Ngedum Ati

Nanda-Feraro_1
Versi: Nanda Feraro

Ngomonge mung isun hang didemeni,
Ngomonge mung isun hang diwelasi..
Manis ngalahi madu janjine,
Pait koyo peru ring nyatane..

Tibane isun keneng jolo sutro,
Kepincut manise rayuan riko..
Ibarat sego wis dadi bubur,
Nelongso ati wis kadhung ancur..

reff:
Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

reff:
Ngomonge mung isun hang didemeni,
Ngomonge mung isun hang diwelasi..
Manis ngalahi madu janjine,
Pait koyo peru ring nyatane..

Tibane isun keneng jolo sutro,
Kepincut manise rayuan riko..
Ibarat sego wis dadi bubur,
Nelongso ati wis kadhung ancur..

reff:
Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Jebule awak riko,
Sing keneng dipercoyo..
Kabeh janjine riko,
Mung angin angin surgo..
Yo sing nyoto..
Yo sing nyoto..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oaqcipcv]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngedum Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:59]
[00:01.02]Ngedum Ati – Nanda Feraro
[00:31.02]
[00:34.82]>>>
[00:35.82]>>
[00:36.82]>
[00:37.82]Ngomonge mung isun
[00:39.57]hang didemeni,
[00:43.91]Ngomonge mung isun
[00:45.51]hang diwelasi..
[00:50.60]Manis ngalahi madu janjine,
[00:57.17]Pait koyo peru ring nyatane..
[01:05.60]
[01:07.16]Tibane isun keneng jolo sutro,
[01:13.10]Kepincut manise rayuan riko..
[01:19.48]Ibarat sego wis dadi bubur,
[01:26.43]Nelongso ati wis kadhung ancur..
[01:33.17]
[01:58.61]>>>
[01:59.61]>>
[02:00.61]>
[02:01.61]Meneng meneng awak riko,
[02:07.61]Selindutan ambi wong liyo..
[02:13.98]Isun mung dilarani,
[02:20.43]Sengojo riko ngedum ati..
[02:27.11]Meneng meneng awak riko,
[02:33.05]Selindutan ambi wong liyo..
[02:39.49]Isun mung dilarani,
[02:46.05]Sengojo riko ngedum ati..
[02:52.87]
[03:14.99]>>>
[03:15.99]>>
[03:16.99]>
[03:17.99]Ngomonge mung isun
[03:19.26]hang didemeni,
[03:24.11]Ngomonge mung isun
[03:26.57]hang diwelasi..
[03:30.75]Manis ngalahi madu janjine,
[03:37.61]Pait koyo peru ring nyatane..
[03:46.39]
[03:47.57]Tibane isun keneng jolo sutro,
[03:52.57]Kepincut manise rayuan riko..
[03:59.33]Ibarat sego wis dadi bubur,
[04:06.58]Nelongso ati wis kadhung ancur..
[04:12.88]
[04:35.05]>>>
[04:36.05]>>
[04:37.05]>
[04:38.05]Meneng meneng awak riko,
[04:44.38]Selindutan ambi wong liyo..
[04:50.78]Isun mung dilarani,
[04:57.15]Sengojo riko ngedum ati..
[05:04.03]Meneng meneng awak riko,
[05:10.04]Selindutan ambi wong liyo..
[05:16.66]Isun mung dilarani,
[05:22.78]Sengojo riko ngedum ati..
[05:29.22]Jebule awak riko,
[05:32.35]Sing keneng dipercoyo..
[05:35.72]Kabeh janjine riko,
[05:38.72]Mung angin angin surgo..
[05:42.47]Yo sing nyoto..
[05:49.23]Yo sing nyoto..
[05:54.47]
———–
Preview:

Ngerunce Welas

Nanda-Feraro
Versi: Nanda Feraro

Sun pajang nong awang awang,
Wujud welas isun sayang..
Sun titipno ulan lintang,
Myakne katon terang..

Masio segoro geni,
Kanggo riko sun sebrangi..
Mung riko hang sun aboti,
Riko hang sun asihi..

Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..

reff:
Sun pajang nong awang awang,
Wujud welas isun sayang..
Sun titipno ulan lintang,
Myakne katon terang..

Masio segoro geni,
Kanggo riko sun sebrangi..
Mung riko hang sun aboti,
Riko hang sun asihi..

Ho.. ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.. ho.. ho..

reff:
Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..

Ho.. ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.. ho.. ho..

reff:
Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..
Myakne welase sing gampang ilang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vaouiicv]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngerunce Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:37]
[00:01.05]Ngerunce Welas
[00:18.75]by: Nanda Feraro
[00:21.75]
[00:23.75]>>>
[00:24.75]>>
[00:25.75]>
[00:26.75]Sun pajang nong awang awang,
[00:32.44]Wujud welas isun sayang..
[00:38.63]Sun titipno ulan lintang,
[00:45.01]Myakne katon terang..
[00:51.39]Masio segoro geni,
[00:58.20]Kanggo riko sun sebrangi..
[01:04.58]Mung riko hang sun aboti,
[01:10.97]Riko hang sun asihi..
[01:16.77]
[01:28.14]Nak sun gowo riko,
[01:33.20]Menyang nong awang awang..
[01:39.71]Ngerunce welase
[01:45.84]ono ring nduwuran,
[01:53.15]Myakne welase katon padang..
[02:04.76]Myakne welase
[02:12.02]sing gampang ilang..
[02:18.08]
[02:25.32]>>>
[02:26.32]>>
[02:27.32]>
[02:28.32]Sun pajang nong awang awang,
[02:34.44]Wujud welas isun sayang..
[02:40.57]Sun titipno ulan lintang,
[02:47.29]Myakne katon terang..
[02:53.81]Masio segoro geni,
[03:00.07]Kanggo riko sun sebrangi..
[03:06.26]Mung riko hang sun aboti,
[03:12.51]Riko hang sun asihi..
[03:18.94]Ho.. ho.. ho.. ho..
[03:32.62]Ho.. ho.. ho.. ho..
[03:44.42]
[03:53.15]>>>
[03:54.15]>>
[03:55.15]>
[03:56.15]Nak sun gowo riko,
[04:02.16]Menyang nong awang awang..
[04:08.86]Ngerunce welase
[04:15.56]ono ring nduwuran,
[04:22.09]Myakne welase katon padang..
[04:33.03]Myakne welase
[04:41.02]sing gampang ilang..
[04:47.21]Ho.. ho.. ho.. ho..
[05:00.28]Ho.. ho.. ho.. ho..
[05:06.90]
[05:21.77]>>>
[05:22.77]>>
[05:23.77]>
[05:24.77]Nak sun gowo riko,
[05:30.15]Menyang nong awang awang..
[05:36.84]Ngerunce welase
[05:43.77]ono ring nduwuran,
[05:50.33]Myakne welase katon padang..
[06:01.16]Myakne welase
[06:08.72]sing gampang ilang..
[06:14.91]Myakne welase
[06:21.73]sing gampang ilang..
[06:27.66]
———–
Preview:

Koyo Lintang

Demy_13
Versi: Demy

Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

reff:
Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bkawiacv]
[ar: Demy]
[ti: Koyo Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:01.02]Koyo Lintang – Demy
[00:36.94]
[00:38.94]>>>
[00:39.94]>>
[00:40.94]>
[00:41.94]Sun tulis surat iki,
[00:48.07]Gendingaken kangene ati..
[00:57.76]Mergo welas sun iki,
[01:02.88]Lan asih hang magih gati..
[01:10.94]
[01:13.89]Tambah parek ring ati,
[01:18.88]Masio adoh ambi riko..
[01:27.94]Sun jaluk ring welase,
[01:34.26]Ojo sampek ngeliyo ati..
[01:42.01]
[01:45.89]Saktemene abot njerone ati,
[01:53.84]Mergo gedhe kangen isun..
[01:58.69]Taping kudu sun trimo,
[02:03.20]Tetep sabar atinisun..
[02:13.72]Koyo lintang
[02:15.92]hang redep ring awang,
[02:22.80]Nggambaraken
[02:24.72]kangen isun iki..
[02:30.15]Koyo lintang
[02:32.90]hang nyebar ring awang,
[02:38.40]Gawe madhangi ring njero ati..
[02:45.18]Sing bakal surut
[02:49.13]kangen lan welas iki,
[02:53.81]Koyo ngredepe
[02:56.14]lintang ring atinisun..
[03:01.50]
[03:25.82]>>>
[03:26.82]>>
[03:27.82]>
[03:28.82]Sun tulis surat iki,
[03:34.13]Gendingaken kangene ati..
[03:42.44]Mergo welas sun iki,
[03:47.37]Lan asih hang magih gati..
[03:58.07]
[04:00.77]Tambah parek ring ati,
[04:05.51]Masio adoh ambi riko..
[04:15.26]Sun jaluk ring welase,
[04:21.02]Ojo sampek ngeliyo ati..
[04:30.14]
[04:32.27]Saktemene abot njerone ati,
[04:40.64]Mergo gedhe kangen isun..
[04:45.58]Taping kudu sun trimo,
[04:50.14]Tetep sabar atinisun..
[05:00.70]Koyo lintang
[05:02.83]hang redep ring awang,
[05:09.38]Nggambaraken
[05:11.83]kangen isun iki..
[05:17.08]Koyo lintang
[05:20.33]hang nyebar ring awang,
[05:25.21]Gawe madhangi ring njero ati..
[05:32.70]Sing bakal surut
[05:36.14]kangen lan welas iki,
[05:40.45]Koyo ngredepe
[05:43.95]lintang ring atinisun..
[05:49.14]
———–
Preview:

Welas Sandiworo

Wandra_2
Versi: Wandra

Welas hang sun duweni,
Sak isine ati, mung kanggo riko..
Riko hang isun pujo,
Sun eman lan sun jogo,
Tibane mung suloyo welas sandiworo..

Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..

reff:
Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..

Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..
—————-
[ver: lyrics]
[id: szlkuqcv]
[ar: Wandra]
[ti: Welas Sandiworo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.08]Welas Sandiworo
[00:22.03]Versi: Wandra
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Welas hang sun duweni,
[00:36.27]Sak isine ati,
[00:41.88]mung kanggo riko..
[00:48.09]Riko hang isun pujo,
[00:52.69]Sun eman lan sun jogo,
[00:56.55]Tibane mung suloyo
[00:59.01]welas sandiworo..
[01:03.80]
[01:06.28]Tatune ati iki
[01:12.25]wis keliwat perih,
[01:17.18]Riko hang nggarai..
[01:23.85]Wis kadhung sun percoyo,
[01:27.70]Nerimo welas riko,
[01:31.31]Kari gampange riko
[01:35.10]kepilu wong liyo..
[01:39.33]
[02:05.95]>>>
[02:06.95]>>
[02:07.95]>
[02:08.95]Wong hang sun welasi
[02:12.69]saiki wis ilang,
[02:19.10]Kudangane ati
[02:24.38]saiki wis menyang..
[02:29.50]Kario mentolo
[02:35.16]riko ninggal isun,
[02:40.32]Kok tego tegone
[02:45.66]gawe sun ngeduhung..
[02:50.69]Opo iki balesane
[02:56.98]welas sun hang suci..
[03:00.15]
[03:21.26]>>>
[03:22.26]>>
[03:23.26]>
[03:24.26]Tatune ati iki
[03:30.29]wis keliwat perih,
[03:35.20]Riko hang nggarai..
[03:42.35]Wis kadhung sun percoyo,
[03:46.34]Nerimo welas riko,
[03:50.13]Kari gampange riko
[03:54.04]kepilu wong liyo..
[03:58.03]
[04:27.57]>>>
[04:28.57]>>
[04:29.57]>
[04:30.57]Wong hang sun welasi
[04:35.92]saiki wis ilang,
[04:41.14]Kudangane ati
[04:46.56]saiki wis menyang..
[04:51.53]Kario mentolo
[04:57.81]riko ninggal isun,
[05:02.60]Kok tego tegone
[05:07.64]gawe sun ngeduhung..
[05:11.95]
[05:13.06]Wong hang sun welasi
[05:18.29]saiki wis ilang,
[05:23.64]Kudangane ati
[05:28.99]saiki wis menyang..
[05:34.08]Kario mentolo
[05:40.17]riko ninggal isun,
[05:45.27]Kok tego tegone
[05:50.20]nggawe sun ngeduhung..
[05:55.29]Opo iki balesane
[06:01.51]welas sun hang suci..
[06:05.49]
———–
Preview:

Tego Temenan

Suliyana_7
Versi: Suliyana

Mentolone riko ninggalno isun,
Hang wis kadhung seru welase..
Tego temenan riko nyang isun,
Salah paran awak isun iki..

Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..

reff:
Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..

Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wkivhzcv]
[ar: Suliyana]
[ti: Tego Temenan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.11]Tego Temenan
[00:07.27]Versi: Suliyana
[00:09.27]
[00:11.27]>>>
[00:12.27]>>
[00:13.27]>
[00:14.27]Mentolone riko
[00:17.41]ninggalno isun,
[00:21.14]Hang wis kadhung
[00:23.93]seru welase..
[00:28.78]Tego temenan
[00:30.84]riko nyang isun,
[00:35.38]Salah paran
[00:37.93]awak isun iki..
[00:45.77]
[00:52.81]Kabeh wis sun turuti
[00:56.15]penjaluk riko,
[00:59.64]Kurang paran
[01:03.00]isun nyang riko..
[01:06.66]Isun iki menungso
[01:10.35]hang duwe roso,
[01:13.58]Kari nemen
[01:17.43]riko ninggal isun..
[01:24.22]
[01:46.86]>>>
[01:47.86]>>
[01:48.86]>
[01:49.86]Lorone ati iki
[01:54.20]yo sing biso,
[01:58.12]Nyepuro riko
[02:01.13]mergo ngersulo..
[02:06.30]Tatu batin hang
[02:08.73]nggarai sun loro,
[02:13.51]Keronto ronto
[02:17.30]batin kesikso
[02:19.73]mergo riko..
[02:24.52]Batin kesikso
[02:27.06]mergo riko..
[02:31.22]
[02:42.51]>>>
[02:43.51]>>
[02:44.51]>
[02:45.51]Kabeh wis sun turuti
[02:49.74]penjaluk riko,
[02:52.85]Kurang paran
[02:56.27]isun nyang riko..
[02:59.82]Isun iki menungso
[03:03.23]hang duwe roso,
[03:06.61]Kari nemen
[03:10.28]riko ninggal isun..
[03:17.68]
[03:40.43]>>>
[03:41.43]>>
[03:42.43]>
[03:43.43]Lorone ati iki
[03:46.74]yo sing biso,
[03:50.65]Nyepuro riko
[03:53.46]mergo ngersulo..
[03:59.18]Tatu batin hang
[04:01.35]nggarai sun loro,
[04:06.08]Keronto ronto
[04:09.50]batin kesikso
[04:12.55]mergo riko..
[04:18.52]Lorone ati iki
[04:21.70]yo sing biso,
[04:25.80]Nyepuro riko
[04:28.54]mergo ngersulo..
[04:34.38]Tatu batin hang
[04:36.37]nggarai sun loro,
[04:41.42]Keronto ronto
[04:44.71]batin kesikso
[04:47.01]mergo riko..
[04:52.24]Batin kesikso
[04:54.29]mergo riko..
[05:00.33]
———–
Preview:

Rupo Lan Dunyo

Denik-Armila
Versi: Denik Armila

Mung riko hang sun anteni,
Mung riko hang sun welasi..
Bondo dunyo sun taruhi,
Ilange nyowo sun belani..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..
Hooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzubhpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Rupo Lan Dunyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.05]Rupo Lan Dunyo
[00:14.03]by: Denik Armila
[00:16.03]
[00:18.03]>>>
[00:19.03]>>
[00:20.03]>
[00:21.03]Mung riko hang sun anteni,
[00:25.33]Mung riko hang sun welasi..
[00:29.19]Bondo dunyo sun taruhi,
[00:33.04]Ilange nyowo sun belani..
[00:38.65]
[00:41.21]Hee iye iye iye..
[00:45.68]Hee iye iye iye..
[00:50.09]
[00:57.68]Rupo lan dunyo
[00:59.30]sing dadi mergo..
[01:01.16]Susah seneng
[01:02.61]podo disonggo..
[01:04.84]Hang sun jaluk
[01:06.87]riko ojo ngelali,
[01:09.11]Gawe ngeloro ati..
[01:13.92]
[01:15.70]Isun demen riko
[01:18.63]sing mergo rupo..
[01:22.79]Isun demen riko
[01:27.12]sing mergo dunyo..
[01:30.98]Rupo lan dunyo
[01:33.17]sing dadi paran,
[01:35.22]Hang sun jaluk
[01:37.15]biso sesandhingan..
[01:41.76]
[01:46.60]Njaluk paran riko
[01:48.60]sun turuti,
[01:50.46]Lintang rembulan
[01:52.33]sun labuhi..
[01:54.75]Masio nyowo
[01:56.31]sun belani,
[01:58.37]Hang sun jaluk
[02:00.60]ojo ngloro ati..
[02:06.05]
[02:07.07]Njaluk paran riko
[02:08.62]sun turuti,
[02:10.39]Lintang rembulan
[02:12.31]sun labuhi..
[02:14.68]Masio nyowo
[02:15.92]sun belani,
[02:18.34]Hang sun jaluk
[02:20.33]ojo ngloro ati..
[02:25.87]
[02:29.34]Hee iye iye iye..
[02:33.27]Hee iye iye iye..
[02:37.25]
[02:45.47]Rupo lan dunyo
[02:46.76]sing dadi mergo,
[02:48.94]Susah seneng
[02:50.25]podo disonggo..
[02:52.79]Hang sun jaluk
[02:54.59]riko ojo ngelali,
[02:56.64]Gawe ngeloro ati..
[03:02.19]
[03:03.67]Isun demen riko
[03:06.41]sing mergo rupo,
[03:10.71]Isun demen riko
[03:14.81]sing mergo dunyo..
[03:18.61]Rupo lan dunyo
[03:20.86]sing dadi paran,
[03:22.73]Hang sun jaluk
[03:24.90]biso sesandhingan..
[03:29.82]
[03:34.48]Njaluk paran riko
[03:35.85]sun turuti,
[03:38.03]Lintang rembulan
[03:39.70]sun labuhi..
[03:42.57]Masio nyowo
[03:43.75]sun belani,
[03:45.99]Hang sun jaluk
[03:47.99]ojo ngloro ati..
[03:54.57]
[03:55.13]Njaluk paran riko
[03:56.76]sun turuti,
[03:58.24]Lintang rembulan
[04:00.10]sun labuhi..
[04:02.54]Masio nyowo
[04:03.90]sun belani,
[04:06.15]Hang sun jaluk
[04:08.08]ojo ngloro ati..
[04:13.30]
[04:16.90]Hee iye iye iye..
[04:21.25]Hee iye iye iye..
[04:25.25]
[04:33.93]Njaluk paran riko
[04:35.98]sun turuti,
[04:37.79]Lintang rembulan
[04:39.46]sun labuhi..
[04:42.32]Masio nyowo
[04:43.57]sun belani,
[04:46.06]Hang sun jaluk
[04:47.74]ojo ngloro ati..
[04:53.72]
[04:54.72]Njaluk paran riko
[04:56.14]sun turuti,
[04:57.82]Lintang rembulan
[04:59.93]sun labuhi..
[05:02.23]Masio nyowo
[05:03.61]sun belani,
[05:05.85]Hang sun jaluk
[05:08.03]ojo ngloro ati..
[05:13.50]
[05:14.62]Njaluk paran riko
[05:16.23]sun turuti,
[05:17.66]Lintang rembulan
[05:19.60]sun labuhi..
[05:22.15]Masio nyowo
[05:23.76]sun belani,
[05:25.88]Hang sun jaluk
[05:27.74]ojo ngloro ati..
[05:33.47]
[05:34.34]Njaluk paran riko
[05:36.14]sun turuti,
[05:37.76]Lintang rembulan
[05:39.82]sun labuhi..
[05:42.12]Masio nyowo
[05:43.86]sun belani,
[05:45.84]Hang sun jaluk
[05:47.90]ojo ngloro ati..
[05:53.37]
[05:57.54]Hee iye iye iye..
[06:01.15]Hee iye iye iye..
[06:04.74]
[06:08.92]Hooo..
[06:12.34]
————
Preview: