Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop Jawa dan Suriname, Tarling, Gending dan Tayuban. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk … Continue reading

Laki Tukang Beca

Versi: Yoshica Komara Nasib kula due laki tukang beca, Tapi ati tetep sabar panarima.. Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja, Arep utang ning sapa langka sing percaya.. Niat kula susah seneng bebarengan, Senajana laki mbeca olih nyelang.. Asal bisa usaha kanggo keluarga, Kula sing dadi rabi melu dedonga.. reff: Kula sering nangis dudu kenang wong … Continue reading

Jahe Lambada

Versi: Yayuk S. Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore Enak’e do cangkruk’an neng kene.. Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe Duh aduh aduh aduh angete.. (deg diudeg diudeg wedange), (ben kroso jahene..) (put disruput disruput wedange) (ben anget awake..) Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe, (we we we we we we we … Continue reading

Kaya Sendal

Versi: Dian Anic Kesered sered metaunan, Batin kesiksa diri ternoda.. Sun terpedaya perangkap cinta, Sampe terlena jebur lembah hina.. Se enake gawe belang, S’wise layu sun ditinggal miang.. reff: Kula pengen cinta sing wutuh, Dudu cinta manten butuh.. Rasane getih wis dadi marus, Ati lara borok tetanus.. Kula di anggep sendal Wis rusak ditinggal.. Sun … Continue reading

Kebacut Tresno

Versi: Didi Kempot WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE, AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE.. AWAKKU TAK PASRAHKE, TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE.. WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE, SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE.. TRESNAKU KANGGO KOWE, ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE.. reff: AWAK IKI TAK PASRAHKE, KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE.. ATI … Continue reading

Tondo Tresno

versi: Ilse Setroredjo Ooouooo he hei.. Ooouooo he hei.. Anting anting tondo tresno, Ra nyanding rasaning ati gelo.. Eling eling dek semono, Tondo moto songko sliramu.. Ting ting.. Ting anting anting tondo tresno, Tondo moto ugo tondo tresno.. Eling dek semono, Sey yeah oo yeah, Rasaning atiku.. reff: Eling eling dek semono, Ra nyanding rasaning … Continue reading

Awu Awu Karangente

Versi: Lya Variesta E.. awu awu, omonge seru manise Ngalahi madu, e kang.. Mung awu awu, wani sumpah pinterane Iku yo bondhone.. E.. awu awu, janjine arep ketemu Ring malem minggu, jare.. Mung awu awu, nganteni temeko dalu Tiwas kantru kantru.. reff: Awu awu.. e.. karangente Ring terminal akeh ojekane.. Arep milu bondhone sing nduwe, … Continue reading