Tresno Sejati (wiwid)


Wiwied-Widayati
Versi: Wiwid

Koyo srengenge sing madangi ndunyo
Tanpo duwe roso nggresulo
Tresno romo ibu mung kanggo sliramu
Tansah mayungi ing lakune wektu

Pangundanganmu ngukir jiwo rogoku
Tansah gawe tentrem atiku
Kabeh pituturmu sing tansah tak gugu
Kanggo nglakoni urip kang satuhu

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Wiwid]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.01]Tresno Sejati – Wiwid
[00:32.01]
[00:34.21]>>>
[00:35.21]>>
[00:36.21]>
[00:37.21]Koyo srengenge
[00:40.15]sing madhangi ndunyo
[00:44.21]Tanpo duwe roso nggresulo..
[00:50.16]Tresno romo ibu
[00:53.08]mung kanggo sliramu
[00:56.02]Tansah mayungi ing lakune wektu..
[01:02.49]Pangundanganmu
[01:05.33]ngukir jiwo rogoku
[01:09.09]Tansah gawe tentrem atiku..
[01:14.87]Kabeh pituturmu
[01:17.54]sing tansah tak gugu
[01:21.16]Kanggo nglakoni
[01:23.31]urip kang satuhu..
[01:27.12]
[01:49.92]>>>
[01:50.92]>>
[01:51.92]>
[01:52.92]Oh romo..oh ibu…
[01:55.85]ngapuranen anakmu
[01:58.83]Sak kabehing
[02:01.19]salah lan luputku
[02:05.49]Oh romo..oh ibu…
[02:08.29]aku nyuwun pangestu
[02:11.27]Rino wengi dongamu
[02:14.19]sing tak antu-antu
[02:18.55]Anakku sing ayu, ojo salah laku
[02:24.47]Manuto marang romo lan ibu
[02:30.88]Kowe sing tak sayang,
[02:34.60]kowe sing tak gadang
[02:37.29]Ojo nganti ninggalake sembahyang
[02:42.51]
[03:04.95]>>>
[03:05.95]>>
[03:06.95]>
[03:07.95]Oh romo..oh ibu…
[03:10.57]ngapuranen anakmu
[03:13.86]Sak kabehing
[03:16.73]salah lan luputku
[03:20.71]Oh romo..oh ibu…
[03:23.32]aku nyuwun pangestu
[03:26.43]Rino wengi dongamu
[03:29.48]sing tak antu-antu
[03:33.28]Anakku sing ayu,
[03:36.44]ojo salah laku
[03:39.56]Manuto marang romo lan ibu
[03:45.77]Kowe sing tak sayang,
[03:48.76]kowe sing tak gadang
[03:52.05]Ojo nganti ninggalake sembahyang
[03:57.72]
———–
Preview:
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-vbWer7-Dbg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s