Tangise Rondo Kembang

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

ONO CRITANE WONG RONDO KEMBANG,
RINO BENGI NGELAMUN DEWEKAN..
MBREBES MILI SING MARI MARI,
NGELING ELING LORO RING ATINE..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..
————–
[ver: lyrics]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Tangise Rondo Kembang]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[id: nznlzccs]
[00:01.03]Tangise Rondo Kembang
[00:27.03]Versi : Niken Arisandi
[00:30.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]ONO CRITANE
[00:39.61]WONG RONDO KEMBANG,
[00:44.58]RINO BENGI
[00:47.82]NGELAMUN DEWEKAN..
[00:52.91]MBREBES MILI
[00:55.91]SING MARI MARI,
[01:00.64]NGELING ELING
[01:03.86]LORO RING ATINE..
[01:08.72]
[01:14.44]KARI SEKAKEN
[01:18.42]WONG MUNGGAH KAWIN,
[01:22.96]EMONG EMONG
[01:26.45]YO DIPEKSO BAEN..
[01:31.18]PUNGKASANE
[01:34.17]DIGAWE WIRANG,
[01:39.01]BENGI NIKAH
[01:42.14]ESUKE PEGATAN..
[01:47.12]
[02:04.77]>>>
[02:05.77]>>
[02:06.77]>
[02:07.77]RONDO KEMBANG
[02:11.93]RONDO KEMBANG,
[02:15.79]MASIO RONDO
[02:19.27]MAGIH PERAWAN..
[02:24.37]KOYO KEMBANG
[02:27.98]BURU MEKAR,
[02:31.78]GANDANE WANGI
[02:35.14]SING BISO ILANG..
[02:40.05]KETHAP KETHIP
[02:43.66]MERGO DITAMPIK,
[02:48.09]YO KEMBANGE
[02:52.00]NONO HANG NGUTHIK..
[02:56.61]
[03:00.94]KARI SEKAKEN
[03:04.54]WONG MUNGGAH KAWIN,
[03:08.77]EMONG EMONG
[03:12.25]YO DIPEKSO BAEN..
[03:17.18]PUNGKASANE
[03:20.33]DIGAWE WIRANG,
[03:24.95]BENGI NIKAH
[03:28.12]ESUKE PEGATAN..
[03:32.73]
[03:50.03]>>>
[03:51.03]>>
[03:52.03]>
[03:53.04]RONDO KEMBANG
[03:57.54]RONDO KEMBANG,
[04:01.16]MASIO RONDO
[04:04.83]MAGIH PERAWAN..
[04:09.49]KOYO KEMBANG
[04:13.41]BURU MEKAR,
[04:17.27]GANDANE WANGI
[04:21.00]SING BISO ILANG..
[04:25.98]KETHAP KETHIP
[04:29.35]MERGO DITAMPIK,
[04:33.65]YO KEMBANGE
[04:37.63]NONO HANG NGUTHIK..
[04:41.80]
[04:45.20]KARI SEKAKEN
[04:48.51]WONG MUNGGAH KAWIN,
[04:53.43]EMONG EMONG
[04:57.16]YO DIPEKSO BAEN..
[05:01.89]PUNGKASANE
[05:05.37]DIGAWE WIRANG,
[05:10.10]BENGI NIKAH
[05:13.46]ESUKE PEGATAN..
[05:19.23]
————–
Preview:

Loro Ati (demy)

Demy_10
Versi: Demy

Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

reff:
Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

reff:
Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
————–
[ver: lyrics]
[id: ckzscscv]
[ar: Demy]
[ti: Loro Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[00:01.13]Loro Ati – Demy
[00:29.13]
[00:31.13]>>>
[00:32.13]>>
[00:33.13]>
[00:34.13]Kadhung mung riko
[00:36.70]pingin ngelarani,
[00:40.46]Atinisun tapi ojo
[00:43.76]coro gedigi..
[00:48.06]Sing pisan pindho
[00:49.98]sun diloro ati,
[00:53.27]Mung cukup
[00:54.77]semene baen..
[00:59.49]Isun sing arep maning,
[01:02.73]Maning maning isun,
[01:06.33]Maning maning
[01:10.31]diloro ati..
[01:15.48]Maning maning isun,
[01:20.34]Maning maning
[01:24.31]diloro ati..
[01:29.30]
[01:30.91]Sun yakin liyo dino,
[01:37.01]Sun oleh ganti..
[01:43.86]hang lebih sempurno..
[01:48.21]Maning maning isun,
[01:51.70]Maning maning
[01:55.93]diloro ati..
[02:01.28]Maning maning isun,
[02:05.77]Maning maning
[02:10.12]diloro ati..
[02:15.03]
[02:20.02]Hoooo..ooo..
[02:29.56]
[02:43.13]>>>
[02:44.13]>>
[02:45.13]>
[02:46.13]Kadhung mung riko
[02:48.17]pingin ngelarani,
[02:52.35]Atinisun tapi ojo
[02:56.08]coro gedigi..
[03:00.06]Sing pisan pindho
[03:01.68]sun diloro ati,
[03:05.29]Mung cukup
[03:06.90]semene baen..
[03:12.07]Isun sing arep maning,
[03:14.81]Maning maning isun,
[03:18.04]Maning maning
[03:21.40]diloro ati..
[03:26.43]Maning maning isun,
[03:31.54]Maning maning
[03:36.26]diloro ati..
[03:40.62]
[03:42.00]Sun yakin liyo dino,
[03:49.33]Sun oleh ganti..
[03:56.92]hang lebih sempurno..
[04:00.15]Maning maning isun,
[04:03.14]Maning maning
[04:07.12]diloro ati..
[04:12.34]Maning maning isun,
[04:16.46]Maning maning
[04:21.12]diloro ati..
[04:25.85]
[04:58.05]>>>
[04:59.05]>>
[05:00.05]>
[05:01.05]Kadhung mung riko
[05:04.29]pingin ngelarani,
[05:08.15]Atinisun tapi ojo
[05:11.44]coro gedigi..
[05:15.55]Sing pisan pindho
[05:17.47]sun diloro ati,
[05:21.14]Mung cukup
[05:22.57]semene baen..
[05:27.55]Isun sing arep maning,
[05:30.79]Maning maning isun,
[05:34.15]Maning maning
[05:37.75]diloro ati..
[05:43.43]Maning maning isun,
[05:47.66]Maning maning
[05:52.08]diloro ati..
[05:56.50]
[05:58.05]Sun yakin liyo dino,
[06:05.38]Sun oleh ganti..
[06:12.42]hang lebih sempurno..
[06:15.77]Maning maning isun,
[06:19.01]Maning maning
[06:22.81]diloro ati..
[06:27.72]Maning maning isun,
[06:32.57]Maning maning
[06:37.23]diloro ati..
[06:42.52]
————–
Preview:

Sekirane Baen

Reny-Farida_5
Versi: Reny Farida

Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

reff:
Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kovnskcv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Sekirane Baen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.21]Sekirane Baen – Reny Farida
[00:45.17]
[00:48.17]>>>
[00:49.17]>>
[00:50.17]>
[00:51.17]Nyikso nong ati,
[00:54.58]Sing biso nyanding pujane ati..
[01:00.63]Tangise batin sun,
[01:03.67]Sing mari mari..
[01:07.59]
[01:09.03]Mergo isun,
[01:11.48]sing biso nduweni riko..
[01:16.20]Tapi isun magih biso melasi..
[01:22.12]Masiyo bisone sun,
[01:27.81]Ngangen angen..
[01:32.85]
[01:36.08]Sekirane baen sun,
[01:39.77]biso nduweni riko..
[01:43.12]Opo yo biso seneng..
[01:49.72]Sekirane baen sun,
[01:52.53]biso nyanding riko..
[01:59.05]Opo tah yo biso langgeng..
[02:02.34]Dhung welas riko,
[02:05.90]Mung kanggo wong liyo..
[02:08.47]Dhung welas riko,
[02:12.05]Mung kanggo wong liyo..
[02:16.79]
[03:03.13]>>>
[03:04.13]>>
[03:05.13]>
[03:06.13]Nyikso nong ati,
[03:09.04]Sing biso nyanding pujane ati..
[03:15.39]Tangise batin sun,
[03:18.51]Sing mari mari..
[03:22.54]
[03:24.05]Mergo isun,
[03:26.53]sing biso nduweni riko..
[03:31.11]Tapi isun magih biso melasi..
[03:36.60]Masiyo bisone sun,
[03:42.64]Ngangen angen..
[03:48.05]
[03:51.31]Sekirane baen sun,
[03:54.10]biso nduweni riko..
[03:58.08]Opo yo biso seneng..
[04:04.05]Sekirane baen sun,
[04:07.35]biso nyanding riko..
[04:14.08]Opo tah yo biso langgeng..
[04:17.30]Dhung welas riko,
[04:20.34]Mung kanggo wong liyo..
[04:23.59]Dhung welas riko,
[04:26.86]Mung kanggo wong liyo..
[04:32.05]
[04:35.04]Sekirane baen sun,
[04:38.60]biso nduweni riko..
[04:42.13]Opo yo biso seneng..
[04:47.71]Sekirane baen sun,
[04:51.15]biso nyanding riko..
[04:57.13]Opo tah yo biso langgeng..
[05:01.26]Dhung welas riko,
[05:04.25]Mung kanggo wong liyo..
[05:07.49]Dhung welas riko,
[05:10.32]Mung kanggo wong liyo..
[05:15.83]
————-
Preview:

Salah Isun Dewek

Yuliatin
Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..
————-
[ver: lyrics]
[id: uqcbqbcv]
[ar: Yuliatin]
[ti: Salah Isun Dewek]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.44]Salah Isun Dewek – Yuliatin
[00:33.44]
[00:36.44]>>>
[00:37.44]>>
[00:38.44]>
[00:39.44]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[00:44.09]Nasib duh kari nelongso..
[00:48.56]Kapan yo kirane awak isun,
[00:52.54]Nemu seneng lan sing bingung..
[00:58.08]Lakone urip awak kari gedigi,
[01:03.54]Ono alam dunyo iki..
[01:08.14]Isun saiki getun ngelakoni,
[01:12.25]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[01:17.04]
[01:37.54]>>>
[01:38.54]>>
[01:39.54]>
[01:40.54]Isun bingung ngerasakaken,
[01:45.04]Wis kadhung sak repotan..
[01:49.69]Isun dipaido wong tuwek,
[01:53.69]Mulo salah isun dewek..
[01:58.48]Tapi sun tabahaken ring ati,
[02:02.77]Sabar ngadhepi urip iki..
[02:08.11]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[02:13.97]Nasib duh kari nelongso..
[02:18.26]Kapan yo kirane awak isun,
[02:22.36]Nemu seneng lan sing bingung..
[02:27.47]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Isun bingung ngerasakaken,
[02:54.97]Wis kadhung sak repotan..
[02:59.64]Isun dipaido wong tuwek,
[03:03.74]Mulo salah isun dewek..
[03:08.34]Tapi sun tabahaken ring ati,
[03:12.57]Sabar ngadhepi urip iki..
[03:18.42]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[03:24.07]Nasib duh kari nelongso..
[03:28.36]Kapan yo kirane awak isun,
[03:32.72]Nemu seneng lan sing bingung..
[03:38.01]Lakone urip awak kari gedigi,
[03:43.30]Ono alam dunyo iki..
[03:48.40]Isun saiki getun ngelakoni,
[03:52.38]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[03:57.49]
————-
Preview:

Dudu Sewu Telu

Reny-Farida_8
Versi: Reny Farida

Isun wis sing sudi kang,
Riko gawe tambel butuh..
Nyingkrio nyingkrio menyango hang adoh,
Timbang nggawe ati loro..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..
————-
[ver: lyrics]
[id: ihvaqncv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Dudu Sewu Telu]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.15]Dudu Sewu Telu – Reny Farida
[00:24.15]
[00:27.15]>>>
[00:28.15]>>
[00:29.15]>
[00:30.15]Isun wis sing sudi kang,
[00:33.66]Riko gawe tambel butuh..
[00:37.70]Nyingkrio nyingkrio
[00:39.13]menyango hang adoh,
[00:40.81]Timbang nggawe ati loro..
[00:46.04]
[00:49.15]Wis ping piro baen kang,
[00:52.62]Riko nyulayani janji..
[00:56.55]Ojo balik maning
[00:58.22]isun emong temenan,
[01:00.22]Banguran urip dewekan..
[01:03.95]
[01:35.67]>>>
[01:36.67]>>
[01:37.67]>
[01:38.67]He kang cukup sakmene,
[01:40.97]Riko gawe loro..
[01:44.71]Isun bosen ngrasakno,
[01:47.88]Kabeh tingkah riko..
[01:52.23]
[01:58.51]Jo nganggep awak iki,
[02:01.31]Rego sewu telu..
[02:05.43]Kadhung wis mari perlu,
[02:08.71]Riko tinggal mlayu..
[02:13.07]
[02:16.08]Wis ping piro baen kang,
[02:19.36]Riko nyulayani janji..
[02:23.02]Ojo balik maning
[02:24.53]isun emong temenan,
[02:26.70]Banguran urip dewekan..
[02:30.62]
[03:02.04]>>>
[03:03.04]>>
[03:04.04]>
[03:05.04]He kang cukup sakmene,
[03:07.46]Riko gawe loro..
[03:11.51]Isun bosen ngrasakno,
[03:14.18]Kabeh tingkah riko..
[03:18.66]
[03:25.01]Jo nganggep awak iki,
[03:28.00]Rego sewu telu..
[03:31.98]Kadhung wis mari perlu,
[03:35.03]Riko tinggal mlayu..
[03:39.75]
[03:42.78]Wis ping piro baen kang,
[03:45.91]Riko nyulayani janji..
[03:49.77]Ojo balik maning
[03:51.01]isun emong temenan,
[03:53.06]Banguran urip dewekan..
[03:57.17]
————-
Preview:

Welas Suci

Suliyana_Very
Versi: Suliyana ft. Very

Pr:
Isun sing ngiro,
Nyatane riko kari mentolo..
Nganteni riko,
Ngungkapno roso hang ono ring dodo..

Opo tah sengojo,
Nyejo arep nyikso..
Gawe sun loro,
Batin kesikso..

Lk:
Jo salah tompo,
Ngartekno roso isun nong riko..
Sun seru welas,
Welas nong riko yo dudu suloyo..

Apuwo sing percoyo,
Kadhung atin iki yo kanggo riko..
Mung kanggo riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

reff:
Lk:
Ring angin bengi,
Isun kirimno kangene ati..
Mung kanggo riko pujane ati,
Hang isun demeni..

Sun jaluk riko ojo curigo,
Kangen iki ngerandu riko..

Pr:
Kadhung riko welas nong isun,
Ojo gawe ati sun bingung..
Atinisun dudu memengan,
Isun mung butuh alasan..

Lk:
Sabaro sulung ngenteni isun,
Sun sing arep ngeliyo ati..
Pasti isun tepati,
Sun sing bakal mungkir janji..

Ft:
Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..

Mugo ulan lintang,
Biso dadi saksi..
Welas nong njero ati,
Mulo welas hang suci..
————–
[id: blpbwica]
[ar: Suliyana ft. Very]
[ti: Welas Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.36]Welas Suci – Suliyana ft. Very
[00:24.58]
[00:27.58]>>>
[00:28.58]>>
[00:29.58]>
[00:30.58]Pr: Isun sing ngiro,
[00:32.59]Pr: Nyatane riko kari mentolo..
[00:37.44]Pr: Nganteni riko,
[00:39.24]Pr: Ngungkapno roso
[00:41.38]Pr: hang ono ring dodo..
[00:43.87]Pr: Opo tah sengojo,
[00:45.91]Pr: Nyejo arep nyikso..
[00:48.34]Pr: Gawe sun loro,
[00:50.09]Pr: Batin kesikso..
[00:54.06]
[00:56.48]Lk: Jo salah tompo,
[00:58.90]Lk: Ngartekno roso
[01:00.50]Lk: isun nong riko..
[01:03.63]Lk: Sun seru welas,
[01:05.31]Lk: Welas nong riko
[01:07.34]Lk: yo dudu suloyo..
[01:09.85]Lk: Apuwo sing percoyo,
[01:12.09]Lk: Kadhung atin iki
[01:14.55]Lk: yo kanggo riko..
[01:16.25]Lk: Mung kanggo riko..
[01:20.49]
[01:22.38]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[01:27.30]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[01:31.78]Pr: Atinisun dudu memengan,
[01:36.31]Pr: Isun mung butuh alasan..
[01:43.14]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[01:49.01]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[01:53.61]Lk: Pasti isun tepati,
[01:57.53]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[02:04.26]Ft: Mugo ulan lintang
[02:06.75]Ft: biso dadi saksi..
[02:11.77]Ft: Welas nong njero ati,
[02:15.58]Ft: Mulo welas hang suci..
[02:20.86]
[02:55.97]>>>
[02:56.97]>>
[02:57.97]>
[02:58.97]Lk: Ring angin bengi,
[03:01.06]Lk: Isun kirimno kangene ati..
[03:05.96]Lk: Mung kanggo riko pujane ati,
[03:09.64]Lk: Hang isun demeni..
[03:12.27]Lk: Sun jaluk riko ojo curigo,
[03:16.55]Lk: Kangen iki ngerandu riko..
[03:22.71]
[03:26.01]Pr: Kadhung riko welas nong isun,
[03:29.42]Pr: Ojo gawe ati sun bingung..
[03:33.96]Pr: Atinisun dudu memengan,
[03:38.38]Pr: Isun mung butuh alasan..
[03:45.72]Lk: Sabaro sulung ngenteni isun,
[03:50.58]Lk: Sun sing arep ngeliyo ati..
[03:55.42]Lk: Pasti isun tepati,
[03:59.78]Lk: Sun sing bakal mungkir janji..
[04:06.19]Ft: Mugo ulan lintang
[04:08.64]Ft: biso dadi saksi..
[04:13.35]Ft: Welas nong njero ati,
[04:16.89]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:23.85]Ft: Mugo ulan lintang
[04:25.82]Ft: biso dadi saksi..
[04:30.64]Ft: Welas nong njero ati,
[04:34.62]Ft: Mulo welas hang suci..
[04:40.59]
————
Preview: