Angin Wengi (dian kusuma)


Dian-Kusuma_3
Versi: Dian Kusuma

Angin ing wengi
Sumribit kroso jroning ati
Gegodhongan, podho gegojegan
Sajak koyo nyemoni

Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

reff :
Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati
—————–
[ver: lyrics]
[id: nqiicucs]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Angin Wengi]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:00]
[00:01.00]Bosas Jawa -Angin Wengi
[00:12.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.17]Angin ing wayah wengi,
[00:24.24]Sumribit, kroso jroning ati..
[00:35.20]Gegodhongan, podho gegojegan
[00:42.49]Sajak koyo nyemoni..
[00:51.57]Ing wayah wengi iki,
[00:57.92]Esemu, tansah nggodha ati..
[01:06.92]Ora kendhat, anggonku nimbali
[01:15.18]Nanging, ora ono wigati..
[01:23.84]Atimu opo ra kroso,
[01:30.96]Tengah wengi, sliramu tak kangeni..
[01:39.93]Kapan sliramu, biso ngerteni
[01:50.22]Ojo mung, paring janji..
[01:56.53]Sepine, wayah wengi
[02:04.28]Sansoyo, angrerujit ati..
[02:13.72]Udan grimis, tumibo ing bumi
[02:22.50]Soyo, kekes rasaning ati..
[02:29.06]
[02:44.77]>>>
[02:45.77]>>
[02:46.77]>
[02:47.77]Ing wayah, wengi iki
[02:54.42]Esemu, tansah nggodha ati..
[03:04.33]Ora kendhat, anggonku nimbali
[03:12.66]Nanging, ora ono wigati..
[03:20.01]Atimu opo ra kroso,
[03:27.01]Tengah wengi, sliramu tak kangeni..
[03:36.60]Kapan sliramu, biso ngerteni
[03:45.45]Ojo mung, paring janji..
[03:53.52]Sepine, wayah wengi
[04:01.02]Sansoyo, angrerujit ati..
[04:10.71]Udan grimis, tumibo ing bumi
[04:19.09]Soyo, kekes rasaning ati..
[04:27.72]Udan grimis, tumibo ing bumi
[04:35.59]Soyo, kekes rasaning ati..
[04:42.84]
————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s