Salah Isun Dewek

Yuliatin
Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..
————-
[ver: lyrics]
[id: uqcbqbcv]
[ar: Yuliatin]
[ti: Salah Isun Dewek]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.44]Salah Isun Dewek – Yuliatin
[00:33.44]
[00:36.44]>>>
[00:37.44]>>
[00:38.44]>
[00:39.44]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[00:44.09]Nasib duh kari nelongso..
[00:48.56]Kapan yo kirane awak isun,
[00:52.54]Nemu seneng lan sing bingung..
[00:58.08]Lakone urip awak kari gedigi,
[01:03.54]Ono alam dunyo iki..
[01:08.14]Isun saiki getun ngelakoni,
[01:12.25]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[01:17.04]
[01:37.54]>>>
[01:38.54]>>
[01:39.54]>
[01:40.54]Isun bingung ngerasakaken,
[01:45.04]Wis kadhung sak repotan..
[01:49.69]Isun dipaido wong tuwek,
[01:53.69]Mulo salah isun dewek..
[01:58.48]Tapi sun tabahaken ring ati,
[02:02.77]Sabar ngadhepi urip iki..
[02:08.11]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[02:13.97]Nasib duh kari nelongso..
[02:18.26]Kapan yo kirane awak isun,
[02:22.36]Nemu seneng lan sing bingung..
[02:27.47]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Isun bingung ngerasakaken,
[02:54.97]Wis kadhung sak repotan..
[02:59.64]Isun dipaido wong tuwek,
[03:03.74]Mulo salah isun dewek..
[03:08.34]Tapi sun tabahaken ring ati,
[03:12.57]Sabar ngadhepi urip iki..
[03:18.42]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[03:24.07]Nasib duh kari nelongso..
[03:28.36]Kapan yo kirane awak isun,
[03:32.72]Nemu seneng lan sing bingung..
[03:38.01]Lakone urip awak kari gedigi,
[03:43.30]Ono alam dunyo iki..
[03:48.40]Isun saiki getun ngelakoni,
[03:52.38]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[03:57.49]
————-
Preview:

Dudu Sewu Telu

Reny-Farida_8
Versi: Reny Farida

Isun wis sing sudi kang,
Riko gawe tambel butuh..
Nyingkrio nyingkrio menyango hang adoh,
Timbang nggawe ati loro..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..
————-
[ver: lyrics]
[id: ihvaqncv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Dudu Sewu Telu]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.15]Dudu Sewu Telu – Reny Farida
[00:24.15]
[00:27.15]>>>
[00:28.15]>>
[00:29.15]>
[00:30.15]Isun wis sing sudi kang,
[00:33.66]Riko gawe tambel butuh..
[00:37.70]Nyingkrio nyingkrio
[00:39.13]menyango hang adoh,
[00:40.81]Timbang nggawe ati loro..
[00:46.04]
[00:49.15]Wis ping piro baen kang,
[00:52.62]Riko nyulayani janji..
[00:56.55]Ojo balik maning
[00:58.22]isun emong temenan,
[01:00.22]Banguran urip dewekan..
[01:03.95]
[01:35.67]>>>
[01:36.67]>>
[01:37.67]>
[01:38.67]He kang cukup sakmene,
[01:40.97]Riko gawe loro..
[01:44.71]Isun bosen ngrasakno,
[01:47.88]Kabeh tingkah riko..
[01:52.23]
[01:58.51]Jo nganggep awak iki,
[02:01.31]Rego sewu telu..
[02:05.43]Kadhung wis mari perlu,
[02:08.71]Riko tinggal mlayu..
[02:13.07]
[02:16.08]Wis ping piro baen kang,
[02:19.36]Riko nyulayani janji..
[02:23.02]Ojo balik maning
[02:24.53]isun emong temenan,
[02:26.70]Banguran urip dewekan..
[02:30.62]
[03:02.04]>>>
[03:03.04]>>
[03:04.04]>
[03:05.04]He kang cukup sakmene,
[03:07.46]Riko gawe loro..
[03:11.51]Isun bosen ngrasakno,
[03:14.18]Kabeh tingkah riko..
[03:18.66]
[03:25.01]Jo nganggep awak iki,
[03:28.00]Rego sewu telu..
[03:31.98]Kadhung wis mari perlu,
[03:35.03]Riko tinggal mlayu..
[03:39.75]
[03:42.78]Wis ping piro baen kang,
[03:45.91]Riko nyulayani janji..
[03:49.77]Ojo balik maning
[03:51.01]isun emong temenan,
[03:53.06]Banguran urip dewekan..
[03:57.17]
————-
Preview:

Welas Suci

Suliyana_Very
Versi: Suliyana ft. Very

Pr:
Isun sing ngiro,
Nyatane riko kari mentolo..
Nganteni riko,
Ngungkapno roso hang ono ring dodo..

Opo tah sengojo,
Nyejo arep nyikso..
Gawe sun loro,
Batin kesikso..

Lk:
Jo salah tompo,
Ngartekno roso isun nong riko..
Sun seru welas,
Welas nong riko yo dudu suloyo..

Apuwo sing percoyo,
Kadhung atin iki yo kanggo riko..
Mung kanggo riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

reff:
Lk:
Ring angin bengi,
Isun kirimno kangene ati..
Mung kanggo riko pujane ati,
Hang isun demeni..

Sun jaluk riko ojo curigo,
Kangen iki ngerandu riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..
————–
[id: blpbwica]
[ar: Suliyana ft. Very]
[ti: Welas Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.36]Welas Suci – Suliyana ft. Very
[00:24.58]
[00:27.58]>>>
[00:28.58]>>
[00:29.58]>
[00:30.58]Pr: Isun sing ngiro,
[00:32.59]Pr: Nyatane riko kari mentolo..
[00:37.44]Pr: Nganteni riko,
[00:39.24]Pr: Ngungkapno roso
[00:41.38]Pr: hang ono ring dodo..
[00:43.87]Pr: Opo tah sengojo,
[00:45.91]Pr: Nyejo arep nyikso..
[00:48.34]Pr: Gawe sun loro,
[00:50.09]Pr: Batin kesikso..
[00:54.06]
[00:56.48]Lk: Jo salah tompo,
[00:58.90]Lk: Ngartekno roso
[01:00.50]Lk: isun nong riko..
[01:03.63]Lk: Sun seru welas,
[01:05.31]Lk: Welas nong riko
[01:07.34]Lk: yo dudu suloyo..
[01:09.85]Lk: Apuwo sing percoyo,
[01:12.09]Lk: Kadhung atin iki
[01:14.55]Lk: yo kanggo riko..
[01:16.25]Lk: Mung kanggo riko..
[01:20.49]
[01:22.38]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[01:27.30]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[01:31.78]Pr: Atinisun dudu memengan,
[01:36.31]Pr: Isun mung butuh alasan..
[01:43.14]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[01:49.01]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[01:53.61]Lk: Pasti isun tepati,
[01:57.53]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[02:04.26]Ft: Mugo ulan lintang
[02:06.75]Ft: biso dadi saksi..
[02:11.77]Ft: Welas nong njero ati,
[02:15.58]Ft: Mulo welas hang suci..
[02:20.86]
[02:55.97]>>>
[02:56.97]>>
[02:57.97]>
[02:58.97]Lk: Ring angin bengi,
[03:01.06]Lk: Isun kirimno kangene ati..
[03:05.96]Lk: Mung kanggo riko pujane ati,
[03:09.64]Lk: Hang isun demeni..
[03:12.27]Lk: Sun jaluk riko ojo curigo,
[03:16.55]Lk: Kangen iki ngerandu riko..
[03:22.71]
[03:26.01]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[03:29.42]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[03:33.96]Pr: Atinisun dudu memengan,
[03:38.38]Pr: Isun mung butuh alasan..
[03:45.72]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[03:50.58]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[03:55.42]Lk: Pasti isun tepati,
[03:59.78]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[04:06.19]Ft: Mugo ulan lintang
[04:08.64]Ft: biso dadi saksi..
[04:13.35]Ft: Welas nong njero ati,
[04:16.89]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:23.85]Ft: Mugo ulan lintang
[04:25.82]Ft: biso dadi saksi..
[04:30.64]Ft: Welas nong njero ati,
[04:34.62]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:40.59]
————
Preview:

Wis Semanding

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Isun demen riko demen,
Welas asih selawase..

reff:
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine riko wis semanding..

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

reff:
Haaaa…lalalalala…
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine adem noring batin..
————
[id: lkkcwsca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Wis Semanding]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:59]
[00:01.03]Wis Semanding – Niken Arisandi
[00:28.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Ati bungah kliwat sangking,
[00:40.13]Saikine wis semanding..
[00:46.39]Hang sun angen rino bengi,
[00:52.90]Keturutan kang sun impi..
[00:58.83]Welas isun mung nang riko,
[01:05.60]Tangeh lamun wong kang biso,
[01:12.00]Jerune segoro sing sepiro..
[01:18.93]Isun demen riko demen,
[01:25.98]Welas asih selawase..
[01:32.58]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]Sing ono liyane..,
[02:15.59]Mung seneng anane..
[02:21.68]Riko wis semanding..,
[02:28.75]Ngademno ring batin..
[02:35.29]Tulusing ati iki,
[02:38.92]Mung riko kang nguweni,
[02:42.29]Janji kang wis kepulut,
[02:46.00]Ring ati yo wis atut,
[02:49.18]Koyo ulan lan lintang..,
[02:55.16]Panggahono ring nduwuran..
[02:58.52]Saikine riko wis semanding..
[03:09.24]Ati bungah kliwat sangking,
[03:15.60]Saikine wis semanding..
[03:21.57]Welas isun mung nang riko,
[03:28.35]Tangeh lamun wong kang biso,
[03:34.56]Jerune segoro sing sepiro..
[03:41.53]Hang sun angen rino bengi,
[03:48.43]Keturutan kang sun impi..
[03:55.08]
[04:35.68]>>>
[04:36.68]>>
[04:37.68]>
[04:38.68]Haaaa…lalalalala…
[04:45.09]Sing ono liyane..,
[04:51.25]Mung seneng anane..
[04:57.47]Riko wis semanding..,
[05:04.19]Ngademno ring batin..
[05:10.78]Tulusing ati iki,
[05:13.95]Mung riko kang nguweni,
[05:17.51]Janji kang wis kepulut,
[05:20.88]Ring ati yo wis atut,
[05:24.54]Koyo ulan lan lintang..,
[05:30.58]Panggahono ring nduwuran..
[05:37.05]Saikine adem noring batin..
[05:44.84]
————-
Preview:

Rondo Kompeni

Niken-Arisandi_3
Versi: Niken Arisandi

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
————-
[ver: lyrics]
[id: qswqznca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Rondo Kompeni]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.02]Rondo Kompeni – Niken Arisandi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Ono basanan, rondo kompeni
[00:35.40]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[00:43.09]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[00:48.89]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[00:57.95]
[01:02.02]Kadhung sing seneng, klendi carane
[01:08.64]Isun dibuang sing ono surate..
[01:16.12]Batin nelongso, awak gedigi
[01:23.70]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[01:30.55]
[01:57.72]>>>
[01:58.72]>>
[01:59.72]>
[02:00.72]Rondo kompeni kompeni,
[02:04.61]Rondo kompeni..
[02:08.34]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:15.55]Rondo kompeni kompeni,
[02:19.47]Rondo kompeni..
[02:23.28]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:30.30]Diwelasi, yo sing ngerti
[02:38.16]Diaboti, malah ngloro ati..
[02:47.03]Kadhung sing seneng, klendi carane
[02:54.91]Isun dibuang sing ono surate..
[03:02.14]Batin nelongso, awak gedigi
[03:08.82]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[03:16.61]
[03:43.13]>>>
[03:44.13]>>
[03:45.13]>
[03:46.13]Rondo kompeni kompeni,
[03:50.24]Rondo kompeni..
[03:53.84]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:00.81]Rondo kompeni kompeni,
[04:04.91]Rondo kompeni..
[04:08.52]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:15.68]Diwelasi, yo sing ngerti
[04:23.58]Diaboti, malah ngloro ati..
[04:31.11]Ono basanan, rondo kompeni
[04:39.67]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[04:47.06]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[04:53.97]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[05:01.57]
————-
Preview:

Mesam Mesem

Sumiati_2
Versi: Sumiati

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..
————–
[id: voaozpca]
[ar: Sumiati]
[ti: Mesam Mesem]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.79]Mesam Mesem – Sumiati
[00:29.79]
[00:31.79]>>>
[00:32.79]>>
[00:33.79]>
[00:34.79]Olih riko ngelirik kang,
[00:38.63]Tapi riko sing olih nggutik..
[00:43.04]Mosok yo sing sungkan,
[00:45.40]Isun dudu prawan murahan..
[00:51.44]
[00:53.81]Olih yo mesam mesem kang,
[00:58.02]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[01:02.15]Isun ugo kuwatir,
[01:04.66]Tiwase isun bingung mikir..
[01:10.33]
[01:41.02]>>>
[01:42.02]>>
[01:43.02]>
[01:44.02]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[01:48.21]Osing usah macem macem..
[01:52.36]Kadhung demen ngomongo demen,
[01:55.27]Myakne ati isun ayem..
[02:00.59]
[02:07.21]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[02:11.16]Osing usah macem macem..
[02:15.21]Kadhung demen ngomongo demen,
[02:19.01]Myakne ati isun ayem..
[02:23.55]
[02:25.24]Olih yo mesam mesem kang,
[02:28.67]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[02:32.78]Isun ugo kuwatir,
[02:36.19]Tiwase isun bingung mikir..
[02:41.24]
[03:12.05]>>>
[03:13.05]>>
[03:14.05]>
[03:15.05]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:18.80]Osing usah macem macem..
[03:22.85]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:26.21]Myakne ati isun ayem..
[03:30.87]
[03:38.09]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:41.95]Osing usah macem macem..
[03:45.87]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:49.29]Myakne ati isun ayem..
[03:54.33]
[03:56.35]Olih riko ngelirik kang,
[03:59.46]Tapi riko sing olih nggutik..
[04:04.13]Mosok yo sing sungkan,
[04:07.30]Isun dudu prawan murahan..
[04:12.34]
[04:15.27]Olih yo mesam mesem kang,
[04:19.05]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[04:23.35]Isun ugo kuwatir,
[04:26.34]Tiwase isun bingung mikir..
[04:31.56]
————-
Preview: