
[ti: Tresno Deso Blora]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:25]
[00:01.06]Tresno Deso Blora
[00:01.06]by: Ragil Suro Bangkit
[00:27.09]
[00:29.09]>>>
[00:30.09]>>
[00:31.09]>
[00:32.09]Pr: Cepu blora lewat alas kali muteng,
[00:35.39]Pr: Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
[00:38.82]Pr: Wonorejo jepon mampir neng jiken,
[00:42.29]Pr: Ati iki rasane wis kangen..
[00:46.96]Lk: Papan rekreasi ono tirtonadi,
[00:50.50]Lk: Kangenku tak simpen ono jroning ati..
[00:54.17]Lk: Lampu taman sewu anane neng cepu,
[00:57.29]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[01:00.89]
[01:13.26]>>>
[01:14.26]>>
[01:15.26]>
[01:16.26]Pr: Karang boyongroto,
[01:20.14]Pr: Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
[01:23.69]Pr: Stasiun balun bablas neng sidodadi,
[01:26.74]Pr: Tambonono kangen atiku iki..
[01:31.16]Lk: Ngareng kampung baru,
[01:34.94]Lk: Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
[01:38.93]Lk: Howo adem neng desa sambongrejo,
[01:42.10]Lk: Yen ra pethuk atiku gelo..
[01:45.77]
[02:01.48]>>>
[02:02.48]>>
[02:03.48]>
[02:04.48]Pr: Cepu blora lewat alas kali muteng,
[02:07.56]Pr: Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
[02:11.30]Pr: Wonorejo jepon mampir neng jiken,
[02:14.66]Pr: Ati iki rasane wis kangen..
[02:19.51]Lk: Papan rekreasi ono tirtonadi,
[02:22.99]Lk: Kangenku tak simpen ono jroning ati..
[02:26.72]Lk: Lampu taman sewu anane neng cepu,
[02:30.09]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:33.37]
[02:46.24]>>>
[02:47.24]>>
[02:48.24]>
[02:49.24]Pr: Karang boyongroto,
[02:52.61]Pr: Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
[02:56.28]Pr: Stasiun balun bablas neng sidodadi,
[02:59.32]Pr: Tambonono kangen atiku iki..
[03:04.30]Lk: Ngareng kampung baru,
[03:07.61]Lk: Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
[03:11.45]Lk: Howo adem neng desa sambongrejo,
[03:14.50]Lk: Yen ra pethuk atiku gelo..
[03:18.61]
————
Preview:

Tuwek Tuwek Kemayu

Yoyok-GBN_1
Versi: Yoyok GBN

Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

reff:
Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

reff:
Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kcvssoch]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Tuwek Tuwek Kemayu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:14]
[00:01.09]Tuwek Tuwek Kemayu
[00:01.09]by: Yoyok GBN
[00:30.89]
[00:32.89]>>>
[00:33.89]>>
[00:34.89]>
[00:35.89]Tak sawang
[00:37.92]kowe uwis tuwo,
[00:41.80]Pasuryanmu
[00:45.07]koyo bocah mudho..
[00:49.39]Nyatane
[00:52.90]akeh sing kepranan,
[00:54.86]Aku dewe
[01:00.31]melu-melu kedanan..
[01:03.88]
[01:13.78]Umurmu
[01:16.28]uwis seket pitu,
[01:20.43]Yen nggeguyu
[01:24.02]katon ompong untumu..
[01:29.36]Ora ayu
[01:31.40]nanging ngundang nafsu,
[01:36.26]Bareng mlaku
[01:39.29]megal megol bokongmu..
[01:43.08]
[01:49.49]>>>
[01:50.49]>>
[01:51.49]>
[01:52.49]Aku wedi yen sliramu
[01:55.42]ngobong menyan,
[01:59.59]Tuwo mudho
[02:01.23]akeh sing podo kedanan..
[02:07.47]Poro konco
[02:09.33]kabeh sing podo ngrasani,
[02:14.43]Yen rupamu
[02:17.06]koyo buto nggegirisi..
[02:22.33]Geal-geol blekok moncrot,
[02:26.31]Koyo thotok gerot..
[02:30.11]Ning nyatane,
[02:32.04]Tresnaku tansoyo abot..
[02:37.26]Gombal-gambul,
[02:39.69]Tak kendangi soyo mbregudul..
[02:44.84]Bareng nesu,
[02:47.52]Serem koyo macan tutul..
[02:51.56]
[03:21.42]>>>
[03:22.42]>>
[03:23.42]>
[03:24.42]Tak sawang
[03:25.88]kowe uwis tuwo,
[03:30.83]Pasuryanmu
[03:33.16]koyo bocah mudho..
[03:39.67]Nyatane
[03:41.12]akeh sing kepranan,
[03:46.34]Aku dewe
[03:48.21]melu-melu kedanan..
[03:52.80]
[04:02.88]Umurmu
[04:03.94]uwis seket pitu,
[04:09.29]Yen nggeguyu
[04:11.90]katon ompong untumu..
[04:17.62]Ora ayu
[04:19.19]nanging ngundang nafsu,
[04:24.40]Bareng mlaku
[04:27.27]megal megol bokongmu..
[04:31.12]
[04:37.89]>>>
[04:38.89]>>
[04:39.89]>
[04:40.89]Aku wedi yen sliramu
[04:44.07]ngobong menyan,
[04:47.98]Tuwo mudho
[04:50.34]akeh sing podo kedanan..
[04:55.69]Poro konco
[04:57.80]kabeh sing podo ngrasani,
[05:02.85]Yen rupamu
[05:05.89]koyo buto nggegirisi..
[05:09.50]
[05:23.79]>>>
[05:24.79]>>
[05:25.79]>
[05:26.79]Geal-geol blekok moncrot,
[05:30.02]Koyo thotok gerot..
[05:33.93]Ning nyatane,
[05:35.99]Tresnaku tansoyo abot..
[05:41.65]Gombal-gambul,
[05:43.89]Tak kendangi soyo mbregudul..
[05:48.92]Bareng nesu,
[05:51.54]Serem koyo macan tutul..
[05:56.27]
———–
Preview:

Rasakno

Demy_18
Versi: Demy

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..
Rasakno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ubvvqcch]
[ar: Demy]
[ti: Rasakno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:01.01]Rasakno – Demy
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Rungokno rungokno
[00:38.61]ojo karepe dewe,
[00:42.19]Omonge wong tuwek
[00:45.56]gak gelem dirungokke..
[00:49.44]Yen wis enek lorone,
[00:51.75]Mesti gede sambatane..
[00:58.62]Rungokno rungokno
[01:01.81]ojo karepe dewe,
[01:05.56]Omonge wong tuwek
[01:08.76]gak gelem dirungokke..
[01:13.06]Yen wis enek lorone,
[01:16.43]Mesti gede sambatane..
[01:22.25]Rasakno.. rasakno..
[01:30.51]
[01:40.74]>>>
[01:41.74]>>
[01:42.74]>
[01:43.74]Ojo dumeh
[01:45.93]yen ora tau ngelakoni,
[01:50.80]Dadio sareh
[01:53.24]ngilmu ikhlas sejati..
[01:58.17]Gedekno iman
[02:00.24]nyedhe’ marang gusti,
[02:05.12]Lakonono limo
[02:08.25]dawuhe kanjeng nabi..
[02:12.61]Wis adohno
[02:14.68]larangan Illahi,
[02:19.56]Rasakno..rasakno..rasakno..
[02:31.25]
[03:01.88]>>>
[03:02.88]>>
[03:03.88]>
[03:04.88]Rungokno rungokno
[03:07.59]ojo karepe dewe,
[03:11.31]Omonge wong tuwek
[03:14.69]gak gelem dirungokke..
[03:18.63]Yen wis enek lorone,
[03:21.12]Mesti gede sambatane..
[03:27.44]Rungokno rungokno
[03:30.13]ojo karepe dewe,
[03:34.06]Omonge wong tuwek
[03:37.44]gak gelem dirungokke..
[03:41.24]Yen wis enek lorone,
[03:43.93]Mesti gede sambatane..
[03:49.26]Rasakno.. rasakno..
[03:57.57]
[04:08.00]>>>
[04:09.00]>>
[04:10.00]>
[04:11.00]Ojo dumeh
[04:13.16]yen ora tau ngelakoni,
[04:17.84]Dadio sareh
[04:20.21]ngilmu ikhlas sejati..
[04:25.03]Gedekno iman
[04:27.16]nyedhe’ marang gusti,
[04:32.09]Lakonono limo
[04:34.53]dawuhe kanjeng nabi..
[04:39.09]Wis adohno
[04:41.27]larangan Illahi,
[04:45.71]Rasakno..rasakno..rasakno..
[04:56.15]
[05:08.06]>>>
[05:09.06]>>
[05:10.06]>
[05:11.06]Ojo dumeh
[05:12.62]yen ora tau ngelakoni,
[05:17.56]Dadio sareh
[05:19.93]ngilmu ikhlas sejati..
[05:24.37]Gedekno iman
[05:26.56]nyedhe’ marang gusti,
[05:31.31]Lakonono limo
[05:33.93]dawuhe kanjeng nabi..
[05:38.56]Wis adohno
[05:40.56]larangan Illahi,
[05:45.56]Rasakno..rasakno..rasakno..
[06:01.43]
[06:09.12]Rasakno..
[06:11.87]
————-
Preview:

Tali Asih

Atun
Versi: Atun

Tali asih iku,
Mugo tansah sumandhing sliramu..
Yen sepi dadio suwi,
Ngudari roso kangening ati..

Naliko semono,
Rembulane sumunar malelo..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Kolang kaling mbok yo eling,
Wohing aren lelaku tansah eling..
Kangmas ali-ali,
Tak suwun kangmas ojo lali..

Rinten klawan dalu,
Amung tansah kelingan sliramu..
Sedino koyo’ sewindu,
Rasane yen adoh mring sliramu..

reff:
Tali asih iku,
Mugo tansah sumandhing sliramu..
Yen sepi dadio suwi,
Ngudari roso kangening ati..

Naliko semono,
Rembulane sumunar malelo..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Kolang kaling mbok yo eling,
Wohing aren lelaku tansah eling..
Kangmas ali-ali,
Tak suwun kangmas ojo lali..

Rinten klawan dalu,
Amung tansah kelingan sliramu..
Sedino koyo’ sewindu,
Rasane yen adoh mring sliramu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ciqlwkcv]
[ar: Atun]
[ti: Tali Asih]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.08]Tali Asih – Atun
[00:31.08]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Tali asih iku,
[00:41.08]Mugo tansah sumandhing sliramu..
[00:48.45]Yen sepi dadio suwi,
[00:53.33]Ngudari roso kangening ati..
[01:01.36]Naliko semono,
[01:05.96]Rembulane sumunar malelo..
[01:14.46]Sliramu nate ngendiko,
[01:19.08]Tansah setyo ora bakal cidro..
[01:24.96]
[01:26.58]Kolang kaling mbok yo eling,
[01:31.14]Wohing aren lelaku tansah eling..
[01:37.69]Kangmas ali-ali,
[01:43.76]Tak suwun kangmas ojo lali..
[01:51.89]
[01:54.08]Rinten klawan dalu,
[01:59.20]Amung tansah kelingan sliramu..
[02:07.71]Sedino koyo’ sewindu,
[02:11.95]Rasane yen adoh mring sliramu..
[02:17.90]
[02:42.02]>>>
[02:43.02]>>
[02:44.02]>
[02:45.02]Tali asih iku,
[02:49.15]Mugo tansah sumandhing sliramu..
[02:57.27]Yen sepi dadio suwi,
[03:01.97]Ngudari roso kangening ati..
[03:09.50]Naliko semono,
[03:14.15]Rembulane sumunar malelo..
[03:22.59]Sliramu nate ngendiko,
[03:26.69]Tansah setyo ora bakal cidro..
[03:34.56]Kolang kaling mbok yo eling,
[03:38.74]Wohing aren lelaku tansah eling..
[03:45.31]Kangmas ali-ali,
[03:51.31]Tak suwun kangmas ojo lali..
[03:58.75]
[04:01.00]Rinten klawan dalu,
[04:06.75]Amung tansah kelingan sliramu..
[04:14.82]Sedino koyo’ sewindu,
[04:19.19]Rasane yen adoh mring sliramu..
[04:25.49]
————–
Preview: