Pitutur Wong Tuwo

Mbah-Gelung_Untung-Blangkon
Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon

GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nsvwvncv]
[ar: Mbah Gelung ft. Untung Blangkon]
[ti: Pitutur Wong Tuwo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:01.15]Pitutur Wong Tuwo
[00:29.88]Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon
[00:32.88]
[00:34.88]>>>
[00:35.88]>>
[00:36.88]>
[00:37.38]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[00:37.88]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[00:39.00]OJO NGERSULO..
[00:41.44]JOMBANG KERTOSONO,
[00:44.69]OJO BIMBANG
[00:46.44]MRING SING KUOSO..
[00:49.01]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[00:52.08]DADI WONG URIP
[00:53.95]OJO GAMPANG NELONGSO..
[00:56.51]UWUR UWUR TUNG
[00:58.33]TENGAHING SEGORO,
[01:00.08]OJO NGAWUR
[01:01.83]URIP NING NDUNYO..
[01:03.82]
[01:05.83]HO NO CO RO KO
[01:07.70]DO TO SO WO LO,
[01:09.14]PO DHO JO YO NYO
[01:11.01]MO GO BO THO NGO..
[01:13.20]IKU MONO
[01:14.51]PITUTURING WONG TUWO,
[01:16.83]SING RA PERCOYO
[01:18.33]BAKAL CILOKO..
[01:21.07]IWAK PINDANG TUNG
[01:22.45]TENGAHING SEGORO,
[01:24.39]DADI WONG LANANG
[01:25.83]OJO WEDI REKOSO..
[01:28.27]APA MANING
[01:29.58]JAMAN WIS MERDEKO,
[01:31.58]YO DHO MAKARYO
[01:33.32]BEN OLEH KOYO..
[01:35.26]
[02:03.46]>>>
[02:04.46]>>
[02:05.46]>
[02:06.46]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[02:09.03]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[02:11.09]OJO NGERSULO..
[02:13.59]JOMBANG KERTOSONO,
[02:16.53]OJO BIMBANG
[02:18.34]MRING SING KUOSO..
[02:20.97]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[02:24.09]DADI WONG URIP
[02:25.72]OJO GAMPANG NELONGSO..
[02:28.52]UWUR UWUR TUNG
[02:29.97]TENGAHING SEGORO,
[02:31.72]OJO NGAWUR
[02:33.47]URIP NING NDUNYO..
[02:35.72]
[02:37.72]HO NO CO RO KO
[02:39.59]DO TO SO WO LO,
[02:40.84]PO DHO JO YO NYO
[02:43.03]MO GO BO THO NGO..
[02:45.15]IKU MONO
[02:46.35]PITUTURING WONG TUWO,
[02:48.47]SING RA PERCOYO
[02:50.15]BAKAL CILOKO..
[02:52.78]IWAK PINDANG TUNG
[02:54.22]TENGAHING SEGORO,
[02:56.16]DADI WONG LANANG
[02:57.59]OJO WEDI REKOSO..
[03:00.04]APA MANING
[03:01.96]JAMAN WIS MERDEKO,
[03:03.78]YO DHO MAKARYO
[03:05.28]BEN OLEH KOYO..
[03:07.15]
[03:35.09]>>>
[03:36.09]>>
[03:37.09]>
[03:38.09]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[03:40.71]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[03:42.96]OJO NGERSULO..
[03:45.46]JOMBANG KERTOSONO,
[03:48.16]OJO BIMBANG
[03:50.09]MRING SING KUOSO..
[03:52.78]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[03:55.79]DADI WONG URIP
[03:57.54]OJO GAMPANG NELONGSO..
[04:00.23]UWUR UWUR TUNG
[04:01.75]TENGAHING SEGORO,
[04:03.81]OJO NGAWUR
[04:05.31]URIP NING NDUNYO..
[04:07.13]
[04:09.54]HO NO CO RO KO
[04:11.35]DO TO SO WO LO,
[04:13.16]PO DHO JO YO NYO
[04:14.80]MO GO BO THO NGO..
[04:16.98]IKU MONO
[04:18.23]PITUTURING WONG TUWO,
[04:20.22]SING RA PERCOYO
[04:21.99]BAKAL CILOKO..
[04:24.73]IWAK PINDANG TUNG
[04:26.17]TENGAHING SEGORO,
[04:27.98]DADI WONG LANANG
[04:29.54]OJO WEDI REKOSO..
[04:32.05]APA MANING
[04:33.29]JAMAN WIS MERDEKO,
[04:35.23]YO DHO MAKARYO
[04:37.04]BEN OLEH KOYO..
[04:39.04]
————
Preview:

Loro Ati (marsudi laras)

Marsudi-Laras
Versi: Marsudi Laras

Lk:
Jebul kok amung semono,
Prasetyamu tan ono nyatane..
Janji tresno nganti mati,
Kowe tego medhot katresnanku..

Pr:
Coba boyo wus pinesthi,
Urip tansah nandang loro ati..
Yen antuk katresnan jati,
Bejo temen nggonku urip iki..

Lk:
Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
Kulo nyuwun pangaksomo..
Yen to urip tanpo guno,
Nyowo kulo enggal kapundhuto..

Pr: Piye gek kepriye..

Lk:
Mbiyen mulo aku ra lilo,
Ndiko kromo lan wanito liyo..
Pamujiku mugo bisoo,
Bagyo mulyo langgeng sak lamio..

reff:
Lk:
Jebul kok amung semono,
Prasetyamu tan ono nyatane..
Janji tresno nganti mati,
Kowe tego medhot katresnanku..

Pr:
Coba boyo wus pinesthi,
Urip tansah nandang loro ati..
Yen antuk katresnan jati,
Bejo temen nggonku urip iki..

Lk:
Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
Kulo nyuwun pangaksomo..
Yen to urip tanpo guno,
Nyowo kulo enggal kapundhuto..

Pr: Piye gek kepriye..

Lk:
Mbiyen mulo aku ra lilo,
Ndiko kromo lan wanito liyo..
Pamujiku mugo bisoo,
Bagyo mulyo langgeng sak lamio..
————-
[ver: lyrics]
[id: aqzhchcv]
[ar: Marsudi Laras]
[ti: Loro Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.03]Loro Ati – Marsudi Laras
[00:20.03]
[00:22.03]>>>
[00:23.03]>>
[00:24.03]>
[00:25.03]Jebul kok amung semono,
[00:29.02]Prasetyamu tan ono nyatane..
[00:35.85]Janji tresno nganti mati,
[00:40.15]Kowe tego medhot katresnanku..
[00:47.05]Coba boyo wus pinesthi,
[00:51.79]Urip tansah nandang loro ati..
[00:59.18]Yen antuk katresnan jati,
[01:03.16]Bejo temen nggonku urip iki..
[01:09.39]
[01:10.63]Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
[01:17.04]Kulo nyuwun pangaksomo..
[01:22.57]Yen to urip tanpo guno,
[01:26.57]Nyowo kulo enggal kapundhuto..
[01:32.40]Piye gek kepriye..
[01:34.74]Mbiyen mulo aku ra lilo,
[01:38.43]Ndiko kromo lan wanito liyo..
[01:45.95]Pamujiku mugo bisoo,
[01:50.44]Bagyo mulyo langgeng sak lamio..
[01:56.35]
[02:18.38]>>>
[02:19.38]>>
[02:20.38]>
[02:21.38]Jebul kok amung semono,
[02:25.77]Prasetyamu tan ono nyatane..
[02:33.08]Janji tresno nganti mati,
[02:37.37]Kowe tego medhot katresnanku..
[02:44.65]Coba boyo wus pinesthi,
[02:48.68]Urip tansah nandang loro ati..
[02:55.97]Yen antuk katresnan jati,
[03:00.52]Bejo temen nggonku urip iki..
[03:08.34]Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
[03:14.25]Kulo nyuwun pangaksomo..
[03:19.99]Yen to urip tanpo guno,
[03:24.22]Nyowo kulo enggal kapundhuto..
[03:29.25]Piye gek kepriye..
[03:32.18]Mbiyen mulo aku ra lilo,
[03:35.85]Ndiko kromo lan wanito liyo..
[03:43.13]Pamujiku mugo bisoo,
[03:47.79]Bagyo mulyo langgeng sak lamio..
[03:53.83]
————-
Preview:

Nelongso (djo lingga)

Djo-Lingga
Lirik Lagu Sanguturu ke-3150 Nelongso
Versi: Djo Lingga

LORO ATI LORO,
ANAKKU REP LUNGO..
TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..

SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

reff;
SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

NGLAMUN AKU NGLAMUN,
ANAKKU WIS LUNGO..
NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
————-
[ver: lyrics]
[id: cosuzwca]
[ar: Djo Lingga]
[ti: Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.07]Nelongso – Djo Lingga
[00:44.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]LORO ATI LORO,
[00:56.15]ANAKKU REP LUNGO..
[01:02.05]TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
[01:06.79]BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..
[01:14.99]
[01:18.16]SALAH AKU SALAH,
[01:23.39]KASEBUT WONG TUWO..
[01:30.04]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[01:34.84]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[01:42.67]
[01:55.52]>>>
[01:56.52]>>
[01:57.52]>
[01:58.52]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[02:02.01]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[02:05.67]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[02:09.21]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[02:14.20]
[02:16.01]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[02:19.54]URIPMU MELU REKOSO..
[02:23.08]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[02:26.38]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[02:30.29]LAN SEMBUR NYUWUN
[02:32.72]NYANG MOHO KUOSO..
[02:38.13]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[02:44.48]
[03:09.41]>>>
[03:10.41]>>
[03:11.41]>
[03:12.41]SALAH AKU SALAH,
[03:18.26]KASEBUT WONG TUWO..
[03:22.56]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[03:28.96]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[03:36.99]
[03:52.63]>>>
[03:53.63]>>
[03:54.63]>
[03:55.63]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[03:59.61]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[04:03.08]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[04:06.70]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[04:11.54]
[04:13.86]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[04:17.14]URIPMU MELU REKOSO..
[04:20.75]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[04:24.17]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[04:27.85]LAN SEMBUR NYUWUN
[04:30.40]NYANG MOHO KUOSO..
[04:36.18]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[04:42.35]
[04:56.75]NGLAMUN AKU NGLAMUN,
[05:02.67]ANAKKU WIS LUNGO..
[05:07.45]NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
[05:13.48]SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
[05:20.89]
————-
Preview:

Oh Cintaku

Titin-Jayanti_1
Versi: Titin Jayanti

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

reff:
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..
————–
[ver: lyrics]
[id: zqbczlca]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Oh Cintaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.05]Oh Cintaku – Titin Jayanti
[00:09.05]
[00:11.05]>>>
[00:12.05]>>
[00:13.05]>
[00:14.05]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:20.73]Aku tresno,
[00:22.89]Aku kangen karo sliramu..
[00:27.36]Ora esuk ora awan,
[00:31.50]Anane tansah kelingan,
[00:34.86]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[00:41.13]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:47.25]Opo kowe,
[00:49.55]Ora kangen karo aku..
[00:54.55]Biasane malem minggu,
[00:58.22]Kowe teko ning omahku,
[01:01.58]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[01:07.64]
[01:18.19]>>>
[01:19.19]>>
[01:20.19]>
[01:21.19]Eneng endi mas, kowe ning endi
[01:27.93]Katresnanmu tak anti anti..
[01:34.89]Salah opo, aku wis salah opo
[01:41.51]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[01:48.95]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[01:55.31]Banjur aku mbok gawe lali..
[02:01.39]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:07.68]Aku tresno,
[02:09.67]Aku kangen karo sliramu..
[02:14.58]Ora esuk ora awan,
[02:18.12]Anane tansah kelingan,
[02:21.42]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[02:28.63]
[02:40.19]>>>
[02:41.19]>>
[02:42.19]>
[02:43.19]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:49.55]Opo kowe,
[02:51.48]Ora kangen karo aku..
[02:56.28]Biasane malem minggu,
[02:59.64]Kowe teko ning omahku,
[03:03.23]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[03:09.22]
[03:21.19]>>>
[03:22.19]>>
[03:23.19]>
[03:24.03]Eneng endi mas, kowe ning endi
[03:29.03]Katresnanmu tak anti anti..
[03:36.56]Salah opo, aku wis salah opo
[03:42.84]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[03:50.36]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[03:57.16]Banjur aku mbok gawe lali..
[04:03.25]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[04:09.38]Aku tresno,
[04:11.53]Aku kangen karo sliramu..
[04:16.45]Ora esuk ora awan,
[04:19.93]Anane tansah kelingan,
[04:23.41]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[04:29.51]
———–
Preview:

Anting Kuning

Nevian-Anggita_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3100 Anting Kuning
versi: Nevian Anggita

ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
———–
[ver: lyrics]
[id: lqbilvca]
[ar: Nevian Anggita]
[ti: Anting Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.06]Anting Kuning
[00:27.83]versi: Nevian Anggita
[00:30.83]
[00:33.83]>>>
[00:34.83]>>
[00:35.83]>
[00:36.83]ANTING KUNING
[00:39.70]SING WIS TAK TOMPO,
[00:43.54]TONDO KATRESNANMU
[00:47.10]MARANG SLIRAKU..
[00:53.25]MUGO BISO
[00:56.07]TAMBANI KANGENKU,
[01:00.22]NALIKO SLIRAMU
[01:03.48]LUNGO NGLEMBORO..
[01:08.92]TAK ANTI-ANTI
[01:11.63]KAPAN ANGGONMU BALI,
[01:15.77]MUGO ORA LALI
[01:18.35]JANJIMU KANG SUCI..
[01:26.60]ARUM GANDANE
[01:30.35]SEKAR MELATI,
[01:35.30]SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..
[01:41.21]AMUNG SLIRAMU
[01:44.59]PEPUJANING ATI,
[01:49.80]ORA ONO SING BISO NGGANTI..
[01:55.52]ANTING KUNING IKI
[01:58.91]UGO DADI SAKSI,
[02:02.62]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
[02:09.21]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]ANTING KUNING
[02:45.58]SING WIS TAK TOMPO,
[02:50.01]TONDO KATRESNANMU
[02:53.05]MARANG SLIRAKU..
[02:58.47]MUGO BISO
[03:02.08]TAMBANI KANGENKU,
[03:05.88]NALIKO SLIRAMU
[03:09.30]LUNGO NGLEMBORO..
[03:14.90]TAK ANTI-ANTI
[03:17.57]KAPAN ANGGONMU BALI,
[03:21.56]MUGO ORA LALI
[03:24.78]JANJIMU KANG SUCI..
[03:32.63]ARUM GANDANE
[03:35.86]SEKAR MELATI,
[03:40.08]SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..
[03:47.06]AMUNG SLIRAMU
[03:50.48]PEPUJANING ATI,
[03:54.65]ORA ONO SING BISO NGGANTI..
[04:01.17]ANTING KUNING IKI
[04:04.90]UGO DADI SAKSI,
[04:08.59]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
[04:14.80]
[04:45.24]>>>
[04:46.24]>>
[04:47.24]>
[04:48.24]ANTING KUNING
[04:51.74]SING WIS TAK TOMPO,
[04:55.42]TONDO KATRESNANMU
[04:59.03]MARANG SLIRAKU..
[05:04.13]MUGO BISO
[05:07.80]TAMBANI KANGENKU,
[05:11.59]NALIKO SLIRAMU
[05:15.07]LUNGO NGLEMBORO..
[05:20.67]TAK ANTI-ANTI
[05:23.78]KAPAN ANGGONMU BALI,
[05:27.27]MUGO ORA LALI
[05:30.38]JANJIMU KANG SUCI..
[05:38.34]ARUM GANDANE
[05:41.64]SEKAR MELATI,
[05:46.50]SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..
[05:53.02]AMUNG SLIRAMU
[05:56.32]PEPUJANING ATI,
[06:01.12]ORA ONO SING BISO NGGANTI..
[06:07.03]ANTING KUNING IKI
[06:10.14]UGO DADI SAKSI,
[06:13.88]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
[06:20.46]ANTING KUNING IKI
[06:25.38]UGO DADI SAKSI,
[06:28.35]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
[06:34.69]
————–
Preview:

Sekti Tresnomu

Deviana-Safara_2
Versi: Deviana Safara

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..
———–
[id: vukzlaca]
[ver: lyrics]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Sekti Tresnomu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:01.21]Sekti Tresnomu – Deviana Safara
[01:10.21]
[01:13.21]>>>
[01:14.21]>>
[01:15.21]>
[01:16.21]Tresnoku iki amung sliramu,
[01:24.17]Sing ora biso tak ganti..
[01:31.95]Nadyan tak coba,
[01:35.80]Ngilangke ning njero ati..
[01:44.46]
[01:49.08]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[01:57.03]Sing dadi pesti tresnaku..
[02:04.68]Nadyan wis nyanding pungkase,
[02:12.14]Kapisah marang sliramu..
[02:19.79]Wis keukir sak jroning kalbu,
[02:27.45]Kabeh cerito
[02:30.49]tresnaku lan tresnamu..
[02:40.70]
[02:43.00]Sejatine katresnanku,
[02:46.66]amung siji sliramu..
[02:51.82]Nadyan nelongso
[02:54.13]nandang roso iki,
[02:58.00]Tresno ra nduweni..
[03:03.53]Sejatine ning atiku,
[03:07.82]Isih ono sliramu..
[03:12.73]Sektine tresnamu,
[03:16.09]Tansoyo ra biso
[03:19.44]nglalekke sliramu..
[03:24.43]Tansah tak lilakne,
[03:28.35]Nanging aku isih tresno,
[03:32.27]Amergo sekti tresnomu..
[03:39.36]
[04:07.84]>>>
[04:08.84]>>
[04:09.84]>
[04:10.84]Tresnoku iki amung sliramu,
[04:18.54]Sing ora biso tak ganti..
[04:26.46]Nadyan tak coba,
[04:31.07]Ngilangke ning njero ati..
[04:40.89]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[04:47.61]Sing dadi pesti tresnaku..
[04:55.81]Nadyan wis nyanding pungkase,
[05:02.79]Kapisah marang sliramu..
[05:10.81]Wis keukir sak jroning kalbu,
[05:17.97]Kabeh cerito
[05:21.43]tresnaku lan tresnamu..
[05:29.92]Sejatine katresnanku,
[05:33.81]amung siji sliramu..
[05:38.98]Nadyan nelongso
[05:41.34]nandang roso iki,
[05:45.38]Tresno ra nduweni..
[05:50.49]Sejatine ning atiku,
[05:54.89]Isih ono sliramu..
[05:59.75]Sektine tresnamu,
[06:02.68]Tansoyo ra biso
[06:05.71]nglalekke sliramu..
[06:11.39]Tansah tak lilakne,
[06:15.24]Nanging aku isih tresno,
[06:19.10]Amergo sekti tresnomu..
[06:27.31]
————-
Preview: