Anting Kuning

Nevian-Anggita_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3100 Anting Kuning
versi: Nevian Anggita

ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
———–
[ver: lyrics]
[id: lqbilvca]
[ar: Nevian Anggita]
[ti: Anting Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.06]Anting Kuning
[00:27.83]versi: Nevian Anggita
[00:30.83][02:09.21][04:14.80][06:34.69]
[00:33.83][02:40.00][04:45.24]>>>
[00:34.83][02:41.00][04:46.24]>>
[00:35.83][02:42.00][04:47.24]>
[00:36.83][02:43.00][04:48.24]ANTING KUNING
[00:39.70][02:45.58][04:51.74]SING WIS TAK TOMPO,
[00:43.54][02:50.01][04:55.42]TONDO KATRESNANMU
[00:47.10][02:53.05][04:59.03]MARANG SLIRAKU..
[00:53.25][02:58.47][05:04.13]MUGO BISO
[00:56.07][03:02.08][05:07.80]TAMBANI KANGENKU,
[01:00.22][03:05.88][05:11.59]NALIKO SLIRAMU
[01:03.48][03:09.30][05:15.07]LUNGO NGLEMBORO..
[01:08.92][03:14.90][05:20.67]TAK ANTI-ANTI
[01:11.63][03:17.57][05:23.78]KAPAN ANGGONMU BALI,
[01:15.77][03:21.56][05:27.27]MUGO ORA LALI
[01:18.35][03:24.78][05:30.38]JANJIMU KANG SUCI..
[01:26.60][03:32.63][05:38.34]ARUM GANDANE
[01:30.35][03:35.86][05:41.64]SEKAR MELATI,
[01:35.30][03:40.08][05:46.50]SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..
[01:41.21][03:47.06][05:53.02]AMUNG SLIRAMU
[01:44.59][03:50.48][05:56.32]PEPUJANING ATI,
[01:49.80][03:54.65][06:01.12]ORA ONO SING BISO NGGANTI..
[01:55.52][04:01.17][06:07.03][06:20.46]ANTING KUNING IKI
[01:58.91][04:04.90][06:10.14][06:25.38]UGO DADI SAKSI,
[02:02.62][04:08.59][06:13.88][06:28.35]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
————–
Preview:

Sekti Tresnomu

Deviana-Safara_2
Versi: Deviana Safara

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..
———–
[id: vukzlaca]
[ver: lyrics]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Sekti Tresnomu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:01.21]Sekti Tresnomu – Deviana Safara
[01:10.21][01:44.46][02:40.70][03:39.36][06:27.31]
[01:13.21][04:07.84]>>>
[01:14.21][04:08.84]>>
[01:15.21][04:09.84]>
[01:16.21][04:10.84]Tresnoku iki amung sliramu,
[01:24.17][04:18.54]Sing ora biso tak ganti..
[01:31.95][04:26.46]Nadyan tak coba,
[01:35.80][04:31.07]Ngilangke ning njero ati..
[01:49.08][04:40.89]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[01:57.03][04:47.61]Sing dadi pesti tresnaku..
[02:04.68][04:55.81]Nadyan wis nyanding pungkase,
[02:12.14][05:02.79]Kapisah marang sliramu..
[02:19.79][05:10.81]Wis keukir sak jroning kalbu,
[02:27.45][05:17.97]Kabeh cerito
[02:30.49][05:21.43]tresnaku lan tresnamu..
[02:43.00][05:29.92]Sejatine katresnanku,
[02:46.66][05:33.81]amung siji sliramu..
[02:51.82][05:38.98]Nadyan nelongso
[02:54.13][05:41.34]nandang roso iki,
[02:58.00][05:45.38]Tresno ra nduweni..
[03:03.53][05:50.49]Sejatine ning atiku,
[03:07.82][05:54.89]Isih ono sliramu..
[03:12.73][05:59.75]Sektine tresnamu,
[03:16.09][06:02.68]Tansoyo ra biso
[03:19.44][06:05.71]nglalekke sliramu..
[03:24.43][06:11.39]Tansah tak lilakne,
[03:28.35][06:15.24]Nanging aku isih tresno,
[03:32.27][06:19.10]Amergo sekti tresnomu..
————-
Preview:

Luntur Tresno

Melinda-Varera
versi: Melinda Varera

Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

reff:
kembali keatas..abot rasane ninggal…
————
[ver: lyrics]
[id: poavusca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Luntur Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.57]Luntur Tresno – Melinda Varera
[00:24.57][02:36.78][03:04.60][05:14.46]
[00:27.57][03:06.08]>>>
[00:28.57][03:07.08]>>
[00:29.57][03:08.08]>
[00:30.57][03:09.08]Abot rasane ninggal sliramu,
[00:38.07][03:15.18]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[00:45.72][03:22.84]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[00:52.75][03:29.95]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[01:00.79][03:37.65]Naliko kepenak dalan uripmu,
[01:07.62][03:44.81]Wis luntur tresnamu marang sliraku..
[01:15.14][03:52.76]Awan bengi sliramu pamit metu,
[01:22.55][03:59.98]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[01:30.03][04:07.76]Nelongso rasane njeroning atiku,
[01:37.35][04:14.79]Naliko eling abeke sliramu..
[01:45.39][04:22.25]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[01:52.10][04:29.41]Nalikane sik soro uripmu..
[02:00.37][04:37.75]Eling no’ jaman semono,
[02:07.59][04:44.59]Naliko susah wong loro..
[02:15.06][04:52.31]Sliramu sing tak setyani,
[02:22.03][02:29.87][04:59.59][05:07.12]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:38.09]==melinda, luntur tresno==
————
Preview:

Mak Nyut

Titik-Hayati
Versi: Titik Hayati

Lali lali,
Linali tan biso lali..
Gawang gawang wewayangmu,
Tansah ono ing impenku..

Kapan bisa ketemu,
Wusadane kangen lan rindu..
Koyo naliko semono,
Sineksen ombak samudro..

reff:
Rino wengi,
Mung memuji ben lestari..
Roso katresnan kang suci,
Angremboko lir kembang wangi..

Ayo bareng nyawiji,
Nyuwun ono ngarsaning gusti..
Tansaho sumunar,
Kadyo wulan kang ndadari..

reff:
Esemmu kang anglam-lami,
Soyo kangen jroning ati..
Tekomu tak enteni,
Tresnamu tak ugemi..

reff:
kembali ke atas..lali lali linali…
———–
[ver: lyrics]
[id: bsvzhzca]
[ar: Titik Hayati]
[ti: Mak Nyut]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.52]Mak Nyut – Titik Hayati
[00:15.00][00:50.60][01:28.93][02:03.63][02:50.76][03:26.52][04:02.86]
[00:18.00][00:56.69][01:34.76][02:19.79][02:56.48][03:32.92]>>>
[00:19.00][00:57.69][01:35.76][02:20.79][02:57.48][03:33.92]>>
[00:20.00][00:58.69][01:36.76][02:21.79][02:58.48][03:34.92]>
[00:21.00][02:22.79]Lali lali,
[00:23.00][02:24.85]Linali tan biso lali..
[00:27.93][02:29.77]Gawang gawang wewayangmu,
[00:31.44][02:32.82]Tansah ono ing impenku..
[00:35.55][02:37.50]Kapan bisa ketemu,
[00:39.35][02:39.68]Wusadane kangen lan rindu..
[00:44.14][02:44.42]Koyo naliko semono,
[00:46.81][02:47.15]Sineksen ombak samudro..
[00:59.69][02:59.48]Rino wengi,
[01:02.12][03:01.83]Mung memuji ben lestari..
[01:06.85][03:06.18]Roso katresnan kang suci,
[01:09.83][03:09.36]Angremboko lir kembang wangi..
[01:14.45][03:13.84]Ayo bareng nyawiji,
[01:17.50][03:16.52]Nyuwun ono ngarsaning gusti..
[01:21.91][03:20.62]Tansaho sumunar,
[01:25.14][03:23.73]Kadyo wulan kang ndadari..
[01:37.76][03:35.92]Esemmu kang anglam-lami,
[01:44.79][03:42.26]Soyo kangen jroning ati..
[01:52.31][03:49.98]Tekamu tak enteni,
[01:59.65][03:56.83]Tresnamu tak ugemi..
————–
Preview:

Kaget Kepenak

Neni_1
versi: Neni

Mak jegagik pacarku, tekane ujug ujug
Numpak motore udug, ati dadi dag dig dug..
Mak kelepat mripate, sajaking nglirik aku
Banjur ketok’e mesem, ati dadi kesengsem..

reff:
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ngomong karo rangkulan, kangen kanggo jalaran..
Bareng aku kelingan, awakku ning rangkulan
Sedelok aku benci, pngine dibaleni..

reff:
Mak jegagik pacarku, tekane ujug ujug
Numpak motore udug, ati dadi dag dig dug..
Mak kelepat mripate, sajaking nglirik aku
Banjur ketok’e mesem, ati dadi kesengsem..

reff:
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ngomong karo rangkulan, kangen kanggo jalaran..
Bareng aku kelingan, awakku ning rangkulan
Sedelok aku benci, pngine dibaleni..

reff:
Mak jegagik pacarku, tekane ujug ujug
Numpak motore udug, ati dadi dag dig dug..
Mak kelepat mripate, sajaking nglirik aku
Banjur ketok’e mesem, ati dadi kesengsem..

reff:
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ora ngimpi ora janji, ora dinyono nyono
Ngomong karo rangkulan, kangen kanggo jalaran..
Bareng aku kelingan, awakku ning rangkulan
Sedelok aku benci, pngine dibaleni..
———-
[ver: lyrics]
[id: ccoahoca]
[ar: Neni]
[ti: Kaget Kepenak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.05]Kaget Kepenak – Neni
[00:28.53][00:57.43][01:34.97][02:25.47][03:03.13][03:52.83][04:30.41]
[00:31.53][01:05.49][02:00.09][02:32.07][03:27.08][04:00.07]>>>
[00:32.53][01:06.49][02:01.09][02:33.07][03:28.08][04:01.07]>>
[00:33.53][01:07.49][02:02.09][02:34.07][03:29.08][04:02.07]>
[00:34.53][02:03.09][03:30.08]Mak jegagik pacarku,
[00:38.53][02:05.87][03:33.41]Tekane ujug ujug..
[00:40.95][02:08.23][03:35.72]Numpak motore udug,
[00:43.39][02:10.84][03:38.38]ati dadi dag dig dug..
[00:46.70][02:14.52][03:42.12]Mak kelepat mripate,
[00:49.71][02:17.13][03:44.80]Sajaking nglirik aku..
[00:52.31][02:19.49][03:47.11]Banjur ketok’e mesem,
[00:54.76][02:22.03][03:49.41]ati dadi kesengsem..
[01:08.49][02:35.07][04:03.07]Ora ngimpi ora janji,
[01:10.89][02:38.14][04:05.71]Ora dinyono nyono..
[01:13.10][02:41.06][04:08.31]Ora ngimpi ora janji,
[01:16.18][02:43.41][04:10.67]Ora dinyono nyono..
[01:18.67][02:46.09][04:13.42]Ngomong karo rangkulan,
[01:21.02][02:48.58][04:15.73]Kangen kanggo jalaran..
[01:23.70][02:50.88][04:18.42]Bareng aku kelingan,
[01:27.30][02:54.36][04:21.82]Awakku ning rangkulan..
[01:29.89][02:57.23][04:24.50]Sedelok aku benci,
[01:32.10][02:59.52][04:27.12]Pingine dibaleni..
———-
Preview:

Sulastri

Sony-Josz_2
Versi: Sonny Josz

Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki sayang karo kowe..
Wis ono setaun ora ketemu,
Wis ono setaun ora ketemu..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

reff:
Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
——-
[ver: lyrics]
[id: svbbscca]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Sulastri]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.89]Sulastri – Sonny Josz
[00:29.16][01:32.34][02:22.10][03:19.50][04:46.37]
[00:32.16][01:44.47][02:49.27][03:32.57]>>>
[00:33.16][01:45.47][02:50.27][03:33.57]>>
[00:34.16][01:46.47][02:51.27][03:34.57]>
[00:35.16][01:03.43][02:52.27]Adoh adoh aku iki marani kowe,
[00:42.16][02:58.99]Amergo aku iki kangen karo kowe..
[00:49.54][03:06.08]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
[00:56.58][03:13.47]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..
[01:10.95]Amergo aku iki sayang karo kowe..
[01:18.11]Wis ono setaun ora ketemu,
[01:25.44]Wis ono setaun ora ketemu..
[01:47.47][02:01.61][03:35.57][03:49.43][04:10.77][04:25.20]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[01:53.47][03:41.91][04:17.42]Jarene kowe arep ngenteni aku..
[02:08.72][03:56.47][04:32.10]Jarene kowe arep kawin karo aku..
[02:15.93][04:03.74][04:39.20]Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
———-
Preview: