TKW (dimas-tedjo)


Dimas-Tedjo_2
Versi: Dimas Tedjo

Rekasane yen wong lanang,
Anglakoni urip dewe..
Duh aduh abote,
Ditinggal bojo lungo dadi tkw..

Dek semono pamitanmu,
Jare lungo mung sedelo..
Saiki nyatane,
Wis limang taun kapan baline..

reff :
Endi layahe aoe neng endi munthune,
Kepingin nyambel dudh aduh judhege..
Pikiran buneg aoe atine judheg,
Yen anak rewel duh aduh repote..

Rekasane,
Yen kepingin nganggo klambi ngumbah dewe..
Duh aduh bojoku,
Ndang baliyo eling aku lan anakmu..

reff :
Rekasane yen wong lanang,
Anglakoni urip dewe..
Duh aduh abote,
Ditinggal bojo lungo dadi tkw..

Dek semono pamitanmu,
Jare lungo mung sedelo..
Saiki nyatane,
Wis limang taun kapan baline..

reff :
Endi layahe aoe neng endi munthune,
Kepingin nyambel dudh aduh judhege..
Pikiran buneg aoe atine judheg,
Yen anak rewel duh aduh repote..

Rekasane,
Yen kepingin nganggo klambi ngumbah dewe..
Duh aduh bojoku,
Ndang baliyo eling aku lan anakmu..

(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Dimas Tedjo]
[ti: TKW]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:31]
[id: owkaqhch]
[00:01.13]TKW – Dimas Tedjo
[00:20.13]
[00:23.13]>>>
[00:24.13]>>
[00:25.13]>
[00:26.00]Rekasane yen wong lanang,
[00:32.63]Anglakoni urip dewe..
[00:38.51]Duh aduh abote ditinggal bojo,
[00:47.32]Lungo dadi tkw..
[00:54.20]Dek semono pamitanmu,
[01:00.88]Jare lungo mung sedelo..
[01:07.64]Saiki nyatane wis limang taun,
[01:15.76]Kapan baline..
[01:20.66]
[01:49.71]>>>
[01:50.71]>>
[01:51.71]>
[01:52.71]Endi layahe aoe,
[01:56.73]neng endi munthune..
[02:00.77]Kepingin nyambel,
[02:02.91]dudh aduh judhege..
[02:09.25]Pikiran buneg aoe,
[02:12.54]atine judheg..
[02:16.47]Yen anak rewel,
[02:18.73]duh aduh repote..
[02:23.41]
[02:26.00]Rekasane,
[02:30.49]yen kepingin nganggo klambi,
[02:34.48]Ngumbah dewe..
[02:39.85]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[02:47.29]Eling aku lan anakmu..
[02:52.79]
[03:19.98]>>>
[03:20.98]>>
[03:21.98]>
[03:22.98]Rekasane yen wong lanang,
[03:28.74]Anglakoni urip dewe..
[03:36.36]Duh aduh abote ditinggal bojo,
[03:43.86]Lungo dadi tkw..
[03:50.61]Dek semono pamitanmu,
[03:57.49]Jare lungo mung sedelo..
[04:04.62]Saiki nyatane, wis limang taun,
[04:12.37]Kapan baline..
[04:16.31]
[04:46.02]>>>
[04:47.02]>>
[04:48.02]>
[04:49.02]Endi layahe aoe,
[04:53.28]neng endi munthune..
[04:57.15]Kepingin nyambel,
[04:59.41]dudh aduh judhege..
[05:04.94]Pikiran buneg aoe,
[05:08.91]atine judheg..
[05:13.13]Yen anak rewel,
[05:15.16]duh aduh repote..
[05:19.82]
[05:22.32]Rekasane,
[05:26.91]yen kepingin nganggo klambi,
[05:31.22]Ngumbah dewe..
[05:36.47]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[05:43.60]Eling aku lan anakmu..
[05:50.46]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[05:58.08]Eling aku lan anakmu..
[06:02.61](Duh aduh bojoku),
[06:03.17](Elingo aku lan anakmu)..
[06:04.42](Duh aduh bojoku),
[06:05.49](Elingo aku lan anakmu)..
[06:06.07](Duh aduh bojoku),
[06:07.17](Elingo aku lan anakmu)..
[06:08.42](Duh aduh bojoku),
[06:09.49](Elingo aku lan anakmu)..
[06:15.49]
————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s