Suk Kapan (mus mulyadi)


Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Suk kapan aku ora ngerti
Entek ing sengsaraning uripku
Kepiye ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo

Nelongso, ing sabendinane
Nelongso, nganti tekan seprene
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene

reff :
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni
Cobaning uripku, nganti teko sunar
Nerangi dalan atiku

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, aku sabendinane
Nenyuwun supoyo, kanggo wektu mengko
Tentrem ayem saklawase
Tentrem ayem saklawase
—————
[ver: lyrics]
[id: uiquapcv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Suk Kapan]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:15]
[00:01.20]Suk Kapan – Mus Mulyadi
[00:10.06]
[00:12.06]>>>
[00:13.06]>>
[00:14.06]>
[00:15.06]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:23.06]Entek ing sengsaraning uripku..
[00:31.14]Kepingin ngrasake,
[00:35.18]urip tentrem ayem
[00:39.81]Adoh beko lan beboyo..
[00:46.96]
[00:48.27]Nelongso ing sabendinane,
[00:55.62]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:02.89]Pecobaning urip ora tau leren,
[01:11.67]Teko lungo koyo ngene..
[01:18.94]
[01:47.04]>>>
[01:48.04]>>
[01:49.04]>
[01:50.04]Penyuwunku aku biso,
[01:58.34]Tabah nggonku nglakoni..
[02:05.12]Cobaning uripku,
[02:09.23]nganti teko sunar
[02:13.33]Nerangi dalan atiku..
[02:20.18]
[02:21.36]Prihatin esuk awan sore,
[02:28.14]Prihatin aku sabendinane..
[02:35.47]Nenyuwun supoyo,
[02:39.65]kanggo wektu mengko
[02:43.88]Tentrem ayem saklawase..
[02:51.53]Tentrem ayem saklawase..
[03:05.83]
———–
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s