Tembang Kangen (john pasta)


Sanguturu
Versi: John Pasta

Wis ono pirang taun,
Suwene ora ketemu..
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku..

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu senen..g
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

reff :
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
—————
[ver: lyrics]
[id: ikqkvocv]
[ar: Jjohn Pasta]
[ti: Tembang Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.05]Tembang Kangen – John Pasta
[00:21.13]
[00:24.13]>>>
[00:25.13]>>
[00:26.13]>
[00:27.13]Wis ono pirang taun,
[00:32.32]suwene ora ketemu..
[00:39.39]Kepiye kabare,
[00:42.02]kowe kabeh
[00:43.07]sing ning kene..
[00:44.95]Opo isih
[00:46.05]podo iling karo aku..
[00:50.27]
[00:53.70]Yen podo pengen ngerti,
[00:58.76]anane aku ning kene..
[01:05.56]Mergo kangen iki,
[01:08.38]sing dadi keimpi-impi..
[01:11.75]Adoh-adoh,
[01:13.12]nganti tak tekani..
[01:17.81]Do rungokno,
[01:20.13]tembang iki
[01:23.37]tembang kangen..
[01:25.00]Nggo nglipur ati ben seneng..
[01:29.50]Yen kowe kabeh
[01:32.59]podo seneng..
[01:36.13]Aku dewe yo
[01:39.03]melu seneng..
[01:42.13]Ojo digawe susah,
[01:45.31]Urip pisan
[01:47.90]ayo digawe sing bungah..
[01:53.82]Tak jaluk
[01:55.66]podo tentrem ayem..
[01:59.94]Nggonku nyawang
[02:01.22]yo melu ayem..
[02:05.82]Ayo podo barengan
[02:09.59]tetembangan..
[02:12.31]Kanggo tombo ati kangen..
[02:17.26]
[02:43.64]>>>
[02:44.64]>>
[02:45.64]>
[02:46.64]Yen podo pengen ngerti,
[02:51.69]anane aku ning kene..
[02:59.00]Mergo kangen iki,
[03:01.12]sing dadi keimpi-impi..
[03:04.06]Adoh-adoh
[03:05.43]nganti tak tekani..
[03:10.30]Do rungokno,
[03:12.80]tembang iki
[03:16.15]tembang kangen
[03:17.24]Nggo nglipur ati ben seneng..
[03:20.80]
[03:23.36]Yen kowe kabeh
[03:25.15]podo seneng..
[03:28.42]Aku dewe
[03:30.34]yo melu seneng..
[03:34.43]Ojo digawe susah,
[03:37.99]Urip pisan
[03:40.28]ayo digawe sing bungah..
[03:45.43]Tak jaluk
[03:47.91]podo tentrem ayem..
[03:52.24]Nggonku nyawang
[03:53.86]yo melu ayem..
[03:58.30]Ayo podo barengan
[04:01.55]tetembangan..
[04:04.74]Kanggo tombo ati kangen..
[04:10.25]Ayo podo barengan
[04:13.23]tetembangan..
[04:16.56]Kanggo tombo ati kangen..
[04:21.94]
———-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s