TKW (yulie nuk’e)


Yulie-Nuk'e_2
Versi : Yulie Nuk’e

Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Nggecikno njero pikiranmu,
Ayemno njeroning batinmu..
Aku ning kene,
Tansah setyo..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

reff:
Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pokzqhch]
[ar: Yulie Nuk’e]
[ti: TKW]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.33]TKW – Yulie Nuk’e
[00:17.33]
[00:20.33]***
[00:21.33]**
[00:22.33]*
[00:23.78]Wis suwe nggonku lungo
[00:29.40]Ninggalke priyo sisihanku..
[00:34.34]Kanggo golek sarono,
[00:38.12]Bebrayan..
[00:42.72]Wis mesti
[00:45.32]aku enggal bali..
[00:53.03]Kanggo ngobati
[00:55.13]roso kangen iki..
[01:01.00]Nggecikno njero pikiranmu,
[01:07.74]Ayemno njero ning batinmu..
[01:12.55]Aku ning kene
[01:14.70]tansah setyo..
[01:21.00]Wis mesti
[01:23.89]aku enggal bali,
[01:31.49]Kanggo ngobati
[01:33.70]roso kangen iki..
[01:40.43]Baliyo muliyo,
[01:45.26]isi njero layangmu..
[01:50.68]Wis suwe nggonmu nunggu,
[01:54.74]tekoku..
[02:00.01]Baliyo muliyo,
[02:03.97]isi njero layangmu..
[02:09.75]Wis suwe nggonmu nunggu,
[02:14.10]tekoku..
[02:18.25]
[02:21.05]=yulie nuk’e, tkw=
[02:32.05]
[02:35.05]***
[02:36.05]**
[02:37.05]*
[02:38.05]Wis suwe nggonku lungo,
[02:43.67]Ninggalke priyo sisihanku..
[02:48.25]Kanggo golek sarono,
[02:52.29]bebrayan..
[02:57.87]Wis mesti
[02:59.88]aku enggal bali..
[03:07.25]Kanggo ngobati
[03:09.82]roso kangen iki..
[03:16.75]Baliyo muliyo
[03:20.88]isi njero layangmu..
[03:26.13]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:30.70]tekoku..
[03:34.38]Baliyo muliyo
[03:40.13]isi njero layangmu
[03:45.44]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:49.76]tekoku..
[03:54.38]–sanguturudotcom–
—————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s