Nggoda (langgam)

Lgm. Nggoda
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record

Naliko jaman semono cah ayu
Aku pamit mring sliramu
Aku pamit ngudi ilmu
Banjur lungo ninggalke desaku

Mung telung taun lawase cah ayu
Dek semono nate janji
Prasetyo tulusing ati
Nunggu aku bebrayan nyawiji

Nanging nyatane,
Bagaimana alias kepiye
Jebule koyo ngene
Getun getun, saben ndino mung terus ngalamun

Banget kaget ing atiku cah ayu
Bareng ketemu sliramu
Ora nyono aku ra ngiro
Sliramu tego ninggal polokromo

reff :

Nanging nyatane,
Bagaimana alias kepiye
Jebule koyo ngene
Getun getun, saben ndino mung terus ngalamun

Banget kaget ing atiku cah ayu
Bareng ketemu sliramu
Ora nyono aku ra ngiro
Sliramu tego ninggal polokromo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5XvqpkfWMzk

Kanggo Sliramu

Sono-Istana
Versi: Sono Istana

Aku ora biso, ra biso lali marang sliramu
Nganti mbesuk tekaning pati, ora bakal lali

Opo kowe isih, isih eling marang swaraku
Pancen suwe, suwe banget ora ketemu

Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

reff :
Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu
Oh..ho…
————
Preview:

Mung Sliramu (pop jawa)

Mung Sliramu
Ciptaan : Engkong Ari
Vokal : Engkong Ari
Produksi : ??

Naliko, dek jaman, semono
Aku ora, pengen adoh, soko sliramu
Ora bakal, aku lali, esemmu..
Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..

Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
Ora tau, kepikir, golek sulihmu..
Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
Sliramu…, mung sliramu, duwekku

Wiwit kuwi aku tanpo, sliramu
Jagani, uwohe, tresnamu
Sliramu…, tansah ono ing atiku..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..

[ver: lyrics]
[id: hiwsvisb]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Mung Sliramu]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:25]
[00:01.34]Mung Sliramu
[00:11.76]Versi : Engkong Ari
[00:14.03][02:03.81][03:09.20]
[00:17.00]>>>
[00:18.00]>>
[00:19.00]>
[00:20.00]Naliko, dek jaman, semono
[00:31.13]Aku ora, pengen adoh, soko sliramu
[00:45.35]Ora bakal, aku lali, esemmu
[00:55.84]Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..
[01:11.18]Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
[01:25.47]Ora tau, kepikir, golek sulihmu
[01:39.41]Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
[01:51.52]Sliramu…, mung sliramu, duwekku..
[02:09.22]Wiwit kuwi, aku tanpo, sliramu
[02:26.42]Jagani, uwohe, tresnamu
[02:40.27][02:53.93]Sliramu.., tansah ono, ing atiku..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=18DU7sqXq5k

Tekan Sediaku

Tekan Sediaku
Ciptaan : ??
Vokal : Teteco Group
Produksi : ??

Naliko aku tepung kowe,
Atiku tansah ngudoroso
Mugo-mugo tekan sediaku,
Dadi sisihanmu sing duru?

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

reff :

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mz888plzo64

Suket Teki

Suket Teki
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Durung sugi dunya, kakang selewa-lewa
Kader ladang kuli, wani nyakiti rabi
Duit kulian, pragat kanggo demenan

Lawas rumah tangga, untunge cuma bocah
Dunya bli due, kula di lelara bae
Sing dadi laki, ora eman ning rabi

reff :

Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan

Duh gusti, sadaraken laki
Kongkon eling, ning anak lan rabi
Pribasane suket teki, wadae kande
Due laki, luru pangan dewe

Lawas rumah tangga, untunge cuma bocah
Dunya bli due, kula di lelara bae
Sing dadi laki, ora eman ning rabi

reff :

Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan

Duh gusti, sadaraken laki
Kongkon eling, ning anak lan rabi
Pribasane suket teki, wadae kande
Due laki, luru pangan dewe

Durung sugi dunya, kakang selewa-lewa
Kader ladang kuli, wani nyakiti rabi
Duit kulian, pragat kanggo demenan

Lawas rumah tangga, untunge cuma bocah
Dunya bli due, kula di lelara bae
Sing dadi laki, ora eman ning rabi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0c0bvPT2H3A

Selingkuh Demenan

Selingkuh Demenan
Ciptaan : Durnya Hidayat
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Records

Getun setengah mati, kaberan due laki
Slingkuh bli mari-mari, bli kuat duh lara ati

Bengen disayang-sayang, lagi penganten anyaran
Tapi lawas rong ulan, kakang slingkuh demenan

reff :

Katon nyolok ning mata, kakang pelukan mesra
Duh ati panas bara, laki selingkuh cinta

Kang aja ngadu wadon, lamon wis ora demen
Wis aja nemen-nemen, nyakiti bli bosen-bosen

Bengen disayang-sayang, lagi penganten anyaran
Tapi lawas rong ulan, kakang slingkuh demenan

reff :

Katon nyolok ning mata, kakang pelukan mesra
Duh ati panas bara, laki selingkuh cinta

Kang aja ngadu wadon, lamon wis ora demen
Wis aja nemen-nemen, nyakiti bli bosen-bosen

Getun setengah mati, kaberan due laki
Slingkuh bli mari-mari, bli kuat duh lara ati

Bengen disayang-sayang, lagi penganten anyaran
Tapi lawas rong ulan, kakang slingkuh demenan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OeN9v66PsbA