Welas Sandiworo

Wandra_2
Versi: Wandra

Welas hang sun duweni,
Sak isine ati, mung kanggo riko..
Riko hang isun pujo,
Sun eman lan sun jogo,
Tibane mung suloyo welas sandiworo..

Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..

reff:
Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..

Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..
—————-
[ver: lyrics]
[id: szlkuqcv]
[ar: Wandra]
[ti: Welas Sandiworo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.08]Welas Sandiworo
[00:22.03]Versi: Wandra
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Welas hang sun duweni,
[00:36.27]Sak isine ati,
[00:41.88]mung kanggo riko..
[00:48.09]Riko hang isun pujo,
[00:52.69]Sun eman lan sun jogo,
[00:56.55]Tibane mung suloyo
[00:59.01]welas sandiworo..
[01:03.80]
[01:06.28]Tatune ati iki
[01:12.25]wis keliwat perih,
[01:17.18]Riko hang nggarai..
[01:23.85]Wis kadhung sun percoyo,
[01:27.70]Nerimo welas riko,
[01:31.31]Kari gampange riko
[01:35.10]kepilu wong liyo..
[01:39.33]
[02:05.95]>>>
[02:06.95]>>
[02:07.95]>
[02:08.95]Wong hang sun welasi
[02:12.69]saiki wis ilang,
[02:19.10]Kudangane ati
[02:24.38]saiki wis menyang..
[02:29.50]Kario mentolo
[02:35.16]riko ninggal isun,
[02:40.32]Kok tego tegone
[02:45.66]gawe sun ngeduhung..
[02:50.69]Opo iki balesane
[02:56.98]welas sun hang suci..
[03:00.15]
[03:21.26]>>>
[03:22.26]>>
[03:23.26]>
[03:24.26]Tatune ati iki
[03:30.29]wis keliwat perih,
[03:35.20]Riko hang nggarai..
[03:42.35]Wis kadhung sun percoyo,
[03:46.34]Nerimo welas riko,
[03:50.13]Kari gampange riko
[03:54.04]kepilu wong liyo..
[03:58.03]
[04:27.57]>>>
[04:28.57]>>
[04:29.57]>
[04:30.57]Wong hang sun welasi
[04:35.92]saiki wis ilang,
[04:41.14]Kudangane ati
[04:46.56]saiki wis menyang..
[04:51.53]Kario mentolo
[04:57.81]riko ninggal isun,
[05:02.60]Kok tego tegone
[05:07.64]gawe sun ngeduhung..
[05:11.95]
[05:13.06]Wong hang sun welasi
[05:18.29]saiki wis ilang,
[05:23.64]Kudangane ati
[05:28.99]saiki wis menyang..
[05:34.08]Kario mentolo
[05:40.17]riko ninggal isun,
[05:45.27]Kok tego tegone
[05:50.20]nggawe sun ngeduhung..
[05:55.29]Opo iki balesane
[06:01.51]welas sun hang suci..
[06:05.49]
———–
Preview:

Tego Temenan

Suliyana_7
Versi: Suliyana

Mentolone riko ninggalno isun,
Hang wis kadhung seru welase..
Tego temenan riko nyang isun,
Salah paran awak isun iki..

Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..

reff:
Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..

Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wkivhzcv]
[ar: Suliyana]
[ti: Tego Temenan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.11]Tego Temenan
[00:07.27]Versi: Suliyana
[00:09.27]
[00:11.27]>>>
[00:12.27]>>
[00:13.27]>
[00:14.27]Mentolone riko
[00:17.41]ninggalno isun,
[00:21.14]Hang wis kadhung
[00:23.93]seru welase..
[00:28.78]Tego temenan
[00:30.84]riko nyang isun,
[00:35.38]Salah paran
[00:37.93]awak isun iki..
[00:45.77]
[00:52.81]Kabeh wis sun turuti
[00:56.15]penjaluk riko,
[00:59.64]Kurang paran
[01:03.00]isun nyang riko..
[01:06.66]Isun iki menungso
[01:10.35]hang duwe roso,
[01:13.58]Kari nemen
[01:17.43]riko ninggal isun..
[01:24.22]
[01:46.86]>>>
[01:47.86]>>
[01:48.86]>
[01:49.86]Lorone ati iki
[01:54.20]yo sing biso,
[01:58.12]Nyepuro riko
[02:01.13]mergo ngersulo..
[02:06.30]Tatu batin hang
[02:08.73]nggarai sun loro,
[02:13.51]Keronto ronto
[02:17.30]batin kesikso
[02:19.73]mergo riko..
[02:24.52]Batin kesikso
[02:27.06]mergo riko..
[02:31.22]
[02:42.51]>>>
[02:43.51]>>
[02:44.51]>
[02:45.51]Kabeh wis sun turuti
[02:49.74]penjaluk riko,
[02:52.85]Kurang paran
[02:56.27]isun nyang riko..
[02:59.82]Isun iki menungso
[03:03.23]hang duwe roso,
[03:06.61]Kari nemen
[03:10.28]riko ninggal isun..
[03:17.68]
[03:40.43]>>>
[03:41.43]>>
[03:42.43]>
[03:43.43]Lorone ati iki
[03:46.74]yo sing biso,
[03:50.65]Nyepuro riko
[03:53.46]mergo ngersulo..
[03:59.18]Tatu batin hang
[04:01.35]nggarai sun loro,
[04:06.08]Keronto ronto
[04:09.50]batin kesikso
[04:12.55]mergo riko..
[04:18.52]Lorone ati iki
[04:21.70]yo sing biso,
[04:25.80]Nyepuro riko
[04:28.54]mergo ngersulo..
[04:34.38]Tatu batin hang
[04:36.37]nggarai sun loro,
[04:41.42]Keronto ronto
[04:44.71]batin kesikso
[04:47.01]mergo riko..
[04:52.24]Batin kesikso
[04:54.29]mergo riko..
[05:00.33]
———–
Preview:

Rupo Lan Dunyo

Denik-Armila
Versi: Denik Armila

Mung riko hang sun anteni,
Mung riko hang sun welasi..
Bondo dunyo sun taruhi,
Ilange nyowo sun belani..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..
Hooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzubhpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Rupo Lan Dunyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.05]Rupo Lan Dunyo
[00:14.03]by: Denik Armila
[00:16.03]
[00:18.03]>>>
[00:19.03]>>
[00:20.03]>
[00:21.03]Mung riko hang sun anteni,
[00:25.33]Mung riko hang sun welasi..
[00:29.19]Bondo dunyo sun taruhi,
[00:33.04]Ilange nyowo sun belani..
[00:38.65]
[00:41.21]Hee iye iye iye..
[00:45.68]Hee iye iye iye..
[00:50.09]
[00:57.68]Rupo lan dunyo
[00:59.30]sing dadi mergo..
[01:01.16]Susah seneng
[01:02.61]podo disonggo..
[01:04.84]Hang sun jaluk
[01:06.87]riko ojo ngelali,
[01:09.11]Gawe ngeloro ati..
[01:13.92]
[01:15.70]Isun demen riko
[01:18.63]sing mergo rupo..
[01:22.79]Isun demen riko
[01:27.12]sing mergo dunyo..
[01:30.98]Rupo lan dunyo
[01:33.17]sing dadi paran,
[01:35.22]Hang sun jaluk
[01:37.15]biso sesandhingan..
[01:41.76]
[01:46.60]Njaluk paran riko
[01:48.60]sun turuti,
[01:50.46]Lintang rembulan
[01:52.33]sun labuhi..
[01:54.75]Masio nyowo
[01:56.31]sun belani,
[01:58.37]Hang sun jaluk
[02:00.60]ojo ngloro ati..
[02:06.05]
[02:07.07]Njaluk paran riko
[02:08.62]sun turuti,
[02:10.39]Lintang rembulan
[02:12.31]sun labuhi..
[02:14.68]Masio nyowo
[02:15.92]sun belani,
[02:18.34]Hang sun jaluk
[02:20.33]ojo ngloro ati..
[02:25.87]
[02:29.34]Hee iye iye iye..
[02:33.27]Hee iye iye iye..
[02:37.25]
[02:45.47]Rupo lan dunyo
[02:46.76]sing dadi mergo,
[02:48.94]Susah seneng
[02:50.25]podo disonggo..
[02:52.79]Hang sun jaluk
[02:54.59]riko ojo ngelali,
[02:56.64]Gawe ngeloro ati..
[03:02.19]
[03:03.67]Isun demen riko
[03:06.41]sing mergo rupo,
[03:10.71]Isun demen riko
[03:14.81]sing mergo dunyo..
[03:18.61]Rupo lan dunyo
[03:20.86]sing dadi paran,
[03:22.73]Hang sun jaluk
[03:24.90]biso sesandhingan..
[03:29.82]
[03:34.48]Njaluk paran riko
[03:35.85]sun turuti,
[03:38.03]Lintang rembulan
[03:39.70]sun labuhi..
[03:42.57]Masio nyowo
[03:43.75]sun belani,
[03:45.99]Hang sun jaluk
[03:47.99]ojo ngloro ati..
[03:54.57]
[03:55.13]Njaluk paran riko
[03:56.76]sun turuti,
[03:58.24]Lintang rembulan
[04:00.10]sun labuhi..
[04:02.54]Masio nyowo
[04:03.90]sun belani,
[04:06.15]Hang sun jaluk
[04:08.08]ojo ngloro ati..
[04:13.30]
[04:16.90]Hee iye iye iye..
[04:21.25]Hee iye iye iye..
[04:25.25]
[04:33.93]Njaluk paran riko
[04:35.98]sun turuti,
[04:37.79]Lintang rembulan
[04:39.46]sun labuhi..
[04:42.32]Masio nyowo
[04:43.57]sun belani,
[04:46.06]Hang sun jaluk
[04:47.74]ojo ngloro ati..
[04:53.72]
[04:54.72]Njaluk paran riko
[04:56.14]sun turuti,
[04:57.82]Lintang rembulan
[04:59.93]sun labuhi..
[05:02.23]Masio nyowo
[05:03.61]sun belani,
[05:05.85]Hang sun jaluk
[05:08.03]ojo ngloro ati..
[05:13.50]
[05:14.62]Njaluk paran riko
[05:16.23]sun turuti,
[05:17.66]Lintang rembulan
[05:19.60]sun labuhi..
[05:22.15]Masio nyowo
[05:23.76]sun belani,
[05:25.88]Hang sun jaluk
[05:27.74]ojo ngloro ati..
[05:33.47]
[05:34.34]Njaluk paran riko
[05:36.14]sun turuti,
[05:37.76]Lintang rembulan
[05:39.82]sun labuhi..
[05:42.12]Masio nyowo
[05:43.86]sun belani,
[05:45.84]Hang sun jaluk
[05:47.90]ojo ngloro ati..
[05:53.37]
[05:57.54]Hee iye iye iye..
[06:01.15]Hee iye iye iye..
[06:04.74]
[06:08.92]Hooo..
[06:12.34]
————
Preview:

Osing Ono Jodoh

Sumiati_2
Versi: Sumiati

ISUN SING NINGGAL KANG,
ISUN YO SING LALI..
MULO KADHUNG KESUWEN,
WONG BAKALAN YO AKEH FITNAHAN..

WONG NGABARAKEN KANG,
GOK RIKO WIS KAWIN..
ISUN KELORO-LORO,
LAN MEH BAEN SING KETEMU RIKO..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnazhkcv]
[ar: Sumiati]
[ti: Osing Ono Jodoh]
[al: Kendang kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.02]Osing Ono Jodoh – Sumiati
[00:17.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]ISUN SING NINGGAL KANG,
[00:29.52]ISUN YO SING LALI..
[00:37.92]MULO KADHUNG KESUWEN,
[00:44.14]WONG BAKALAN
[00:47.55]YO AKEH FITNAHAN..
[00:51.59]
[00:54.71]WONG NGABARAKEN KANG,
[01:00.68]GOK RIKO WIS KAWIN..
[01:08.45]ISUN KELORO-LORO,
[01:15.86]LAN MEH BAEN
[01:19.04]SING KETEMU RIKO..
[01:23.63]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[01:55.57]IKI KEMBANGE URIP
[01:59.98]RING DUNYO..
[02:03.40]MASIO RIKO KAWIN,
[02:10.05]SUN SING LALI
[02:13.42]KANG SUN JALUK
[02:15.03]YO SAK BALIKE..
[02:18.26]
[02:20.76]YO SEPURANE KANG,
[02:27.22]NAWI ONO SALAHE..
[02:35.25]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[02:42.71]SING ONO JODOH
[02:45.70]SEDULURAN BAEN..
[02:48.81]
[03:12.75]>>>
[03:13.75]>>
[03:14.75]>
[03:15.75]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[03:21.73]IKI KEMBANGE URIP
[03:25.71]RING DUNYO..
[03:30.13]MASIO RIKO KAWIN,
[03:36.72]SUN SING LALI
[03:39.83]KANG SUN JALUK
[03:41.57]YO SAK BALIKE..
[03:43.93]
[03:46.61]YO SEPURANE KANG,
[03:53.14]NAWI ONO SALAHE..
[04:01.10]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[04:08.63]SING ONO JODOH
[04:11.99]SEDULURAN BAEN..
[04:16.47]
————
Preview:

Ketemu Jodo

Sumiati_2
Versi: Sumiati

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..

Terang-terangan isun kang wis paran jare,
Pasrah nang riko kakang kelendi karepe..
Kadhung ikhlas atin riko seneng nang isun,
Yo myakne podho ayem jaluken sulung..

reff:
Duh senenge atinisun,
Ulan ngarep poco dilamar..
Yo sing nyongko awak isun,
Kenal riko ketemu jodo..

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..

reff:
Duh senenge atinisun,
Ulan ngarep poco dilamar..
Yo sing nyongko awak isun,
Kenal riko ketemu jodo..

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zwikhscv]
[ti: Ketemu Jodo]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:01.43]Ketemu Jodoh
[00:24.43]
[00:27.43]>>>
[00:28.43]>>
[00:29.43]>
[00:30.43]Buru kenalan
[00:33.06]sewulan ngajak bakalan..
[00:37.78]Riko ngomong nang isun
[00:41.48]welas temenan..
[00:45.68]Opo tah bener riko
[00:47.93]kang osing ngapusi..
[00:51.42]Kadhung riko mung iseng
[00:56.81]gelo ring ati..
[01:00.26]
[01:07.10]Terang-terangan isun
[01:10.82]kang wis paran jare..
[01:14.98]Pasrah nang riko
[01:17.62]kakang kelendi karepe..
[01:22.35]Kadhung ikhlas atin riko
[01:26.43]seneng nang isun..
[01:29.55]Yo myakne podho ayem
[01:32.40]jaluken sulung..
[01:36.56]
[02:04.10]>>>
[02:05.10]>>
[02:06.10]>
[02:07.10]Duh senenge atinisun,
[02:13.70]Ulan ngarep poco dilamar..
[02:21.34]Yo sing nyongko awak isun,
[02:28.36]Kenal riko ketemu jodo..
[02:35.87]Buru kenalan
[02:38.78]sewulan ngajak bakalan..
[02:43.20]Riko ngomong nang isun
[02:46.49]welas temenan..
[02:50.72]Opo tah bener riko
[02:53.62]kang osing ngapusi..
[02:57.92]Kadhung riko mung iseng
[03:01.46]gelo ring ati..
[03:05.34]
[03:32.10]>>>
[03:33.10]>>
[03:34.10]>
[03:35.10]Duh senenge atinisun,
[03:41.84]Ulan ngarep poco dilamar..
[03:49.63]Yo sing nyongko awak isun,
[03:56.58]Kenal riko ketemu jodo..
[04:03.31]Buru kenalan
[04:06.63]sewulan ngajak bakalan..
[04:11.29]Riko ngomong nang isun
[04:14.90]welas temenan..
[04:18.94]Opo tah bener riko
[04:21.56]kang osing ngapusi..
[04:25.97]Kadhung riko mung iseng
[04:29.58]gelo ring ati..
[04:33.51]
————-
Preview:

Ndeder Welas

Reny-Farida_9
Versi: Reny Farida

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uqwsvlcv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Ndeder Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:01.07]Ndeder Welas – Reny Farida
[00:25.83]
[00:28.83]>>>
[00:29.83]>>
[00:30.83]>
[00:31.83]Kelendi ulihe
[00:35.62]sun ngilangi,
[00:39.35]Welas hang wis
[00:41.91]nyelep ring ati..
[00:47.64]Enget ndeder welas
[00:51.12]kawitane,
[00:55.03]Serto merujuk
[00:57.46]arep alum gagange..
[01:02.62]Parandane yo
[01:04.90]hang biso nggarai,
[01:10.27]Opo tah riko
[01:14.14]wis oleh ganti..
[01:18.74]Ngomongo myakne
[01:21.60]lego ring ati,
[01:26.21]Ojo riko sidem..
[01:28.95]Ojo riko sidem,
[01:32.61]Isun wenono ngerti..
[01:37.21]
[02:11.74]>>>
[02:12.74]>>
[02:13.74]>
[02:14.74]Kukuhe welas
[02:17.53]hang wis sun bundheli,
[02:23.01]Sing kiro
[02:25.44]mlamuk milu silire angin..
[02:29.80]Masio jeru
[02:33.96]jurang hang sun liwati,
[02:39.43]Sun gayuh
[02:41.29]riko pujane ati..
[02:45.41]
[02:47.83]Kelendi ulihe
[02:51.50]sun ngilangi,
[02:55.78]Welas hang wis
[02:58.59]nyelep ring ati..
[03:03.63]Enget ndeder welas
[03:07.49]kawitane,
[03:11.28]Serto merujuk
[03:13.77]arep alum gagange..
[03:18.87]Parandane yo
[03:21.92]hang biso nggarai,
[03:26.83]Opo tah riko
[03:30.13]wis oleh ganti..
[03:34.98]Ngomongo myakne
[03:37.91]lego ring ati,
[03:42.03]Ojo riko sidem..
[03:44.70]Ojo riko sidem,
[03:48.80]Isun wenono ngerti..
[03:53.59]
[04:27.21]>>>
[04:28.21]>>
[04:29.21]>
[04:30.21]Kukuhe welas
[04:34.26]hang wis sun bundheli,
[04:39.55]Sing kiro
[04:41.66]mlamuk milu silire angin..
[04:47.08]Masio jeru
[04:50.25]jurang hang sun liwati,
[04:56.03]Sun gayuh
[04:57.64]riko pujane ati..
[05:03.37]
[05:04.76]Kukuhe welas
[05:08.19]hang wis sun bundheli,
[05:12.55]Sing kiro
[05:15.16]mlamuk milu silire angin..
[05:20.14]Masio jeru
[05:23.56]jurang hang sun liwati,
[05:29.04]Sun gayuh
[05:30.84]riko pujane ati..
[05:35.87]
———–
Preview: