Kembang Impenan

Shanti
Versi: Shanti

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..
————
[ver: lyrics]
[id: lvqkuica]
[ar: Shanti]
[ti: Kembang Impenan]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:01.95]Kembang Impenan
[00:45.95]Versi: Shanti
[00:48.95][01:12.98][01:41.11][02:41.76][03:27.31][04:27.96][05:14.37]
[00:51.95][02:21.28][04:07.61]>>>
[00:52.95][02:22.28][04:08.61]>>
[00:53.95][02:23.28][04:09.61]>
[00:54.95][04:56.02]Isun pujo siro kembang,
[00:59.05][05:00.12]Mekar ono ring taman..
[01:03.21][05:04.86]Sun rokso lan sun eman eman,
[01:07.67][05:09.03]Kadhung ilang biso kedanan..
[01:23.25][03:09.82]Mulo siro sijine kembang,
[01:27.35][03:13.86]Hang paling sun sayang..
[01:32.02][03:18.34]Sabendinane tetep sun sambang,
[01:36.08][03:22.46]Mergane yo wedi kelangan..
[02:24.28][04:10.61]Isun rumongso lan isun nerimo,
[02:28.33][04:14.45]Tau duwe salah nong riko..
[02:32.86][04:19.13]Saiki isun yo njaluk sepuro,
[02:37.03][04:23.42]Myakne atinisun lego..
[02:50.35][04:36.67]Mulo siro yo sijine kembang,
[02:54.20][04:40.77]Hang paling sun puji puji..
[02:58.74][04:45.07]Raino bengi hang sun impi impi,
[03:03.04][04:49.42]Mulo riko hang sun enteni..
————
Preview:

Kembang Impenen

Niken-Arisandi_1
Versi: Niken Arisandi

Melati deso,
Hang dadi kembang impenan..
Gandane arum temenan,
Raino bengi hang gawe lamunan..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..

reff:
Mandaneo biso nggayuh metik kembang,
Mandarmugo biso nyandhing urip sak lawase..
Arep sun sirami banyu suci,
Sun rumati ring raino lan bengi..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..

reff:
Mandaneo biso nggayuh metik kembang,
Mandarmugo biso nyandhing urip sak lawase..
Arep sun sirami banyu suci,
Sun rumati ring raino lan bengi..

Siro kembang,
Mulo hang dadi pilihan..
Ati wis kadhung kebimbang,
Kepincut ring wangine kembang..
———–
[ver: lyrics]
[id: kcwiuuca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Kembang Impenan]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.45]Kembang Impenan
[00:23.09]Versi: Niken Arisandi
[00:26.09][01:05.25][01:41.21][02:57.04][03:38.41][04:54.43][05:35.93]
[00:29.09][02:04.70][04:02.11]>>>
[00:30.09][02:05.70][04:03.11]>>
[00:31.09][02:06.70][04:04.11]>
[00:32.09]Melati deso,
[00:39.05]Hang dadi kembang impenan..
[00:47.70]Gandane arum temenan,
[00:55.10]Raino bengi hang gawe lamunan..
[01:09.05][03:06.50][05:04.02]Siro kembang,
[01:15.82][03:13.90][05:10.93]Mulo hang dadi pilihan..
[01:24.26][03:22.17][05:19.14]Ati wis kadhung kebimbang,
[01:32.69][03:29.46][05:27.28]Kepincut ring wangine kembang..
[02:07.70][04:05.11]Mandaneo
[02:13.86][04:10.95]biso nggayuh metik kembang..
[02:24.56][04:22.02]Mandarmugo
[02:30.85][04:28.18]biso nyandhing urip sak lawase..
[02:41.86][04:39.45]Arep sun sirami banyu suci,
[02:49.26][04:45.85]Sun rumati ring raino lan bengi..
————-
Preview:

Sio Sio

Reny-Farida_6
versi: Reny Farida

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

reff:
Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..

reff:
kembali keatas..tatune atinisun yo…
———–
[ver: lyrics]
[id: aipqucca]
[ar: Reny Farida]
[ti: Sio Sio]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.85]Sio Sio – Reny Farida
[00:22.85][01:23.14][01:57.97][03:25.00][03:45.28][05:38.55][06:12.48]
[00:25.85][02:28.36][04:15.15]>>>
[00:26.85][02:29.35][04:16.15]>>
[00:27.85][02:30.35][04:17.15]>
[00:28.85][01:45.03][02:31.35][04:18.15]Tatune atinisun yo sing mari mari,
[00:35.68][01:50.43][02:37.76][04:24.15]Perihe ngersulo sun kebeset janji..
[00:42.97][02:44.06][04:30.38]Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
[00:49.63][02:51.58][04:37.79]Sebalike mung nggawe ati loro..
[00:55.41][02:58.06][04:44.01][05:11.55]Sio sio welas hang sun elungno,
[01:02.94][03:04.65][04:51.52][05:18.40]Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
[01:09.83][03:11.69][04:57.99][05:25.17]Sio sio sun sebar winih asmoro,
[01:16.49][03:18.60][05:04.58][05:31.77]Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..
[01:29.18][03:31.65][05:45.09][05:58.86]Jujugo welas hang sempurno,
[01:32.27][03:34.77][05:48.20][06:02.16]Kebales paran hang sun terimo..
[01:36.51][03:38.06][05:51.61][06:05.51]Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
[01:39.99][03:41.42][05:55.17][06:08.86]Mergo welas mung kanggo riko..
————
Preview:

Sing Duwe Nyali

Suliyana
Versi: Suliyana

Embuh kudu teko ngendi,
Ulihe isun ngawiti..
Ono sewu roso,
Noring njero dodo..
Tapi sing biso kewetu..

Paran hang kudu sun lakoni,
Kanggo nyampekno roso iki..
Kudu sun akoni sun sing duwe nyali,
Esem riko hang sing nguwati..

reff:
Itungan taun lawase,
Sabar isun ngenteni..
Myakne biso parek ambi riko..

Tapi apuwo serto,
Riko nong ngarep moto..
Isun mung koyo wong kelangan doyo..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..

reff:
Embuh kudu teko ngendi,
Ulihe isun ngawiti..
Ono sewu roso,
Noring njero dodo..
Tapi sing biso kewetu..

Paran hang kudu sun lakoni,
Kanggo nyampekno roso iki..
Kudu sun akoni sun sing duwe nyali,
Esem riko hang sing nguwati..

reff:
Itungan taun lawase,
Sabar isun ngenteni..
Myakne biso parek ambi riko..

Tapi apuwo serto,
Riko nong ngarep moto..
Isun mung koyo wong kelangan doyo..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..
——-
[ver: lyrics]
[id: qblnvnca]
[ar: Suliyana]
[ti: Sing Duwe Nyali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:36]
[00:01.05]Sing Duwe Nyali – Suliyana
[00:23.05][00:58.37][01:31.46][03:03.65][03:40.21][04:13.85][05:46.13][06:26.19]
[00:26.05][01:57.75][03:08.48][04:40.47]>>>
[00:27.05][01:58.75][03:09.48][04:41.47]>>
[00:28.05][01:59.75][03:10.48][04:42.47]>
[00:29.05][03:11.48]Embuh kudu teko ngendi,
[00:35.78][03:17.50]Ulihe isun ngawiti..
[00:43.23][03:24.96]Ono sewu roso,
[00:47.17][03:28.89]Noring njero dodo..
[00:51.03][03:33.80]Tapi sing biso kewetu..
[01:02.77][03:45.24]Paran hang kudu sun lakoni,
[01:08.92][03:51.65]Kanggo nyampekno roso iki..
[01:16.78][03:59.43]Kudu sun akoni
[01:20.35][04:02.48]sun sing duwe nyali,
[01:24.24][04:06.59]Esem riko hang sing nguwati..
[02:00.75][04:43.47]Itungan taun lawase,
[02:04.36][04:46.90]Sabar isun ngenteni..
[02:08.29][04:50.31]Myakne biso parek ambi riko..
[02:14.74][04:57.90]Tapi apuwo serto,
[02:19.10][05:01.45]Riko nong ngarep moto..
[02:22.77][05:04.93]Isun mung koyo
[02:24.56][05:07.25]wong kelangan doyo..
[02:30.11][05:12.46][05:49.80]Kaku.. rasane lambe iki..
[02:42.01][05:23.62][06:01.81]Abot.. rasane suworo iki..
[02:52.14][05:34.56][06:12.26]Kadhung isun nyawang,
[02:55.75][05:38.60][06:16.05]Ono mendung
[02:58.65][05:40.59][06:18.29]nong pelipis moto riko..
———
Preview:

Sing Duwe Welas

Suliyana_4
Versi: Suliyana

Kariyo sing ono pungkas pungkase,
Uliye kadhung natoni ati iki..
Amit amit kari sing ono putuse,
Isun kesel ngabeti..

Opo tah riko mulo kulino,
Mbeset ati ngejur roso..
Edeng edeng sun riko pateni,
Isun yo riko pateni..

reff:
Nyoto riko sing welas,
Nong awak isun hang ngeboti riko..
Sampek sun gering,
Serang keseron mikirno riko..

Ojo mung biso nangis,
Tapi mikiro kelendi apike..
Isun wis sing kuat,
Ngelakoni urip ambi riko..

Opo tah riko mulo kulino,
Mbeset ati ngejur roso..
Edeng edeng sun riko pateni,
Isun yo riko pateni..

reff:
Nyoto riko sing welas,
Nong awak isun hang ngeboti riko..
Sampek sun gering,
Serang keseron mikirno riko..

Ojo mung biso nangis,
Tapi mikiro kelendi apike..
Isun wis sing kuat,
Ngelakoni urip ambi riko..
Ngelakoni urip ambi riko..
——–
[ver: lyrics]
[id: nnuqvica]
[ar: Suliyana]
[ti: Sing Duwe Welas]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:01.03]Sing Duwe Welas – Suliyana
[00:28.03][01:04.06][01:37.85][02:43.95][03:18.36][03:55.60][05:01.48][05:44.30]
[00:31.03][02:09.12][04:26.76]>>>
[00:32.03][02:10.12][04:27.76]>>
[00:33.03][02:11.12][04:28.76]>
[00:34.03]Kariyo sing ono pungkas pungkase,
[00:41.73]Uliye kadhung natoni ati iki..
[00:49.69]Amit amit kari sing ono putuse,
[00:57.66]Isun kesel ngabeti..
[01:06.74][03:25.05]Opo tah riko mulo kulino,
[01:14.32][03:32.89]Mbeset ati ngejur roso..
[01:22.73][03:40.48]Edeng edeng sun riko pateni,
[01:30.64][03:48.57]Isun yo riko pateni..
[02:12.12][04:29.76]Nyoto riko sing welas,
[02:19.71][04:37.65]Nong awak isun hang ngeboti riko..
[02:28.80][04:46.05]Sampek.. sun gering,
[02:36.43][04:53.77]Serang keseron mikirno riko..
[02:46.01][05:04.07]Ojo mung biso nangis,
[02:53.85][05:11.33]Tapi mikiro kelendi apike..
[03:01.88][05:20.10]Isun wis sing kuat,
[03:09.66][05:27.62][05:36.23]Ngelakoni urip ambi riko..
———-
Preview:

Sun Yakin

Suliyana_6
Versi: Suliyana

Sewu rupo wus sun temoni,
Sewu ati wis sun takoni..
Siji baen sing ono hang ngerti,
Nong endi panggone pujane ati..

Akeh roso hang sun ampiri,
Tapi apuwo sing ono hang madangi..
Sun yakin liyo dino sun biso nemoni,
Arane welas sing kiro nong endi..

Nong batin kepingin nyanding,
Kapan baen nong endi baen sun dampingi..
Dampingi welas sejati..

reff:
Sewu rupo wus sun temoni,
Sewu ati wis sun takoni..
Siji baen sing ono hang ngerti,
Nong endi panggone pujane ati..

Akeh roso hang sun ampiri,
Tapi apuwo sing ono hang madangi..
Sun yakin liyo dino sun biso nemoni,
Arane welas sing kiro nong endi..

Nong batin kepingin nyanding,
Kapan baen nong endi baen sun dampingi..
Dampingi welas sejati..

Sun yakin liyo dino sun biso nemoni,
Arane welas sing kiro nong endi..
Nong batin kepingin nyanding,
Kapan baen nong endi baen sun dampingi..
Dampingi welas sejati..
———-
[id: hswwcbca]
[ar: Suliyana]
[ti: Sun Yakin]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:59]
[00:01.81]Sun Yakin – Suliyana
[00:28.24][02:14.99][03:58.67][04:52.53][05:47.47]
[00:31.24][03:06.46]>>>
[00:32.24][03:07.46]>>
[00:33.24][03:08.46]>
[00:34.24][03:09.46]Sewu rupo wus sun temoni,
[00:40.24][03:17.95]Sewu ati wis sun takoni..
[00:48.57][03:25.06]Siji baen sing ono hang ngerti,
[00:56.34][03:32.52]Nong endi panggone pujane ati..
[01:03.35][03:39.85]Akeh roso hang sun ampiri,
[01:07.54][03:43.88]Tapi apuwo sing ono..
[01:16.51][03:52.39]hang madangi..
[01:22.95][04:01.55][04:56.70]Sun yakin liyo dino..
[01:34.09][04:11.98][05:06.74]sun biso nemoni..
[01:42.22][04:20.37][05:15.48]Arane welas..,
[01:49.30][04:27.68][05:21.76]sing kiro nong endi..
[01:55.15][04:33.15][05:28.09]Nong batin kepingin nyanding,
[01:58.88][04:37.06][05:31.25]Kapan baen
[02:00.27][04:38.49][05:33.06]nong endi baen sun dampingi..
[02:08.25][04:46.93][05:41.38]Dampingi welas sejati..
———-
Preview: