Sripat Sripit


Sripat Sripit
(versi lainnya Ngimpi)
Ciptaan : H . Mujoko
Vokal : Jaka Surya
Produksi : Dasa Studio

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

reff :

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mMQ-I_1O4vg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s