Anake Wong Tani


Anake wong tani
Ciptaan : NN
Vokal : Reny Farida
Produksi : Master Record

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso,
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

reff :

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

Ojo di lali, ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

reff :

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tvfU-4cutGc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s