Gandolane Ati

Kiki-Anggun
Versi: Kiki Anggun

RIKO HANG SUN WELASI,
YO MUNG RIKO HANG SUN KEDANI..
HANG BISO NGGAWE TENTREME ATI IKI,
OJO SAMPEK ISUN RIKO LARANI..

RIKO WIS SUN ABOTI,
YO MUNG RIKO WIS SUN GANDOLI..
SUN SANDING LAN SUN RUMAT SELAWASE,
KERONO ATI SING ONO LIYANE..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..

reff:
RIKO HANG SUN WELASI,
YO MUNG RIKO HANG SUN KEDANI..
HANG BISO NGGAWE TENTREME ATI IKI,
OJO SAMPEK ISUN RIKO LARANI..

RIKO WIS SUN ABOTI,
YO MUNG RIKO WIS SUN GANDOLI..
SUN SANDING LAN SUN RUMAT SELAWASE,
KERONO ATI SING ONO LIYANE..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..

KADHUNG ISUN RIKO TINGGALNO,
URIP ISUN RASANE KOYO KESIKSO..
MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
NYANG RIKO OJO SAMPEK NGGAWE TATUNE ATI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hlwbahch]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Gandolane Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.04]Gandolane Ati – Kiki Anggun
[00:31.04]
[00:33.04]>>>
[00:34.04]>>
[00:35.04]>
[00:36.04]RIKO HANG SUN WELASI,
[00:42.90]YO MUNG RIKO
[00:45.55]HANG SUN KEDANI..
[00:51.05]HANG BISO NGGAWE
[00:54.33]TENTREME ATI IKI,
[00:58.83]OJO SAMPEK
[01:00.52]ISUN RIKO LARANI..
[01:06.14]
[01:11.01]RIKO WIS SUN ABOTI,
[01:17.90]YO MUNG RIKO
[01:20.09]WIS SUN GANDOLI..
[01:25.77]SUN SANDING
[01:27.38]LAN SUN RUMAT SELAWASE,
[01:33.44]KERONO ATI
[01:36.07]SING ONO LIYANE..
[01:40.57]
[01:46.19]KADHUNG ISUN
[01:48.54]RIKO TINGGALNO,
[01:53.09]URIP ISUN
[01:55.28]RASANE KOYO KESIKSO..
[02:05.78]MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
[02:12.16]NYANG RIKO OJO SAMPEK
[02:18.65]NGGAWE TATUNE ATI..
[02:25.88]
[03:00.05]>>>
[03:01.05]>>
[03:02.05]>
[03:03.05]RIKO HANG SUN WELASI,
[03:10.01]YO MUNG RIKO
[03:12.51]HANG SUN KEDANI..
[03:18.14]HANG BISO NGGAWE
[03:20.95]TENTREME ATI IKI,
[03:26.00]OJO SAMPEK
[03:28.14]ISUN RIKO LARANI..
[03:32.95]
[03:37.50]RIKO WIS SUN ABOTI,
[03:44.94]YO MUNG RIKO
[03:47.38]WIS SUN GANDOLI..
[03:53.14]SUN SANDING
[03:54.57]LAN SUN RUMAT SELAWASE,
[04:00.50]KERONO ATI
[04:03.07]SING ONO LIYANE..
[04:08.19]
[04:12.50]KADHUNG ISUN
[04:16.32]RIKO TINGGALNO,
[04:20.44]URIP ISUN
[04:22.38]RASANE KOYO KESIKSO..
[04:31.32]MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
[04:37.88]NYANG RIKO OJO SAMPEK
[04:45.32]NGGAWE TATUNE ATI..
[04:54.51]KADHUNG ISUN
[04:57.76]RIKO TINGGALNO,
[05:02.89]URIP ISUN
[05:05.01]RASANE KOYO KESIKSO..
[05:14.71]MUNG SIJI HANG ISUN KAREPI,
[05:20.45]NYANG RIKO OJO SAMPEK
[05:27.70]NGGAWE TATUNE ATI..
[05:37.52]
————
Preview:

Panjer Kiling

Demy_20
Versi: Demy

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Syalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..

Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Hulalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..
Lalalalala.. lalalalala..

reff:
Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..
(huuu..)

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..

(kiling manjer kiling)
(wis manjer kiling),
(geminyere)..
Geminyere..
(milu angin)..
(huuu..)

(kiling riko munio cerito-o)
Cerito-o..
(duduheno..)
Wong hang sun karepno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wioacbch]
[ar: Demy]
[ti: Panjer Kiling]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.00]Panjer Kiling – Demy
[00:18.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Kiling manjer kiling
[00:28.50]Wis manjer kiling,
[00:31.46]Geminyere milu angin..
[00:41.47]Syalalalala..
[00:44.33]Kiling riko munio cerito-o
[00:53.60]Duduheno
[00:58.64]wong hang sun karepno..
[01:04.93]Angger bengi isun iki
[01:07.61]Ademe angin hang ngancani,
[01:10.71]Isun kemulan sepi..
[01:16.57]Gancangono duduhono
[01:19.11]Myakne sing kari dowo..
[01:21.66]Lorone loro..
[01:27.25]Kiling manjer kiling
[01:32.42]Wis manjer kiling,
[01:37.22]Geminyere milu angin..
[01:45.18]Hulalalala..
[01:48.35]Kiling riko munio cerito-o
[01:58.18]Duduheno
[02:02.29]wong hang sun karepno..
[02:08.00]Lalalalala.. lalalalala..
[02:17.47]
[02:21.14]>>>
[02:22.14]>>
[02:23.14]>
[02:24.14]Angger bengi isun iki
[02:28.05]Ademe angin hang ngancani,
[02:30.85]Isun kemulan sepi..
[02:36.51]Gancangono duduhono
[02:38.87]Myakne sing kari dowo..
[02:41.36]Lorone loro..
[02:47.96]
[02:50.05]Winih roso hang sun duweni,
[02:56.67]Welas riko sun tunggoni..
[03:03.32]Isun nganteni..
[03:08.18](huuu..)
[03:11.91]Winih roso hang sun duweni,
[03:16.82]Welas riko sun tunggoni..
[03:24.41]Isun nganteni..
[03:30.33](kiling manjer kiling)
[03:35.12](wis manjer kiling),
[03:37.73](geminyere)
[03:42.57]Geminyere..
[03:44.99](milu angin)..
[03:48.32](huuu..)
[03:50.81](kiling riko munio cerito-o)
[03:56.36]Ceritoo..
[04:00.72](duduheno..)
[04:04.57]Wong hang sun karepno..
[04:12.10]
————
Preview:

Tambah Rabi

Demy_19
Versi: Demy

Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..

reff:
Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zulkcich]
[ar: Demy]
[ti: Tambah Rabi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.03]Tambah Rabi – Demy
[00:22.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Kepingine ati,
[00:29.44]Arep nambahi rabi..
[00:32.94]Arep ngomong wedi,
[00:35.54]Kuatir nyelentik nong ati..
[00:39.11]Aran roso demen,
[00:42.08]Sing keneng diapusi..
[00:45.19]Mugo baen rabi,
[00:48.17]Hang lawas yo ngidini..
[00:52.04]
[01:16.04]>>>
[01:17.04]>>
[01:18.04]>
[01:19.04]Polah-polah
[01:20.78]nyacak arep nambahi rabi,
[01:24.52]Mergo nuruti karepe ati..
[01:30.24]Polah-polah
[01:32.54]nyacak arep nambahi rabi,
[01:37.07]Nawi baen ugo
[01:40.39]biso tambah rejeki..
[01:44.31]Masio blonjo tambah,
[01:46.49]Enake ugo tambah..
[01:49.79]Jare dhung tambah rabi,
[01:52.84]Ugo biso.. tambah rejeki..
[02:03.04]
[02:24.44]>>>
[02:25.44]>>
[02:26.44]>
[02:27.44]Kepingine ati,
[02:30.29]Arep nambahi rabi..
[02:34.34]Arep ngomong wedi,
[02:37.08]Kuatir nyelentik nong ati..
[02:40.99]Aran roso demen,
[02:43.48]Sing keneng diapusi..
[02:46.79]Mugo baen rabi,
[02:49.70]Hang lawas yo ngidini..
[02:53.56]
[03:17.62]>>>
[03:18.62]>>
[03:19.62]>
[03:20.62]Polah-polah
[03:22.37]nyacak arep nambahi rabi,
[03:26.28]Mergo nuruti karepe ati..
[03:32.56]Polah-polah
[03:34.43]nyacak arep nambahi rabi,
[03:38.98]Nawi baen ugo
[03:41.22]biso tambah rejeki..
[03:45.50]
[03:47.14]Polah-polah
[03:49.00]nyacak arep nambahi rabi,
[03:53.36]Mergo nuruti karepe ati..
[03:59.15]Polah-polah
[04:01.46]nyacak arep nambahi rabi,
[04:05.93]Nawi baen ugo
[04:07.98]biso tambah rejeki..
[04:12.34]Masio blonjo tambah,
[04:14.65]Enake ugo tambah..
[04:18.13]Jare dhung tambah rabi,
[04:21.30]Ugo biso.. tambah rejeki..
[04:31.81]
———–
Preview:

Gemantunge Roso

Wandra_8
Versi: Wandra

Mung kari angenan,
Welas hang isun sambang..
Saiki wis ilang,
Dadi duwen wong liyan..

Rasane getun temenan,
Bengen isun buang..
Ngaboti wong wadon liyan,
Tibane malah kelaran..

Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..

reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

reff:
Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..

reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pbiccvch]
[ar: Wandra]
[ti: Gemantunge Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.03]Gemantunge Roso
[00:01.03]by: Wandra
[00:24.83]
[00:26.83]>>>
[00:27.83]>>
[00:28.83]>
[00:29.83]Mung kari angenan,
[00:35.49]Welas hang isun sambang..
[00:42.20]Saiki wis ilang,
[00:48.79]Dadi duwen wong liyan..
[00:56.27]Rasane getun temenan,
[01:02.49]Bengen isun buang..
[01:09.40]Ngaboti wong wadon liyan,
[01:15.37]Tibane malah kelaran..
[01:21.28]
[01:23.02]Sun getun temenan,
[01:28.69]Bengen riko sun buang..
[01:35.39]Biso tah sun eman,
[01:41.92]Balik noring pangkuan..
[01:49.15]Magih wis duwen wong liyan,
[01:55.87]Jujur sing lilo nyawang..
[02:02.58]Saiki welas sun temenan,
[02:08.56]Sun anteni masio sampek kapan..
[02:14.65]
[02:26.67]>>>
[02:27.67]>>
[02:28.67]>
[02:29.67]Gemantung roso welas iki,
[02:34.68]Sampek kapan sumpah anteni..
[02:42.65]Umpomo sing jodo saiki,
[02:48.18]Mugo baen dadi jodo mati..
[02:55.09]
[03:20.21]>>>
[03:21.21]>>
[03:22.21]>
[03:23.21]Sun getun temenan,
[03:28.86]Bengen riko sun buang..
[03:35.52]Biso tah sun eman,
[03:42.28]Balik noring pangkuan..
[03:49.74]Magih wis duwen wong liyan,
[03:55.84]Jujur sing lilo nyawang..
[04:02.88]Saiki welas sun temenan,
[04:09.03]Sun anteni masio sampek kapan..
[04:15.38]
[04:27.08]>>>
[04:28.08]>>
[04:29.08]>
[04:30.08]Gemantung roso welas iki,
[04:35.29]Sampek kapan sumpah anteni..
[04:42.56]Umpomo sing jodo saiki,
[04:48.89]Mugo baen dadi jodo mati..
[04:55.92]Gemantung roso welas iki,
[05:02.25]Sampek kapan sumpah anteni..
[05:09.05]Umpomo sing jodo saiki,
[05:15.20]Mugo baen dadi jodo mati..
[05:21.23]
————
Preview:

Nyengidakaken Roso

Melinda_3
Versi: Melinda

Sun demen nyang riko,
Sing mung terimo goro..
Sun welas nyang riko,
Sing mung cerito..

Sun ndemeni riko,
Mergo isun ono roso..
Kok bisane riko,
Mage ngeliyo..

Salah paran awak isun iki,
Kurang paran ndane isun iki..
Tegone riko biso ngeliyo,
Mentalane welas riko suloyo..

Sing kuat rasane sing kuat,
Welas isun yo wis riko poro..
Sing kuat rasane sing kuat,
Isun weruh riko wis nyengidakaken roso..

reff:
Sun demen nyang riko,
Sing mung terimo goro..
Sun welas nyang riko,
Sing mung cerito..

Sun ndemeni riko,
Mergo isun ono roso..
Kok bisane riko,
Mage ngeliyo..

Salah paran awak isun iki,
Kurang paran ndane isun iki..
Tegone riko biso ngeliyo,
Mentalane welas riko suloyo..

Sing kuat rasane sing kuat,
Welas isun yo wis riko poro..
Sing kuat rasane sing kuat,
Isun weruh riko wis nyengidakaken roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: vqwlcqch]
[ar: Melinda]
[ti: Nyengidakaken Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:01.08]Nyengidakaken Roso
[00:01.08]by: Melinda
[00:41.08]
[00:43.18]>>>
[00:44.18]>>
[00:45.18]>
[00:46.18]Sun demen nyang riko,
[00:49.54]Sing mung terimo goro..
[00:53.02]Sun welas nyang riko,
[00:56.52]Sing mung cerito..
[00:59.86]Sun ndemeni riko,
[01:03.43]Mergo isun ono roso..
[01:07.78]Kok bisane riko,
[01:10.94]Mage ngeliyo..
[01:14.80]Salah paran awak isun iki,
[01:18.73]Kurang paran ndane isun iki..
[01:22.53]Tegone riko biso ngeliyo,
[01:26.01]Mentalane welas riko suloyo..
[01:32.08]Sing kuat rasane sing kuat,
[01:40.01]Welas isun yo wis riko poro..
[01:46.36]Sing kuat rasane sing kuat,
[01:54.13]Isun weruh riko
[01:57.36]wis nyengidakaken roso..
[02:04.26]
[02:36.72]>>>
[02:37.72]>>
[02:38.72]>
[02:39.72]Sun demen nyang riko,
[02:42.91]Sing mung terimo goro..
[02:46.45]Sun welas nyang riko,
[02:50.17]Sing mung cerito..
[02:53.42]Sun ndemeni riko,
[02:57.08]Mergo isun ono roso..
[03:01.00]Kok bisane riko,
[03:04.12]Mage ngeliyo..
[03:07.91]Salah paran awak isun iki,
[03:11.52]Kurang paran ndane isun iki..
[03:15.70]Tegone riko biso ngeliyo,
[03:19.18]Mentalane welas riko suloyo..
[03:26.15]Sing kuat rasane sing kuat,
[03:33.04]Welas isun yo wis riko poro..
[03:39.77]Sing kuat rasane sing kuat,
[03:46.98]Isun weruh riko
[03:50.28]wis nyengidakaken roso..
[03:57.57]
———-
Preview:

Welasono

Wandra_7
Versi: Wandra

Rumongso tah riko kadhung isun demeni,
Keroso tah riko kadhung isun welasi,
Mergo lawas ulihe isun nyidem roso iki..

Kiro kiro riko opo ugo ngerasakno,
Roso welas iki rasane ugo podo,
Bingung sun kesikso roso sedino-dino..

Hang nyikso atinisun,
Mergo katon-katonen riko..
Roso rasane gageo,
Welas sun lan riko gage caremo..

Sun jaluk welasono,
Koyo isun ngewelasi riko..
Roso welas ring ati,
Yoro myakne gageo lego..

Sun jaluk welasono,
Koyo isun ngewelasi riko..
Roso welas ring ati,
Yoro myakne gageo lego..

reff:
Rumongso tah riko kadhung isun demeni,
Keroso tah riko kadhung isun welasi,
Mergo lawas ulihe isun nyidem roso iki..

Kiro kiro riko opo ugo ngerasakno,
Roso welas iki rasane ugo podo,
Bingung sun kesikso roso sedino-dino..

Hang nyikso atinisun,
Mergo katon-katonen riko..
Roso rasane gageo,
Welas sun lan riko gage caremo..

Sun jaluk welasono,
Koyo isun ngewelasi riko..
Roso welas ring ati,
Yoro myakne gageo lego..

Sun jaluk welasono,
Koyo isun ngewelasi riko..
Roso welas ring ati,
Yoro myakne gageo lego..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wupqswch]
[ar: Wandra]
[ti: Welasono]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.06]Welasono – Wandra
[00:21.06]
[00:23.66]>>>
[00:24.66]>>
[00:25.66]>
[00:26.66]Rumongso tah riko
[00:29.30]kadhung isun demeni,
[00:32.78]Keroso tah riko
[00:35.65]kadhung isun welasi,
[00:39.19]Mergo lawas ulihe
[00:41.93]isun nyidem roso iki..
[00:49.26]
[00:51.57]Kiro kiro riko
[00:54.49]opo ugo ngerasakno,
[00:57.80]Roso welas iki
[01:00.59]rasane ugo podo,
[01:04.38]Bingung sun kesikso
[01:08.25]roso sedino-dino..
[01:13.29]
[01:17.01]Hang nyikso atinisun,
[01:21.99]Mergo katon-katonen riko..
[01:27.02]Roso rasane gageo,
[01:31.20]Welas sun lan riko
[01:34.95]gage caremo..
[01:41.19]Sun jaluk welasono,
[01:45.41]Koyo isun ngewelasi riko..
[01:53.62]Roso welas ring ati,
[01:57.86]Yoro myakne gageo lego..
[02:06.32]Sun jaluk welasono,
[02:10.91]Koyo isun ngewelasi riko..
[02:19.26]Roso welas ring ati,
[02:24.03]Yoro myakne gageo lego..
[02:31.32]
[02:56.62]>>>
[02:57.62]>>
[02:58.62]>
[02:59.62]Rumongso tah riko
[03:02.22]kadhung isun demeni,
[03:05.78]Keroso tah riko
[03:08.70]kadhung isun welasi,
[03:12.26]Mergo lawas ulihe
[03:15.23]isun nyidem roso iki..
[03:22.58]
[03:25.07]Kiro kiro riko
[03:27.56]opo ugo ngerasakno,
[03:31.10]Roso welas iki
[03:34.14]rasane ugo podo,
[03:37.69]Bingung sun kesikso
[03:41.49]roso sedino-dino..
[03:46.16]
[03:49.64]Hang nyikso atinisun,
[03:53.25]Mergo katon-katonen riko..
[04:00.22]Roso rasane gageo,
[04:04.32]Welas sun lan riko
[04:07.56]gage caremo..
[04:14.40]Sun jaluk welasono,
[04:18.08]Koyo isun ngewelasi riko..
[04:26.22]Roso welas ring ati,
[04:31.08]Yoro myakne gageo lego..
[04:39.41]Sun jaluk welasono,
[04:43.65]Koyo isun ngewelasi riko..
[04:51.91]Roso welas ring ati,
[04:56.53]Yoro myakne gageo lego..
[05:03.36]
————
Preview:

Tri Suyanti

Wandra_6
Versi: Wandra

Masio sopo baen kang arep ngalangi,
Isun sing arep wedi..
Masio paran baen kang ngadang-ngadangi,
Isun sing perduli..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun welasi..
Hoo.. tri suyanti,
Riko sun kangeni..

Nono liyane maning kang isun senengi,
Mung riko wong kang sun impi-impi..
Ugo sing ono maning kang biso nggarai,
Bungah ati iki..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun demeni..
Hoo.. tri suyanti,
Duh pujane ati..

reff:
Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..

Nono liyane maning kang isun senengi,
Mung riko wong kang sun impi-impi..
Ugo sing ono maning kang biso nggarai,
Bungah ati iki..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun demeni..
Hoo.. tri suyanti,
Duh pujane ati..

reff:
Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..
Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nwlvsvch]
[ar: Wandra]
[ti: Tri Suyanti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.04]Tri Suyanti – Wandra
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Masio sopo baen
[00:30.17]kang arep ngalangi,
[00:32.10]Isun sing arep wedi..
[00:36.64]Masio paran baen
[00:39.07]kang ngadang-ngadangi,
[00:41.37]Isun sing perduli..
[00:45.03]
[00:46.41]Hoo.. tri suyanti,
[00:49.14]Yo mung riko
[00:51.26]wong kang sun welasi..
[00:54.93]Hoo.. tri suyanti,
[00:57.79]Riko sun kangeni..
[01:03.14]
[01:09.87]Nono liyane maning
[01:11.33]kang isun senengi,
[01:13.88]Mung riko wong
[01:14.95]kang sun impi-impi..
[01:19.25]Ugo sing ono maning
[01:21.05]kang biso nggarai,
[01:22.85]Bungah ati iki..
[01:27.21]
[01:28.20]Hoo.. tri suyanti,
[01:30.63]Yo mung riko
[01:32.93]wong kang sun demeni..
[01:36.72]Hoo.. tri suyanti,
[01:39.77]Duh pujane ati..
[01:44.38]
[01:57.11]>>>
[01:58.11]>>
[01:59.11]>
[02:00.11]Ati iki sing lego
[02:02.11]sing enak mangan ugo,
[02:04.41]Dhung durung nyawang riko..
[02:08.58]Bendino kantru-kantru
[02:11.19]bengi sing biso turu,
[02:13.12]Kadhung durung ketemu..
[02:17.41]
[02:20.53]Ati iki sing lego
[02:22.13]sing enak mangan ugo,
[02:24.19]Dhung durung nyawang riko..
[02:28.92]Bendino kantru-kantru
[02:31.28]bengi sing biso turu,
[02:33.14]Kadhung durung ketemu..
[02:37.31]Heiye..riko sun welasi..
[02:44.71]Heiye..riko sun kangeni..
[02:52.31]
[02:55.17]Nono liyane maning
[02:56.41]kang isun senengi,
[02:58.27]Mung riko wong
[02:59.40]kang sun impi-impi..
[03:03.94]Ugo sing ono maning
[03:05.87]kang biso nggarai,
[03:07.55]Bungah ati iki..
[03:11.47]
[03:12.59]Hoo.. tri suyanti,
[03:15.21]Yo mung riko
[03:17.38]wong kang sun demeni..
[03:21.30]Hoo.. tri suyanti,
[03:24.16]Duh pujane ati..
[03:29.47]
[03:42.05]>>>
[03:43.05]>>
[03:44.05]>
[03:45.05]Ati iki sing lego
[03:47.52]sing enak mangan ugo,
[03:49.27]Dhung durung nyawang riko..
[03:54.06]Bendino kantru-kantru
[03:56.17]bengi sing biso turu,
[03:58.17]Kadhung durung ketemu..
[04:01.89]
[04:04.11]Ati iki sing lego
[04:06.89]sing enak mangan ugo,
[04:08.82]Dhung durung nyawang riko..
[04:13.60]Bendino kantru-kantru
[04:15.78]bengi sing biso turu,
[04:17.71]Kadhung durung ketemu..
[04:21.87]Heiye..riko sun welasi..
[04:28.72]Heiye..riko sun kangeni..
[04:36.20]Heiye..riko sun welasi..
[04:43.35]Heiye..riko sun kangeni..
[04:51.18]
———–
Preview: