Pacobaning Urip


Vita-KDI_6
Versi: Vita KDI

Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..

reff:
Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..
Kowe lan aku biso urip mulyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qllchscv]
[ar: Vita KDI]
[ti: Pacobaning Urip]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.52]Pacobaning Urip – Vita KDI
[00:23.52]
[00:26.52]>>>
[00:27.52]>>
[00:28.52]>
[00:29.52]Kok koyo ngene abot sanggane,
[00:35.74]Yen lagi dadi wong ora nduwe..
[00:43.79]Tak rewangi bendino
[00:47.94]nyambut gawe rekoso,
[00:52.02]Nanging kayane ra sepiro..
[00:57.54]
[01:00.02]Tansah nelongso rasaning atiku,
[01:06.00]Yen aku kelingan marang sliramu..
[01:14.70]Wis semono suwene
[01:18.81]anggonku mikir kowe,
[01:22.34]Tansah agawe bingung atiku..
[01:27.68]
[01:30.58]Rino klawan wengi
[01:33.50]aku tansah memuji,
[01:37.91]Memuji marang kersane gusti..
[01:45.78]Mugo kang kuwoso
[01:48.58]enggal maringi margo,
[01:51.73]Kowe lan aku biso urip mulyo..
[01:58.00]
[02:26.62]>>>
[02:27.62]>>
[02:28.62]>
[02:29.62]Kok koyo ngene abot sanggane,
[02:29.62]Yen lagi dadi wong ora nduwe..
[02:44.32]Tak rewangi bendino
[02:49.10]nyambut gawe rekoso,
[02:53.10]Nanging kayane ra sepiro..
[02:58.56]
[03:00.91]Tansah nelongso rasaning atiku,
[03:07.08]Yen aku kelingan marang sliramu..
[03:14.87]Wis semono suwene
[03:19.40]anggonku mikir kowe,
[03:23.12]Tansah agawe bingung atiku..
[03:28.61]
[03:30.94]Rino klawan wengi
[03:34.06]aku tansah memuji,
[03:38.87]Memuji marang kersane gusti..
[03:44.77]Mugo kang kuwoso
[03:49.66]enggal maringi margo,
[03:53.64]Kowe lan aku biso urip mulyo..
[03:59.01]Kowe lan aku biso urip mulyo..
[04:06.71]
————
Preview:

4 thoughts on “Pacobaning Urip

  1. itu penulis liriknya mnrt aku kurang teliti atau gimana ya…???, yang aku anggap salah kata KERSA seaharusnya NGARSA,krn klo kersa artinya taqdir/ketentuan,lha klo ngarsa artinya menghadap/hadapan,jadi klo di artikan kan jadi bgn artinya = siang & mlm aku slalu memuji/menyembah ke taqdirnya Tuhan.Jadi kesimpulannya taqdirnya yg di puji bukan Tuhan.Kan gitu tooo….!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s