Lungiting Asmoro (bosas jawa)


Ciptaan : Sugeng TS/ Harrie S
Vokal : ??
Produksi : ??

Seprene nggonku ngenteni janji,
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu,
Duh wong bagus, ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang,
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti,
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu ojo gawe loro,
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur,
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukurane tresno, dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..seprene nggonku…

Ukurane tresno, dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HSI_BQK-2DU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s