Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop Jawa dan Suriname, Tarling, Gending dan Tayuban. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk … Continue reading

Kudu Disalini

Versi: Reny Farida SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI, CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI.. YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI.. ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO, SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO.. KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO.. LORO ATIKU NALIKO AKU, NYAWANG … Continue reading

Aku Kudu Piye

Versi: Deva Lolita (aku kudu piye aku kudu piye) (aku kudu piye..) Aku kudu piye..? (aku kudu piye aku kudu piye) (aku kudu piye..) (aku kurang piye aku kurang piye) (aku kurang piye..) Piye piye piye..? (aku kurang piye aku kurang piye) (aku kurang piye..) Harus bagaimana lagi, Membuktikan cinta ini.. Kulakukan semua, Apa yang … Continue reading

Salah Isun Dewek

Versi: Yuliatin Duwe anak siji urip koyo ngumboro Nasib duh kari nelongso.. Kapan yo kirane awak isun, Nemu seneng lan sing bingung.. Lakone urip awak kari gedigi, Ono alam dunyo iki.. Isun saiki getun ngelakoni, Bengen wong tuwek sing ngidini.. reff: Isun bingung ngerasakaken, Wis kadhung sak repotan.. Isun dipaido wong tuwek, Mulo salah isun … Continue reading

Dara Muluk

Versi: Ki Nartosabdho Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh, Nusup silem ning mego wah.. Alok alok playune kesandhung sandhung tobil, Darane dewe ucul.. Jroning gupon akeh piyik’e, Ora kopen kontrang kantring.. Ombene wus asat pakan mung kari wadahe, Akeh kang kebandhang gupone katon komplang.. Jebulane.., sak kabehe.. Milih sarwo olo ingkang dudu mestine.. Amburu … Continue reading

Dudu Sewu Telu

Versi: Reny Farida Isun wis sing sudi kang, Riko gawe tambel butuh.. Nyingkrio nyingkrio menyango hang adoh, Timbang nggawe ati loro.. Wis ping piro baen kang, Riko nyulayani janji.. Ojo balik maning isun emong temenan, Banguran urip dewekan.. reff: He kang cukup sakmene, Riko gawe loro.. Isun bosen ngrasakno, Kabeh tingkah riko.. Jo nganggep awak … Continue reading

Keladuk Tresno

Versi: Tri Hartini Winginane aku ngimpi, Opo mbesuk biso-o tumusing.. Wis mesti tak eling eling, Mergo seneng ugo pati-pati.. Tak jaluk tansah sumandhing, Koyo ning impenku wingi kae.. Ugo biso kasembadan, Ibo bungah ing atiku.. Luput opo, Yen aku keladuk tresno.. Degan mudho sak umpomo, Rino wengi aku mikir.. Kang tak jaluk ojo nganti, Katresnanku … Continue reading