Kasmaran (didi kempot)


Didi-Kempot_8
Versi: Didi Kempot

YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO

reff :
YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO
—————-
[ver: lyrics]
[id: zciwabcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.10]Kasmaran – Didi Kempot
[00:17.30]
[00:20.30]>>>
[00:21.30]>>
[00:22.30]>
[00:23.30]YEN AREP CRITO,
[00:26.87]KARO SOPO..
[00:31.12]YEN ORA CRITO,
[00:35.67]KOK TAMBAH NELONGSO..
[00:40.86]OH SOYO SUWE,
[00:44.67]KOK NGENE RASANE..
[00:48.86]SEDINO-DINO,
[00:51.68]KOK NGATONI WAE..
[00:57.36]
[00:58.04]YEN ORA SAMBAT,
[01:01.71]UWIS RA KUWAT..
[01:06.09]AREP NJALUK TULUNG,
[01:10.53]BINGUNG LEHKU NEMBUNG..
[01:15.71]TEKAN SUK KAPAN,
[01:19.46]ISO NANDANG IKI..
[01:23.78]KASMARAN KENYO
[01:26.84]TAN KEPATI-PATI..
[01:31.65]
[01:42.58]TINDAK TANDUK’E,
[01:45.97]KALEM RA DIGAWE..
[01:51.15]LARANG ESEME,
[01:54.28]NGGREGETAKE..
[01:58.96]YO BEN MUNG NGIMPI,
[02:02.90]ORA POPO..
[02:07.02]YEN ATI IKI,
[02:11.46]ISO DADI LEGO..
[02:16.46]DEWEK’E TEKO
[02:20.09]LAN KONDO YEN TRESNO..
[02:24.96]PIYA PIYE,
[02:27.39]AKU PASRAH LAN LILO..
[02:33.15]
[03:05.62]>>>
[03:06.62]>>
[03:07.62]>
[03:08.62]YEN AREP CRITO,
[03:12.69]KARO SOPO..
[03:17.00]YEN ORA CRITO,
[03:21.37]KOK TAMBAH NELONGSO..
[03:26.12]OH SOYO SUWE,
[03:30.31]KOK NGENE RASANE..
[03:34.68]SEDINO-DINO,
[03:37.43]KOK NGATONI WAE..
[03:42.56]
[03:44.00]YEN ORA SAMBAT,
[03:47.62]UWIS RA KUWAT..
[03:51.50]AREP NJALUK TULUNG,
[03:56.31]BINGUNG LEHKU NEMBUNG..
[04:01.12]TEKAN SUK KAPAN,
[04:05.50]ISO MENDHEM IKI..
[04:09.27]KASMARAN KENYO
[04:12.96]TAN KEPATI-PATI..
[04:18.11]
[04:28.15]TINDAK TANDUK’E,
[04:31.79]KALEM RA DIGAWE..
[04:36.85]LARANG ESEME,
[04:40.23]NGGREGETAKE..
[04:44.54]YO BEN MUNG NGIMPI,
[04:48.66]ORA POPO..
[04:52.85]YEN ATI IKI,
[04:57.16]ISO DADI LEGO..
[05:02.10]DEWEK’E TEKO
[05:05.98]LAN KONDO YEN TRESNO..
[05:10.36]PIYA PIYE,
[05:12.72]AKU PASRAH LAN LILO..
[05:18.61]
————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s