Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop Jawa dan Suriname, Tarling, Gending dan Tayuban. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk … Continue reading

Demen Rabine Batur

Versi: Yati Larasati Kang apa bener, Sampean demeni tangga.. Coba kang ingetkah, Sampean due keluarga.. Pitung karangsisi, Ngomongaken sampean.. Coba kang sadara, Lakine bature kita.. reff: Wis akeh contone, Wis ana buktine, Demeni rabine batur.. Pada ibur batin celegur.. Mabok main pernah, Mabok rangda pernah, Kien mabok deke batur.. Sing akhire bli pada akur.. Daripada … Continue reading

Dokter Cinta

Versi: Dini Aditama Mak’e tulungi aku lagi bingung, Pusing rasane mikirke dewek’e.. Sing tansah gawe, Loroning marang atiku.. Pancen ra bagus, Ugo ora ngganteng.. Ora sugih bondho ora sugih ndunyo, Nanging nengopo gayane koyo superstar.. reff: Mak’e mak’e mak’e, Tulungi aku sing lagi bingung.. Virus cinta sing tak rasakake, Golekke dokter cinta.. Pak’e pak’e pak’e, … Continue reading

Misah Tresno

Versi: Ali Ombak teleng ria pacitan, Dadi seksi lelakon jaman semono.. Ora pisah sak lawase, Koyo mlati lan wangine Sumpah janji prasetyamu, marang aku.. Tangis mbrebes mili ono pipi, Tanpo ngerti opo salah lan dosaku.. Kowe megatake tresno, Pilih karo priyo liyo Jebul tresnamu ora keno dipercoyo.. reff: Yo wis pancen nasibku, Nandang loro sakjroning … Continue reading

Kesandung Asmoro

Versi: Ayunda Dera Wiwit biyen mendem roso jroning dodo, Nanging aku arep sambat karo sopo.. Turu mung tansah klisik’an, Arep mangan ora doyan, Kok koyo ngene rasane lagi kesandung asmoro.. Ning omah rasane wis ora krasan, Karep atiku kudu kepengen dolan.. Mung pengen ketemu marang sliramu wong bagus, Nadyan mung sedelo ati dadi lego.. reff: … Continue reading

Manis Ing Lambe

Lirik lagu Sanguturu ke-3200 Manis Ing Lambe Versi : Didi Kempot PADHANGING MBULAN, NANGING GAWE PETENGING ATIKU.. TANSAH KELINGAN MRING SLIRAMU, WOH ING AREN, AKU TANSAH ELING.. GUMEBYARING LINTANG, ING ANGKOSO, KATON NGIWI IWI.. SUMILIRING ANGIN WENGI, NAMBAH TRENYUH ING ATIKU.. GEK DOSAKU OPO, KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU.. TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI, TEGO … Continue reading