Warungnya Lirik Lagu Jawa

Koleksi Lirik Lagu yang (mengandung) bahasa Jawa, kami kumpulkan mulai dari daerah Cirebon sampai Banyuwangi, kemudian dikelompokkan menjadi kategori lagu Banyumasan, Banyuwangian, Bossanova, Campursari, Dangdut, Keroncong, Langgam, Pop Jawa dan Suriname, Tarling, Gending dan Tayuban. Kami mempostingnya dalam bentuk lirik lagu versi aslinya sesuai pakem, namun jika tidak ada maka kami terpaksa mempostingnya dalam bentuk … Continue reading

Mesam Mesem

Versi: Sumiati Olih riko ngelirik kang, Tapi riko sing olih nggutik.. Mosok yo sing sungkan, Isun dudu prawan murahan.. Olih yo mesam mesem kang, Tapi ojo mandeng nemen nemen.. Isun ugo kuwatir, Tiwase isun bingung mikir.. reff: Kadhung seneng ngomongo seneng, Osing usah macem macem.. Kadhung demen ngomongo demen, Myakne ati isun ayem.. Kadhung seneng … Continue reading

Oh Cintaku

Versi: Titin Jayanti Cintaku..uu uu.. oh sayangku, Aku tresno, aku kangen karo sliramu.. Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan Turu wengi sliramu tak impi-impi.. Cintaku..uu uu.. oh sayangku, Opo kowe, ora kangen karo aku.. Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku Ning kenopo saiki kowe ra’ moro.. reff: Eneng endi mas, kowe ning endi … Continue reading

Nyanding Sengsoro

versi: Melinda Varera Ha aa aaaa aaaa.. Ha aa aaaa aaaa.. Krentege roso iki Mrujuk nong ati.. Nono ngiro welas sun genggem.. Sakat kangen hang nggudo, Pernah nong dodo.. Naliko demen uwis nyopo.. Isun riko tinggalno, Ngancani isun nyanding sengsoro.. Wayah sun mbutuhaken omong omonge, Wayah sun mbutuhaken welase.. Isun riko tinggalno, Ngancani isun nyanding … Continue reading

Endog Kapitan Watu

Versi: Dian Anic Kaya endog kapitan watu.. Apa cintane sampean wis luntur, Apa duwe sing anyar.. Apa sayange wis pudar, Nunggu telung taun bli sabar.. Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal, Sun ora berdaya.. Najan batin bli nrima, Laki tega wayu cinta.. reff: Kaya endog kapitan watu, Nangis banyu mata bli metu.. Jare … Continue reading

Apes Tenan

versi: Arif Citenx Wis tak dol sapiku, Telu kabeh lemu lemu.. Kabeh wis tak kekne, Mung kanggo ragat sliramu.. Ra nyongko ra nyono, Terus kowe ninggal aku.. Kok tegone kowe, Gawe getun ning atiku.. reff: Apes tenan aku nduk, Kenalan karo awakmu.. Mbok protholi kabeh, Isine dunyo dunyoku.. Apes tenan aku nduk, Pacaran karo awakmu.. … Continue reading

Sliramu

versi: Wandra ft. Suliyana Pr: Sedino rasane koyo setaun, Yen ra ketemu ning ati bingung.. Seminggu rasane koyo sewindu, Yen ra ketemu ning ati rindu.. Sedino rasane koyo setaun, Yen ra ketemu ning ati bingung.. Seminggu rasane koyo sewindu, Yen ra ketemu ning ati rindu.. Mung sliramu ning atiku, Mung sliramu angenanku, Mung sliramu damare … Continue reading