Nyancang Ati

Demy
Lirik Lagu Sanguturu.com ke-3000 Nyancang Ati
Ciptaan: Agus M.
Vokal: Demy
Produksi:

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..
——-
[id: pzlnwzcc]
[ver: lyrics]
[ar: Demy]
[ti: Nyancang Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:21]
[00:01.44]Nyancang Ati – Demy
[00:55.02][02:35.30][03:36.32][04:51.86][05:53.35][07:08.30]
[00:58.02][03:09.87][05:26.57]>>>
[00:59.02][03:10.87][05:27.57]>>
[01:00.02][03:11.87][05:28.57]>
[01:01.02][01:49.00][04:05.02][06:21.77]Keroso roso,
[01:05.46][01:53.00][04:10.17][06:26.19]Kadhung iling riwayat semono..
[01:13.04][02:00.20][04:16.82][06:33.66]Eluh mbrebes mili,
[01:17.59][02:05.30][04:21.88][06:38.50]Katon riko ring raino bengi..
[01:25.12][02:11.84][04:28.53][06:45.91]Semendale ati,
[01:29.10][02:16.75][04:32.88][06:50.08]Yo mulo isun wis kadhung janji..
[01:36.56][02:23.41][04:40.97][06:57.55]Wis sing kuat isun nyonggo,
[01:41.73][02:29.07][04:46.01][07:02.65]Koyo asat eluh banyu moto..
[03:12.87][05:29.57]Riko seneng isun yo hang nyawang,
[03:18.79][05:35.48]Riko susah isun hang ngrasakaken..
[03:26.94][05:42.01]Yo wis kelendi maning,
[03:30.67][05:47.50]Lakone urip isun gedigi..
[03:39.82][05:56.05]Mulo nasibe isun lan riko,
[03:45.71][06:02.74]Lakone urip ono ring dunyo..
[03:52.75][06:09.46]Kelendi karepe,
[03:57.65][06:14.68]Isun pasrah yo wis paran jare..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bcmetCBs_j0

Manis (demy)

Demy_bwg
Ciptaan : Ion Emas
Vokal : Demy
Produksi : Banyuwangi Record

Ho..ooo ho..ooo..
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

reff:
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

[ver: lyrics]
[id: ausiwpcc]
[ar: Demy]
[ti: Manis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:01.17]Manis – Demy
[00:12.17][01:10.41][02:02.57][03:22.96][04:14.11][06:41.10]
[00:15.17][01:23.86][02:32.12][03:35.43][04:44.25]>>>
[00:16.17][01:24.86][02:33.12][03:36.43][04:45.25]>>
[00:17.17][01:25.86][02:34.12][03:37.43][04:46.25]>
[00:18.17]Ho..ooo ho..ooo..
[00:33.82][01:26.86][03:38.43]Apuwo tah sampek dalu,
[00:38.37][01:30.84][03:42.05]Isun sing biso turu..
[00:41.97][01:34.52][03:46.03]Opo kerono sun katon katonen riko..
[00:49.37][01:41.98][03:53.86]Katon unyike manis eseme,
[00:54.66][01:46.83][03:58.73]Koyo madu hang murni..
[00:58.22][01:50.76][04:02.53]Nono tunggale sing ono bandingane..
[01:05.36][01:57.63][04:09.42]Oh manis..
[02:35.12][04:47.25][05:34.90]Seru kangen isun nong awak riko,
[02:43.33][04:55.59][05:44.49]Sambangen tah isun masio sedelo..
[02:51.67][05:03.18][05:52.02]Demen isun nyang riko nono watese,
[02:59.45][05:11.83][06:00.61]Welas isun nyang riko nono bungase..
[03:06.78][05:19.04][06:07.20][06:23.57]Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
[03:11.13][05:22.78][06:11.30][06:27.49]Sun eman eman..
[03:15.36][05:26.69][06:15.54][06:31.65]Sun sayang.., riko sun eman eman..
———-
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=9y4qAYmM7Ak

Sing Duwe Rumongso

Gandes
Ciptaan : Angga
Vokal : Gandes
Produksi : ??

Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..

Gediki rasane kadhung kangen,
Hang sing weruh mongso..
Sing biso sun lalekno,
Saben dino katon nong moto..

Sepiro salah isun,
Sepiro sun nduwe duso..
Ngomongo, waraho cerito-o..
Kurang paran isun iki,
Sampek riko gediki..
Tego riko saikine oleh ganti..

reff:
Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..

reff:
Gediki rasane kadhung kangen,
Hang sing weruh mongso..
Sing biso sun lalekno,
Saben dino katon nong moto..

Sepiro salah isun,
Sepiro sun nduwe duso..
Ngomongo, waraho cerito-o..
Kurang paran isun iki,
Sampek riko gediki..
Tego riko saikine oleh ganti..

Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..
——-
[id: liiowlcc]
[ver: lyrics]
[ar: Gandes]
[ti: Sing Duwe Rumongso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.32]Sing Duwe Rumongso
[00:20.78]Versi: Gandes
[00:23.78][01:01.87][02:03.19][02:49.57][04:52.08]
[00:26.78][02:15.13][03:17.03]>>>
[00:27.78][02:16.13][03:18.03]>>
[00:28.78][02:17.13][03:19.03]>
[00:29.78][02:18.13][04:18.40]Loro..lorone,
[00:36.78][02:24.13][04:25.72]Batin iki keliwat loro..
[00:45.38][02:33.00][04:33.84]Perih..perih,
[00:51.38][02:39.46][04:39.58]Nyonggo kangen hang sun gowo..
[01:06.05][03:20.03]Gediki rasane kadhung kangen,
[01:12.44][03:27.03]Hang sing weruh mongso..
[01:17.70][03:31.89]Sing biso sun lalekno,
[01:24.44][03:39.65]Saben dino katon nong moto..
[01:32.44][03:47.39]Sepiro salah isun,
[01:36.20][03:50.71]Sepiro sun nduwe duso..
[01:40.50][03:55.02]Ngomongo, waraho cerito-o..
[01:47.57][04:02.27]Kurang paran isun iki,
[01:51.82][04:06.95]Sampek riko gediki..
[01:56.19][04:10.21]Tego riko saikine oleh ganti..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GoHmPJ1uOsk

Singgang

Suliyana4
Ciptaan : Atang Arthuro/Nanang YZ
Vokal : Suliyana
Produksi : Aneka Safari

Isun iki, terimo singgang
Hang merujuk, koyo buritan..
Kancanisun, terimo walang
Hang plencatan, ring galengan..

Isun mulo, singgang buwangan
Pecakane, kembang rumatan..
Dicamaho, sing paran paran
Tapi magih biso dadi jalang..

reff:
Singgang oh singgang, wong barang pecakan
Dituliho paling terimo dinggo pangonan..
Singgang oh singgang, dudu kekarepan
Ngelilire sarono mergo pecahe lintang..

reff:
kembali keatas..isun iki terimo…
——-
[ver: lyrics]
[id: zzbawicc]
[ar: Suliyana]
[ti: Singgang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:01.54]Singgang
[00:20.01]Versi : Suliyana
[00:23.01][01:36.82][02:50.86][04:28.32][05:42.78]
[00:26.01][02:10.21][03:17.09][05:01.89]>>>
[00:27.01][02:11.21][03:18.09][05:02.89]>>
[00:28.01][02:12.21][03:19.09][05:03.89]>
[00:29.01][03:20.09]Isun iki, terimo singgang
[00:36.51][03:27.89]Hang merujuk, koyo buritan..
[00:45.56][03:36.80]Kancanisun, terimo walang
[00:54.40][03:45.13]Hang plencatan, ring galengan..
[01:03.41][03:54.28]Isun mulo, singgang buwangan
[01:11.38][04:03.00]Pecakane, kembang rumatan..
[01:19.96][04:11.90]Dicamaho, sing paran paran
[01:28.24][04:19.85]Tapi magih biso dadi jalang..
[02:13.21][02:32.20][05:04.89][05:23.36]Singgang oh singgang,
[02:18.13][05:09.62]wong barang pecakan..
[02:22.60][05:13.97]Dituliho paling terimo
[02:26.08][05:18.58]dinggo pangonan..
[02:37.42][05:28.83]dudu kekarepan..
[02:42.03][05:33.63]Ngelilire sarono mergo
[02:46.75][05:38.18]pecahe lintang..
———-
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=CU2qCFD2g18

Riko Lan Isun

Sigit Alvaro
Ciptaan : ?
Vokal : Sigit Alvaro
Produksi : ?

Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

reff:
Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..
——
[ver: lyrics]
[id: kiihzzcc]
[ar: Sigit Alvaro]
[ti: Riko Lan Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.15]Riko Lan Isun
[00:11.67]Versi : Sigit Alvaro
[00:14.67][01:41.36][03:42.98]
[00:17.67][02:05.86]>>>
[00:18.67][02:06.86]>>
[00:19.67][02:07.86]>
[00:20.67][02:08.86]Bengen riko sing kenal isun,
[00:26.40][02:14.96]Semono ugo isun nong riko..
[00:33.05][02:21.12]Dawane dalan hang sun liwati,
[00:39.20][02:27.15]Gawe sun lan riko dadi siji..
[00:46.10][02:34.61]Saiki riko wis nyanding dunyo,
[00:53.42][02:41.14]Sing kurang kurang paran karep riko..
[01:00.09][02:47.92]Sing ono hang ketahan,
[01:02.83][02:50.60]Sing ono hang sing ono..
[01:06.06][02:53.96]Kabeh keturutan sing kurang paran..
[01:12.65][03:00.86]Saiki wis sing podo
[01:16.10][03:04.57]riko wis urip mulyo,
[01:19.94][03:07.83]Isun mung ngarep ngarep
[01:22.92][03:10.60]mugo riko ilingo..
[01:27.09][03:14.00][03:28.99]Ring jaman riko lan isun,
[01:31.11][03:18.48][03:32.60]Susah seneng disonggo bareng,
[01:34.16][03:21.58][03:35.71]Myakne biso keturutan,
[01:36.97][03:23.32][03:37.89]hang dadi angenan..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1TgJ9sjj3kw

Sing Nyongko

Mita Maharani
Ciptaan : Arif Citenx
Vokal : Mita Maharani
Produksi : Ahoja Production

Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..

reff:
Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
——-
[ver: lyrics]
[id: iwubzzcc]
[ar: Mita Maharani]
[ti: Sing Nyongko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.01]Sing Nyongko
[00:28.51]Versi : Mita Maharani
[00:31.51][01:09.73][02:28.22][03:35.75][04:54.75]
[00:34.51][01:42.44][03:00.58][04:08.02]>>>
[00:35.51][01:43.44][03:01.58][04:09.02]>>
[00:36.51][01:44.44][03:02.58][04:10.02]>
[00:37.51][03:03.58]Sing biso maning isun baleni,
[00:46.11][03:11.29]Ngumbar demene roso welas sun iki..
[00:54.36][03:20.68]Kari sing nyongko sun sing percoyo,
[01:02.26][03:28.34]Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..
[01:45.44][04:11.02]Mage kelingan sakat riko pamitan,
[01:52.77][04:18.73]Janjine bengen jejodoan teko menyang..
[02:03.28][04:29.37]Tapi nyatane riko bali keloronan,
[02:11.93][04:37.89]Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
[02:19.90][04:45.98]Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ok_O6qHZ3Yo

Miss Mar Endun (Mati AIDS)

AG Dares
Ciptaan : Syam F.A
Vokal : AG Dares
Produksi : ??

Isun getun enget engetan,
Waktu magih eling sir siran..
Semono ugo riko demen,
Masiyo asale bedo negoro eman..

Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

reff:
Riko turis mantebe ati,
Naliko ring gunung ijen..
Ngucap janji urip bareng,
Duh alame asri nyenengaken,
Rasane koyo ono ring surgo..

reff:
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too hm..
Oh my heart miss mar endun,
I love you and you love me too..

This story of the love..,
In kawah ijen..
I’ve got my true love..,
Just once from you only..

That was my sweet memory,
What happened to my baby..
Unfortunatelly you have passed away,
Oh my god it’s a tragedy yeah..

Sakat riko pamit mulih,
Janji balik sun anteni..
Krungu kabar riko mati,
Mergo penyakit aids jahannam,
Isun kelangan kembange ati..

Miss mar endun is and aids problem,
Which exist every where around us oh no dear..
——–
[ver: lyrics]
[id: hhvazzcc]
[ar: AG Dares]
[ti: Miss Mar Endun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Miss Mar Endun (mati AIDS)
[00:54.04]Vokal : AG Dares
[00:57.04][01:48.18][04:05.60][04:48.50][07:05.74][07:43.83]
[01:00.04][02:22.06][04:20.75][05:23.38]>>>
[01:01.04][02:23.06][04:21.75][05:24.38]>>
[01:02.04][02:24.06][04:22.75][05:25.38]>
[01:03.04]Isun getun enget engetan,
[01:07.84]Waktu magih eling sir siran..
[01:12.18]Semono ugo riko demen,
[01:16.76]Masiyo asale bedo negoro eman..
[01:23.17][04:23.75]Riko turis mantebe ati,
[01:28.15][04:29.31]Naliko ring gunung ijen..
[01:33.25][04:33.32]Ngucap janji urip bareng,
[01:36.98][04:37.61]Duh alame asri nyenengaken,
[01:41.71][04:42.04]Rasane koyo ono ring surgo..
[02:25.06][05:26.38]Oh my heart miss mar endun,
[02:34.16][05:34.29]I love you and you love me too.. hm..
[02:42.88][05:43.31]Oh my heart miss mar endun,
[02:52.21][05:52.77]I love you and you love me too..
[03:00.84][06:01.30]This story of the love..,
[03:05.59][06:05.83]In kawah ijen..
[03:10.38][06:10.69]I’ve got my true love..,
[03:14.18][06:14.43]Just once from you only..
[03:19.66][06:20.39]That was my sweet memory,
[03:25.49][06:26.49]What happened to my baby..
[03:29.28][06:30.23]Unfortunatelly you have passed away,
[03:34.94][06:34.89]Oh my god it’s a tragedy yeah..
[03:40.11][06:40.98]Sakat riko pamit mulih,
[03:45.62][06:45.34]Janji balik sun anteni..
[03:50.54][06:50.19]Krungu kabar riko mati,
[03:54.52][06:54.23]Mergo penyakit aids jahannam,
[03:59.00][06:58.84]Isun kelangan kembange ati..
[07:24.03]Miss mar endun is and aids problem,
[07:33.32]Which exist every where around us oh no dear..
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YBrX_wKxPs0