Kedanan Riko

Demy_16
Versi: Demy

Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

reff:
Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: clwnquch]
[ar: Demy]
[ti: Kedanan Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.00]Kedanan Riko – Demy
[00:23.00]
[00:25.80]>>>
[00:26.80]>>
[00:27.80]>
[00:28.80]Welas hang sun songgo,
[00:31.80]Kangen noring dodo..
[00:34.96]Katon rupan riko,
[00:38.26]Batin sun kesikso..
[00:42.00]Magih noring ati,
[00:45.65]Seru welas iki..
[00:49.51]Sing biso diganti,
[00:51.45]Kalung emas gelang ali-ali..
[00:55.05]Sewu lintang hang madangi,
[00:59.65]Jagad royo..
[01:03.38]Koyo riko hang magih,
[01:06.80]Manggon ring dodo..
[01:11.28]Masio isun lalekaken,
[01:14.32]Welas riko..
[01:17.81]Tapi isun sing biso,
[01:21.30]Sing lilo..
[01:28.13]Ono hang ilang
[01:30.80]Ring njero atinisun..
[01:35.40]Kelayung-layung
[01:37.52]Hang sun ambati mung riko..
[01:42.75]Ngumboro nong awang-awang,
[01:45.85]Mung katon riko..
[01:49.70]Gedigi rasane,
[01:52.26]Dadi wong kedanan..
[01:56.61]
[02:22.79]>>>
[02:23.79]>>
[02:24.79]>
[02:25.79]Welas hang sun songgo,
[02:28.35]Kangen noring dodo..
[02:32.26]Katon rupan riko,
[02:35.26]Batin sun kesikso..
[02:39.43]Magih noring ati,
[02:42.11]Seru welas iki..
[02:46.53]Sing biso diganti,
[02:48.46]Kalung emas gelang ali-ali..
[02:53.31]Sewu lintang hang madangi,
[02:56.43]Jagad royo..
[03:00.46]Koyo riko hang magih,
[03:03.77]Manggon ring dodo..
[03:08.11]Masio isun lalekaken,
[03:11.41]Welas riko..
[03:14.83]Tapi isun sing biso,
[03:18.01]Sing lilo..
[03:22.18]Ono hang ilang
[03:24.48]Ring njero atinisun..
[03:30.14]Kelayung-layung
[03:32.31]Hang sun ambati mung riko..
[03:37.67]Ngumboro nong awang-awang,
[03:40.65]Mung katon riko..
[03:44.51]Gedigi rasane,
[03:46.87]Dadi wong kedanan..
[03:51.61]Ono hang ilang
[03:53.46]Ring njero atinisun..
[03:58.57]Kelayung-layung
[04:00.68]Hang sun ambati mung riko..
[04:05.72]Ngumboro nong awang-awang,
[04:09.14]Mung katon riko..
[04:12.81]Gedigi rasane,
[04:15.36]Dadi wong kedanan..
[04:20.09]
————
Preview:

Kesiyo

Mahesa
Versi: Mahesa

Sun cacak maning,
Sun cacak maning sun bukak ati iki..
Hang keseron,
Hang keseron ditatoni..

Riko hang nggawe,
Hang nggawe luluh kakune ati..
Madhangi surem,
Surem sepi nong ati..

Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase..
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

reff:
Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase..
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

(duso paran ndane isun,)
(kok mesti isun kesiyo..)
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

(paran baen sun lakoni,)
(kekarepan wis sun turuti..)
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ckwpquch]
[ar: Mahesa]
[ti: Kesiyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.04]Kesiyo – Mahesa
[00:37.04]
[00:39.04]>>>
[00:40.04]>>
[00:41.04]>
[00:42.04]Sun cacak maning,
[00:45.55]Sun cacak maning
[00:48.14]sun bukak ati iki..
[00:56.92]Hang keseron,
[01:00.58]Hang keseron ditatoni..
[01:07.36]
[01:11.27]Riko hang nggawe,
[01:16.99]Hang nggawe luluh
[01:19.73]kakune ati..
[01:26.19]Madhangi surem,
[01:32.67]Surem sepi nong ati..
[01:38.76]
[01:42.06]Sun ngarep impi hang gede,
[01:46.28]Welas riko selawase..
[01:49.97]Tapi nyatane,
[01:52.58]Maning-maning nugel ati..
[01:57.62]
[02:02.11]Duso paran ndane isun,
[02:05.58]Kok mesti isun kesiyo..
[02:09.32]Sing sepisan ngumbar asmoro,
[02:12.86]Pungkase ati mesti loro..
[02:17.03]Paran baen sun lakoni,
[02:20.63]Kekarepan wis sun turuti..
[02:24.31]Apuwo balese gedigi,
[02:28.54]Njerukno tatu ati..
[02:33.69]
[02:52.02]>>>
[02:53.02]>>
[02:54.02]>
[02:55.02]Sun ngarep impi hang gede,
[02:59.59]Welas riko selawase..
[03:02.93]Tapi nyatane,
[03:05.36]Maning-maning nugel ati..
[03:10.21]
[03:14.82]Duso paran ndane isun,
[03:18.12]Kok mesti isun kesiyo..
[03:22.16]Sing sepisan ngumbar asmoro,
[03:25.65]Pungkase ati mesti loro..
[03:29.70]Paran baen sun lakoni,
[03:33.49]Kekarepan wis sun turuti..
[03:37.59]Apuwo balese gedigi,
[03:41.13]Njerukno tatu ati..
[03:45.93]Duso paran ndane isun,
[03:48.99]Kok mesti isun kesiyo..
[03:53.03]Sing sepisan ngumbar asmoro,
[03:56.32]Pungkase ati mesti loro..
[04:00.68]Paran baen sun lakoni,
[04:03.73]Kekarepan wis sun turuti..
[04:07.64]Apuwo balese gedigi,
[04:11.63]Njerukno tatu ati..
[04:16.04](duso paran ndane isun,)
[04:19.09](kok mesti isun kesiyo..)
[04:22.84]Sing sepisan ngumbar asmoro,
[04:26.81]Pungkase ati mesti loro..
[04:30.60](paran baen sun lakoni,)
[04:34.08](kekarepan wis sun turuti..)
[04:38.56]Apuwo balese gedigi,
[04:42.34]Njerukno tatu ati..
[04:48.01]
————
Preview:

Mendunge Bengi

Gandiva
Versi: Gandiva

Dudu tatune ati hang sanggup isun nguati,
Roso loro keliwat perih..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso,
Gawe awak keronto-ronto..

Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..

reff:
Dudu tatune ati hang sanggup isun nguati,
Roso loro keliwat perih..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso,
Gawe awak keronto-ronto..

Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..

reff:
Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso..
——————
[ver: lyrics]
[id: iohkwncv]
[ar: Gandiva]
[ti: Mendunge Bengi]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.03]Mendunge Bengi – Gandiva
[00:27.03]
[00:29.23]>>>
[00:30.23]>>
[00:31.23]>
[00:32.23]Dudu tatune ati
[00:35.11]hang sanggup isun nguati,
[00:40.08]Roso loro keliwat perih..
[00:47.80]Mentolone riko
[00:51.10]koyo sing duwe roso rumongso,
[00:55.07]Gawe awak keronto-ronto..
[01:01.99]
[01:09.64]Ibarate lintang
[01:12.24]hang nong nduwuran,
[01:14.60]Ketutup mendunge bengi..
[01:18.03]Koyo ati iki
[01:20.57]hang wis sing padang,
[01:22.93]Mergane riko larani..
[01:28.33]Ibarate kembang
[01:30.02]hang buru mekar,
[01:32.55]Alum mergo sing disiram..
[01:35.79]Koyo roso iki
[01:38.22]hang sun duweni,
[01:40.52]Mandeg nong tengahe dalan..
[01:46.80]
[02:09.69]>>>
[02:10.69]>>
[02:11.69]>
[02:12.69]Dudu tatune ati
[02:15.24]hang sanggup isun nguati,
[02:19.59]Roso loro keliwat perih..
[02:27.81]Mentolone riko
[02:31.11]koyo sing duwe roso rumongso,
[02:35.02]Gawe awak keronto-ronto..
[02:42.19]
[02:50.15]Ibarate lintang
[02:52.50]hang nong nduwuran,
[02:54.74]Ketutup mendunge bengi..
[02:57.79]Koyo ati iki
[03:00.34]hang wis sing padang,
[03:02.64]Mergane riko larani..
[03:08.51]Ibarate kembang
[03:10.94]hang buru mekar,
[03:13.11]Alum mergo sing disiram..
[03:15.98]Koyo roso iki
[03:18.59]hang sun duweni,
[03:20.95]Mandeg nong tengahe dalan..
[03:27.18]
[03:56.26]>>>
[03:57.26]>>
[03:58.26]>
[03:59.26]Ibarate lintang
[04:01.93]hang nong nduwuran,
[04:04.48]Ketutup mendunge bengi..
[04:07.11]Koyo ati iki
[04:09.53]hang wis sing padang,
[04:11.95]Mergane riko larani..
[04:16.92]Ibarate kembang
[04:19.29]hang buru mekar,
[04:21.78]Alum mergo sing disiram..
[04:24.63]Koyo roso iki
[04:27.43]hang sun duweni,
[04:29.49]Mandeg nong tengahe dalan..
[04:37.57]Mentolone riko
[04:43.12]koyo sing duwe roso rumongso..
[04:48.58]
————
Preview:

Ikhlase Ati (denik armila)

Denik-Armila_2
Versi: Denik Armila

Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

Sing ngarep-ngarep tekane riko,
Hang wis ono hang nyanding..
Kari keroso kari nelongso,
Rontoke kembange ati..

Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

reff:
Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

reff:
Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..
Kembange ati hang ilang..
—————
[ver: lyrics]
[id: cuqhwpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Ikhlase Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.01]Ikhlase Ati – Denik Armila
[00:22.01]
[00:24.01]>>>
[00:25.01]>>
[00:26.01]>
[00:27.01]Sing keroso wis telung taun,
[00:33.09]Isun dewekan..
[00:38.50]Sing ono maning hang ngancani,
[00:46.09]Pedhote bundelane ati..
[00:51.72]
[00:54.17]Sing ngarep-ngarep tekane riko,
[01:00.79]Hang wis ono hang nyanding..
[01:06.43]Kari keroso kari nelongso,
[01:13.71]Rontoke kembange ati..
[01:19.62]
[01:22.42]Opo tah riko magih eling,
[01:29.75]Bengen riko njaluk sepuro..
[01:37.01]Saikine riko wis ngeliyo,
[01:43.19]Sun lilakno sun ikhlasno..
[01:52.47]Kembange atinisun,
[01:58.99]Saikine wis ilang..
[02:04.66]Sing bakal balik maning,
[02:12.49]Kembange ati hang ilang..
[02:18.00]
[02:23.18]>>>
[02:24.18]>>
[02:25.18]>
[02:26.18]Sing keroso wis telung taun,
[02:32.61]Isun dewekan..
[02:37.87]Sing ono maning hang ngancani,
[02:45.28]Pedhote bundelane ati..
[02:51.19]
[03:16.04]>>>
[03:17.04]>>
[03:18.04]>
[03:19.04]Opo tah riko magih eling,
[03:24.22]Bengen riko njaluk sepuro..
[03:31.93]Saikine riko wis ngeliyo,
[03:37.52]Sun lilakno sun ikhlasno..
[03:46.99]Kembange atinisun,
[03:52.81]Saikine wis ilang..
[03:58.95]Sing bakal balik maning,
[04:05.89]Kembange ati hang ilang..
[04:12.04]Kembange atinisun,
[04:17.31]Saikine wis ilang..
[04:21.48]Sing bakal balik maning,
[04:28.58]Kembange ati hang ilang..
[04:33.36]Kembange ati hang ilang..
[04:40.78]
———–
Preview:

Paran Anane

Demy_16
Versi: Demy

Riko hang sun pujo,
Sing ono wong liyo..
Mung riko hang biso nambani roso,
Kangene ati hang sun gowo..

Welas sun nyang riko,
Ikhlas paran anane..
Sing ono niatan pamrih ring ati,
Hang sun jaluk yo mung welas riko..
Ho oooooo…

reff:
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..

reff:
Riko hang sun pujo,
Sing ono wong liyo..
Mung riko hang biso nambani roso,
Kangene ati hang sun gowo..

Welas sun nyang riko,
Ikhlas paran anane..
Sing ono niatan pamrih ring ati,
Hang sun jaluk yo mung welas riko..

reff:
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..

Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lziwwlcv]
[ar: Demy]
[ti: Paran Anane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.01]Paran Anane – Demy
[00:25.01]
[00:27.51]>>>
[00:28.51]>>
[00:29.51]>
[00:30.51]Riko hang sun pujo,
[00:37.01]Sing ono wong liyo..
[00:41.61]Mung riko hang biso nambani roso,
[00:48.76]Kangene ati hang sun gowo..
[00:57.84]
[00:59.64]Welas sun nyang riko,
[01:05.54]Ikhlas paran anane..
[01:10.41]Sing ono niatan pamrih ring ati,
[01:17.01]Hang sun jaluk yo mung welas riko..
[01:27.71]
[01:31.08]Ho oooooo…
[01:41.84]
[01:52.62]>>>
[01:53.62]>>
[01:54.62]>
[01:55.62]Dudu mergo riko duwe rupo,
[02:02.83]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[02:09.43]Dudu mergo riko duwe rupo,
[02:15.47]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[02:23.04]
[02:38.58]>>>
[02:39.58]>>
[02:40.58]>
[02:41.58]Riko hang sun pujo,
[02:48.17]Sing ono wong liyo..
[02:53.95]Mung riko hang biso nambani roso,
[03:00.79]Kangene ati hang sun gowo..
[03:08.94]
[03:11.37]Welas sun nyang riko,
[03:16.60]Ikhlas paran anane..
[03:21.51]Sing ono niatan pamrih ring ati,
[03:28.04]Hang sun jaluk yo mung welas riko..
[03:37.18]
[04:03.37]>>>
[04:04.37]>>
[04:05.37]>
[04:06.37]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:12.65]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:20.25]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:25.91]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:35.48]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:42.20]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:48.67]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:54.70]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[05:03.73]
———–
Preview:

Sing Ketemu Riko

Denik-Armila_1
Versi: Denik Armila

Setaun suwine riko sing ono arane,
Setaun lawase riko sing ono kabare..
Nong endi parane isun nggoleti,
Sing ketemu ambi panggonane..

Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

reff:
Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..
Ho ho ho..
—————-
[id: vpakzbcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Sing Ketemu Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.04]Sing Ketemu Riko – Denik Armila
[00:30.09]
[00:32.09]>>>
[00:33.09]>>
[00:34.09]>
[00:35.09]Setaun suwine
[00:38.42]riko sing ono arane,
[00:42.33]Setaun lawase
[00:45.47]riko sing ono kabare..
[00:49.71]Nong endi parane
[00:53.56]isun nggoleti,
[00:56.96]Sing ketemu
[00:59.62]ambi panggonane..
[01:04.83]
[01:07.57]Sun ubengi dunyo
[01:11.19]lan sun arungi segoro,
[01:15.58]Apuwo magih
[01:18.63]sing ketemu ambi riko..
[01:23.03]Mung batin iki
[01:25.94]sun roso kesikso,
[01:29.97]Apuwo riko mentolo..
[01:38.96]
[01:41.08]Arep nangis isun sing biso,
[01:47.77]Mung mbeseseg
[01:50.50]nong njerone dodo..
[01:55.65]Mergo mung katon nong riko,
[02:02.29]Sun sing biso ngeliyo..
[02:11.27]
[02:26.21]>>>
[02:27.21]>>
[02:28.21]>
[02:29.21]Sun ubengi dunyo
[02:32.41]lan sun arungi segoro,
[02:36.78]Apuwo magih
[02:39.91]sing ketemu ambi riko..
[02:44.28]Mung batin iki
[02:47.31]sun roso kesikso,
[02:51.37]Apuwo riko mentolo..
[02:59.51]
[03:02.19]Arep nangis isun sing biso,
[03:08.44]Mung mbeseseg
[03:11.20]nong njerone dodo..
[03:16.63]Mergo mung katon nong riko,
[03:23.94]Sun sing biso ngeliyo..
[03:32.07]
[03:34.31]Masio ilang nyowo
[03:37.34]lan ilange rogo,
[03:42.22]Sun anteni tekone riko..
[03:49.53]Sing ketemu nong alam dunyo,
[03:57.09]Hang sun jaluk
[03:59.58]ketemu nong swargo..
[04:06.14]
[04:08.76]Arep nangis isun sing biso,
[04:15.33]Mung mbeseseg
[04:18.02]nong njerone dodo..
[04:22.90]Mergo mung katon nong riko,
[04:30.15]Sun sing biso ngeliyo..
[04:39.46]
[04:40.64]Masio ilang nyowo
[04:43.90]lan ilange rogo,
[04:48.46]Sun anteni tekone riko..
[04:56.02]Sing ketemu nong alam dunyo,
[05:03.33]Hang sun jaluk
[05:05.96]ketemu nong swargo..
[05:12.96]Ho ho ho..
[05:18.33]
————
Preview:

Sewu Dungo

Wandra_3
Versi: Wandra

Kepengen isun biso nglalekaken riko,
Sun lakoni yo wis akeh coro..
Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
Myakne biso nglalekaken riko..

Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
Nawi baen isun nemu tombo..
Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
Malah batin isun kesikso..

reff:
Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Magih welas isun riko tinggalno,
Roso welas isun kari seru nyang riko..

Kepengen isun biso nglalekaken riko,
Sun lakoni yo wis akeh coro..
Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
Myakne biso nglalekaken riko..

Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
Nawi baen isun nemu tombo..
Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
Malah batin isun kesikso..

reff:
Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Magih welas isun riko tinggalno,
Roso welas isun kari seru nyang riko..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pcoczocv]
[ar: Wandra]
[ti: Sewu Dungo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.06]Sewu Dungo – Wandra
[00:25.06]
[00:27.76]>>>
[00:28.76]>>
[00:29.76]>
[00:30.76]Kepengen isun biso nglalekaken riko,
[00:39.60]Sun lakoni yo wis akeh coro..
[00:46.84]Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
[00:54.02]Myakne biso nglalekaken riko..
[00:59.91]
[01:04.21]Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
[01:11.47]Nawi baen isun nemu tombo..
[01:19.78]Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
[01:26.27]Malah batin isun kesikso..
[01:32.53]
[01:45.22]>>>
[01:46.22]>>
[01:47.22]>
[01:48.22]Sing kuat isun keroso-roso,
[01:54.97]Ati mergo rasane keliwat loro..
[02:02.17]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[02:09.85]Rasane nyesek ono ring dodo..
[02:16.10]Magih welas isun riko tinggalno,
[02:23.84]Roso welas isun kari seru nyang riko..
[02:31.89]
[02:35.06]Kepengen isun biso nglalekaken riko,
[02:42.08]Sun lakoni yo wis akeh coro..
[02:50.48]Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
[02:57.06]Myakne biso nglalekaken riko..
[03:03.85]
[03:08.35]Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
[03:14.86]Nawi baen isun nemu tombo..
[03:22.79]Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
[03:29.67]Malah batin isun kesikso..
[03:37.17]
[04:03.36]>>>
[04:04.36]>>
[04:05.36]>
[04:06.36]Sing kuat isun keroso-roso,
[04:13.23]Ati mergo rasane keliwat loro..
[04:20.62]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[04:27.67]Rasane nyesek ono ring dodo..
[04:34.99]Sing kuat isun keroso-roso,
[04:41.99]Ati mergo rasane keliwat loro..
[04:49.61]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[04:57.19]Rasane nyesek ono ring dodo..
[05:03.74]Magih welas isun riko tinggalno,
[05:10.56]Roso welas isun kari seru nyang riko..
[05:17.87]
————
Preview: