Nelongso

Djo-Lingga
Lirik Lagu Sanguturu ke-3150 Nelongso
Versi: Djo Lingga

LORO ATI LORO,
ANAKKU REP LUNGO..
TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..

SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

reff;
SALAH AKU SALAH,
KASEBUT WONG TUWO..
PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..

reff:
SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
SAMBATMU ISINE BINGUNG,
BENDINO URIPMU NGANGGUR..

AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
URIPMU MELU REKOSO..
AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
SIFAT JUJUR CEKELONO..

LAN SEMBUR NYUWUN
NYANG MOHO KUOSO..
MUGO KOWE NEMU BEGJO..

NGLAMUN AKU NGLAMUN,
ANAKKU WIS LUNGO..
NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
————-
[ver: lyrics]
[id: cosuzwca]
[ar: Djo Lingga]
[ti: Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.07]Nelongso – Djo Lingga
[00:44.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]LORO ATI LORO,
[00:56.15]ANAKKU REP LUNGO..
[01:02.05]TRENYUH SOROTE MRIPATMU,
[01:06.79]BEKAL TLONGSO NUJU MENYANG KUTHO..
[01:14.99]
[01:18.16]SALAH AKU SALAH,
[01:23.39]KASEBUT WONG TUWO..
[01:30.04]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[01:34.84]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[01:42.67]
[01:55.52]>>>
[01:56.52]>>
[01:57.52]>
[01:58.52]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[02:02.01]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[02:05.67]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[02:09.21]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[02:14.20]
[02:16.01]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[02:19.54]URIPMU MELU REKOSO..
[02:23.08]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[02:26.38]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[02:30.29]LAN SEMBUR NYUWUN
[02:32.72]NYANG MOHO KUOSO..
[02:38.13]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[02:44.48]
[03:09.41]>>>
[03:10.41]>>
[03:11.41]>
[03:12.41]SALAH AKU SALAH,
[03:18.26]KASEBUT WONG TUWO..
[03:22.56]PEDHOT OLEHMU SEKOLAH,
[03:28.96]MERGO PANCEN URIPE RAMAMU SUSAH..
[03:36.99]
[03:52.63]>>>
[03:53.63]>>
[03:54.63]>
[03:55.63]SING DONGE DURUNG WEKTUNE,
[03:59.61]SANDANG PANGAN NGGOLET DEWE..
[04:03.08]SAMBATMU ISINE BINGUNG,
[04:06.70]BENDINO URIPMU NGANGGUR..
[04:11.54]
[04:13.86]AKU GAGAL WAJIB WUWUR,
[04:17.14]URIPMU MELU REKOSO..
[04:20.75]AKU MUNG NYANGONI TUTUR,
[04:24.17]SIFAT JUJUR CEKELONO..
[04:27.85]LAN SEMBUR NYUWUN
[04:30.40]NYANG MOHO KUOSO..
[04:36.18]MUGO KOWE NEMU BEGJO..
[04:42.35]
[04:56.75]NGLAMUN AKU NGLAMUN,
[05:02.67]ANAKKU WIS LUNGO..
[05:07.45]NGGO PRENTAHANE WONG LIYO..
[05:13.48]SUBUH KERJO MUNDUR WENGINE JAM SONGO..
[05:20.89]
————-
Preview:

Oh Cintaku

Titin-Jayanti_1
Versi: Titin Jayanti

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

reff:
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..
————–
[ver: lyrics]
[id: zqbczlca]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Oh Cintaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.05]Oh Cintaku – Titin Jayanti
[00:09.05]
[00:11.05]>>>
[00:12.05]>>
[00:13.05]>
[00:14.05]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:20.73]Aku tresno,
[00:22.89]Aku kangen karo sliramu..
[00:27.36]Ora esuk ora awan,
[00:31.50]Anane tansah kelingan,
[00:34.86]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[00:41.13]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:47.25]Opo kowe,
[00:49.55]Ora kangen karo aku..
[00:54.55]Biasane malem minggu,
[00:58.22]Kowe teko ning omahku,
[01:01.58]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[01:07.64]
[01:18.19]>>>
[01:19.19]>>
[01:20.19]>
[01:21.19]Eneng endi mas, kowe ning endi
[01:27.93]Katresnanmu tak anti anti..
[01:34.89]Salah opo, aku wis salah opo
[01:41.51]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[01:48.95]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[01:55.31]Banjur aku mbok gawe lali..
[02:01.39]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:07.68]Aku tresno,
[02:09.67]Aku kangen karo sliramu..
[02:14.58]Ora esuk ora awan,
[02:18.12]Anane tansah kelingan,
[02:21.42]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[02:28.63]
[02:40.19]>>>
[02:41.19]>>
[02:42.19]>
[02:43.19]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:49.55]Opo kowe,
[02:51.48]Ora kangen karo aku..
[02:56.28]Biasane malem minggu,
[02:59.64]Kowe teko ning omahku,
[03:03.23]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[03:09.22]
[03:21.19]>>>
[03:22.19]>>
[03:23.19]>
[03:24.03]Eneng endi mas, kowe ning endi
[03:29.03]Katresnanmu tak anti anti..
[03:36.56]Salah opo, aku wis salah opo
[03:42.84]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[03:50.36]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[03:57.16]Banjur aku mbok gawe lali..
[04:03.25]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[04:09.38]Aku tresno,
[04:11.53]Aku kangen karo sliramu..
[04:16.45]Ora esuk ora awan,
[04:19.93]Anane tansah kelingan,
[04:23.41]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[04:29.51]
———–
Preview:

Anting Kuning

Nevian-Anggita_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3100 Anting Kuning
versi: Nevian Anggita

ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..

reff:
ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO,
TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU..
MUGO BISO TAMBANI KANGENKU,
NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO..

TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI,
MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI..
ARUM GANDANE SEKAR MELATI,
SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..

AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI,
ORA ONO SING BISO NGGANTI..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
ANTING KUNING IKI UGO DADI SAKSI,
PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
———–
[ver: lyrics]
[id: lqbilvca]
[ar: Nevian Anggita]
[ti: Anting Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.06]Anting Kuning
[00:27.83]versi: Nevian Anggita
[00:30.83][02:09.21][04:14.80][06:34.69]
[00:33.83][02:40.00][04:45.24]>>>
[00:34.83][02:41.00][04:46.24]>>
[00:35.83][02:42.00][04:47.24]>
[00:36.83][02:43.00][04:48.24]ANTING KUNING
[00:39.70][02:45.58][04:51.74]SING WIS TAK TOMPO,
[00:43.54][02:50.01][04:55.42]TONDO KATRESNANMU
[00:47.10][02:53.05][04:59.03]MARANG SLIRAKU..
[00:53.25][02:58.47][05:04.13]MUGO BISO
[00:56.07][03:02.08][05:07.80]TAMBANI KANGENKU,
[01:00.22][03:05.88][05:11.59]NALIKO SLIRAMU
[01:03.48][03:09.30][05:15.07]LUNGO NGLEMBORO..
[01:08.92][03:14.90][05:20.67]TAK ANTI-ANTI
[01:11.63][03:17.57][05:23.78]KAPAN ANGGONMU BALI,
[01:15.77][03:21.56][05:27.27]MUGO ORA LALI
[01:18.35][03:24.78][05:30.38]JANJIMU KANG SUCI..
[01:26.60][03:32.63][05:38.34]ARUM GANDANE
[01:30.35][03:35.86][05:41.64]SEKAR MELATI,
[01:35.30][03:40.08][05:46.50]SUMERBAK SAK JERONING ATIKU..
[01:41.21][03:47.06][05:53.02]AMUNG SLIRAMU
[01:44.59][03:50.48][05:56.32]PEPUJANING ATI,
[01:49.80][03:54.65][06:01.12]ORA ONO SING BISO NGGANTI..
[01:55.52][04:01.17][06:07.03][06:20.46]ANTING KUNING IKI
[01:58.91][04:04.90][06:10.14][06:25.38]UGO DADI SAKSI,
[02:02.62][04:08.59][06:13.88][06:28.35]PRASETYAKU NGENTENI SLIRAMU..
————–
Preview:

Sekti Tresnomu

Deviana-Safara_2
Versi: Deviana Safara

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..
———–
[id: vukzlaca]
[ver: lyrics]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Sekti Tresnomu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:01.21]Sekti Tresnomu – Deviana Safara
[01:10.21][01:44.46][02:40.70][03:39.36][06:27.31]
[01:13.21][04:07.84]>>>
[01:14.21][04:08.84]>>
[01:15.21][04:09.84]>
[01:16.21][04:10.84]Tresnoku iki amung sliramu,
[01:24.17][04:18.54]Sing ora biso tak ganti..
[01:31.95][04:26.46]Nadyan tak coba,
[01:35.80][04:31.07]Ngilangke ning njero ati..
[01:49.08][04:40.89]Opo wis pancen kudu tak trimo,
[01:57.03][04:47.61]Sing dadi pesti tresnaku..
[02:04.68][04:55.81]Nadyan wis nyanding pungkase,
[02:12.14][05:02.79]Kapisah marang sliramu..
[02:19.79][05:10.81]Wis keukir sak jroning kalbu,
[02:27.45][05:17.97]Kabeh cerito
[02:30.49][05:21.43]tresnaku lan tresnamu..
[02:43.00][05:29.92]Sejatine katresnanku,
[02:46.66][05:33.81]amung siji sliramu..
[02:51.82][05:38.98]Nadyan nelongso
[02:54.13][05:41.34]nandang roso iki,
[02:58.00][05:45.38]Tresno ra nduweni..
[03:03.53][05:50.49]Sejatine ning atiku,
[03:07.82][05:54.89]Isih ono sliramu..
[03:12.73][05:59.75]Sektine tresnamu,
[03:16.09][06:02.68]Tansoyo ra biso
[03:19.44][06:05.71]nglalekke sliramu..
[03:24.43][06:11.39]Tansah tak lilakne,
[03:28.35][06:15.24]Nanging aku isih tresno,
[03:32.27][06:19.10]Amergo sekti tresnomu..
————-
Preview:

Luntur Tresno

Melinda-Varera
versi: Melinda Varera

Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

reff:
kembali keatas..abot rasane ninggal…
————
[ver: lyrics]
[id: poavusca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Luntur Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.57]Luntur Tresno – Melinda Varera
[00:24.57][02:36.78][03:04.60][05:14.46]
[00:27.57][03:06.08]>>>
[00:28.57][03:07.08]>>
[00:29.57][03:08.08]>
[00:30.57][03:09.08]Abot rasane ninggal sliramu,
[00:38.07][03:15.18]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[00:45.72][03:22.84]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[00:52.75][03:29.95]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[01:00.79][03:37.65]Naliko kepenak dalan uripmu,
[01:07.62][03:44.81]Wis luntur tresnamu marang sliraku..
[01:15.14][03:52.76]Awan bengi sliramu pamit metu,
[01:22.55][03:59.98]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[01:30.03][04:07.76]Nelongso rasane njeroning atiku,
[01:37.35][04:14.79]Naliko eling abeke sliramu..
[01:45.39][04:22.25]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[01:52.10][04:29.41]Nalikane sik soro uripmu..
[02:00.37][04:37.75]Eling no’ jaman semono,
[02:07.59][04:44.59]Naliko susah wong loro..
[02:15.06][04:52.31]Sliramu sing tak setyani,
[02:22.03][02:29.87][04:59.59][05:07.12]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:38.09]==melinda, luntur tresno==
————
Preview:

Mak Nyut

Titik-Hayati
Versi: Titik Hayati

Lali lali,
Linali tan biso lali..
Gawang gawang wewayangmu,
Tansah ono ing impenku..

Kapan bisa ketemu,
Wusadane kangen lan rindu..
Koyo naliko semono,
Sineksen ombak samudro..

reff:
Rino wengi,
Mung memuji ben lestari..
Roso katresnan kang suci,
Angremboko lir kembang wangi..

Ayo bareng nyawiji,
Nyuwun ono ngarsaning gusti..
Tansaho sumunar,
Kadyo wulan kang ndadari..

reff:
Esemmu kang anglam-lami,
Soyo kangen jroning ati..
Tekomu tak enteni,
Tresnamu tak ugemi..

reff:
kembali ke atas..lali lali linali…
———–
[ver: lyrics]
[id: bsvzhzca]
[ar: Titik Hayati]
[ti: Mak Nyut]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.52]Mak Nyut – Titik Hayati
[00:15.00][00:50.60][01:28.93][02:03.63][02:50.76][03:26.52][04:02.86]
[00:18.00][00:56.69][01:34.76][02:19.79][02:56.48][03:32.92]>>>
[00:19.00][00:57.69][01:35.76][02:20.79][02:57.48][03:33.92]>>
[00:20.00][00:58.69][01:36.76][02:21.79][02:58.48][03:34.92]>
[00:21.00][02:22.79]Lali lali,
[00:23.00][02:24.85]Linali tan biso lali..
[00:27.93][02:29.77]Gawang gawang wewayangmu,
[00:31.44][02:32.82]Tansah ono ing impenku..
[00:35.55][02:37.50]Kapan bisa ketemu,
[00:39.35][02:39.68]Wusadane kangen lan rindu..
[00:44.14][02:44.42]Koyo naliko semono,
[00:46.81][02:47.15]Sineksen ombak samudro..
[00:59.69][02:59.48]Rino wengi,
[01:02.12][03:01.83]Mung memuji ben lestari..
[01:06.85][03:06.18]Roso katresnan kang suci,
[01:09.83][03:09.36]Angremboko lir kembang wangi..
[01:14.45][03:13.84]Ayo bareng nyawiji,
[01:17.50][03:16.52]Nyuwun ono ngarsaning gusti..
[01:21.91][03:20.62]Tansaho sumunar,
[01:25.14][03:23.73]Kadyo wulan kang ndadari..
[01:37.76][03:35.92]Esemmu kang anglam-lami,
[01:44.79][03:42.26]Soyo kangen jroning ati..
[01:52.31][03:49.98]Tekamu tak enteni,
[01:59.65][03:56.83]Tresnamu tak ugemi..
————–
Preview: