Wis Semanding

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Isun demen riko demen,
Welas asih selawase..

reff:
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine riko wis semanding..

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

reff:
Haaaa…lalalalala…
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine adem noring batin..
————
[id: lkkcwsca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Wis Semanding]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:59]
[00:01.03]Wis Semanding – Niken Arisandi
[00:28.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Ati bungah kliwat sangking,
[00:40.13]Saikine wis semanding..
[00:46.39]Hang sun angen rino bengi,
[00:52.90]Keturutan kang sun impi..
[00:58.83]Welas isun mung nang riko,
[01:05.60]Tangeh lamun wong kang biso,
[01:12.00]Jerune segoro sing sepiro..
[01:18.93]Isun demen riko demen,
[01:25.98]Welas asih selawase..
[01:32.58]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]Sing ono liyane..,
[02:15.59]Mung seneng anane..
[02:21.68]Riko wis semanding..,
[02:28.75]Ngademno ring batin..
[02:35.29]Tulusing ati iki,
[02:38.92]Mung riko kang nguweni,
[02:42.29]Janji kang wis kepulut,
[02:46.00]Ring ati yo wis atut,
[02:49.18]Koyo ulan lan lintang..,
[02:55.16]Panggahono ring nduwuran..
[02:58.52]Saikine riko wis semanding..
[03:09.24]Ati bungah kliwat sangking,
[03:15.60]Saikine wis semanding..
[03:21.57]Welas isun mung nang riko,
[03:28.35]Tangeh lamun wong kang biso,
[03:34.56]Jerune segoro sing sepiro..
[03:41.53]Hang sun angen rino bengi,
[03:48.43]Keturutan kang sun impi..
[03:55.08]
[04:35.68]>>>
[04:36.68]>>
[04:37.68]>
[04:38.68]Haaaa…lalalalala…
[04:45.09]Sing ono liyane..,
[04:51.25]Mung seneng anane..
[04:57.47]Riko wis semanding..,
[05:04.19]Ngademno ring batin..
[05:10.78]Tulusing ati iki,
[05:13.95]Mung riko kang nguweni,
[05:17.51]Janji kang wis kepulut,
[05:20.88]Ring ati yo wis atut,
[05:24.54]Koyo ulan lan lintang..,
[05:30.58]Panggahono ring nduwuran..
[05:37.05]Saikine adem noring batin..
[05:44.84]
————-
Preview:

Rondo Kompeni

Niken-Arisandi_3
Versi: Niken Arisandi

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
————-
[ver: lyrics]
[id: qswqznca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Rondo Kompeni]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.02]Rondo Kompeni – Niken Arisandi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Ono basanan, rondo kompeni
[00:35.40]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[00:43.09]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[00:48.89]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[00:57.95]
[01:02.02]Kadhung sing seneng, klendi carane
[01:08.64]Isun dibuang sing ono surate..
[01:16.12]Batin nelongso, awak gedigi
[01:23.70]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[01:30.55]
[01:57.72]>>>
[01:58.72]>>
[01:59.72]>
[02:00.72]Rondo kompeni kompeni,
[02:04.61]Rondo kompeni..
[02:08.34]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:15.55]Rondo kompeni kompeni,
[02:19.47]Rondo kompeni..
[02:23.28]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:30.30]Diwelasi, yo sing ngerti
[02:38.16]Diaboti, malah ngloro ati..
[02:47.03]Kadhung sing seneng, klendi carane
[02:54.91]Isun dibuang sing ono surate..
[03:02.14]Batin nelongso, awak gedigi
[03:08.82]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[03:16.61]
[03:43.13]>>>
[03:44.13]>>
[03:45.13]>
[03:46.13]Rondo kompeni kompeni,
[03:50.24]Rondo kompeni..
[03:53.84]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:00.81]Rondo kompeni kompeni,
[04:04.91]Rondo kompeni..
[04:08.52]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:15.68]Diwelasi, yo sing ngerti
[04:23.58]Diaboti, malah ngloro ati..
[04:31.11]Ono basanan, rondo kompeni
[04:39.67]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[04:47.06]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[04:53.97]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[05:01.57]
————-
Preview:

Mesam Mesem

Sumiati_2
Versi: Sumiati

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..
————–
[id: voaozpca]
[ar: Sumiati]
[ti: Mesam Mesem]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.79]Mesam Mesem – Sumiati
[00:29.79]
[00:31.79]>>>
[00:32.79]>>
[00:33.79]>
[00:34.79]Olih riko ngelirik kang,
[00:38.63]Tapi riko sing olih nggutik..
[00:43.04]Mosok yo sing sungkan,
[00:45.40]Isun dudu prawan murahan..
[00:51.44]
[00:53.81]Olih yo mesam mesem kang,
[00:58.02]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[01:02.15]Isun ugo kuwatir,
[01:04.66]Tiwase isun bingung mikir..
[01:10.33]
[01:41.02]>>>
[01:42.02]>>
[01:43.02]>
[01:44.02]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[01:48.21]Osing usah macem macem..
[01:52.36]Kadhung demen ngomongo demen,
[01:55.27]Myakne ati isun ayem..
[02:00.59]
[02:07.21]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[02:11.16]Osing usah macem macem..
[02:15.21]Kadhung demen ngomongo demen,
[02:19.01]Myakne ati isun ayem..
[02:23.55]
[02:25.24]Olih yo mesam mesem kang,
[02:28.67]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[02:32.78]Isun ugo kuwatir,
[02:36.19]Tiwase isun bingung mikir..
[02:41.24]
[03:12.05]>>>
[03:13.05]>>
[03:14.05]>
[03:15.05]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:18.80]Osing usah macem macem..
[03:22.85]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:26.21]Myakne ati isun ayem..
[03:30.87]
[03:38.09]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:41.95]Osing usah macem macem..
[03:45.87]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:49.29]Myakne ati isun ayem..
[03:54.33]
[03:56.35]Olih riko ngelirik kang,
[03:59.46]Tapi riko sing olih nggutik..
[04:04.13]Mosok yo sing sungkan,
[04:07.30]Isun dudu prawan murahan..
[04:12.34]
[04:15.27]Olih yo mesam mesem kang,
[04:19.05]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[04:23.35]Isun ugo kuwatir,
[04:26.34]Tiwase isun bingung mikir..
[04:31.56]
————-
Preview:

Nyanding Sengsoro

Melinda-Varera_1
versi: Melinda Varera

Ha aa aaaa aaaa..
Ha aa aaaa aaaa..
Krentege roso iki
Mrujuk nong ati..
Nono ngiro welas sun genggem..

Sakat kangen hang nggudo,
Pernah nong dodo..
Naliko demen uwis nyopo..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..
Roso batin iki..
—————
[id: napuzkca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Nyanding Sengsoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.04]Ha aa aaaa aaaa..
[00:08.32]Ha aa aaaa aaaa..
[00:15.10]
[00:23.90]Krentege roso iki
[00:26.77]Mrujuk nong ati..
[00:30.13]Nono ngiro welas sun genggem..
[00:36.60]Sakat kangen hang nggudo,
[00:39.72]Pernah nong dodo..
[00:43.07]Naliko demen uwis nyopo..
[00:49.66]Isun riko tinggalno,
[00:56.32]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[01:06.01]Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
[01:12.42]Wayah sun mbutuhaken welase..
[01:18.97]Isun riko tinggalno,
[01:25.50]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[01:33.15]Nyanding sengsoro..
[01:38.76]
[02:01.82]>>>
[02:02.82]>>
[02:03.82]>
[02:04.82]Apuwo riko ninggalaken isun,
[02:11.24]Roso hang wis isun rumati..
[02:18.08]Nono maning hang biso nyeleweti,
[02:24.81]Sing rumongso riko ngejur
[02:31.09]Roso batin iki..
[02:38.25]
[02:44.61]Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
[02:51.07]Wayah sun mbutuhaken welase..
[02:57.72]Isun riko tinggalno,
[03:04.20]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[03:11.03]Nyanding sengsoro..
[03:17.50]
[03:40.69]>>>
[03:41.69]>>
[03:42.69]>
[03:43.69]Apuwo riko ninggalaken isun,
[03:50.72]Roso hang wis isun rumati..
[03:57.13]Nono maning hang biso nyeleweti,
[04:03.35]Sing rumongso riko ngejur
[04:09.77]Roso batin iki..
[04:17.54]
[04:21.37]Apuwo riko ninggalaken isun,
[04:28.33]Roso hang wis isun rumati..
[04:34.73]Nono maning hang biso nyeleweti,
[04:40.89]Sing rumongso riko ngejur
[04:47.36]Roso batin iki..
[04:53.96]Roso batin iki..
[05:01.06]
—————
Preview:

Ehek Ehek

Demy_9
Versi: Demy

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Diguser yo..
Asik, ehek ehek..

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..
Diguser yo..
————-
[ver: lyrics]
[id: ikiazqca]
[ar: Demy]
[ti: Ehek Ehek]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.57]Ehek Ehek – Demy
[00:35.57]
[00:38.57]>>>
[00:39.57]>>
[00:40.57]>
[00:41.57]Amit amit kari embug,
[00:44.38]Embug seru yo lambene..
[00:47.62]Amit amit kari ceguk,
[00:50.40]Gampang nelongso atine..
[00:54.64]Sing keneng dikasar sitik,
[00:57.75]Sing keneng disenggrang sitik..
[01:01.67]Peraupan sakal mendung,
[01:04.53]Sakal iluhe ngecembung..
[01:08.35]Dhung diuwel ehek ehek,
[01:12.08]Dipaidu ehek ehek..
[01:15.31]Misek misek sing mentolo
[01:18.37]Hang marahi..
[01:21.78]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[01:24.41]Dhung dipenggat ehek ehek..
[01:27.57]Suwe suwe kari repot
[01:30.87]Dhung ngaboti..
[01:33.79]
[02:10.87]>>>
[02:11.87]>>
[02:12.87]>
[02:13.87]Amit amit kari embug,
[02:16.67]Embug seru yo lambene..
[02:20.21]Amit amit kari ceguk,
[02:23.08]Gampang nelongso atine..
[02:26.61]Sing keneng dikasar sitik,
[02:29.48]Sing keneng disenggrang sitik..
[02:33.83]Peraupan sakal mendung,
[02:36.88]Sakal iluhe ngecembung..
[02:40.99]Dhung diuwel ehek ehek,
[02:44.35]Dipaidu ehek ehek..
[02:48.07]Misek misek sing mentolo
[02:50.70]Hang marahi..
[02:54.17]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[02:56.85]Dhung dipenggat ehek ehek..
[03:00.46]Suwe suwe kari repot
[03:03.07]Dhung ngaboti..
[03:05.99]
[03:21.86]>>>
[03:22.86]>>
[03:23.86]>
[03:24.86]Diguser yo..
[03:27.13]Asik ehek ehek..
[03:31.42]
[03:46.47]Amit amit kari embug,
[03:50.27]Embug seru yo lambene..
[03:53.57]Amit amit kari ceguk,
[03:56.62]Gampang nelongso atine..
[04:00.92]Sing keneng dikasar sitik,
[04:03.91]Sing keneng disenggrang sitik..
[04:07.39]Peraupan sakal mendung,
[04:10.20]Sakal iluhe ngecembung..
[04:14.30]Dhung diuwel ehek ehek,
[04:17.53]Dipaidu ehek ehek..
[04:20.76]Misek misek sing mentolo
[04:23.50]Hang marahi..
[04:26.98]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[04:29.87]Dhung dipenggat ehek ehek..
[04:33.08]Suwe suwe kari repot
[04:35.83]Dhung ngaboti..
[04:39.18]Dhung diuwel ehek ehek,
[04:42.24]Dipaidu ehek ehek..
[04:45.46]Misek misek sing mentolo
[04:48.77]Hang marahi..
[04:51.82]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[04:54.62]Dhung dipenggat ehek ehek..
[04:57.98]Suwe suwe kari repot
[05:00.59]Dhung ngaboti..
[05:04.20]
[05:06.63]Diguser yo..
[05:08.43]
————–
Preview:

Sandiworo Welas

Suliyana_8
Versi: Suliyana

Ojo dikiro sun bakal ngersulo,
Ojo dikiro sun bakal kesikso..
Kadhung mung kudu kelangan riko,
Sun lilo batin sun lilo..

Roso welas hang riko elungno,
Mung nyatane sandiworo beloko..
Sing nyongko isun sing mahami,
Welas riko nong njobone ati..

reff:
Sun nyadari anane awak sun iki,
Katon cilik nong ngarep riko,
Nono doyo nono rego..
Mung sandiworo beloko welas riko..

reff:
Roso welas hang riko elungno,
Mung nyatane sandiworo beloko..
Sing nyongko isun sing mahami,
Welas riko nong njobone ati..

reff:
Sun nyadari anane awak sun iki,
Katon cilik nong ngarep riko,
Nono doyo nono rego..

Sun nyadari anane awak sun iki,
Katon cilik nong ngarep riko,
Nono doyo nono rego..
Mung sandiworo beloko welas riko..
————-
[ver: lyrics]
[id: ikivbwca]
[ar: Suliyana]
[ti: Sandiworo Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.07]Sandiworo Welas – Suliyana
[00:36.05]
[00:39.05]>>>
[00:40.05]>>
[00:41.05]>
[00:42.05]Ojo dikiro sun bakal ngersulo,
[00:49.00]Ojo dikiro sun bakal kesikso..
[00:56.34]Kadhung mung kudu kelangan riko,
[01:03.37]Sun lilo batin sun lilo..
[01:10.83]
[01:13.29]Roso welas hang riko elungno,
[01:20.37]Mung nyatane sandiworo beloko..
[01:27.30]Sing nyongko isun sing mahami,
[01:34.01]Welas riko nong njobone ati..
[01:41.54]
[02:06.40]>>>
[02:07.40]>>
[02:08.40]>
[02:09.40]Sun nyadari anane awak sun iki,
[02:22.66]Katon cilik nong ngarep riko,
[02:30.49]Nono doyo nono rego..
[02:36.27]Mung sandiworo beloko welas riko..
[02:49.84]
[03:03.68]>>>
[03:04.68]>>
[03:05.68]>
[03:06.68]Roso welas hang riko elungno,
[03:12.73]Mung nyatane sandiworo beloko..
[03:19.90]Sing nyongko isun sing mahami,
[03:26.74]Welas riko nong njobone ati..
[03:34.07]
[03:59.15]>>>
[04:00.15]>>
[04:01.15]>
[04:02.15]Sun nyadari anane awak sun iki,
[04:14.65]Katon cilik nong ngarep riko,
[04:22.92]Nono doyo nono rego..
[04:30.04]Sun nyadari anane awak sun iki,
[04:43.51]Katon cilik nong ngarep riko,
[04:51.23]Nono doyo nono rego..
[04:57.38]Mung sandiworo beloko welas riko..
[05:10.57]
————-
Preview: