Denpasar Arjosari


Denpasar – Arjosari
Vokal : Ratna Antika
Ciptaan : Supali

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMS mu isih ono HP iki
Tak simpen ono njero folder Pribadi
Trus tak woco saben awan saben bengi

*)
Soko terminal arjosari (Arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi..)
Emboh Kecantol cowok australi

Nanging saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cewek Denpasar
Keputusanmu bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu

Sing penting aku wes tau ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih Ketut, opo Wayan opo Made

reff :

Ora prawan ora rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho

Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi

Timbang mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus kowe tak jak “ngene”
Yen ra gelem penak diplekotho wae….

Kembali ke – *}

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Uy-vR5a2o74

2 thoughts on “Denpasar Arjosari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s