Trenggalek Kinasih

Andra Kharisma
Ciptaan: Memed MJ
Vokal: Andra Kharisma
Produksi: Talenta Record

“kinupengan, gunung gunung..
“trenggalek adem, rembuyung..
“sing ning kutho..
“sing ning kampung..
“kabeh wargo..kabeh wargo..
“guyub rukun..

Kutho trenggalek wis rejo kahanane,
Wis ora kalah karo kutho liyane..
Mulo dalan dalane dijembarake,
Supoyo ora macet lalu lintase..

Kutho trenggalek pancene ora ombo,
Ning ngersakne opo wae yo wis ono..
Batik asline ugo wis sumadyo,
Ora kalah apik karo monco projo..

reff:
Alen alen kripik tempe,
Sing dadi jajan kondange..
Pingin duren opo manggise,
Musim panen duh murahe..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Gemah ripah loh jinawi..

reff:
Kutho trenggalek akeh taman wisoto,
Kasunyatan akeh sing wis kunjung mrono..
Pantai pelang pantai prigi guwo lowo,
Pantai kunang pantai bladho kang kaloko..

Kinupengan gunung gunung,
Trenggalek adem rembuyung..
Sing ning kutho sing ning kampung,
Kabeh wargo guyub rukun..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Monggo sami dikunjungi..

reff:
Alen alen kripik tempe,
Sing dadi jajan kondange..
Pingin duren opo manggise,
Musim panen duh murahe..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Gemah ripah loh jinawi..
——–
[ver: lyrics]
[id: lzlszlcc]
[ar: Andra Kharisma]
[ti: Trenggalek Kinasih]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:01.12]“kinupengan, gunung gunung..
[00:17.81]“trenggalek adem, rembuyung..
[00:28.89]“sing ning kutho..
[00:35.66]“sing ning kampung..
[00:44.94]“kabeh wargo..kabeh wargo..
[00:56.33]“guyub rukun..
[01:06.28][01:21.61][02:01.07][02:40.64][03:47.15][04:43.94]
[01:08.54]Trenggalek Kinasih – Andra Kharisma
[01:24.61][02:06.46][02:56.50][04:08.97]>>>
[01:25.61][02:07.46][02:57.50][04:09.97]>>
[01:26.61][02:08.46][02:58.50][04:10.97]>
[01:27.61]Kutho trenggalek wis rejo kahanane,
[01:31.09]Wis ora kalah karo kutho liyane..
[01:35.07]Mulo dalan dalane dijembarake,
[01:38.80]Supoyo ora macet lalu lintase..
[01:44.02]Kutho trenggalek pancene ora ombo,
[01:48.31]Ning ngersakne opo wae yo wis ono..
[01:52.35]Batik asline ugo wis sumadyo,
[01:55.97]Ora kalah apik karo monco projo..
[02:09.46][04:11.97]Alen alen kripik tempe,
[02:12.95][04:15.64]Sing dadi jajan kondange..
[02:16.81][04:19.43]Pingin duren opo manggise,
[02:20.79][04:23.41]Musim panen duh murahe..
[02:25.08][02:26.86][02:32.77][02:34.36][03:32.15][03:34.09][03:39.56][03:41.43][04:27.45][04:29.45][04:35.11][04:37.23]Trenggalek..(trenggalek..)
[02:29.16][03:36.14][04:31.62]Kota berteman hati..
[02:36.12][04:39.03]Gemah ripah loh jinawi..
[02:59.50]Kutho trenggalek akeh taman wisoto,
[03:03.28]Kasunyatan akeh sing wis kunjung mrono..
[03:07.14]Pantai pelang pantai prigi guwo lowo,
[03:10.94]Pantai kunang pantai bladho kang kaloko..
[03:16.67]Kinupengan gunung gunung,
[03:20.21]Trenggalek adem rembuyung..
[03:24.37]Sing ning kutho sing ning kampung,
[03:28.23]Kabeh wargo guyub rukun..
[03:43.35]Monggo sami dikunjungi..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jA_F55BQFYE

Lumpur Lapindo

Ciptaan: ??
Vokal: Ujang f. Lisning
Produksi: TVRI Jatim

Pr:
Ono kahanan mangkene,
Sidoarjo wilayahe..
Lagi dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

reff:
Lk:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..

Duet:
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..

reff:
Lk:
Ono kahanan mangkene,
Kutho porong wilayahe..
Terus dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Pr:
Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

Duet:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Lk:
Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..
————————–
[ver: lyrics]
[id: woscnvcc]
[ar: Ujang f. Lisning]
[ti: Lumpur Lapindo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:01.04]Lumpur Lapindo
[00:20.58]Versi: Ujang f. Lisning
[00:23.58][01:03.30][01:32.81][02:03.48][02:20.43][03:09.15][04:11.48]
[00:26.58][01:15.06][02:35.05]>>>
[00:27.58][01:16.06][02:36.05]>>
[00:28.58][01:17.06][02:37.05]>
[00:29.58]Pr: Ono kahanan mangkene,
[00:33.62]Pr: Sidoarjo wilayahe..
[00:37.49]Pr: Lagi dadi kembang lambe,
[00:40.60]Pr: Amargo lumpur panase..
[00:47.63][02:54.28]Pr: Masyarakat sekitare,
[00:51.79][02:57.95]Pr: Podo mikir ben nasibe..
[00:55.34][03:01.87]Pr: Opo iki akibate,
[00:58.77][03:04.61]Pr: Olah pokal manungsane..
[01:18.06]Lk: Suwe suwe soyo mrene.
[01:21.37]Lk: Sopo sing disalahake..
[01:25.44]Lk: Kabeh ilang panggonane,
[01:28.92]Lk: Lan pakaryan sabendinane..
[01:37.27][03:28.33]Duet: Jarene.., dipikirke..
[01:43.94][03:36.11]Duet: Jarene.., ono gantine..
[01:50.42][03:42.70]Pr: Nyatane.., nyatane..
[01:57.45][03:48.82]Pr: Seprene.., mung tambah lumpure..
[02:05.18]Pr: Kabeh iki pacobane,
[02:08.62]Pr: Gusti kang nggelar jagade..
[02:12.66]Pr: Kawulo dielingake,
[02:15.31]Pr: Lumpur panas wis mestine..
[02:38.05]Lk: Ono kahanan mangkene,
[02:41.78]Lk: Kutho porong wilayahe..
[02:45.38]Lk: Terus dadi kembang lambe,
[02:48.19]Lk: Amargo lumpur panase..
[03:11.18]Duet: Suwe suwe soyo mrene.
[03:14.65]Duet: Sopo sing disalahake..
[03:18.18]Duet: Kabeh ilang panggonane,
[03:21.24]Duet: Lan pakaryan sabendinane..
[03:56.23]Lk: Kabeh iki pacobane,
[04:01.26]Lk: Gusti kang nggelar jagade..
[04:04.37]Lk: Kawulo dielingake,
[04:07.24]Lk: Lumpur panas wis mestine..
—————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7Bljvgz2JBM

Edyan Lanangan

Ciptaan: Nogling S.
Vokal: Nogling S.
Produksi: JTV

Pamitmu jare menyang taiwan,
Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
Dino ganti dino, wulan ganti wulan
Ra kroso wis telung taun pisahan..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..

reff:
O o asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pagodhan..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

reff:
O.. asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: knnaohcc]
[ar: Nogling S.]
[ti: Edyan Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.24]Edyan Lanangan
[00:21.24]Versi: Nogling S.
[00:24.24][01:23.93][02:19.59][03:25.31][04:19.90][05:32.43]
[00:27.24][01:52.11][03:50.11]>>>
[00:28.24][01:52.11][03:51.11]>>
[00:29.24][01:52.11][03:52.11]>
[00:30.24]Pamitmu jare menyang taiwan,
[00:36.02]Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
[00:42.86]Dino ganti dino, wulan ganti wulan
[00:50.90]Ra kroso wis telung taun pisahan..
[00:57.04][02:59.16][04:59.41]Janjimu ra bakal medhot katresnan,
[01:03.38][03:05.00][05:06.29]Senadyan ning kono akeh pacoban..
[01:10.36][03:12.56][05:13.21]Janji amung janji, ora kasunyatan
[01:18.19][03:19.30][05:20.05][05:26.21]Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..
[01:52.11][03:53.11]O o asti janjimu amung ing lathi,
[01:58.11][03:59.21]Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
[02:05.42][04:06.54]Sing tak gadhang gadhang,
[02:08.61][04:10.35]lungamu ning negri sebrang,
[02:12.34][04:13.39]Enggal bali netepi urip bebrayan..
[02:32.18][04:33.29]O o asti opo sliramu wis lali,
[02:38.35][04:39.94]Susah seneng biyen aku sing ngancani..
[02:45.53][04:46.60]Budhal menyang monco,
[02:48.85][04:50.14]Tak tangisi mbrebes mili,
[02:52.10][04:53.44]Ndang balio anak bojomu ngenteni..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tJGNUDejEjE

Nganggur

Ciptaan: ??
Vokal: Joko Suryo f. Ida Saputri
Produksi: TVRI Jatim

Pr:
Pakne pakne sampean kok ayem wae,
Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..

Lk:
Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
Nanging opo koyo ngene kahanane,
Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..

reff:
Pr:
Pakne mbok elingo,
Wong urip kudu makaryo..
Ojo mung seneng nrimo,
Pasrah nasib ra mbudidoyo..

Lk:
Mbokne wis tak pikir,
Sliramu ojo salah tafsir..
Cancut tali wondo,
Saiki tak budhal kerjo..

Duet:
Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
Kasih rinambaran ?? anak limo,
Budidoyo ikhtiar kelawan donga..

reff:
kembali keatas..pakne pakne sampean…
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: nuwwoacc]
[ar: Joko Suryo f. Ida Saputri]
[ti: Nganggur]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.96]Nganggur
[00:19.96]Vokal: Joko Suryo f. Ida Saputri
[00:22.96][01:19.64][02:39.15][03:54.56][05:11.35]
[00:25.96][01:41.33][03:01.51][04:16.14]>>>
[00:26.96][01:42.33][03:02.51][04:17.14]>>
[00:27.96][01:43.33][03:03.51][04:18.14]>
[00:28.96][03:04.51]Pr: Pakne pakne sampean kok ayem wae,
[00:35.09][03:11.28]Pr: Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
[00:41.62][03:17.31]Pr: Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
[00:48.15][03:23.97]Pr: Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..
[00:54.50][03:30.25]Lk: Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
[01:00.36][03:35.84]Lk: Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
[01:07.31][03:42.13]Lk: Nanging opo koyo ngene kahanane,
[01:13.92][03:48.41]Lk: Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..
[01:44.33][04:19.14]Pr: Pakne mbok elingo,
[01:47.62][04:22.12]Pr: Wong urip kudu makaryo..
[01:51.66][04:26.11]Pr: Ojo mung seneng nrimo,
[01:53.78][04:28.16]Pr: Pasrah nasib ra mbudidoyo..
[01:59.07][04:32.76]Lk: Mbokne wis tak pikir,
[02:01.76][04:35.94]Lk: Sliramu ojo salah tafsir..
[02:06.17][04:39.73]Lk: Cancut tali wondo,
[02:08.28][04:42.23]Lk: Saiki tak budhal kerjo..
[02:12.82][04:46.51]Duet: Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
[02:18.74][04:52.36]Duet: Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
[02:25.21][04:58.96]Duet: Kasih rinambaran ? anak limo,
[02:31.26][05:05.00]Duet: Budidoyo ikhtiar kelawan donga..
———————————————————————————————————————————————————–
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=rfMKgjVpt4U

Kalah Dadu

Ciptaan: ??
Vokal: Didi Kempot
Produksi:

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong bingung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

reff:
Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)

(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: cpuklwcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kalah Dadu]
[al: Keroncong Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 03:34]
[00:01.71]Kalah Dadu
[00:13.71]versi: Didi Kempot
[00:15.71][00:38.96][01:44.88][03:29.45]
[00:18.71][02:02.75]>>>
[00:19.71][02:03.75]>>
[00:20.71][02:04.75]>
[00:21.71][01:27.64]Mangkat nganggo kalung,
[00:23.97][01:30.01]Mulih kalungan sarung,
[00:26.45]Mlaku ngulon koyo wong bingung..
[00:30.81][01:36.72]Disawang rodo aneh,
[00:32.68][01:38.46]Saiki rodo nyleneh,
[00:34.92][01:40.65]Ora isin digunem uwong akeh..
[00:41.13][02:05.75]Siji loro telu,
[00:43.79][02:07.93]Sajak’e kalah dadu,
[00:45.82][02:10.10]Tekan ngomah bojone nesu nesu..
[00:50.33][02:15.58]Papat limo enem,
[00:53.66][02:17.77]Sing wedok mentheleng,
[00:55.02][02:19.93]Dijak turu ora gelem..
[00:59.07][02:23.98][02:51.18](Kalah dadu meneh mas..,)
[01:02.69][02:26.96][02:55.04](Utangmu wis akeh..)
[01:07.78][02:32.37][02:59.76](Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
[01:11.33][02:36.80][03:04.32](Ora waleh waleh..)
[01:16.21][02:40.84][03:08.49](Ora kapok kapok)
[01:18.52][02:43.20][03:10.54]Urip mung nglaku ibadah..)
[01:21.19][02:45.91][03:13.20][03:17.92][03:21.99]Mbok yo eling
[01:23.11][02:47.33][03:14.69][03:18.65][03:23.49]anakmu ra nganggo kathok..
[01:32.24]Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-Z1shrc7iqc

ABG (Anake Bakule Gule)

Ciptaan : Ari Wibowo
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Dasa Studio

Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
Pacaran karo kowe, neko neko karepe..

Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..

reff:
Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
Jalarane, tuku sate kok ketut wedhuse..
—————————————————————————————————————————————————————–
[id: uvoclzcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: ABG (anake bakule gule)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.09]ABG (Anake Bakule Gule)
[00:14.09]Versi : Didi Kempot
[00:17.09][01:49.38][04:13.30]
[00:20.09][02:20.00]>>>
[00:21.09][02:21.00]>>
[00:22.09][02:22.00]>
[00:23.09][02:23.00]Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
[00:30.09][02:30.37]Pacaran karo kowe,
[00:34.09][02:35.22]yen terus koyo ngene..
[00:39.51]Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
[00:46.53]Pacaran karo kowe,
[00:50.57]neko neko karepe..
[00:54.13][02:38.95]Wis kewengen ra entuk mulih,
[00:59.13][02:42.63]iki piye..
[01:03.19][02:46.68]Yen nganti konangan pak rt,
[01:07.23][02:50.53]ngisinake..
[01:11.27][02:55.01]Pacaran karo cah abg,
[01:15.25][02:58.68]mumetake..
[01:19.29][01:27.19][03:02.73][03:10.74][03:35.41][03:43.55]A b g,
[01:22.90][03:06.40][03:38.95]anake bakule gule..
[01:30.53][03:14.29][03:46.80]aku bingung nggugu karepe..
[01:35.07][03:18.47][03:50.90]Uwis bengi,
[01:37.24][03:20.58][03:53.02]arep mulih digandhuli wae..
[01:42.90][03:58.67]Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
[03:25.61]Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..
[04:05.71]Jalarane,
[04:08.87]tuku sate kok ketut wedhuse..
————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=C-fy183maE4

Wong Cilik (massbei)

Ciptaan : Massbei
Vokal : Massbei
Produksi : ??

Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

reff:
Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..
—————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ivpzlccc]
[ar: Massbei]
[ti: Wong Cilik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.03]Wong Cilik
[00:13.03]Versi : Massbei
[00:16.03][00:55.76][01:39.92][03:05.43][04:20.25]
[00:19.03][01:06.06][02:28.09][03:16.06]>>>
[00:20.03][01:07.06][02:29.09][03:17.06]>>
[00:21.03][01:08.06][02:30.09][03:18.06]>
[00:22.03][02:31.09]Yen sing nduwur wur pating ketakur,
[00:25.53][02:34.95]Njeng nopo rakyate makmur..
[00:29.55][02:39.30]Yen sing nduwur wur mung podho udur,
[00:33.22][02:43.15]Njeng nopo rakyate akur..
[00:38.59][02:49.45]Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
[00:42.80][02:52.56]Rakyate sing dadi susah..
[00:46.57][02:57.04]Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
[00:50.30][03:00.59]Negarane wis toh dijamin bubrah..
[01:09.06][03:19.73][03:49.95]Man..eman alah eman eman,
[01:13.26][03:23.03][03:53.50]Wong cilik kanggo dolanan..
[01:17.19][03:26.95][03:57.54]Man..eman alah eman eman,
[01:21.06][03:30.68][04:01.20]Wong cilik kanggo alesan..
[01:25.06][03:34.72][04:05.00]Man..eman alah eman eman,
[01:28.63][03:38.27][04:08.80]Wong cilik nggo pus apusan,
[01:31.95][03:42.31][04:12.65]Man..eman alah eman eman,
[01:35.74][03:45.91][04:16.39]Wong cilik sing dadi korban..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AsaYza-0cZA