Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop Jawa dan Suriname, Tarling, Gending dan Tayuban. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk … Continue reading

Welas Sandiworo

Versi: Wandra Welas hang sun duweni, Sak isine ati, mung kanggo riko.. Riko hang isun pujo, Sun eman lan sun jogo, Tibane mung suloyo welas sandiworo.. Tatune ati iki wis keliwat perih, Riko hang nggarai.. Wis kadhung sun percoyo, Nerimo welaS riko, Kari gampange riko kepilu wong liyo.. reff: Wong hang sun welasi saiki wis … Continue reading

Tego Temenan

Versi: Suliyana Mentolone riko ninggalno isun, Hang wis kadhung seru welase.. Tego temenan riko nyang isun, Salah paran awak isun iki.. Kabeh wis sun turuti penjaluk riko, Kurang paran isun nyang riko.. Isun iki menungso hang duwe roso, Kari nemen riko ninggal isun.. reff: Lorone ati iki yo sing biso, Nyepuro riko mergo ngersulo.. Tatu … Continue reading

Gapuro Tresno

Versi: Nur Bayan Nyawang mego sumunar ning angkoso, Tansah ngelingake sliro sing tak tresno.. Arum wangine isih ono ning dodo, Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno.. Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi, Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali.. Nanging saiki wis ra biso nyawiji, Aku kok cidrani njerit batinku iki.. Gapuro tresno sing wis akeh … Continue reading

Osing Ono Jodoh

Versi: Sumiati ISUN SING NINGGAL KANG, ISUN YO SING LALI.. MULO KADHUNG KESUWEN, WONG BAKALAN YO AKEH FITNAHAN.. WONG NGABARAKEN KANG, GOK RIKO WIS KAWIN.. ISUN KELORO-LORO, LAN MEH BAEN SING KETEMU RIKO.. reff: WIS PASTINISUN LAN RIKO, IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO.. MASIO RIKO KAWIN, SUN SING LALI KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE.. … Continue reading

Bido Bido Dadamu Putih

Versi: Koes Plus Bido bido dadamu putih, Nyamber nyamber mergo ngelih.. Sworo sambat lirih lirih, Lirih lirih.. Bido bido dadamu putih, Cucuk cakar mambu getih.. Mangan kuthuk milih milih, Milih milih.. Ning nong ning gong wak bayan, Sego jagung ora doyan.. Jangan kangkung ora mangan.. Ning nong ning gong wak bayan.. reff: Ning nong ning … Continue reading