Wenehono Wektu


Eny Sagita
Versi: Eny Sagita

Pr :
Sayang, sak durunge lungo,
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk :
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr :
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk :
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr :
Sayang, sak durunge lungo,
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

reff :
kembali ke atas..
Sayang, sak durunge lungo…
——–
Preview:

3 thoughts on “Wenehono Wektu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s