Sing Ngiro

Sanguturu
versi: Unknown Artist

Sepi.. sepi..,
Rasane ndunyo iki..
Sabendino dipikiri,
Tapi kok sing ngerti..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..
————
[ver: lyrics]
[ti: Sing Ngiro]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 04:33]
[00:01.04]Sing Ngiro
[00:39.47][01:48.20][03:01.18][04:14.89]
[00:42.47][01:57.49][03:10.42]>>>
[00:43.47][01:58.49][03:11.42]>>
[00:44.47][01:59.49][03:12.42]>
[00:45.47]Sepi.. sepi..,
[00:54.32]Rasane ndunyo iki..
[01:01.55]Sabendino dipikiri,
[01:09.38]Tapi kok sing ngerti..
[01:16.32][02:30.56][03:44.10]Perih.. perih..,
[01:24.83][02:38.60][03:53.25]Perihe ati iki..
[01:33.22][02:46.74][04:00.33]Tatu kerono janji,
[01:40.21][02:53.90][04:07.17]Kang saiki dipungkiri..
[02:00.49][03:13.42]Sing ngiro kadhung suloyo,
[02:07.49][03:21.42]Apuwo kok gawe gelo..
[02:15.05][03:29.17]Opo mulo disejo,
[02:23.28][03:36.62]Supoyo batin nelongso..
————-
Preview:

Gandoli Janji

Sumiati_1
versi: Sumiati

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..
————-
[ver: lyrics]
[id: aukokica]
[ar: Sumiati]
[ti: Gandoli Janji]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:00]
[00:01.82]Gandoli Janji – Sumiati
[00:24.82][00:51.27][01:14.11][02:09.82][02:33.11][03:29.53][03:51.18]
[00:27.82][01:31.01][02:49.01]>>>
[00:28.82][01:32.01][02:50.01]>>
[00:29.82][01:33.01][02:51.01]>
[00:30.82][03:30.77]Magih buru sore riko menyang,
[00:36.24][03:36.13]Rasane koyo setaun riko tinggal..
[00:39.68][03:41.04]Ati kangen sing karu karuan,
[00:44.71][03:45.15]Ibarat wengi tanpo rembulan..
[00:54.74][02:12.46]Sun gandoli kang yoro janjine,
[00:59.28][02:17.88]Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
[01:04.16][02:22.85]Milih metik ibarate kembang,
[01:08.54][02:26.89]Sing weruh pasti sabanane kumbang..
[01:34.01][02:52.01]Aduh..aduh..,
[01:37.19][02:55.64]Jare paman kembange jambu..
[01:42.70][03:01.67]Pengen kecaruk,
[01:46.67][03:05.15]Impenono kadhung isun turu..
[01:51.94][03:11.50]Eman..eman..,
[01:56.01][03:14.85]Jare paman kembange jambe..
[02:01.40][03:20.64]Sumpah sayang,
[02:05.99][03:23.99]Atinisun nono liyane..
————-
Preview:

Numpak Dokar

Dian-Ratih
versi: Dian Ratih

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Prau jukung membat mayun jolo disebar,
Emas berlian asile nelayan..

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..
———–
[id: wqvoksca]
[ver: lyrics]
[ti: Numpak Dokar]
[ar: Dian Ratih]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:01.10]Numpak Dokar – Dian Ratih
[00:50.03][01:24.15][01:58.51][03:10.21][03:42.30][04:55.20][05:26.57]
[00:53.03][02:26.03][04:10.03]>>>
[00:54.03][02:27.03][04:11.03]>>
[00:55.03][02:28.03][04:12.03]>
[00:56.03][04:59.36]Numpak dokar senenge,
[00:59.93][05:02.44]yo kelenceran..
[01:03.05][05:05.98]Rame rame menyang sak koncoan..
[01:10.05][05:13.07]Banyuwangi kutho tentrem asri,
[01:16.59][05:19.67]Sesawangan nyenengno ring ati..
[01:30.23][03:15.07]Rogojampi e konco saikine,
[01:36.74][03:21.58]Blimbingsari asri pesisire..
[01:44.27][03:28.61]Akeh warung yo warung lesehan,
[01:51.39][03:35.21]Ojo lali nang iwak bakaran..
[02:29.03][02:42.11][04:13.03][04:26.48]Hore hore.., hore hore hore..
[02:35.43][04:19.13]Duh senenge, wis gadhug panggone..
[02:49.44][04:32.70]Blimbingsari panggonan hang asri..
[02:56.48]Segorone gulung gulung yoro ombake,
[03:02.98]Pating plencungan yo iwak-iwake..
[04:40.09]Prau jukung membat mayun jolo disebar,
[04:47.53]Emas berlian asile nelayan..
————-
Preview:

Ketinggalan Sepur

Niken-Arisandi_1
versi: Niken Arisandi

Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
Ketinggalan sepur semendal atinisun,
Weruho gedigi sun ngawiti sulung..
Wis suwe roso demen,
Sun sidem wedi sing riko reken..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..
———–
[ver: lyrics]
[id: suivibca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Ketinggalan Sepur]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 06:22]
[00:01.06]Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
[00:14.63][00:44.47][01:22.25][02:12.24][03:08.48][03:44.69][03:57.12][04:52.04][05:28.54][06:15.32]
[00:17.92]Ketinggal Sepur – Niken Arisandi
[00:47.47][02:48.00][04:33.00]>>>
[00:48.47][02:49.00][04:34.00]>>
[00:49.47][02:50.00][04:35.00]>
[00:50.47][01:30.39][02:03.80][03:48.23][05:33.47][06:05.86]Ketinggalan sepur
[00:54.16]semendal atinisun..
[00:58.66]Weruho gedigi
[01:01.86]sun ngawiti sulung..
[01:07.53]Wis suwe roso demen,
[01:14.59]Sun sidem
[01:17.36]wedi sing riko reken..
[01:34.55][02:07.15][03:52.51][05:36.95][06:09.60]welas isun kesingkur..
[01:38.99][05:41.79]Ati melang melung
[01:42.38][05:45.09]sing ono hang nginguk..
[01:48.23][05:50.26]Kapesan awak isun,
[01:55.19][05:57.04]Sing kuat rasane batin isun..
[02:51.00][04:36.00]Langit katon mendung,
[02:55.00][04:39.85]Yaduh awak isun..
[02:58.89][04:44.13]Gludhuge jepretan,
[03:03.00][04:47.62]Eluh deredesan..
[03:18.03][05:03.22]Mulo salah isun,
[03:21.56][05:06.52]Sing terang terangan..
[03:25.60][05:10.44]Saikine getun,
[03:29.59][05:14.29]Kelangan nyang kembang..
[03:35.63][05:20.71]Arepe mletik kesulungan..
————-
Preview:

Pacaran

Rima-Citra-Sari
versi: Rima Citra Sari

Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

reff:
Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
———–
[ver: lyrics]
[id: hupoiica]
[ar: Rima Citra Sari]
[ti: Pacaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.89]Pacaran – Rima Citra Sari
[00:24.89][01:01.07][01:56.63][02:57.23][04:42.57]
[00:27.89][01:12.26][02:24.18][03:08.91]>>>
[00:28.89][01:13.26][02:25.18][03:09.91]>>
[00:29.89][01:14.26][02:26.18][03:10.91]>
[00:30.89][00:46.20][02:27.18][02:42.56]Hang paling enak kang,
[00:33.64][02:30.99]Yo enake yo sir-siran..
[00:37.68][02:34.47]Kadhung magih sir-siran,
[00:40.84][02:37.64]Rasane koyo sing duwe utang..
[00:49.56][02:45.86]Paling enak kemanten anyar..
[00:53.66][02:50.08]Kadhung wis bubaran,
[00:56.65][02:53.14]Mlebu kamar ngitung sumbangan..
[01:15.26][01:29.39][03:11.91][03:26.03][03:53.91][04:07.65]Paling enak kang
[01:17.53][03:14.75][03:56.10]magih sir-siran,
[01:22.17][03:18.94][04:00.56]Lungguhe jejer
[01:24.32][03:21.20][04:02.33]ambi guthit-guthitan..
[01:31.47][03:28.29][04:09.85]sayang sayangan,
[01:35.80][03:32.82][04:14.62]Sing perduli
[01:37.94][03:34.77][04:16.26]rengite nyokoti tangan..
[01:43.07][03:39.96][04:21.72]Paling enak
[01:44.73][03:41.61][04:23.29]ngombe wedang campur jahe,
[01:49.48][03:46.69][04:28.37][04:35.08]Kadhung wis enak
[01:51.50][03:48.39][04:30.08][04:37.11]ojo lali ambi kancane..
—————
Preview:

Nguweni Ati

Niken-Arisandi
versi: Niken Arisandi

Keronto ronto, roso kangen sun songgo
Lungguh priatin riko tah kroso..
Ulan kang nggantung ono ring nduwuran,
Bisane mung kari nyawang..

Apuwo bengen kok nguweni ati..
Tapi kari kari nginggati..
Isun sing ngiro tego sing ngimbangi,
Roso asih tuluse ati..

reff:
Mosok riko tego mosok riko mentolo,
Kadhung isun nelongso..
Opo bondo dunyo iku dadi sebabe,
Isun sing riko gape..

Tapi isun janji ngenteni,
Riko kembange ati..

Apuwo bengen kok nguweni ati..
Tapi kari kari nginggati..
Isun sing ngiro tego sing ngimbangi,
Roso asih tuluse ati..

reff:
Mosok riko tego mosok riko mentolo,
Kadhung isun nelongso..
Opo bondo dunyo iku dadi sebabe,
Isun sing riko gape..

Tapi isun janji ngenteni,
Riko kembange ati..

Apuwo bengen kok nguweni ati..
Tapi kari kari nginggati..
Isun sing ngiro tego sing ngimbangi,
Roso asih tuluse ati..
———–
[ver: lyrics]
[id: nzapuzca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Nguweni Ati]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.23]Nguweni Ati
[00:23.18]versi: Niken Arisandi
[00:26.18][01:03.27][01:37.44][02:50.15][03:24.40][04:36.87][05:11.78]
[00:29.18][02:00.32][03:47.47]>>>
[00:30.18][02:01.32][03:48.47]>>
[00:31.18][02:02.32][03:49.47]>
[00:32.18]Keronto ronto, roso kangen sun songgo
[00:40.24]Lungguh priatin riko tah kroso..
[00:47.84]Ulan kang nggantung ono ring nduwuran,
[00:55.68]Bisane mung kari nyawang..
[01:06.58][02:54.98][04:41.92]Apuwo bengen kok nguweni ati..
[01:15.29][03:02.40][04:49.14]Tapi kari kari nginggati..
[01:22.76][03:08.93][04:56.35]Isun sing ngiro tego sing ngimbangi,
[01:31.09][03:18.25][05:04.87]Roso asih tuluse ati..
[02:03.32][03:50.47]Mosok riko tego mosok riko mentolo,
[02:11.52][03:58.75]Kadhung isun nelongso..
[02:19.11][04:05.77]Opo bondo dunyo iku dadi sebabe,
[02:27.09][04:14.29]Isun sing riko gape..
[02:35.23][04:21.58]Tapi isun janji ngenteni,
[02:42.51][04:30.34]Riko kembange ati..
————–
Preview: